- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.421
:roflol::roflol:offf allahta seni güldürsün:roflol:Evt pek karşılaşamadığımız için hatırlamamış olabilirm:hulya:
Gelin olmama 6 sene olduğu için pek bakmıyorum öyle konulara ama ihtiyacım olduğunda bakarım tşkleropuyorumnanaktan
Canlar bakın başka biri de bu şekilde saklıyomuş küpeleri felan ne taktım bu konuya be yeter ayy bana fenalık geldiakannehir
Alıntıdır
kanka ben tam bir tezatımkanka sende bendensin biliyom vallaha olumunekankayizsmile
harbimi kızkaydirigubbakcemileBu arada aklıma ne geldi livim ve tanrıçam siz benim 3 4 sene önceki halimi görseydiniz kafayı yerdinz galiba çok dağınıktım off fenaydı babam bile derdi bit pazarına dönmüş burası diye ama çok severdim o dağınıklığı anneme elletmezdim topladığı zaman kızardım dolaba tıkardım herşeyi bişey bulmak için bütün dolap yerde sonra tkr tıkardımkaydirigubbakcemile3
kanka aynıyız:gitme:allahım ya bu kadarmı benzerlik olur..ben bazı konularda senin gibi değilim deminde dedim ama bende yaptıklarımın bazılarını anlatırsam sizde şok olursunuz:kedi:
canlar bana bakmayın lutfen bende temizlik düzen gibi şeyler hastalık derecesinde :sinifsinif: ufak bir örnek vereyim telefonu günde en az 4-5 defa kolanyalı petecelerle silen bir hatunum sıvı temasından kaç tane telf çöpe gitti ...gün içinde yaptıklarımı anlatsam şok gecirirsiniz
smil ekliyip seneryo yazıcaktır:):jeyyar:nikom sesin cıkmıyor
niko ses 1 2 3 nikoooo
sus allah cezanı vermesin seninkaydirigubbakcemile:smiley-cool:anca 2 saat aradığın badiyi bulunca,yandaki kadına kaptırırsın ayıp olmasın diye..
kokunu alıyom valla aklinialirimsmile
pazar demeee :roflol:
ama napim muabbet illa dönüp dolaşp topiğe geliyo :umursamaz: bayanssulusmile
canlar benim sevdicegim çok düzensiz ya dolabını fln bir görseniz içide temiz degil sanki =(((((( sizinkiler nasıl ? ben ilerde evlenirsem napcam bilmıyorum
offf islandddd yaktın beni bu saatteeee(((
canım çekiyoo
Ayy bütün gün gelemedim buraya yaa
Amaann tanrım Tanrıçam gelmiş nası özledik seni balım yaa çok sevindim seni gördüğümeopuyorumnanaktan
Dur bunlar şerefine balım buyura.s.
[/url][/IMG]
:roflol::roflol:
kanka ben tam bir tezatım
odamda dünyanın en takıntılı insanıyım,çantamın içini hergün dökerim zerre pislik olmaz,makyaj malzemelerimde en ufak kalıntı toz vs..herşeyin tozu alınır,hergün gardolabımın içi silinir düzenlenir kokular sıkılır felan..off daha hangisini yazıyımakannehir
ama kendimi tek sanırdım bu konuda..demek sende benim gibisinolumunekankayizsmile
ama tiksinme huyum yoktur,ya ne biliyim kelle paça midye vs..yani acayip severim arabesk yiyecekleri:)yani bazı konularda acayip uç noktalardayım..aynı ayarda değilim
vay vay eniştemize baksen ...vallaha çok sanşlısın biberim hihoyyytOff livim benimki de tam tersi çok titiz ve düzenli toza dayanamıyomuş evde toz olduğu zaman kıyameti koparıyomuş baktı kimse yapmıyo alıyomuş kendi temizliyomuş dağınıklığı felan hiç sevmiyo..
ayy benimkinn de aynı livcim..düzenli erkek bulursa haber ver valla kaydirigubbakcemile3
yok yani tanımıyorum..
ama öle çok sorun edlcek bşe degl..evlennce onun eşyalarını da düzeltcem fazladan :))
Sana yok nerelerdesin bakiim sen:umursamaz:offf islandddd yaktın beni bu saatteeee(((
canım çekiyoo
Kuzu sana yaptım 2 dakkada:hulya:o keki sen yürüttün ordan dimi:1ninca:
benim şerefimeymiş:umursamaz:ben yiyemedikten sonramafoldumbenşeref ekmek bulamazken şerefsiz buurdost dediğin ısırgan otu..öff kıvırcık aliye niye bağladımki ben şimdi:mymeka:
islom ne var ne yok,yeni gelişme varmı kıyafetine karar verdin dimisositosositoartık resim istemem,bütün sitelerdeki resimleri ekledik valla hekötükedihüso:roflol:
Biberim diyet bunlar gülüm rahat rahat yi bebeğimkaydirigubbakcemileİsland eline sağlık cano..
Kanka valla annemde aynısı derdi bi an annem var karşımda sandım pasakli sali seni derdi:roflol: çok pasaklıydım valla ama benden daha pasaklı bi arakadaşım vardı o zaman kıyafetleri hiç koymazdı dolaba üstünden geçerdik felan onu görünce kendimi daha toplu sanıyodum glb:roflol: ama artık ben de öyle değilim sizin gibiyim temizliğin düzenin tadını tadınca vazgeçemiyosun gerçektenzemuszemus
islandcım canım çekti vallaha
patim akitram mucccccko öptum
kızım ben sana niye çok gülüyorum bu akşam acaba düşündünmü hiç:roflol:İsland eline sağlık cano..
Kanka valla annemde aynısı derdi bi an annem var karşımda sandım pasakli sali seni derdi:roflol: çok pasaklıydım valla ama benden daha pasaklı bi arakadaşım vardı o zaman kıyafetleri hiç koymazdı dolaba üstünden geçerdik felan onu görünce kendimi daha toplu sanıyodum glb:roflol: ama artık ben de öyle değilim sizin gibiyim temizliğin düzenin tadını tadınca vazgeçemiyosun gerçektenzemuszemus
bende allahtan cezanı vermemesini diliyorum:Saruboceq::mymeka:git hıdırellezte yap bu dileğini:umursamaz:çok kaldın git hemen:umursamaz:ama mecbursun biliyorumbilmiyorumkismileiyi uykular kankam,allaha amanat 2 gözümkızlar ben kaçarr opuyorumnanaktan
herkese iyi geceelr diliyorummmm
akannehirlililillllli kankamda benden =) var ya kendimi yalnız hissediyordum bunları duymak harika oldu kanka hihoyyyt dışarıdan geldigimde mutlaka çantamın içini dışını silerim çantamın içindekilerde dahil kabasını aldıktan sonra mikroplar gitsin diye bir de kolanyayı peceteye dokup oyle temizlerim ...odama yaptıklarımı anlatmıyorum bilmiyorumkismile
yemek konusunda benimde öyle fazla tiksindigim birsey yoktur ama yemedigin içinden kıl fln cıktı mı midem bulanır asla o yemegi yiyemem ...bazıları yemekten kılı cıkartır yer ama ben yapamıyorum =)
sende erken pes ettincanımlar ben cıkıyorum artık
hepinizi öpüyorum balımlar tatlımlar cocopopslar opuyorumnanaktan
Livim:roflol:
Akitram patim iyi geceler ballarım
canlar bende birazdan cıkcam yrna erken kalkmam lazım bankaya fln gidecegim oradan da savcılıgına =( kart no.m birilerinin eline gecmiş galiba oooooof
bir de kurşun döktüreyim diyorum ...son zamanlarda hersey üst üstte geliyor canlar =(
Sana yok nerelerdesin bakiim sen:umursamaz:
Hee bu arada afroditimlen ortadan kaybolup, aynı gün geri dönüş yaptınız
Ne ayak bilelimsempatiksalakcinni
Kuzu sana yaptım 2 dakkada:hulya:
Kekin şekeri iyi mi die baktım gülüm kalite kontrol baabındasempatiksalakcinni
Anamın günü vardı bugün nie hiç gözükmedim sandınız bütün gün.
Mercimek köfteleri benim eserim 1 tane bile bırakmadılar ya:mymeka:
Elbisenin model çoktan hazır sen yokken oldu bitti herşey bitmiş halini ekleyeceğim size
tanıdık varsa döktür kankam,,bende çok istiyorum valla,kötü enerjiye birebirkaydirigubbakcemile5
bende kçarım birazdan,arzumun koltuğuna bi bakıyım,oraya gitmedim daha..ya kim bu seni takip edenkötükedihüsonerden bulmuş kart numaranı!
bırakırlarmı
yemek buldun ye,dayak buldun kaçzemuszemusellerine sağlık,valla ağzım sulandı islomcokacimcoooktopikçek pek bi hamaratız canımbayanssulusmile
seni temin ederim düşündüğün gibi değilyasakkelime
zaten hattım değişti,pati karısınında tel yok,benim telimide bilmiyo,benimki saolsun kimseye verdirtmiyoÇok üzgünüm çoook
yani haberleşme olmadan geldi..yada misafir takılmıştır pislik,ben gelince gelmiştir:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?