- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.901
tanrıçam gelemedin bitanem ya
Canlarım ben kaçıyorum, yarın ablamda olacağım...akannehir
Ama akşama döneceğim, geceleyin gelirim büyük ihtimal
öpüyorum çok çok çok! opuyorumnanaktan
Canlarım ben kaçıyorum, yarın ablamda olacağım...akannehir
tanrıçamı bekliyorum daa biraz zor gelir gel bi salıncak binelim canımız sıkılmasıncanım ciğerim benimmmŞeniz:1hug:hbdk naberr bebekimmolumunekankayizsmile
güle güle canım ablana selam ŞenizCanlarım ben kaçıyorum, yarın ablamda olacağım...akannehir
aha bu lepininkiler kadar:lepi: kaydirigubbakcemile3Şeniz Eyvallah ciğerimopuyorumnanaktan
Hem kolum da uzun dimidelikafadulden
o senin süperliğin olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3bu kadın süper yaadelikafadulden:roflol::roflol:
tanrıçamı bekliyorum daa biraz zor gelir gel bi salıncak binelim canımız sıkılmasın
şşşşt rahat dur kız :mymeka:Nerdesiniz laa yalnızlıktan kötü kötü alışkanlıklar edincem:içelim:
şşşşt rahat dur kız :mymeka:
minik burda bahane arıyo zaten:jeyyar:
off tanrıçam da çıkmışyaohaoldumsmile
iyice alıştı erken ve de HABERSİZ çıkmalaraklava:
iyice bana benzedi yaaakannehir
kaydirigubbakcemilesaçından sürükleyerek götürüyorlar kuzumu:umursamaz:
turkcellden turkcelliye taşakkrler
bu et,iketi kim ekledi ya koptummkaydirigubbakcemile3
:1no2: uff içim daraldı gene netcez bilmem Çok üzgünüm çoookNikonum, tanrıçamın var bi durumu ama du bakalım anlıcaz bilmiyorumkismile
itiraf ediyorumgamyoncuiremsuturkcellden turkcelliye taşakkrler
bu et,iketi kim ekledi ya koptummkaydirigubbakcemile3
sus kız duyar şimdi :jeyyar:Nikonum sen bu kaa takılmazdın nettin kız kocanı yemeğine bişey mi katıyon yoksa adamınsempatiksalakcinni
puhahahahahah:))))))sorma ceylo bir resim yükledi kendimi kaybettim burayı bulana kadar canım çıktı
teşekkür ederim ciğerini yediğimŞenizellerine saglik canimin iciiii, yalniz tabagina bittim, cicekli micekli,
ay bu cay tabagina da oldum bittim, anam ne zevkli anan var senin tanricam?
yemezleravatarımada resmimi eklicektim
ilkine bayıldım:lepi:diğerleride çok cici..güle güle kullan hayatım...
bunu görüp sıkıldım,ama sonra hallettiğini öğrenince çok sevindim bebişkom:hooray:Ben geldim canlarım
gene başvuramadım kuyrukta 500 kişi vardı
oof baydı artık yani!
:roflol::roflol: topiği pati kapatmış düşünün:)))bencede bu bi milad:roflol:düşün topiki pati kapatmış herkes birden kaybolmuş
usta konu nerdeyse sabitleşicek ama sen yeni görüyosun:1shok:maşallah çok yakışmışsınız
ali abi çok sakin birine benziyor, eferim damadın huyunu beğendim
kınayı da düğünü de görmek nasip olsun
bekle değişir:teselli:Bilimiyorum ki pamuğum ya, benim sevgili hiç sıcak bakmıyor bu olaya...
ama askerden bi gelsin de tutumu değişebilir sanırsam işallah
ben onu kandırırım, daha kolay olur kandırmak hehe
bu konuyla nikom zevkle ilgilenir barbim:lepi:bana verilecek yeni havadisler varmı özet şeklindee
Arzumun ve tanricamin nisanlilari geldiiiiiiiiiiiiiiiii /QUOTE]
hey ahey aheyyy:teytey::teytey:
darısı başına bitanecik kankamŞenizTanrıçamla ilerzumun askerleri geldi büyük şenlik var günlerdir
evet evli..boşandımıkifisfisfisben seni niye evlisin diye hatırlıyorum
özelden yazdım zaten biliyosun duygularımı..herşey allahın izniyle çok güzel olucak biriciğim..dualarımız anneciğinle:Saruboceq:Canlar ben geldim ama 5 dakikaya çıkmam gerekli evde internetim kesildi zaten pek evde de duramıyorum buara annemlerin yanına gidip geliyorum sık sık annem inşallah çok çok iyi olacak geçen hafta hastaneye yatışında sorun çıktı bugün yatışı yapıldı inşallah hastaneden çıkınca hepimizden sağlıklı olacak sizde bol bol dua edin olurmu canlarım benim ya ben sizi cidden çokk özlüyorum aksi gibi bide evde netim kesildi ama en kısa sürede halletcem inşallah hem o zamana kadar annemde hastaneden çıkmış olur.
Buarada geçmişi okuyamadım fıstıklar ama hemencik bu sayfadan öğrendiğim kadarıyla İlarzum ve Tanrıçamın askerleri gelmiş gözümüz aydın o kadar çok sevindim ki Rabbim inşallah sevdiceklerinizi hiç ayırmaz sizden çilekli tütsülerim benim
Bende aranıza geldiğimde herşey yoluna inşallah girmiş olacak şekerparelerim az kaldı bomba gibim gelcem ben de aranıza Rabbim büyük bu sıkıntılarda geçecek inşallah
göz aydının için teşekkürler bitanem..müjdeli haberlerini bekliyoruz..
[/url][/IMG]
yakışır kuzuma herşey:lepi:
harikasın aga..aynen..gel öpücemŞenizcanım, tanrıçam avene ve la roche göz kremlerini tavsiye ediyordu, daha doğrusu jel krem.
jel kremler göz çevresinde beze yapmıyor diyordu. ama kırışıklık için bilemiycem gelince öğreniriz
oyyy çiçekte koymuş bizler için:asigim:canım benim ya..düşünce insanıboshayallersmilegüle güle kullan kankam..yalnız ben o seriyi7 buçuğama ne alıyodumkötükedihüsoyedik kazığı:mymeka:Kuzularım bugün öylesine bir tur atarken kozmetikçide, ruj aldımm Golden Rose dan ama bayıldım rengi harika! Numarası: 220 simsiz, ışıltısız ama hafif parlak bir ruj tam mat değil.
fiyatı 4 TL. :
yanına sizler için mis kokulu hanımeli çiçeği de koydum çiçeklerim
hacı solaryumu şiddetle tavsiye ederim..ne sivilce ne gözenek:umursamaz:bebek gibi yapıyo cildi:lepi:çok memnunum..rengim oturdu..artık haftada bir yada 10 günde bir giricem kısmetse..dakkası 1 tl..ayakta giriyorum güzel gözlüm..inan bacağındaki tüm lekeler gidicek..
Solaryumu dene 2 kere falan girsen toparlar dedi.bilmiyorumkismile
Ya ben de bu solaryum olayından tırsıyorum azcıkeyvahedigeldismile
Tanrıçam bu işi biliyor beni bi aydınlat kuzu
Livo da araştırıyordu ama gitti mi bilmem.
Bana İzmir'de sağlam bir yer lazım ne kadar seanslar acaba
allah zihin açıklığı versin kurban olduğum:Saruboceq:sık dişini az kaldı..
h.sonu hiç gelemeyebilirim sonraki 3 gün hayati önemli sınavlarım var ,yalayıp yutmam lazım
minim ben beğenmedim saçı:sinifsinif:çok daha güzel bi model olabilir bitanembi de bebekler,sevdiceğim mezun oluor 4 ünde mezuniyet balosu var saçımı
böle aşleyinki gibi (kızıl hatun) yaptırma istiyorum olurmu sizce ?
elbisem tabikide mikkemmel bir sırt dekoltesi var aklinialirimsmile orayı diktirecekmişim öle dior yarim ama ben kanatlarımı kapatamam kusra bakmasın zaten son dakka söledi daha dün haberim oldu 4ünde olduğu Allahtan ben önceden düşünmüştüm almıştım
kankaların gülü,biliyosun resim atamıyorum pc..sadece topiğe eklemek için atıyorum,zaten sonup duruyo..keşke yaptırmasaydım daha beter oldukötükedihüsoben geldiiiiiiiiiiiiii
mektubum gelmediiii aglamak istiyorum
o yüzden erteliyorum ama söz mektup yollıcam bitanem..
tanrıçanda seni yalap şalap mucukladı bitanemmmm mucukkk smil yapamıyorum:))
hepinizi çok çok ayrı ayrı öpüorm , tanrıçama da söleyin çok öptüğümü
kendinize dikkat edinn
yaptırmadım ama ucundan döndüm barbim..izledim kaç kere..silikon tavsiye etmem..karga burnu ile sıkıştırılanlar var onlardan tavsiye ederim..silikon yaptırma sakınkızlarr biloomusunuz ben napcam
saçlarıma kaynak yaptırcam upuzunnnnn....
daha önce yaptıran varmı aranızdaa?
oy melek suratlım..çok teşekkür ederim beğenmene sevindim hayatımın anlamı:1hug:Güzeller güzeli tanrıçam yetenekli marifetli tanrıçam ellerine sağlık çok yararlı şeyler anlatmışsın kuzum
Ben de diyom afroditim nie hiç bana bişi dememiş
Albüme gel bebeemm
gelicem aşkitom..şu gerzek pc donmassa,bende cinnet getirmezsem birazdan bakıcamkötükedihüso
Aşkom hoşgeldiiiiiiinnnnn /QUOTE]
hoşgeldinnn tatlışkoommm
hgdin kızzzz afroditoo lokumooo
siz bunu yazalı yıllar oldu ama hoşbulduk bitanelerim:smiley-cool:sizlerde hoşgelmişsiniz ama çoğunuz gttiniz bile:gitme:tanrıçammm ve minikcimm ve topraam nazalpim hoşgeldiniz
:)))) ruhumu teslim edicem az kaldıtanrıçam vurgunmu yedin diplerde
şaşı olmakla beraber donan pc den ötürü cinnet geçirmekteyim şu an sermişkomtanrıçam gelmişimize geçmişimize başlıcak birazdan,şaşı oldukız
tanrıçam senlen mıhabbet bağına giremiciz anlaşılan
ulan 40 yılda bi geldin laflıyamadan gittin he((
:)))) napıyım kanka çok birikiyo sonra..daha yaparsam namerdim:)Tanrıçam 30 yıl önceki mesajlardan bile alıntı yapmış kıyamam yaa
olum anlamaz olurmuyum:))))kollarımı açarım gitme diyeydim diye lepiyi koydun ya:)))geberdimmmmm:)))ama yazmamışım kanka:))) inan geberdim gülmektensen niye keyifsizsin bakim
bu ne resmiyet
asıl esprimi çaktın mı çok merak ediyorum:
bu arada sen nası bişeysin ya...evet canım sıkkın,ama inan sana gabererek güldüm:)))yinede anladın helal olsun:))
ayrıca ian en ince espirini bile anlıyorum yazmadıklarım olsada:)))
[COLOolum anlamazaa bu topik kadınlar hamamına taşınsa keşkee
Bir nefes aldırmıo namıssızlao zamanda insanlara faydalı olamayız melem..bana hep blog aç diyolar mesela..ama ben anlamam o işlerden..benim gibi anlamıyanlarda çoktur eminim..o yüzden burayı keşfedenler vardır..misafirler işin espirisi,ben o kadar rahatsız olmuyorum..bu siteden gizli takip edenlerin haricinde siteyle alakası olmayan ama gerçekten bizleri takip eden insanların olduğunu düşünüyorum
kurban olurum sana ya...meleğim benim:))))) allahımda seni güldürsün hep melek kankamuff ben en çok sana uğraşıyorum
dün gece dedim gelse de onu güldürsem keyif alsa neşelense
Tanrıçayı gördün dünyanı unuttun bee resim eskidi laa albümde
Burda millet yorum yazıo onu da görmüyon nikonum ne işler çevirion topiğin başında
Gir kız çabuk albume
Dur hadi acıdım link vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16111
silme sakın gelicem şimdi
hissiz olsa arzuma kaç yazar :jeyyar:Arzumun hissizliği geçti herhal, hissetmeyen yerleri aşka geldiki bu gece gözükmedikaydirigubbakcemile3
:1no2: uff içim daraldı gene netcez bilmem Çok üzgünüm çoook
itiraf ediyorumgamyoncuiremsu
ben yazdımsüprizzzzz
turkcelin yaptığın ancak bukötükedihüso
tlye geçtik onda bile fark belli olduklava: a.s
sus kız duyar şimdi :jeyyar:
filim izleyecektik beni beklerkene uyuya kalmışsositososito
gör patron bak senin için neleri göze alıyorum:umursamaz:
sen çat diye kapa pcyi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?