Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nikonum buldu getirdi tanrıçamıhihoyyyt
heee 11880i aradım meşguldü
11818i aradım ulaştım:jeyyar: sırnaşık şey
pc arıza yapmış günahını aldım garibiminohaoldumsmile :teselli:
çok şaşırdım islo düşünebiliyor musun pc arıza yapmışohaoldumsmile halbuki hiç böle yamazdı pc

Solaryum güzelim sadece bacaklar için girilebiliomu kanka pek bi cahilim bu konuda heç araştırmadımbilmiyorumkismile
1 aydan önce düzelmeleri lazım bu izlerin bea:gitme:
Ama işta İzmir'de giden birinin tavsiyesi lazım her yere gidilmez herhalbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
Aradığımız kişiye ulaşıldı şükür.
Yaa nikom tanrıçamın pc.si duraklamazdı bilebenneyaptımki

1111 patron hala şoktayım pati topiki kapatmış:1shok: cimcikle beni kankasırnaşık şeysırnaşık şey
bu olay yüzünden topike bir uğursuzluk neyin olmaz di miCADIARZU :roflol: sırnaşık şey

2222:roflol::roflol: hakkaten sabitlecek kadar olmuşdelikafadulden
niye gülüon:1rolleyes: enişteli resimler silinmiş kesilmiş hatırlıyom:umursamaz:
onlar var bir de bir kaç kişi daha var bildiğimolumunekankayizsmile maşallah ya önemli olan huzurboshayallersmile

3333 N harfini yazmayı unutmuşsun patron:tomato:

4444 ilgilenecektim içim gitti ama malesef müsait değildim uhde oldu görün mi:roflol::roflol::roflol:

5555bizden bişeyler mi gizliyo neCADIARZU
aklı sıra bize sezdirmiyo nikodan kaçar mı
anlattığı hikayeyi yutmuş olalım nisekaydirigubbakcemile3

6666 heyoo öpücüğümü aldım:teytey: :dance: :hooray:

7777ben de ekisik kalmayacaktım:umursamaz: bana da mektup gelmedi diye maydanoz olacaktımsüprizzzzz :smiley-cool:

8888 delikafaduldenuff bee öpücüğe doydum valla:asigim:
kızkanmayın bakim çalışın sizi de öpsün:dilcikar:

9999işte bu ya:lepi: valla diyorum kesin çakıyodelikafadulden gözünden kaçar mı hiç kimin kankası o süprizzzzz
agam benim ya kurban olurum sana Şeniz

1010altına imzamı atarım çok haklısın
şşşşt misafirler hemen yüz bulup gevşemeyin bi ara üye olsanız fena da olmaz hani
bi yeriniz mi eksilir
kazen daha yat alıcak çokça reklam almamız lazım siteye, onçin üye lazım:jeyyar: :tomato:

1212 amin canım HEP BERABER :asigim:

minik hoşgeldin bebemŞeniz
nikom 11818 den ulaştın demek allah belanı vermesin senin:roflol: :roflol: :roflol: bana iyi geliyosun:roflol:
islom sadece bacak yok kuzum..malesef..
islom albüme baktım..bayıldım saçına:lepi:süper yapmışsın helal olsunŞeniz
arzumla akitramada yorum yaptım..harika resimler:asigim:iki güzellik bi arada
şimdi arzumun koltuğa göz atıcamŞeniz

Şeniz:1huglumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:asigim:

kaydirigubbakcemile3
Aradığımız kişiye ulaşıldı şükür.
Yaa nikom tanrıçamın pc.si duraklamazdı bilebenneyaptımki
hiç sorma islom ya:1rolleyes: :roflol::roflol:
te allam hep pati yüzünden topiki kapattı uğursuzluk başladı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

karınm acıktıııııcokacimcoookmafoldumben
hhmmm bu ne yeni bir şifre mi benden kaçmaz gözümden kaçmaz

yalan mı islo yalan mı patron yalan mı nikogamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3

allahım karnım ağrıyo gülmekten:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kodlamış bide manyak yemşnle ya offff:roflol: :roflol: :roflol:
ayrıca n harfini unutmadımiyi okukaydirigubbakcemile
allah seni başımızdan eksik etmesin dayı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya nolur sus kopuyorummmmmdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka pati karısı uğursuzluk bulaştırdı..bak ne kadar az kişiyiz..misafir bile yok:umursamaz:abdesssiz karı:roflol: :roflol:
yalanmıfisfisfisdondurmayı yalanmı:icecream: :dance: :sm_cool: :roflol:

Tanrıçam zaçımı biğenmişşkaydirigubbakcemile2
Sağol kuzum benim de hoşuma gitti sade bişi istiyodum şuan bitter gibiyim zıp zıp saçlarım babam oynayıp durdu hepsempatiksalakcinni
Anaa ben tenimin rengini sefiom yaa keşke tek bacağı karartsam şekil olurdum hemsırnaşık şey

ivet ya ten rengin gücel
bacağa diyorum fondoten neyin sürüp öyle çorap geçirsen olur mufisfisfis
ya da gel ben iz noktalardan harita neyin yapam daha şekilli olur seni unutan kalmaz okuldan:jeyyar:

deli yaakaydirigubbakcemile3 sunumun yeni adııkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::tomato:

ya sana diyorum canın sıkıldığında özellikle gel buraya gözünü sevdiğim boshayallersmile
yalam ver yalim:icecream: uff ağşamdan beri canım dondurma çekiyi zatenmirmirmirmir
kızlar ben bademli beyaz magnum severi aklınıza yazın ona göre ha:lepi:
herif gibi klasik alıp gelmeyin başınızı şişiririm:umursamaz:
ben de kankam gibi romantik değilim, incelik hastasıyım ufak detayları çok severimzemuszemus
patron ben yay, eşim terazi yorum yapmadınbenneyaptımki
gizleme gerçekleri açık açık söyle hazırlıklıyımkaydirigubbakcemile3

kızlar peynir suyu ve kille maske yaptım..resminide çektim ama başım ağrıyo üzerinize afiyet:sinifsinif:
yarına kısmetse eklerim..çıkıcam şimdi..kusura bakmayın satış yapıyorum..ama inanın çok fenabilmiyorumkismile
hepinizi tek tek öpüyorum vede seviyorum bitanelerim..allaha emanet olun hepinizolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…