- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.921
heee 11880i aradım meşguldüNikonum buldu getirdi tanrıçamıhihoyyyt
heee 11880i aradım meşguldü
11818i aradım ulaştım:jeyyar: sırnaşık şey
pc arıza yapmış günahını aldım garibiminohaoldumsmile :teselli:
çok şaşırdım islo düşünebiliyor musun pc arıza yapmışohaoldumsmile halbuki hiç böle yamazdı pc
heee 11880i aradım meşguldü
11818i aradım ulaştım:jeyyar: sırnaşık şey
pc arıza yapmış günahını aldım garibiminohaoldumsmile :teselli:
çok şaşırdım islo düşünebiliyor musun pc arıza yapmışohaoldumsmile halbuki hiç böle yamazdı pc
karınm acıktıııııcokacimcoookmafoldumben
Kudurma gece gece sonra kötü kötü rüyalar görüyonaklinialirimsmile
Git su iç geçer
11111:roflol: topiği pati kapatmış düşünün:)))bencede bu bi milad:roflol:
2222usta konu nerdeyse sabitleşicek ama sen yeni görüyosun:1shok:
ayrıca nazomu eşiyle vede ilarzumu alisiyle çok yakışıyorum..sitede en çok yakışan çiftler bana göre..tabi gördüklerimi söylüyorum..görmedikleriminde çok yakıştığına eminim
33333bekle değişir:teselli:
ahhh değişirsüprizzzzzboshayallersmile
4444bu konuyla nikom zevkle ilgilenir barbim:lepi:
kısaca bende anlatıyım...gacım konvers aldı,tembeltospa sınavlara çalışıyo,aprilim askerine gidip geliyo,livim saç rengini değiştirmeyi düşünüyo,biberto koltuk aldı çok kokoş,pati sınavlara çalışıyo,arada geliyo,ceylo bu arada çok pozitif maşalah..akitra kürk giydi ve giydiği gün arzuşla buluştular
benim nişanlım askerden geldi ama izne..arzumunki bugün geldi tezkere aldı ama..şükür..
mego arada selam verip gidiyo,burcum hızımıza yetişemiyo,sabahları girip okuyup kaçıyo
miriana blog açmış onla uğraşıyo,arzu emla krem kullandı,onla yoldu kendini çok memnun..islo mezuniyet için kumaş aldı hayırlısı olsun..
nazom mutlaka uğramaya çalışıp bizi öpüp koklar..minik herkeze selam verir hoşgeldin der ilgili gacı..
superisi eda17 tarafından hala çekiliş hediyesi almadı,bu gidişle almıycak yalan oldu..terbiyesiz:umursamaz:
nikom espirileriyle bizi coşturuyo:)))ay başka kaldımıdelikafadulden
5555evet evli..boşandımıkifisfisfis
6666harikasın aga..aynen..gel öpücemŞeniz
7777kankaların gülü,biliyosun resim atamıyorum pc..sadece topiğe eklemek için atıyorum,zaten sonup duruyo..keşke yaptırmasaydım daha beter oldukötükedihüso
o yüzden erteliyorum ama söz mektup yollıcam bitanem..
8888tanrıçanda seni yalap şalap mucukladı bitanemmmm mucukkk smil yapamıyorum:))
9999olum anlamaz olurmuyum:))))kollarımı açarım gitme diyeydim diye lepiyi koydun ya:)))geberdimmmmm:)))ama yazmamışım kanka:))) inan geberdim gülmekten
bu arada sen nası bişeysin ya...evet canım sıkkın,ama inan sana gabererek güldüm:)))yinede anladın helal olsun:))
ayrıca ian en ince espirini bile anlıyorum yazmadıklarım olsada:)))
1010o zamanda insanlara faydalı olamayız melem..bana hep blog aç diyolar mesela..ama ben anlamam o işlerden..benim gibi anlamıyanlarda çoktur eminim..o yüzden burayı keşfedenler vardır..misafirler işin espirisi,ben o kadar rahatsız olmuyorum..bu siteden gizli takip edenlerin haricinde siteyle alakası olmayan ama gerçekten bizleri takip eden insanların olduğunu düşünüyorum
1212kurban olurum sana ya...meleğim benim:))))) allahımda seni güldürsün hep melek kankam
minik hoşgeldin bebemŞeniz
nikom 11818 den ulaştın demek allah belanı vermesin senin:roflol: :roflol: :roflol: bana iyi geliyosun:roflol:
islom sadece bacak yok kuzum..malesef..
islom albüme baktım..bayıldım saçına:lepi:süper yapmışsın helal olsunŞeniz
arzumla akitramada yorum yaptım..harika resimler:asigim:iki güzellik bi arada
şimdi arzumun koltuğa göz atıcamŞeniz
hiç sorma islom ya:1rolleyes: :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
Aradığımız kişiye ulaşıldı şükür.
Yaa nikom tanrıçamın pc.si duraklamazdı bilebenneyaptımki
hhmmm bu ne yeni bir şifre mi benden kaçmaz gözümden kaçmazkarınm acıktıııııcokacimcoookmafoldumben
1111 patron hala şoktayım pati topiki kapatmış:1shok: cimcikle beni kankasırnaşık şeysırnaşık şey
bu olay yüzünden topike bir uğursuzluk neyin olmaz di miCADIARZU :roflol: sırnaşık şey
2222:roflol::roflol: hakkaten sabitlecek kadar olmuşdelikafadulden
niye gülüon:1rolleyes: enişteli resimler silinmiş kesilmiş hatırlıyom:umursamaz:
onlar var bir de bir kaç kişi daha var bildiğimolumunekankayizsmile maşallah ya önemli olan huzurboshayallersmile
3333 N harfini yazmayı unutmuşsun patron:tomato:
4444 ilgilenecektim içim gitti ama malesef müsait değildim uhde oldu görün mi:roflol::roflol::roflol:
5555bizden bişeyler mi gizliyo neCADIARZU
aklı sıra bize sezdirmiyo nikodan kaçar mıanlattığı hikayeyi yutmuş olalım nisekaydirigubbakcemile3
6666 heyoo öpücüğümü aldım:teytey: :dance: :hooray:
7777ben de ekisik kalmayacaktım:umursamaz: bana da mektup gelmedi diye maydanoz olacaktımsüprizzzzz :smiley-cool:
8888 delikafaduldenuff bee öpücüğe doydum valla:asigim:
kızkanmayın bakim çalışın sizi de öpsün:dilcikar:
9999işte bu ya:lepi: valla diyorum kesin çakıyodelikafadulden gözünden kaçar mı hiç kimin kankası o süprizzzzz
agam benim ya kurban olurum sana Şeniz
1010altına imzamı atarım çok haklısın
şşşşt misafirler hemen yüz bulup gevşemeyin bi ara üye olsanız fena da olmaz hani
bi yeriniz mi eksilir
kazen daha yat alıcak çokça reklam almamız lazım siteye, onçin üye lazım:jeyyar: :tomato:
1212 amin canım HEP BERABER :asigim:
hiç sorma islom ya:1rolleyes: :roflol::roflol:
te allam hep pati yüzünden topiki kapattı uğursuzluk başladı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hhmmm bu ne yeni bir şifre mi benden kaçmaz gözümden kaçmaz
yalan mı islo yalan mı patron yalan mı nikogamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3
minik hoşgeldin bebemŞeniz
nikom 11818 den ulaştın demek allah belanı vermesin senin:roflol: :roflol: :roflol: bana iyi geliyosun:roflol:
islom sadece bacak yok kuzum..malesef..
islom albüme baktım..bayıldım saçına:lepi:süper yapmışsın helal olsunŞeniz
arzumla akitramada yorum yaptım..harika resimler:asigim:iki güzellik bi arada
şimdi arzumun koltuğa göz atıcamŞeniz
ivet ya ten rengin gücelTanrıçam zaçımı biğenmişşkaydirigubbakcemile2
Sağol kuzum benim de hoşuma gitti sade bişi istiyodum şuan bitter gibiyim zıp zıp saçlarım babam oynayıp durdu hepsempatiksalakcinni
Anaa ben tenimin rengini sefiom yaa keşke tek bacağı karartsam şekil olurdum hemsırnaşık şey
hiç sorma islom ya:1rolleyes: :roflol::roflol:
te allam hep pati yüzünden topiki kapattı uğursuzluk başladı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hhmmm bu ne yeni bir şifre mi benden kaçmaz gözümden kaçmaz
yalan mı islo yalan mı patron yalan mı nikogamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3
ya sana diyorum canın sıkıldığında özellikle gel buraya gözünü sevdiğim boshayallersmileya nolur sus kopuyorummmmmdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka pati karısı uğursuzluk bulaştırdı..bak ne kadar az kişiyiz..misafir bile yok:umursamaz:abdesssiz karı:roflol: :roflol:
yalanmıfisfisfisdondurmayı yalanmı:icecream: :dance: :sm_cool: :roflol:
baaak yakaladım tamam mıkaydirigubbakcemile3 nasıl aldım ağzından lafısüprizzzzz :1closedeyes: sırnaşık şeydeli yaakaydirigubbakcemile3 sunumun yeni adııkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?