Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Aprılımm bana da fotosunu göstertti:sm_cool::teytey:
Pambık gibin hatun ya hey maşallah dişlere ve dudaklar süperr
Allah sahabına bağışlasınaklinialirimsmile

çünne bayburt çünne bayburt çünne sende nem galdi:teytey::teytey: :roflol:

:teytey: :teytey:
Noli la gene ne halayıdır bu canolar fisfisfis
:teytey: :teytey: :teytey:
:neolduğunubilmedenhalayabağlayanapril:

lorke lorkeyy lorkee lorke haanımeyy lorkee
hihoyyyt

Aprılımm bana da fotosunu göstertti:sm_cool::teytey:
Pambık gibin hatun ya hey maşallah dişlere ve dudaklar süperr
Allah sahabına bağışlasınaklinialirimsmile

Yavrummm o senin güzelliğin gözlerinin ışıltısıdır melekom opuyorumnanaktan

tanrıçam maşş sana yaa bu pozitifliğine enerjine hayranım resmennn... inanırmısın tam bir haftadır topiğini takip ediyorum. ilk sayfadan başladım şuan 120. sayfadayımm veee çok şey öğrendim. bu kadar şeyi nasıl biliyorsun tebrik ederim senii :lepi: meğer ne kadar cahilmişim benn senağlama

minim güme gitmiş pardon bebeğim,benim pc acer marka,ama diğer pc(yiğenim kullanıyo eski bilgisayarım)hp marka.ve hiç memnun değildim bebeğim..sanki motor kullanıyorum gibi ses çıkarıyodu,2 saatte açılıyodu kapanıyodu falanakannehir

canım benima.s.
estafurullah nursalcım nası laf öyle,olağan üstü şeyler değil anlattıklarım,herkezin kolaylıkla uygulayabiliceği tarifler,yada bilgiler,daha 120.ci sayfadaysan allah yardımcın olsun diyorum
kendimle ilgilenmeyi ve burda sizlerle paylaşmayı çok seviyorum,gerçek hayatta yakınlarıma makyaj yapmak,bakım yapmak,süslemek,püslemekte sevdiğim iştir:lepi:teşekkür ederim tatlımŞeniz

benimki hp ve ömrümü çürüttü resmen,okulu bitirene kadar dayansa diodum ama durmuycak herlade,bide yurt dışındn almıştım,burda parçası yok bişeyi yok bi de onla uğraşıorm,toshiba alcam bu seferalsanaalsanasmile acer de nişanlımn o pc ayrı bi boyut kaydirigubbakcemile3 böle kopuyo uydudan kafasına göre hareket ediordelikafadulden

:teytey: :teytey:
Noli la gene ne halayıdır bu canolar fisfisfis
:neolduğunubilmedenhalayabağlayanapril:

lorke lorkeyy lorkee lorke haanımeyy lorkee
hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol:
vardır ya öyle tipler,neyi kutluyoruz diyip direk olaya girenler:roflol:
Deerrsssssszzzzzzzzzsenağlama:gitme:
bende çıkıcam bebeğim..sana kolay gelsinŞeniz
:2:benide yazmışsın kanka
şimdilik birsey demesem

tamam livo sen bilirsin...

:roflol::roflol:kopuyo kafadandelikafaduldeno zaman yıldo diyelim bu smiledelikafaduldenkafadan kopuyo valladelikafadulden:roflol:
aklı olan hc,almasın minimvereliniortak
aprilim benimki exper aldı bu arada..çok memnun şu an-tatlicadiarzu-ama 2 güne söylenmeye başlar
yalnız sen uydu demişsin ben kafadan okumuşum mini iyimi:))yeni fark ettim:)rezil ben

eda en geç salı günü aldığı hediyelerin fot çekip buraya hediyelerini koyacakmış
neyse bilin istedim

Livim yani 2. kez yolladım dediğinde de yollamamış di mi ? fisfisfis
Resim çekeceğine göre daha yeni...
Yine yalan söyledi yani...
:1ninca:

:roflol::roflol:
aprilim benimki exper aldı bu arada..çok memnun şu an-tatlicadiarzu-ama 2 güne söylenmeye başlar

Tımam birtanem aklımda olsun :lepi:

Livim yani 2. kez yolladım dediğinde de yollamamış di mi ? fisfisfis
Resim çekeceğine göre daha yeni...
Yine yalan söyledi yani...
:1ninca:

superisi yaklaşık bi aydır gelmiyor adres yok ki elimizde ...o yüzden yollayamadı önceden soyledigim gibi superisinin girmesini bekliyorduk ...

Son düzenleme:
burayı okuyo,gidiyo live msj atıyo:)hayırdır eda yazmaya cesaretin yokmu?he sen ileti yaparsın anca doğru:)burayada sakın resim felan ekleme,çok eklemek istiyosan live atarsın msj..kendine aldığın cicilerini
nedense biz periye yollucaz dedikten sonra resmi koyma gereği duydun:)bu konu kapandı,eda adını duymak istemiyorum forumda sayende!kendine aldıklarını gönül rahatlığı ile kullan,buraya koysan kaç yazar koymasan kaç yazar resim yasengözlerimebaksanabaradan 3 geçmiş nerdeyse hediye yollamamışın konuşma hala be!!
bu konu gerçekten canımı sıktı,resim mesim eklemeye kalkama!!!!bak işine hadi

senden öğreneceğim çokk şey varr

superisi yaklaşık bi aydır gelmiyor adres yok ki elimizde ...o yüzden yollayamadı önceden soyledigim gibi superisinin girmesini bekliyorduk ...

liv allahını seversen nası yollıyamadı!!kendine aldıklarını eklediğinde millet şoka girmişti nası paran yok alamıyosun diye,sonra pişkin pişkin ben yolladım ama postada sorun olmuştur dedi hatırlamıyosun heralde!!akannehir
konu kabak tadı verdi kızlar,başa sarmak istemiyorum.superisi babamın kızı değil,ortada yalan olduki ben bu kadar sinirlendim ve ne zamandır yazmadım rencide olmasın diye!!eda yüzünden kalbimizi kırmıyalım şimdi..kapansın bu konu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…