- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.041
tanrıçam gel bi öpemmŞenizŞeniz:lepi:Şenizopuyorumnanaktan
ne günlerdi bea :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:aynen kanka serm demişti:roflol: :roflol: :roflol: serm tam ağar bomba ya:)))) içkili olduğu geceyi hatırlıyomusun:roflol: ben dedim ser alıntı yapamassa anlayın kafası güzel,nikoda diyoki patron ben sermin hiç alıntı yaptığını görmedimki:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öl yıkıl yani:roflol:
bakıcam oglım geçmişesözüm söz
pankartına senin ben:roflol: :roflol: anarşik karı:enbuyukkk:
yanında olunca bilgisayarın yanından bile geçemiyorum..beş dakka kk açim diyorumda böyle götürüyo benikaydirigubbakcemile:gitme:çileli başım var benim:gitme:
manyahhhhhhhsırnaşık şey sırnaşık şey zombiyi uykusu olmayanlara derler:roflol: :roflol: :roflol: tencere kapak olayı nikom..benim lacivertim oda:smiley-cool:
allah belanı vermesin kahkaha atıyorum şu an sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
gel anam gellŞenizbende şapu şupur yalıyım sıfatınıŞeniz:icecream:Şeniz
bu arada april kankam yattı uyudu tabiama yarın alırım gönlünü onun:jeyyar:
kizlar selam ne kaynatiyorsunuz bi bakayim dedim
bak nikonum kullandigin smililer smiyli olabilmek icin nasil katlediliyorlar
ya tipe bakk yaa geberiyorum galibaaa ":roflol::roflol::roflol:
tabiri caiz demek ki:içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yalvarırım yapma yasırnaşık şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok böyle bişey..baktıkça gülüyorum nası bişeysin sen ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ağlıycam gülmekten:roflol: :roflol: :roflol:
vay anasını inanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:kizlar selam ne kaynatiyorsunuz bi bakayim dedim
selayım hoşgeldinolumunekankayizsmilekizlar selam ne kaynatiyorsunuz bi bakayim dedim
olum bugün buluşmadıkne günlerdi bea :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
puuuuuu bi de yanındaydı demek uyutamadın hele belli :jeyyar:
bi çay neyin içirseydin karışım iksirin felan yok muydu :içelim:
öyle bi lacivertki kesin güneş bile rengini atamıyordur :roflol::roflol::roflol:
tabiri caiz demek ki:içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de höööyü aramak için gogıla sordum o bile biliyo bu smilin adı höööö :lepi:
bak şu yazıyo "hööö dediğine kanaat getirdik Patişotam" şutarafagitti kim yazdı bunusırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
vay anasını inanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlar benim smillerin serisinden değil hotmailin serisinden bayat bunlar eskiden öyle üretiliyorlardı şimdi teknoloji değişti :roflol::roflol::roflol::roflol:
he olsa olsa minikomun halaylı smilinin uzaktan akrabası olurlar :teytey::teytey: :roflol::roflol::roflol:
hosbulduk tanricam ...
bu hatun bizide smile manyaqi etti gittigi yere saciyor smili virüsünü
ayrica bugun 30 yasima giriyorum sizde kutlayin istedim
hosbulduk tanricam ...
bak patron deme böyleselayım hoşgeldinolumunekankayizsmile
anam niye içimizi kararttınki biz smillerimizle mutluyduk amasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
olum bugün buluşmadıkyanındayken nerde giricem kk :kedi:lacim benim o:lepi: renk atmayan lacim:lepi:
arçille şota vardı eskiden futbolcu kardeşler..şimdi pati şotamı meşhur oldu
hade beeeee!!!:1shok:harbimi niko..eğer gugıla höö yazınca bu smil çıkarsa anlayınki ben iptalim,yerlerde yarılmakla meşkulum o sıradasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hosbulduk tanricam ...
sen iste hayatım:lepi:her türlü sünnet düğün kına d.günü nişan vs..organizasyonu itinayla yapılır:lepi:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey:
iyki doğdun selayişkohihoyyytkandil olduğu için içki ikramı yok:smiley-cool:rabbim seni sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin işallah..anan iyki doğurmuş selay:CüvCüv::hooray:
ohooooo sen böyle dua edersen tabi ki çıkmam, ÇOK hayatında olurum sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:niko çok hayatımdansırnaşık şeysırnaşık şey tanıdığım güne lanet olsun lan senisırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey altıma tis edicem gülmekten:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: selaya verdiği cevaba bak denyonun:roflol: :roflol:
selam hatinlarrr :smiley-cool:
yine ne kaynatmakla mesgulsünüz -tatlicadiarzu-
ayyy iyiki dogduuuuuuuuuunnnn hihoyyyt
etiketlere baktı karar verdi; mikemmeliz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: mikkeemmellsiniz yaaaa su etiketlerin haline bakkk:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?