Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kizlar selam ne kaynatiyorsunuz bi bakayim dedim
bak nikonum kullandigin smililer smiyli olabilmek icin nasil katlediliyorlar

ne günlerdi bea :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:

puuuuuu bi de yanındaydı demek uyutamadın hele belli :jeyyar:
bi çay neyin içirseydin karışım iksirin felan yok muydu :içelim:

öyle bi lacivertki kesin güneş bile rengini atamıyordur :roflol::roflol::roflol:

gel anam gellŞenizbende şapu şupur yalıyım sıfatınıŞeniz:icecream:Şeniz
bu arada april kankam yattı uyudu tabiama yarın alırım gönlünü onun:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay koptummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

ya tipe bakk yaa geberiyorum galibaaa ":roflol::roflol::roflol:
tabiri caiz demek ki:içelim: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de höööyü aramak için gogıla sordum o bile biliyo bu smilin adı höööö :lepi:
bak şu yazıyo "hööö dediğine kanaat getirdik Patişotam" şutarafagitti kim yazdı bunusırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

vay anasını inanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
bunlar benim smillerin serisinden değil hotmailin serisinden bayat bunlar eskiden öyle üretiliyorlardı şimdi teknoloji değişti :roflol::roflol::roflol::roflol:
he olsa olsa minikomun halaylı smilinin uzaktan akrabası olurlar :teytey::teytey: :roflol::roflol::roflol:

selayım hoşgeldinolumunekankayizsmile
anam niye içimizi kararttınki biz smillerimizle mutluyduk amasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

olum bugün buluşmadıkyanındayken nerde giricem kk:kedi:lacim benim o:lepi: renk atmayan lacim:lepi:

arçille şota vardı eskiden futbolcu kardeşler..şimdi pati şotamı meşhur oldu
hade beeeee!!!:1shok:harbimi niko..eğer gugıla höö yazınca bu smil çıkarsa anlayınki ben iptalim,yerlerde yarılmakla meşkulum o sıradasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hosbulduk tanricam ...
bu hatun bizide smile manyaqi etti gittigi yere saciyor smili virüsünü
ayrica bugun 30 yasima giriyorum sizde kutlayin istedim

niko çok hayatımdansırnaşık şeysırnaşık şey tanıdığım güne lanet olsun lan senisırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey altıma tis edicem gülmekten:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: selaya verdiği cevaba bak denyonun:roflol: :roflol:

hosbulduk tanricam ...

sen iste hayatım:lepi:her türlü sünnet düğün kına d.günü nişan vs..organizasyonu itinayla yapılır:lepi:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey:
iyki doğdun selayişkohihoyyytkandil olduğu için içki ikramı yok:smiley-cool:rabbim seni sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu etsin işallah..anan iyki doğurmuş selay:CüvCüv::hooray:

ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), afrodit&biberr, afroditt&akitt, akito gitmesin..., akitra ilarzu buluşma 19 mayıs :), akitra kaçar , akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, alim geldi yaa alim geliyooo, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, askerler geliii gelsin sunumlar :)))))), aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, butopik çok güzel yaa, cilt, damat kkya izin vermiyo mu?(, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), israili kınayan heidi'ye helal olsun..., kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), konversime laf atnlarn orcinal conversi olsun, kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça sunumlarda topik kayıplarda , tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçaaa yuvana dönnnnn, tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyorlar:), tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_
:roflol: mikkeemmellsiniz yaaaa su etiketlerin haline bakkk:roflol:

bak patron deme böyle
yarın gelicek ne şotası dicek kızıcak bizi de ateşe atma sırnaşık şey
ne bilim bu yorum çıktı tıkladım en son sayfaya atıyo göremedim kim olduğunu
aprilin işi olabilir dicektim üşenmedim baktı april gacısı bu patişota sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:

aman iyi suçunu bilen suçlular gibi başladı itirafa :dilcikar: di de yanakları kızarıyo bak bak :1closedeyes:
anladık zati boşuna mı 7/24 sunumda, sunuma gitti diyola :roflol::roflol::roflol::roflol:

selam hatinlarrr :smiley-cool:
yine ne kaynatmakla mesgulsünüz -tatlicadiarzu-
hosbulduk tanricam ...

ayyy iyiki dogduuuuuuuuuunnnn hihoyyyt

tamamdir tebriklerimi aldim nikonum zaten ettiydi , minik sanada tesekkürler kuzucum.. öptüm hepinizi selay kacar

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ohooooo sen böyle dua edersen tabi ki çıkmam, ÇOK hayatında olurum sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
:dance::dance::dance::dance::dance: sositosositosositosositosositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…