- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.021
aaaaaa unutmuştum ben sivilce önlediğini :1shok:
yeniden doğmuş gibi sevindim delikafadulden
ben tanrıçamın önerisi diye ilk alınacaklar arasında aklımdaydı iyi oldu şimdi sositososito
son zamanlarda yüzüm sivilcelendi şu an dudağımın kenarında çıktı uçuk gibi ama uçuk değil :2:
seninki de hayırlı olsun minikomm :jeyyar: kaydirigubbakcemile5
ne zaman geçer acaba böhüüü senağlamaay o lanetlerden bende de çıkıyo tam dudamın üstünde uçuk desen değil sivilce desen dğillkötükedihüso
ne zaman geçer acaba böhüüü senağlama
keşke tohumu içer içmez geçseydi çok şey mi istiyoz :lepi:
aklıma islom geldi ya bugün hiç uğramadı sanırım CADIARZU
bi gidim yoklim kep töreni vardı benneyaptımki kaydirigubbakcemile
kız iyi fikir kaydirigubbakcemile3acaba tohumun tamamnı yesek bi anda geçermiidelikafadulden hmm nerde acaba bu saatta isoCADIARZUsengözlerimebaksanab
ya zombi uykusu gelene denmez mi sempatiksalakcinniherifim zombi gibikötükedihüsouyumuyo hasta etti beni:enbuyukkk:özledim ulan sizi:enbuyukkk:
herifim zombi gibikötükedihüsouyumuyo hasta etti beni:enbuyukkk:özledim ulan sizi:enbuyukkk:
kız iyi fikir kaydirigubbakcemile3
1 kaşık 40 günde etki ederse
40 kaşık 1 günde etki eder o zaman :lepi:
öyle değil mi 1e 40 gayet mantıklı süprizzzzz
aklımızı sevelim miniko sositososito
kim kimi özlemiş ha alıntı yapim de gör :umursamaz:herifim zombi gibikötükedihüsouyumuyo hasta etti beni:enbuyukkk:özledim ulan sizi:enbuyukkk:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt süprizzzzz :dance::dance:
kaç saatliğine geldi acaba :umursamaz: :sm_cool:
şimdiden kollarımı açayım gitme diyeyim :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
pankart öyle konulmaz böyle koyulur :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol::roflol:özledin mi diyo ya
özlemek ne kelime geberdim :1closedeyes: mafoldumbenmafoldumben :2:
sabır taşı oldum :1closedeyes:
neyse önümüzdeki maçlara bakalım kaç gün gelmicen de şimdi ona göre her gece geldi mi diye kafayı yemiim
tamam biliyorum yasakkelime diceksin ki ben de sizi özledim aklım hep sizdeydi... muhakkak :1closedeyes: :dilcikar:
çeksem şu kulağını bi
kim demişti serm mi demişti öyle beyaz olur ki filimde ciğer miğer gözükmez :roflol::roflol::roflol::roflol:uyku ilacı ver kız kaydirigubbakcemile3 bizde seni çok özledik kzıım yaa:umursamaz::gitme::gitme:
süperiz kankaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ciğerler aceyle yıkanmışı giib bembeyaz olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
kim kimi özlemiş ha alıntı yapim de gör :umursamaz:
pankart öyle konulmaz böyle koyulur :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kim demişti serm mi demişti öyle beyaz olur ki filimde ciğer miğer gözükmez :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa serm de hiç uğramadı ne zamandır bak şimdi CADIARZU
düğün mü yaptı bizi davet etmeden ha
vala bağa hiç demezbilemmkii nezamndı onun düğünnCADIARZU:2:kaydirigubbakcemile
vala bağa hiç demez
kesin aprile demiştir o aklinialirimsmile
zafer benim:lepi:tamamen seninim niko ve mino:hooray:
aynen kanka serm demişti:roflol: :roflol: :roflol: serm tam ağar bomba ya:)))) içkili olduğu geceyi hatırlıyomusun:roflol: ben dedim ser alıntı yapamassa anlayın kafası güzel,nikoda diyoki patron ben sermin hiç alıntı yaptığını görmedimki:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öl yıkıl yani:roflol:kim demişti serm mi demişti öyle beyaz olur ki filimde ciğer miğer gözükmez :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa serm de hiç uğramadı ne zamandır bak şimdi CADIARZU
düğün mü yaptı bizi davet etmeden ha
bakıcam oglım geçmişekim kimi özlemiş ha alıntı yapim de gör :umursamaz:
pankart öyle konulmaz böyle koyulur :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol::roflol:
yanında olunca bilgisayarın yanından bile geçemiyorum..beş dakka kk açim diyorumda böyle götürüyo benikaydirigubbakcemile:gitme:çileli başım var benim:gitme:uyku ilacı ver kız kaydirigubbakcemile3 bizde seni çok özledik kzıım yaa:umursamaz::gitme::gitme:
manyahhhhhhhsırnaşık şey sırnaşık şey zombiyi uykusu olmayanlara derler:roflol: :roflol: :roflol: tencere kapak olayı nikom..benim lacivertim oda:smiley-cool:ya zombi uykusu gelene denmez mi sempatiksalakcinni
hortlak gibi ayakta bence sırnaşık şeysırnaşık şey
gördün mü herifi de kendine benzettin kaç günde :roflol::roflol::roflol::roflol:
kız iyi fikir kaydirigubbakcemile3
1 kaşık 40 günde etki ederse
40 kaşık 1 günde etki eder o zaman :lepi:
öyle değil mi 1e 40 gayet mantıklı süprizzzzz
aklımızı sevelim miniko sositososito
kaynatıyoruz kaydirigubbakcemile2çaktırmadan dedikoduyuda yapıyoruz hakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmile
inanamammmmmmmmmmmmmmmmm tabiri caizse höööööö oldumzafer benim:lepi:tamamen seninim niko ve mino:hooray:
kaynatıyoruz kaydirigubbakcemile2
inanamammmmmmmmmmmmmmmmm tabiri caizse höööööö oldum
kaynatıyoruz kaydirigubbakcemile2
inanamammmmmmmmmmmmmmmmm tabiri caizse höööööö oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?