Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüso
kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)
sağol minikommm
eşim evde değil, ütü yapıcam güya ama hiç sevmiyorum ütü yapmayı
mecbur yapıcam
al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi işgeçmişe gidince anlarım
puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işte

:lepi: :lepi: :lepi:
helal sana iskoçyalı:lepi:

hgdin fıstıkkopuyorumnanaktan
hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2

etiketlere baktı karar verdi; mikemmeliz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
sağol fıstıkom sen de katıl sen de mikemmmel ol delikafadulden
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:

tanrıça yuvana dön,damat kk ya izin vermiyo galiba,tanrıça sunumlarda topik kayıplarda tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyolar
bunları yazan çıksın meydanasırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey adilerkötükedihüso:roflol:

fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:

iim kuzucum senden naberkaydirigubbakcemile2
sizlerin yanina geldim dahada iyi oldum guclubacismile
fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:

amooowwww danrica garusuda bana mikkemmel dediya, artik ölsemde gam yemem :smiley-cool:
bu arada mükkemmel degil lan :mymeka: mikkemmmmmeeelll sempatiksalakcinni
hg yevrum geldiimm :1hug:sositososito

tamamdir tebriklerimi aldim nikonum zaten ettiydi , minik sanada tesekkürler kuzucum.. öptüm hepinizi selay kacar
garibim pasta yerine yedi yarım ekmeği gidiyo şimdi
tekrar tebrik ederim selayımmm Şeniz
T1 aprile gözlüğümü hediye edicem patron, sekreterya yardımcısı olarak

T2 vay be hemen anladı boşuna mı patron sırnaşık şeysırnaşık şey
minikomun smili o, onun adı miniko kaydirigubbakcemile3

T3 çok komik hakkaten :roflol::roflol::roflol::roflol:
geldin tamam da ütüyü de yapıcan mı kaydirigubbakcemile
baştan kaytarmışsın bababababa ba bi de diyo ütü sevmezmiş :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:

T4 göbime sürersem doğru yapmış olur muyum sıkılaşması için :lepi: fisfisfis
bi de halı fırçası vardı bi köşede onunla masaj yapıyorum hart hart :roflol::roflol::roflol::roflol:

kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür

buda kotum bebeklerimhihoyyytarkası taşlı tuşlu alasım geldiaklinialirimsmile

buda bambuluymuş.(rexona).hoşuma gitti..koltuk altı için pudralıbayanssulusmile
elbise üzerine sıkılmazlmaz:ferah bi kokusu var tavsiye ederim hoş
yerimseniben

hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:
hee işte dediğinden kaydirigubbakcemile5 sen bize demedin mi mikemmmeeel :1closedeyes:
hesap yaparsaammm fisfisfis
biz mikemmmeelsek eğer mikemmmmele katılan eşittir mikemmmell :lepi:
bak doru işte süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün çok matematik çözdüm ya mirmirmirmir

allah almasın seni emisırnaşık şey:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yeme içme üşenme,bide onları numaralandır:roflol: :roflol: haza su katılmamış deli anam bu:lepi:
bide hart hurt halı fırçasıyla masaj yaotım diyo:roflol: olum vatsonstan alsana 3 tl ye benim aldığım at yıkama fırçasına benzer fırçadan
ayrıca göbişe sürerek doğru yapıyosun merak etme:smiley-cool:

kuzu bayıldım gömlekle pantolanabayanssulusmile gömlek çok şık yaa:lepi: rexonadan bendede var pembişiikaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 ayyyy allah seni napmasiiinn kaydirigubbakcemile3

diziyii sevmiyorum ya protesto ediyorum,mikemmel yazmam o yüzdenama sen diyosan yazarım annem:lepi:tamam mikemmelsin gelkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile
amovvv yalnız:roflol:nikoooo fıstık ne diy öyle amovv falandelikafaduldenakannehir:roflol: :roflol: taşakür vakası olmasın:roflol:

yalnız gömlek bitirdi beni :asigim: kolları normal kol olsaydı tam bana göre mikemmmmell :lepi:
göynekleri nerden ne kadara aldın ki, kollarını niye bu kadar yapmışlar ki kaydirigubbakcemile bayıldım vala sositososito
kotun kesimine özellkile bayıldım, çok şık :lepi:

bence gündüzleri nemlendirici kullanmalısın hemde güneş koruyuculu kullanmanı öneririm cildini temizlemek içinde acıbadem sütünü kullanmanı öneririm en doğal ve güzel ürün

En kısa zamanda nemlendirici edinmeliyim o zaman teşşekür ederim. Acı badem sütünü her gün kullanmayı önermiyorlar o yüzden çekiniyorum.

Oyy kankam benim zamanını ayırmış araştırmış çok teşekkür edeirmŞeniz not aldım bunları nisanım indirimdeyken kaçırmayayımbayanssulusmile

Güle güle kullan kanka çok şugar hepsibayanssulusmileŞeniz

Arzum ve minimm siz de güle güle kullanınopuyorumnanaktan

belki kukucanıyla konuşuyo, sevincini onunla paylaşıyo ne bilek :roflol::roflol::roflol: töbe töbe sırnaşık şeysırnaşık şey

niye sevmiyosun kizzz
bide protesto ediyorum diyo, kim duycak sesiniii :roflol:sempatiksalakcinni

Kanka hazır seni bulmuşken sormak istiyorum şimdi ben biberiye yağı ve susam yağını karıştırdım göbek bölgeme sürdüm sonra streçledim 4 5 saat durdum neyse ama bi daha yapmaya korktum acaba zarar verir miyim iç organlarıma özellikle böbreklere diye sarıyosun ya haliyle korse gibi baya sıkıyorfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…