- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.061
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüsoinanmam :1shok: senin, hem de bu saatte, uykun, geldi fisfisfis
yok kendini bi yoklayasakkelime uyku değildir o belki sırnaşık şeysırnaşık şey
zati tanrıçamın da geleceği yok msnde, bugün ne giydinde derken bi bakmış bütün gece bitmiş :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:
kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:
patronu soruyorsan eğer pencere açık olsa da burda değil
yani kapatmamış ama cevap yoksa msnde
kapatmış ama yine burda yoksa kesin o bilgisayar bi arıza yaptı kesin :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa bizi çok özledi aklı bizde yani :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi işsağol minikommm
eşim evde değil, ütü yapıcam güyaama hiç sevmiyorum ütü yapmayı
mecbur yapıcam
puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula iştesağol minikomm
ben de bugün tanrıçamın geldiğini görünce resim çekmeye tutuştum
aktara felan gittim de aklinialirimsmile
fotoğraf makinesi kayıp bulamadım :1shok:
boşuna şitres etmişim tanrıçamın geleceği yok :lepi:klava: :umursamaz:
deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:
dfn garlı saç maskesi aldım saçlarıma :lepi:
hodan yağı ve selülit yağı aldım göbeme masaj yapıcam sıkılaşsın diyebilmiyorum doğru mu yapıcam gelse de söylese sempatiksalakcinni
hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2hgdin fıstıkkopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3etiketlere baktı karar verdi; mikemmeliz :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
sağol fıstıkom sen de katıl sen de mikemmmel ol delikafadulden
ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), afrodit&biberr, afroditt&akitt, akito gitmesin..., akitra ilarzu buluşma 19 mayıs :), akitra kaçar, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, alim geldi yaa alim geliyooo, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, askerler geliii gelsin sunumlar :)))))), aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, butopik çok güzel yaa, cilt, damat kkya izin vermiyo mu? (, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), israili kınayan heidi'ye helal olsun..., kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), konversime laf atnlarn orcinal conversi olsun, kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça sunumlarda topik kayıplarda , tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçaaa yuvana dönnnnn, tanrıçada sunum yapmış gelmiş diyorlar:), tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_
:roflol: mikkeemmellsiniz yaaaa su etiketlerin haline bakkk:roflol:
hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:
fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:
sizlerin yanina geldim dahada iyi oldum guclubacismileiim kuzucum senden naberkaydirigubbakcemile2
fıstık,olum sen zaten mükemmelsin:mymeka::jeyyar:hoşgeldin gel yamacımaŞeniz
kızlar ben resim ekliyimde çıksın aradan,geçmişe gidemicem bu gece belli:smiley-cool:
garibim pasta yerine yedi yarım ekmeği gidiyo şimditamamdir tebriklerimi aldim nikonum zaten ettiydi , minik sanada tesekkürler kuzucum.. öptüm hepinizi selay kacar
T1 aprile gözlüğümü hediye edicem patron, sekreterya yardımcısı olarakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aprilim ekşın var yazınca bi bakıyım dedim:jeyyar:ama sarmadı konu,ayrıca sarsada bakamazdım benimki rahat vermedikötükedihüso T1
kanka bi sus ya geberiyorum sanasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hangisine güliyim deli insan:)
al bendende o kadar!!!nefret ederim ütüden:enbuyukkk:ayrıca niye wc smili kullandın..var bunda bi işgeçmişe gidince anlarım T2
puhahahahahha salağa bak:roflol:gülleyi salladı salladı beceremedi kendi uçtu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geldim ula işteT3
:lepi: :lepi: :lepi: T4
helal sana iskoçyalı:lepi:
hee işte dediğinden kaydirigubbakcemile5 sen bize demedin mi mikemmmeeel :1closedeyes:hb kusum nabersin kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3
ahahahahhahha katilabilir miyimm:roflol::roflol::roflol:
sonunda mikkeemmmel olursam katilirim amaa :sm_cool:
garibim pasta yerine yedi yarım ekmeği gidiyo şimdi
tekrar tebrik ederim selayımmm Şeniz
T1 aprile gözlüğümü hediye edicem patron, sekreterya yardımcısı olarak
T2 vay be hemen anladı boşuna mı patron sırnaşık şeysırnaşık şey
minikomun smili o, onun adı minikokaydirigubbakcemile3
T3 çok komik hakkaten:roflol::roflol::roflol::roflol:
geldin tamam da ütüyü de yapıcan mı kaydirigubbakcemile
baştan kaytarmışsın bababababa ba bi de diyo ütü sevmezmiş :dilcikar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
T4 göbime sürersem doğru yapmış olur muyum sıkılaşması için :lepi: fisfisfis
bi de halı fırçası vardı bi köşede onunla masaj yapıyorum hart hart :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür
buda kotum bebeklerimhihoyyytarkası taşlı tuşlu alasım geldiaklinialirimsmile
buda bambuluymuş.(rexona).hoşuma gitti..koltuk altı için pudralıbayanssulusmile
elbise üzerine sıkılmazlmaz:ferah bi kokusu var tavsiye ederim hoşyerimseniben
hee işte dediğinden kaydirigubbakcemile5 sen bize demedin mi mikemmmeeel :1closedeyes:
hesap yaparsaammm fisfisfis
biz mikemmmeelsek eğer mikemmmmele katılan eşittir mikemmmell :lepi:
bak doru işte süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bugün çok matematik çözdüm ya mirmirmirmir
sizlerin yanina geldim dahada iyi oldum guclubacismile
amooowwww danrica garusuda bana mikkemmel dediya, artik ölsemde gam yemem :smiley-cool:
bu arada mükkemmel degil lan :mymeka: mikkemmmmmeeelll sempatiksalakcinni
hg yevrum geldiimm :1hug:sositososito
yalnız gömlek bitirdi beni :asigim: kolları normal kol olsaydı tam bana göre mikemmmmell :lepi:
bence gündüzleri nemlendirici kullanmalısın hemde güneş koruyuculu kullanmanı öneririm cildini temizlemek içinde acıbadem sütünü kullanmanı öneririm en doğal ve güzel ürün
Meleğim, evet eczaneden alabilirsin. Şuan Vichy nin temel ürünleri indirimde zaten
13-14 TL ye düşmüş temizleyicisi.
normaderm değil, essentiells diye bir temizleyici. netteki yorumlar gayet güzel.
gül özlü imiş. nemlendiricisi de var istersen. olumunekankayizsmile
Vichy Essentielles | Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene
Bir de şöyle bir kofre var, ben de bunu düşünüyorum bakalım para bulabilirsem sempatiksalakcinni
Vichy | Vichy Capital Soleil SPF 50+ Creme Face Jeunesse / Işıltılı Cilt (CİLT BAKIM SETİ HEDİYE) | 42,21 TL fiyatı ve yorumları
kaşla göz arasında aldıklarımzemuszemus
gömleğimi çok sevdim,önü fırfırlı,klasik ve kokoşluk bir arada:lepi:gerekli yerlerde giymem icap ediyür
buda kotum bebeklerimhihoyyytarkası taşlı tuşlu alasım geldiaklinialirimsmile
buda bambuluymuş.(rexona).hoşuma gitti..koltuk altı için pudralıbayanssulusmile
elbise üzerine sıkılmazlmaz:ferah bi kokusu var tavsiye ederim hoşyerimseniben
belki kukucanıyla konuşuyo, sevincini onunla paylaşıyo ne bilek :roflol::roflol::roflol: töbe töbe sırnaşık şeysırnaşık şeydiziyii sevmiyorum ya protesto ediyorum,mikemmel yazmam o yüzdenama sen diyosan yazarım annem:lepi:tamam mikemmelsin gelkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile
amovvv yalnız:roflol:nikoooo fıstık ne diy öyle amovv falandelikafaduldenakannehir:roflol: :roflol: taşakür vakası olmasın:roflol:
diziyii sevmiyorum ya protesto ediyorum,mikemmel yazmam o yüzdenama sen diyosan yazarım annem:lepi:tamam mikemmelsin gelkaydirigubbakcemileaklinialirimsmile
amovvv yalnız:roflol:nikoooo fıstık ne diy öyle amovv falandelikafaduldenakannehir:roflol: :roflol: taşakür vakası olmasın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?