Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tam alıntı yapıyorum cevap yazıcam,hayda benimki pc başına geçiyo,kapıyorum msn açıyorum sonra burası yalan oluyoakannehir
çözümü şöyle yapıcam,kk kapatmıycam,ama cevap yazmassam anlayın:)
ayrıca bu gece geçmiş işini halledicem:lepi:sonra resim ekliycem ve muhabbete geçmişi halledip gönül rahatlığı ile devam edicez:lepi:

hee eminim bugün ne giydinde de açık duruyor değil mi :jeyyar: :icecream: :tomato:
sana da sarı şeker Şeniz

Çok uyukum gelidi kankalar mirmirmirmir
inanmam :1shok: senin, hem de bu saatte, uykun, geldi fisfisfis
yok kendini bi yoklayasakkelime uyku değildir o belki sırnaşık şeysırnaşık şey
zati tanrıçamın da geleceği yok msnde, bugün ne giydinde derken bi bakmış bütün gece bitmiş :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol:

nerdesiniz yaaakannehir
beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:

patronu soruyorsan eğer pencere açık olsa da burda değil
yani kapatmamış ama cevap yoksa msnde
kapatmış ama yine burda yoksa kesin o bilgisayar bi arıza yaptı kesin :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa bizi çok özledi aklı bizde yani :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey

seni sormammıı hiçç olumunekankayizsmileŞeniz naber nikonumm bebeğimm:2::1hug:

ay bende hiç sevmem:sinifsinif: kolay gelsin bebeğimmolumunekankayizsmile
sağol minikomm
ben de bugün tanrıçamın geldiğini görünce resim çekmeye tutuştum
aktara felan gittim de aklinialirimsmile
fotoğraf makinesi kayıp bulamadım :1shok:
boşuna şitres etmişim tanrıçamın geleceği yok :lepi: klava: :umursamaz:

ay ne aldın kız de bakammkaydirigubbakcemile2
deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:
dfn garlı saç maskesi aldım saçlarıma :lepi:
hodan yağı ve selülit yağı aldım göbeme masaj yapıcam sıkılaşsın diye bilmiyorum doğru mu yapıcam gelse de söylese sempatiksalakcinni

yuppii deva dikenini bende aldım nikonummmkaydirigubbakcemile2delikafadulden inş geçer şu alnet sivilcelerkötükedihüso güle gğle kullan aldıkalrını cnmolumunekankayizsmile

yuppii deva dikenini bende aldım nikonummmkaydirigubbakcemile2delikafadulden inş geçer şu alnet sivilcelerkötükedihüso güle gğle kullan aldıkalrını cnmolumunekankayizsmile
aaaaaa unutmuştum ben sivilce önlediğini :1shok:
yeniden doğmuş gibi sevindim delikafadulden
ben tanrıçamın önerisi diye ilk alınacaklar arasında aklımdaydı iyi oldu şimdi sositososito
son zamanlarda yüzüm sivilcelendi şu an dudağımın kenarında çıktı uçuk gibi ama uçuk değil :2:
seninki de hayırlı olsun minikomm :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…