- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.001
hee eminim bugün ne giydinde de açık duruyor değil mi :jeyyar: :icecream:tam alıntı yapıyorum cevap yazıcam,hayda benimki pc başına geçiyo,kapıyorum msn açıyorum sonra burası yalan oluyoakannehir
çözümü şöyle yapıcam,kk kapatmıycam,ama cevap yazmassam anlayın:)
ayrıca bu gece geçmiş işini halledicem:lepi:sonra resim ekliycem ve muhabbete geçmişi halledip gönül rahatlığı ile devam edicez:lepi:
sana da sarı şeker Şeniz
inanmam :1shok: senin, hem de bu saatte, uykun, geldi fisfisfisÇok uyukum gelidi kankalar mirmirmirmir
beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:nerdesiniz yaaakannehir
beni sormuyorsun kesin ama yine de söylim burdağyım :smiley-cool:
patronu soruyorsan eğer pencere açık olsa da burda değil
yani kapatmamış ama cevap yoksa msnde
kapatmış ama yine burda yoksa kesin o bilgisayar bi arıza yaptı kesin :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
yoksa bizi çok özledi aklı bizde yani :lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey
sağol minikommmseni sormammıı hiçç olumunekankayizsmileŞeniz naber nikonumm bebeğimm:2::1hug:
sağol minikommm
eşim evde değil, ütü yapıcam güyaama hiç sevmiyorum ütü yapmayı
mecbur yapıcam
sağol minikommay bende hiç sevmem:sinifsinif: kolay gelsin bebeğimmolumunekankayizsmile
sağol minikomm
ben de bugün tanrıçamın geldiğini görünce resim çekmeye tutuştum
aktara felan gittim de aklinialirimsmile
fotoğraf makinesi kayıp bulamadım :1shok:
boşuna şitres etmişim tanrıçamın geleceği yok :lepi:klava: :umursamaz:
deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:ay ne aldın kız de bakammkaydirigubbakcemile2
deve dikeni tohumu aldım karaciğerime :lepi:
dfn garlı saç maskesi aldım saçlarıma :lepi:
hodan yağı ve selülit yağı aldım göbeme masaj yapıcam sıkılaşsın diyebilmiyorum doğru mu yapıcam gelse de söylese sempatiksalakcinni
aaaaaa unutmuştum ben sivilce önlediğini :1shok:yuppii deva dikenini bende aldım nikonummmkaydirigubbakcemile2delikafadulden inş geçer şu alnet sivilcelerkötükedihüso güle gğle kullan aldıkalrını cnmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?