Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
feys hayatımızda olmadığı için allaha şükür gayet huzurluyuz bebem:lepi:bayanssulusmile
kendini öldürtme bana barbi:1closedeyes:çiroz gibi gacısın knuşma hala:mymeka:
yok hayatım ya,o zamana özel bişey olucağını sanmıyorum,bakarsın yarın evleniriz,belli olmaz bizim işimiz:smiley-cool:tarih belirleyip o tarihin gelmesini beklemeyiz biz

kiraz sapı suyu da çok zayıflatıyor sempatiksalakcinni içelim :içelim:
aynen balım..dün önerdim benhihoyyyt
Benn de fazlasıyla su içiyorum aynen en az 8 9 litre vee ben aşırı terliyorumakannehir
nişanlımda acayip içer..çok kıskanıyorum onuÇok üzgünüm çoookhemde kana kana şefkle içerkötükedihüsoo içerken benim miğdem şişiyokafamçokkarıştı
ben çok dengesizim minim..bakarsın dünyanın en sağlıklı yaşıyan insanıyım,kola meşrubat ağzıma sürmem,gayet dengeli ve sağlıklı beslenirim vs...bazen bakarsın en rahat insanıyım..hayatta tınlamam,amaan der geçerim..bu ara öyle bi dönemdeyimboshayallersmileama allaha şükür kilo sorunum yok..kemik torbası değilim,ama şişmanda değilimkaydirigubbakcemile2
çillerine bol bol limon sür bebeğimkaydirigubbakcemile5ayrıca şekerin olduğu için zaten dengeli beslenmek zorundasın:1no2:

Hocanın mail adresine ulaştım ve bir mail döşedim iplicek mi beni bakalım

hadi bakalım....boshayallersmilebekliyelim
sidikli minilülülülülülü
Anaam benim Ayşo çıktı geldi yaa hiiçç özlememişim meğerse:gitme:
Berbat ağrım varrmafoldumben

bırak gelsin kız..sev onu şefkat göster,geri kaçmasınsempatiksalakcinni

valla bi 15 gün daha kaybolursan evlenip gelemden şüphe etcem o zaman kaydirigubbakcemile3
tanrıçam sen kaç yaşındasın sorması ayıp mı bilmem ama merak ettim sadece

evet tanrıçam hem dengeli beslenmek hem de fazla kilomun olmaması gerekior çünkü hücrelerim yetersiz kalıormuş 52 kiloyum 50 ideal:ecrin_bebek: ama öle zayıf görünmem pek öle olmasını seviyorum kaydirigubbakcemile3
bi de bişe dicem tuzlu sudan başka ağzımı neyla gargara yapabilirim ?
limon renginimi açar gülüm napar o ?

barbim zemuszemus
benim çok uykum geldi , çooooookkk öpüorm hepiniziii iyi geceleerrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

iyigeceler miniiicimm öptğnnn, tek kaldım ama
tanrıçada gitti çok yaşlı galiba çekindi benden zaar
bende çıkıodum zati
bu arada tanrıçam yarın söyldğin çarşıya gidiorum anamla bakınıyım bi
herkeşlere iyigeceler

valla bi 15 gün daha kaybolursan evlenip gelemden şüphe etcem o zaman kaydirigubbakcemile3
tanrıçam sen kaç yaşındasın sorması ayıp mı bilmem ama merak ettim sadece
ayıp değil barbim,niye ayıp olsun:1closedeyes:hissettiğim yaştayım-tatlicadiarzu-18 lik lolitayım daha
50 bencede ideal minikomkaydirigubbakcemile5
çin yağı diye bişey var..daha önce eklemiştim..onunla gargara yapabilirsin bebem..aynı zamanda ezanede satılan çin yağlarıda var,ama onlar pahalı..onlarlada yapabilirsin..limon lekelere ve çillere iyi gelir,rengini açar bebeğimolumunekankayizsmile

barbim zemuszemus
benim çok uykum geldi , çooooookkk öpüorm hepiniziii iyi geceleerrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
yorucu bi gündü senin içinbilmiyorumkismilebizde seni öpüyoruz sevgilimŞeniziyi geceler minik prensesimopuyorumnanaktan

kimse yoktu bende tura çıktım,mesajını görmedim bile barbişgamyoncuiremsu
umarım gönlüne göre bişeyler bulursun canım benimŞenizsanada iyi geceler...

Yaa gelince benim adam bi kıskanç oldu yaa:)
Sizler sevdiklerinizle aranız nasıl opuyorumnanaktan

Kuzum, benim sevdalım askerden önce neyse aslında gene öyle.
Sadece ortamdan dolayı daha sıkıntılı...:1ninca:
Arada sebepsiz kıskançlık yaptığı oldu 1-2 kez. ama önceden de yapardı.
askerliğe bağlayamam, haksızlık olur yani.:1no2:
Onun dışında, çok kıskançlığı yok. lakin mesela, bizim bu topikten kızlarla buluşma olayına razı edemedim. :gitme: hala bile diyor ki, 'çok saçma bir istek!' diyor.mafoldumben
Anlatamıyorum ne kadar iyi arkadaş olduğumuzu ve güvendiğimi...benneyaptımki
Ama ben de kabullendim yani, yapacak bir şey yok...
Başka bir kısıtlaması yoktur garibimin. Zaten başka bir talebim de olmadı.
Arkadaşlarımla istediğim gibi geziyorum filan...Giyimime zaten hiç karışmaz, kısıtlamaz. Aksine yakışan herşeyi giymemi ister.
:lepi:

Şarköye mi gittin topraam hihoyyyt
hey gidi çok uzun oldu ben Şarköye gitmeyeli be kaydirigubbakcemile5
küççükkene çok gideridik
kaydirigubbakcemile5

Anaam benim Ayşo çıktı geldi yaa hiiçç özlememişim meğerse:gitme:
Berbat ağrım varrmafoldumben

Oyy meleğim önceden ilaç iç dedimdi ama sallamadın beni düdük islom :mymeka:
kuşburnu çayı varsa iç meleğim
opuyorumnanaktan

minimm yaşdaşız senlen bende 22im

22 misin sen Barbiii? akannehir
ben senden böyük müyüm la? ohaoldumsmile
23 üm ben
mafoldumben

50 ideal mi :dilcikar: ben 51-52yim ne olacii şimdi:umursamaz:

kamile bak:roflol:bu gözümden kaçmış gece,hangi ara ekledin allahın delisi
bacım ben daha önce de eklenmiştim anadın mı

ben patinin yazlıktan komşusu kaygan bıyıklı ceyarıyım anadın mı

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de baktıkça gülüyorum iyi geliyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
patiye taktığın bilmem kaçınıcı lakap Allahtan hoşuna gidiyo yokşa derdi bilmem hiç kendime patişota demek aklıma gelmezdi :S :roflol::roflol::roflol::roflol:

gülleciye bakınca yine koptumsırnaşık şey'höööö'den sonra bu smili sardı başıma niko:roflol:
patron çok tipsiz ama her seferinde üşenmeden izliyorum komime gidiyor sırnaşık şeysırnaşık şey gülle atamayan ceyarım benim :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi; hooooooooooooooppppp yine gol olduuuuuuuuuuuumm sırnaşık şeysırnaşık şey
geçen sağlık ocağına imex ve havilland yazdırmaya gittim havillandı devlet ödemiyo dedi
ben de içimden dedim yaa devlet ödemiyo ama tanrıçam dohtor gibi herşeyi biliyo bak havilland bu sıva mı sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yanlış görmedik 2 puan höööööö...............

islom çok üzüldüm lmaz:
haketmediğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çok ironik :teselli: olumunekankayizsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
senin hocanın yaptıklarına höööö bile tepkisiz kalmadı görin mi :roflol::roflol::roflol:
islonun hocası sana hiç bişi demiyorum. hööööö...............

rahat say içindekileri kuzuum alayınızıııı............:smiley-cool:
kendi saymayı göü yememiş delphine saydırmış minikom hastayım sana da :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ilk uzun elbisem
minim senin elbiselerine hastayım
geçen buna benzer bişey giymiştin, ufff bi de bu ne kadar yakışacak kimbilir Şeniz
cicilerini güle güle kullan minimm
memleketi neresiki akitomunbilmiyorumkismile
33 sositososito 33 sositososito
ben iki de bir malatya diyordum ya bana dedi kanka taktın malatyaya 33 unutma dedi
akito ve akitogiller nasıllar acaba boshayallersmile olumunekankayizsmile
güle güle kullan cicilerini..entarini sevdiceğine giyme,intikam almış olursun..
az burnu sürtsünsempatiksalakcinni,soona affet..
gacının söylediklerini kulak ardı etmeyin aklinialirimsmileaklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:
o buluşmaya katıldı ya heyyyt ne dese yaparım idolüm, helal olsun :lepi:
Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütül
etiyo Eki Görüntüle 47513
Allahtan ütü demiş yırttık bu sefer ginahım alınmadı :jeyyar::jeyyar:
o ütü yaptığım en kıymetli ütüdür zabaha karşı uykudan fedakarlık yaparak yapıldı yane :lepi: sempatiksalakcinni
ev işi biter mi hiç sırnaşık şeysırnaşık şey kaydirigubbakcemile
inanmıyorum ya aslan kadını :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
gacım heidim yapma hatunum affet beni, bari çoraplarımı yıka höööööööö...............

Ne ilacı gıı hakket iplememişim ya ben seni Buscopan içtim ama bana bu dönemimde hiç bir ilaç etki etmiyor:gitme:

Ben de 23üm meleemm

Foto:umursamaz:

8 9 lt su muakannehirakannehirakannehir minim dr 4 litreden daha fazlasını önermiyor az su içmek nasıl böbrekleri kurutuyosa çok su içmek de böbrekleri çürütüyo:sinifsinif: Hoş insanın su içebilme kapasitesi farklı oluyormuş bana 2 lt yeterken başkasına 3 4 lt daha fazlası ya da azı bile yetebiliyormuşguclubacismile

Höööööö bilem benden yana ya daha ne diyim
O ironiyi ben de yaşadım nikonum ama geçen yıl olsa sevinirdim de şuanki şartlarda yıkıldım:gitme:

Arkandan sallamadım valla nikom üstüme hööööö'yü salarsın diekaydirigubbakcemile3
Ütü yapıom deyip uyuttuydun bizi ben de tüm iyi niyetimlen nikonum ütü başındadır didimkaydirigubbakcemile

Ne ilacı gıı hakket iplememişim ya ben seni Buscopan içtim ama bana bu dönemimde hiç bir ilaç etki etmiyor:gitme:

Ben de 23üm meleemm

Aşkom, sabah dedin ya belim ağrıyor misafir gelcek galiba diye
ben de gelmeden ağrı kesici iç didimdi...Tüh...
:gitme:

Nikonummm Şeniz
Bibertommm
Şeniz

Aşkom, sabah dedin ya belim ağrıyor misafir gelcek galiba diye
ben de gelmeden ağrı kesici iç didimdi...Tüh...
:gitme:

Nikonummm Şeniz
Bibertommm
Şeniz

Aprılım vallah görmemişim gıı yoksa hiç sallar mıyım ben seni pambıkım sütunum ayy gözümün önüne geldin heyy maşallahhdelikafadulden

Yooğğ anacım envai çeşit ilaç denemişimdir illaki bu ağrıyı çekecemm:umursamaz:

BibertommŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…