G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.281
feys hayatımızda olmadığı için allaha şükür gayet huzurluyuz bebemhehehe ee nasıl gidiyor kızlar...
Yaa ben face te yüzbir oynamayı çok seviyorum taktım bilmiyorumkismile
herifte kızıyo :kedi:
Haklı aslında:kedi: her dk oynayınca:kedi:
Şimdi içimdeki acı şeytan her an oyna diyibilmiyorumkismile
Son günlerde böyle bir problemimiz var ama 2 gündür kendime hakim oluyorum o olunca oynuyoruz bayanssulusmile
Yaa gelince benim adam bi kıskanç oldu yaa:)
Sizler sevdiklerinizle aranız nasıl opuyorumnanaktan
kendini öldürtme bana barbi:1closedeyes:çiroz gibi gacısın knuşma hala:mymeka:ya siz varya çok kötüsünüz bu Allahın yazında nasılda koydunuz aklıma lahana suyuyla zayıflama şeysini Çok üzgünüm çoook
düğün zamanı yaptığın tüm bakım şeylerini buraya yazıosun sen şimdik o geceye saklıosundur asıl cevherli tarifleri formülleri çakal seniiiiii sengözlerimebaksanab nasıl yakaladım ama ben sengözlerimebaksanab kötükedihüso
en son ısıtmalı kirpik kıvırıcı aldım 12 tl ye en son o aklımda kalmış hepsini çekcem hepsinii
aynen balım..dün önerdim benhihoyyytkiraz sapı suyu da çok zayıflatıyor sempatiksalakcinni içelim :içelim:
nişanlımda acayip içer..çok kıskanıyorum onuÇok üzgünüm çoookhemde kana kana şefkle içerkötükedihüsoo içerken benim miğdem şişiyokafamçokkarıştıBenn de fazlasıyla su içiyorum aynen en az 8 9 litre vee ben aşırı terliyorumakannehir
ben çok dengesizim minim..bakarsın dünyanın en sağlıklı yaşıyan insanıyım,kola meşrubat ağzıma sürmem,gayet dengeli ve sağlıklı beslenirim vs...bazen bakarsın en rahat insanıyım..hayatta tınlamam,amaan der geçerim..bu ara öyle bi dönemdeyimboshayallersmileama allaha şükür kilo sorunum yok..vallaha bi kere 15 tane yedimdisüprizzzzz ama çok dengeli yerim genelde, bi öğün fazla kaçırırsam hemen dengelerim onu,
daha az yerim ertesi gün, akşam yemem filan , bi yere filan çıkcaksak ona göre dengelerim,beyaz unlu şeler yemem , şekeri istesemde yiyemiorm ancak birden düşerse ama bişey varki kuruyemiiş , hayatımda bişey olmasın ama onları yiyim yaa cokacimcoook
tanrıçam hiç öle sivilce,siyah nokta vs.. problemi yaşamadım hayatımda ama çillerim var beim azcıkın burnumun üstünde felan , başka bişe yok çok şükür:Saruboceq:
Hocanın mail adresine ulaştım ve bir mail döşedim iplicek mi beni bakalım
sidikli minilülülülülülübiz ailecek çok su içerik benim şekerim var birazda ondan ama bebykende çok su içerdim, heryerde çişim gelirdi,annem sinir olurdu , ankaradaki bütün ağaçlık yerlere bi çişimi yapmışımdır mutlaka kaydirigubbakcemile3
annem hep der , şurda çişini yaptını hatırlıomuşun yok aoç de yok garda yok tandoğanda kaydirigubbakcemile3
Anaam benim Ayşo çıktı geldi yaa hiiçç özlememişim meğerse:gitme:
Berbat ağrım varrmafoldumben
ayıp değil barbim,niye ayıp olsun:1closedeyes:hissettiğim yaştayım-tatlicadiarzu-18 lik lolitayım dahavalla bi 15 gün daha kaybolursan evlenip gelemden şüphe etcem o zaman kaydirigubbakcemile3
tanrıçam sen kaç yaşındasın sorması ayıp mı bilmem ama merak ettim sadece
50 bencede ideal minikomkaydirigubbakcemile5evet tanrıçam hem dengeli beslenmek hem de fazla kilomun olmaması gerekior çünkü hücrelerim yetersiz kalıormuş 52 kiloyum 50 ideal:ecrin_bebek: ama öle zayıf görünmem pek öle olmasını seviyorum kaydirigubbakcemile3
bi de bişe dicem tuzlu sudan başka ağzımı neyla gargara yapabilirim ?
limon renginimi açar gülüm napar o ?
yorucu bi gündü senin içinbilmiyorumkismilebizde seni öpüyoruz sevgilimŞeniziyi geceler minik prensesimopuyorumnanaktanbarbim zemuszemus
benim çok uykum geldi , çooooookkk öpüorm hepiniziii iyi geceleerrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
iyigeceler miniiicimm öptğnnn, tek kaldım ama
tanrıçada gitti çok yaşlı galiba çekindi benden zaar
bende çıkıodum zati
bu arada tanrıçam yarın söyldğin çarşıya gidiorum anamla bakınıyım bi
herkeşlere iyigeceler
Yaa gelince benim adam bi kıskanç oldu yaa:)
Sizler sevdiklerinizle aranız nasıl opuyorumnanaktan
nazomm bende bu hafta şarköyden geldim yemin olsun Allaha tekirdağdan geçerken aklımdan geçtin numaran olsaydı arayıp sana bir tekirdağ sesi dinletcektim hayatısımmmmm
Tanrıçammm aprılım minicikkk hoşgeldiniz
diğer arkidişlerede selamm olsunn
Anaam benim Ayşo çıktı geldi yaa hiiçç özlememişim meğerse:gitme:
Berbat ağrım varrmafoldumben
minimm yaşdaşız senlen bende 22im
50 bencede ideal minikomkaydirigubbakcemile5
çin yağı diye bişey var..daha önce eklemiştim..onunla gargara yapabilirsin bebem..aynı zamanda ezanede satılan çin yağlarıda var,ama onlar pahalı..onlarlada yapabilirsin..limon lekelere ve çillere iyi gelir,rengini açar bebeğimolumunekankayizsmile
bacım ben daha önce de eklenmiştim anadın mıkamile bak:roflol:bu gözümden kaçmış gece,hangi ara ekledin allahın delisi
ben de baktıkça gülüyorum iyi geliyo :roflol::roflol::roflol::roflol:puahahahhaha koptum geberdim laa delikafadulden
İvit ben yazdım tabii ki kim olabilü başka :roflol:
Pati'ye her an yeni lakaplar takma misyonum kutsal görevimdir kanka! :lepi:
Aşkom ben de bayıldım şu zalak gülleciye yaa
patron çok tipsiz ama her seferinde üşenmeden izliyorum komime gidiyor sırnaşık şeysırnaşık şey gülle atamayan ceyarım benim :roflol::roflol::roflol::roflol:
gülleciye bakınca yine koptumsırnaşık şey'höööö'den sonra bu smili sardı başıma niko:roflol:
geçen sağlık ocağına imex ve havilland yazdırmaya gittim havillandı devlet ödemiyo dedianamdan tüyolar devam ediyoanamın genç kızlık aşkı haviland krem:lepi:bunu daha önce topikte işlemiştimama kaynadı tabi...şimdi kaynamasın ve bu önerime kulak verinalsanaalsanasmile..kendisi yağsız bir kremdir..harika birde kokusu vardır..bunu sür dışarı çık yani mis gibibayanssulusmile
ezanelerde satılıyo,cildi hakikaten çok güzel yapıyo.bunuda öneriyorum
evet yanlış görmedik 2 puan höööööö...............Slm hatınkızlar naparsınızz
Tanrıçam coşturmuş yine buraları
İslonun kafası çok bozuk kıytırık dersin tekinden 2 puanla evet yanlış görmediniz sadece 2 puanla büte bırakmış beni saygıdeğer hocam!!!!! Tatil parası çıkışmadı heralde ki kurbanlarından biri de benim Geçerim dediğim bir dersti tam tatil moduna girmişim meezun havasındayım kadının yaptığına bak ya bir kez daha nefret ettirdi beni okuldan. Şu mübarek gün etmediğim küfür ve okumadığım beddua kalmadı
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:Nikonum sıcaktan bahçeden içeri giremiyom gece de uyuyup kalmışım orda giremedim gözüm üryamda sizlerleydim bi ara senin höööööö'yü görür gibin oldumdelikafadulden
Hep siz mi kaytarcanız dün de ben kaytardım azcıkkaydirigubbakcemile3
kendi saymayı göü yememiş delphine saydırmışrahat say içindekileri kuzuum alayınızıııı............:smiley-cool:
minim senin elbiselerine hastayım
ilk uzun elbisem
33 sositososito 33 sositosositomemleketi neresiki akitomunbilmiyorumkismile
gacının söylediklerini kulak ardı etmeyin aklinialirimsmileaklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:güle güle kullan cicilerini..entarini sevdiceğine giyme,intikam almış olursun..
az burnu sürtsünsempatiksalakcinni,soona affet..
Allahtan ütü demiş yırttık bu sefer ginahım alınmadı :jeyyar::jeyyar:Bi ara Nikonu gördüm aşağılarda bu saat oldu hala yok ben size diyimm:umursamaz:
Kocası yaptığı ütüleri beğenmedi zaar baştan ütületiyo Eki Görüntüle 47513
inanmıyorum ya aslan kadını :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:nerden geliyo kız damat..sürünsün acık boşver,keyiflen..sonra ararsınız bu günneri yeeaaaa..:1rolleyes::içelim:
gerçi bende süründürürüm evde...çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam..eşyalarını toplamam,laf sokarım..oh içimin yağları erir..
Oyy meleğim önceden ilaç iç dedimdi ama sallamadın beni düdük islom :mymeka:
kuşburnu çayı varsa iç meleğim opuyorumnanaktan
22 misin sen Barbiii? akannehir
ben senden böyük müyüm la? ohaoldumsmile
23 üm ben mafoldumben
Foto:umursamaz:saçlarımı kestirdim,boyattımbayanssulusmileşu an çok tatlı bir kumral rengi var saçımınhihoyyytuzun süre böyle giderimgamyoncuiremsu
kendim boyamıştım biliyosunuz,ama evde çekilmiyo...kendimle uğraşmaya vaktimde olmuyo,o yüzden gittim kuaföre..önce orealle açtı sarışın oldum-tatlicadiarzu-ardından boyadı:asigim:
kesinlikle kumral rengi tavsiye ediyorum:lepi:
tanrıçam dediğin gibi dehşet verdiriyor, çok yeşemde akşamdan içiorm sabah hepsi çıkıor delikafadulden
ben çok su içerim balım, 8 9 litre içerim günde , 15 dkda bi çişim gelir , böbreklerim tertemiz, Allah göstermesin lazım olursa birilerine veririm cirlop gibi eminim şeffa olmuşlardır delikafadulden
ben meyve hiç yemem, sevmem pek , ömrümün sonuna kadar meyvesiz yaşarım hiç aklıma gelmez, muz yerim o pek meyve gibi değil delikafadulden
midyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: ya o kilo aldırırmıki bebeğim?
evet yanlış görmedik 2 puan höööööö...............
islom çok üzüldümlmaz:
haketmediğine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çok ironik :teselli: olumunekankayizsmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
senin hocanın yaptıklarına höööö bile tepkisiz kalmadı görin mi :roflol::roflol::roflol:
islonun hocası sana hiç bişi demiyorum. hööööö...............Allahtan ütü demiş yırttık bu sefer ginahım alınmadı :jeyyar::jeyyar:
o ütü yaptığım en kıymetli ütüdür zabaha karşı uykudan fedakarlık yaparak yapıldı yane :lepi: sempatiksalakcinni
ev işi biter mi hiç sırnaşık şeysırnaşık şey kaydirigubbakcemile
Ne ilacı gıı hakket iplememişim ya ben seniBuscopan içtim ama bana bu dönemimde hiç bir ilaç etki etmiyor:gitme:
Ben de 23üm meleemm
Aşkom, sabah dedin ya belim ağrıyor misafir gelcek galiba diye
ben de gelmeden ağrı kesici iç didimdi...Tüh... :gitme:
Nikonummm Şeniz
Bibertommm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?