Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lahana suyu içiorm,zayıflayayım diye sempatiksalakcinni

bişey diyimmi...dehşet zayıflatıyokaydirigubbakcemile5ben çorbasını yapıp içiyim,1 haftada dal oluyorum:hulya:
ama nişanlım geldiğinden beri tozutmuş durumdayımsempatiksalakcinnizaten su içen bi insanda değilim(çok büyük bi hata)meşrubata,abur cubura,midyedir,kebaptır fena dadandık,allah ne verdiyse :kedi:tabiri caizse oküz gibi yiyorum..sanki ben geldim askerdeneyvahedigeldismile
bu gidişle duba olucam..bide gerdandan alırım kiloyu işin kötüsükötükedihüso

izmircim benim aramı eminim öğrenmek istemezsin :roflol:
çok sevdiğim bi arkadaşımda izmirli,izmirlilerle iyi anlaşırım bi de erzincanlılarla sempatiksalakcinni samsun,iskenderun ve antalyalılarla pek anlaşamam sempatiksalakcinni

anlaşırız tabiki :1hug:
Neden anlatmak istersen dinlerim kaydirigubbakcemile5

tanrıçam dediğin gibi dehşet verdiriyor, çok yeşemde akşamdan içiorm sabah hepsi çıkıor delikafadulden
ben çok su içerim balım, 8 9 litre içerim günde , 15 dkda bi çişim gelir , böbreklerim tertemiz, Allah göstermesin lazım olursa birilerine veririm cirlop gibi eminim şeffa olmuşlardır delikafadulden
ben meyve hiç yemem, sevmem pek , ömrümün sonuna kadar meyvesiz yaşarım hiç aklıma gelmez, muz yerim o pek meyve gibi değil delikafadulden
midyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: ya o kilo aldırırmıki bebeğim?

ya siz varya çok kötüsünüz bu Allahın yazında nasılda koydunuz aklıma lahana suyuyla zayıflama şeysini Çok üzgünüm çoook

düğün zamanı yaptığın tüm bakım şeylerini buraya yazıosun sen şimdik o geceye saklıosundur asıl cevherli tarifleri formülleri çakal seniiiiii sengözlerimebaksanab nasıl yakaladım ama ben sengözlerimebaksanab kötükedihüso

en son ısıtmalı kirpik kıvırıcı aldım 12 tl ye en son o aklımda kalmış hepsini çekcem hepsinii

bi oturuşta 60-70 tane yersen aldırırm minim:smiley-cool:yanındada :içelim::jeyyar:
ben meyvesiz yaşıyamam:lepi:ama 2 hafta su içmiyim susamam,aramam:sinifsinif:ama ver meşrubatı nası hüpletiyorum:sinifsinif::asigim:
8-9 litremidelikafadulden ben bi bardak içsem 10 dakkada bi tise gidiyorum:kedi:seni düşünemiyorum o zaman
cildin mükemmeldir eminim..çünkü su kadar insanı güzelleştiren hiç bişey yok:çok üzgünüm:

2 kilo aldımdı vereyim yerleşmesin , hiç hazzetmem öle şelerden delikafadulden
barbim bir dene aklinialirimsmile

KıRAZ saplarını anam çöpe atmış olsak yanlışlıkla kedi gibi tırtıklayarak çıkarıyor yıkıyor yıkıyor kurutuyo kenarda... henüz içmişliği yok.. hala biriktiriyor.. umarım bigün içerük

vallaha bi kere 15 tane yedimdisüprizzzzz ama çok dengeli yerim genelde, bi öğün fazla kaçırırsam hemen dengelerim onu,
daha az yerim ertesi gün, akşam yemem filan , bi yere filan çıkcaksak ona göre dengelerim,beyaz unlu şeler yemem , şekeri istesemde yiyemiorm ancak birden düşerse ama bişey varki kuruyemiiş , hayatımda bişey olmasın ama onları yiyim yaa cokacimcoook
tanrıçam hiç öle sivilce,siyah nokta vs.. problemi yaşamadım hayatımda ama çillerim var beim azcıkın burnumun üstünde felan , başka bişe yok çok şükür:Saruboceq:

anam hemen kaynat iç, görceksin farkı 2 günde farkedior :lepi: tadi fena deil, ama ahanasuyu ne olurdu biraz güzel koksaydı alsanaalsanasmile

island cnm ben Allah a hawale ettim artık
psikolojimi bozdular resmennn:gitme:
Allaha havale ediyorum onları bebeğim sen de sıkma canını halletcez bir şekilde:gitme:
İsland bu arada mezuniyet fotoların yakıoo
o ne güzelliktir maş
boy pos endam güzellik we asalet 10 numara bebeğimm:asigim:
Bitanem sen de gördün mü:kedi:
Çok teşekkür ederim tatlım darısı başınaopuyorumnanaktan

islom ,zaten şu an şehir dışında,ailesinin yanında...yarına kısmetse gelicek,sizi asla kabullenemicek malesef:smiley-cool:ruh hastası adam ya
Anaam tee orlardan yetişio deseneeyvahedigeldismile
Bize bi fırsat virsin ama yaa valla kaka kızlar diilizkaydirigubbakcemile3 seni de çok seviyozŞeniz sanırım sorun da burada başlıyor

Hocanın mail adresine ulaştım ve bir mail döşedim iplicek mi beni bakalım
2 kilo aldımdı vereyim yerleşmesin , hiç hazzetmem öle şelerden delikafadulden
barbim bir dene aklinialirimsmile

Minim ohh hadi iyi gelişmeler olmuş hemencik boynuna atlamanı bekleyemezdi zaten:umursamaz:
Bu arada anam içiyodu lahana suyunu ben kokudan kusuyodumkafamçokkarıştı gram vermedi hatun ya niyeki acepbilmiyorumkismile

8-9 litre su içsem göbbemden ayaklarımı göremem.. kaydirigubbakcemile3 acaip mide bulantısı yapıyor bende su.. midem böyle lıkır lıkır oluyor.. hiç içemiyorum.. günde en fazla 3 bardak falan kaydirigubbakcemile3 kışın belki haftalarca susuz yaşadığım oluodur bilemiorum

biz ailecek çok su içerik benim şekerim var birazda ondan ama bebykende çok su içerdim, heryerde çişim gelirdi,annem sinir olurdu , ankaradaki bütün ağaçlık yerlere bi çişimi yapmışımdır mutlaka kaydirigubbakcemile3
annem hep der , şurda çişini yaptını hatırlıomuşun yok aoç de yok garda yok tandoğanda kaydirigubbakcemile3

Anaam benim Ayşo çıktı geldi yaa hiiçç özlememişim meğerse:gitme:
Berbat ağrım varrmafoldumben

burayada yazmazsam çatlarım çook beendim

Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn yov yov kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…