- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.261
lahana suyu içiorm,zayıflayayım diye sempatiksalakcinni
izmircim benim aramı eminim öğrenmek istemezsin :roflol:
çok sevdiğim bi arkadaşımda izmirli,izmirlilerle iyi anlaşırım bi de erzincanlılarla sempatiksalakcinni samsun,iskenderun ve antalyalılarla pek anlaşamam sempatiksalakcinni
tanrıçam dediğin gibi dehşet verdiriyor, çok yeşemde akşamdan içiorm sabah hepsi çıkıor delikafadulden
ben çok su içerim balım, 8 9 litre içerim günde , 15 dkda bi çişim gelir , böbreklerim tertemiz, Allah göstermesin lazım olursa birilerine veririm cirlop gibi eminim şeffa olmuşlardır delikafadulden
ben meyve hiç yemem, sevmem pek , ömrümün sonuna kadar meyvesiz yaşarım hiç aklıma gelmez, muz yerim o pek meyve gibi değil delikafadulden
midyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: ya o kilo aldırırmıki bebeğim?
Allaha havale ediyorum onları bebeğim sen de sıkma canını halletcez bir şekilde:gitme:island cnm ben Allah a hawale ettim artık
psikolojimi bozdular resmennn:gitme:
Bitanem sen de gördün mü:kedi:İsland bu arada mezuniyet fotoların yakıoo
o ne güzelliktir maş
boy pos endam güzellik we asalet 10 numara bebeğimm:asigim:
Anaam tee orlardan yetişio deseneeyvahedigeldismileislom ,zaten şu an şehir dışında,ailesinin yanında...yarına kısmetse gelicek,sizi asla kabullenemicek malesef:smiley-cool:ruh hastası adam ya
Hocanın mail adresine ulaştım ve bir mail döşedim iplicek mi beni bakalımkurban olsunlarŞenizcanım benim,hepimiz aynı şeyleri yaşadık,seni ve islomu çok iyi anlıyorum..hele ben başıma gelenleri yazsam ohoooone bağdereler atlattım,hem sağlığımdan hem paramdan oldum..detaylı anlatmıyım şimdi kafanızı şişirmiyim,hoca milleti böyle,ne hatır dinler ne gönül..allah bildiği gibi yapsın..
kendini oyala,kafanı dağıt,fazla düşünme bitanemolumunekankayizsmile
o şenlenme sizlerin sayesinde oluyo bebeğimopuyorumnanaktan
2 kilo aldımdı vereyim yerleşmesin , hiç hazzetmem öle şelerden delikafadulden
barbim bir dene aklinialirimsmile
Aşkom gidemedim Cumpa'ya. guclubacismile
Kuzene gidecektik, o yüzden çıkmadım pazara.
Sonra gidemeyeceğimizi çok geç öğrendim, yalan oldu boşu boşuna...
Ablamlar bizde kankitom arada yok olabilirim... süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?