- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.301
islom,minimin boyu senden kısa ama o yüzden onun için ideal bebeğimŞeniz50 ideal mi :dilcikar: ben 51-52yim ne olacii şimdi:umursamaz:
yemin ederim ruh hastası sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gülleci salağamı güliyim,hööö yemi güliyim,yazdıklarınamı güliyim,kaytan ceyaramı güliyim offf hangisine kopıyım şaşırdım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ne manyaksın olum sen ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gözümden yaş geldi:roflol: :roflol: :roflol:bacım ben daha önce de eklenmiştim anadın mı
ben patinin yazlıktan komşusu kaygan bıyıklı ceyarıyım anadın mı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de baktıkça gülüyorum iyi geliyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
patiye taktığın bilmem kaçınıcı lakap Allahtan hoşuna gidiyo yokşa derdi bilmem hiç kendime patişota demek aklıma gelmezdi :S :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron çok tipsiz ama her seferinde üşenmeden izliyorum komime gidiyor sırnaşık şeysırnaşık şey gülle atamayan ceyarım benim :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak şimdi; hoooooooooooooopppppyine gol olduuuuuuuuuuuumm sırnaşık şeysırnaşık şey
geçen sağlık ocağına imex ve havilland yazdırmaya gittim havillandı devlet ödemiyo dedi
ben de içimden dedim yaa devlet ödemiyo ama tanrıçam dohtor gibi herşeyi biliyo bak havilland bu sıva mı sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yanlış görmedik 2 puan höööööö...............
ben iki de bir malatya diyordum ya bana dedi kanka taktın malatyaya 33 unutma dedi
akito ve akitogiller nasıllar acaba boshayallersmile olumunekankayizsmile
gacının söylediklerini kulak ardı etmeyin aklinialirimsmileaklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:
o buluşmaya katıldı ya heyyyt ne dese yaparım idolüm, helal olsun :lepi:
Allahtan ütü demiş yırttık bu sefer ginahım alınmadı :jeyyar::jeyyar:
o ütü yaptığım en kıymetli ütüdür zabaha karşı uykudan fedakarlık yaparak yapıldı yane :lepi: sempatiksalakcinni
ev işi biter mi hiç sırnaşık şeysırnaşık şey kaydirigubbakcemile
inanmıyorum ya aslan kadını :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol:
gacım heidim yapma hatunum affet beni, bari çoraplarımı yıka höööööööö...............
Nisanım en iyisiii yaa
Bizimde o kadar yoktu yani hala da yokta arada oluyor başladı yani geldikten sonra:)
İnsanlara tawırlarından tanrıçamm
herkesle o kadar güzel
o kadar candan
o kadar samimi bi ilişki içerisindesin kiboshayallersmile
ayrıca sen bu kdar ii we temizli kalpli biri olmasan burada herkes seni arıor olmazdı
herkes bağımlı olmuş resmen bebeğim sanaaopuyorumnanaktanŞeniz
islo geberme emi ben de nişanlına diyorsun sanmıştım, nasıl yani sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:Benimki deken benim ayşodan bahsediom gacımsempatiksalakcinni
Geciktirdim keratayı baloda kepte tepinirken hiç ağrı sancı çekemem diye primolutu dayadım hapları şimdi de küstü gelmiyo zilli zaten sıcak nası sıkıntı veriyo vallaakannehir
:1closedeyes::1closedeyes: sırnaşık şeysırnaşık şeydün geceden sonra nikomu çok daha iyi anladım benkaydirigubbakcemile3hem bizi,hem evi idare etmek zor zanaat:hulya:
gitme komserim zaten kaç gündür rastlaşamadık özledim seni mafoldumben ohaoldumsmile Şeniz
ii be kızanım sen nabüsün?
napalım kuzum temmuz 15te kesicem burdan ilişiği
pazarteside kısmet olursa tekirdaga gidiyorum 2 haftalıgına
ben de patronun yokluğunu fırsat bilip işi gevşettim sempatiksalakcinnikızlar uzun zamandır buraya uğrayamıyordum yok sınavı yok tatildi yazlıktı derken
özlemişim valla bu kokoşların topiğini
şimdi nikom ortaya çıkarda bana bir özet çıkarırki sormayın7
buraya gelmediğim günlerde o kadar çok alışveriş yaptımki
neyi yeni aldım neyi fotoğraflıyım onu bile karıştırırım valla kaydirigubbakcemile3
ablan ne getirdi apritomm :jeyyar: aklinialirimsmile çok selam söyle benden bahset :jeyyar:Aşkom gidemedim Cumpa'ya. guclubacismile
Kuzene gidecektik, o yüzden çıkmadım pazara.
Sonra gidemeyeceğimizi çok geç öğrendim, yalan oldu boşu boşuna...
Ablamlar bizde kankitom arada yok olabilirim... süprizzzzz
o ne kihehehe ee nasıl gidiyor kızlar...
Yaa ben face te yüzbir oynamayı çok seviyorum taktım bilmiyorumkismile
herifte kızıyo :kedi:
Haklı aslında:kedi: her dk oynayınca:kedi:
Şimdi içimdeki acı şeytan her an oyna diyibilmiyorumkismile
Son günlerde böyle bir problemimiz var ama 2 gündür kendime hakim oluyorum o olunca oynuyoruz bayanssulusmile
Yaa gelince benim adam bi kıskanç oldu yaa:)
Sizler sevdiklerinizle aranız nasıl opuyorumnanaktan
bildiğimiz beyaz lahana suyu mu :uhm:tanrıçam dediğin gibi dehşet verdiriyor, çok yeşemde akşamdan içiorm sabah hepsi çıkıor delikafadulden
ben çok su içerim balım, 8 9 litre içerim günde , 15 dkda bi çişim gelir , böbreklerim tertemiz, Allah göstermesin lazım olursa birilerine veririm cirlop gibi eminim şeffa olmuşlardır delikafadulden
ben meyve hiç yemem, sevmem pek , ömrümün sonuna kadar meyvesiz yaşarım hiç aklıma gelmez, muz yerim o pek meyve gibi değil delikafadulden
midyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lepi: ya o kilo aldırırmıki bebeğim?
aynı ben :roflol::roflol::roflol::roflol:KİRAZ saplarını anam çöpe atmış olsak yanlışlıkla kedi gibi tırtıklayarak çıkarıyor yıkıyor yıkıyor kurutuyo kenarda... henüz içmişliği yok.. hala biriktiriyor.. umarım bigün içerük
__TanRIcA__;13818448]islom,minimin boyu senden kısa ama o yüzden onun için ideal bebeğimŞeniz
Aprılım vallah görmemişim gıı yoksa hiç sallar mıyım ben seni pambıkım sütunum ayy gözümün önüne geldin heyy maşallahhdelikafadulden
Yooğğ anacım envai çeşit ilaç denemişimdir illaki bu ağrıyı çekecemm:umursamaz:
ablan ne getirdi apritomm :jeyyar: aklinialirimsmile çok selam söyle benden bahset :jeyyar:
Nikoncan;13818455]islo geberme emi ben de nişanlına diyorsun sanmıştım, nasıl yani sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
:kedi: Kuzum benim mankaaan islom senden böle laflar işitmekten dolayı çok müteşekkirim kankeopuyorumnanaktan
benim de ağrı başladı mı hiç bişi kesmez aşkom, ancak başlamadan içmem lazım...:1ninca:
kaydirigubbakcemile3 ahahaha delüü olumunekankayizsmile
Alıştınız di mi ablamın her sefer hediyelen gelmesine
bu sefer bişi getümedi ama :gitme: sempatiksalakcinni
geçen hafta tatile gitmişlerdi Bozcaada'ya oradan 1 takılar getirdi dur çekim de koyim süpersonik bişi :lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:Foto:umursamaz:
akitom bidaha gelmicekmidelikafadulden delikafadulden delikafadulden tohtor bana doğruyu söyle:a015:Akitimin memleket mersin değil miydifisfisfis
İnsanlara tawırlarından tanrıçamm
herkesle o kadar güzel
o kadar candan
ayrıca sen bu kdar ii we temizli kalpli biri olmasan burada herkes seni arıor olmazdı
olum yeni okudum,sen kaytan değil kaygan yazmışsın allahım sana geliyorumdelikafaduldenaçılın kenara,atıcam kendimi yerleresırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kamile bak kaygan yazmış:tomato: :tomato: :roflol: :roflol: :roflol: aprilll niko ne diyo kankadelikafadulden :roflol:
Nisanım bekiloruzzz takıların fotolarınıı opuyorumnanaktan
Kankaaa Pati onu senelerce öle sanmış olum :roflol:
Kaytan bıyık değil kaygan bıyık sanmış :roflol:
kandırmışlar Patiyi kankeee sempatiksalakcinni delikafadulden
Ekliyom hemen biriciğim :hulya:
tüh desene gene günahımı aldınHöööööö bilem benden yana ya daha ne diyim
O ironiyi ben de yaşadım nikonum ama geçen yıl olsa sevinirdim de şuanki şartlarda yıkıldım:gitme:
Arkandan sallamadım valla nikom üstüme hööööö'yü salarsın diekaydirigubbakcemile3
Ütü yapıom deyip uyuttuydun bizi ben de tüm iyi niyetimlen nikonum ütü başındadır didimkaydirigubbakcemile
aprilim ŞenizNikonummm Şeniz
Bibertommm Şeniz
he ya bu düşünceni hiç değiştirme ne olursa olsun değiştirme vereliniortak sositososito kaydirigubbakcemile5İnsanlara tawırlarından tanrıçamm
herkesle o kadar güzel
o kadar candan
senin hastanım-sana hastayım :lepi:islom,minimin boyu senden kısa ama o yüzden onun için ideal bebeğimŞeniz
yemin ederim ruh hastası sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gülleci salağamı güliyim,hööö yemi güliyim,yazdıklarınamı güliyim,kaytan ceyaramı güliyim offf hangisine kopıyım şaşırdım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ne manyaksın olum sen ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gözümden yaş geldi:roflol: :roflol: :roflol:
yok patron sen yokken pati bana ders verdi ondan öğrendim :lepi:olum yeni okudum,sen kaytan değil kaygan yazmışsın allahım sana geliyorumdelikafaduldenaçılın kenara,atıcam kendimi yerleresırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kamile bak kaygan yazmış:tomato: :tomato: :roflol: :roflol: :roflol: aprilll niko ne diyo kankadelikafadulden :roflol:
ben de koca diyorum evli değilmişNikoncan haklısın canım :jeyyar:
alışverişe çıkmak gerek :jeyyar:
Bu hafta sonu aşktanemle çıkarız :kedi:
Emme çok sıcak bunalıyorumm yaaaaa
Bugün bi yere gittim başıma güneş geçti valla ya salak gibiyim 3 saat uyudum ama midem falan bulanıyor :S:S
İzmir kavruluyorrrr akannehirakannehir
bişi getirmemesi buysa ben de istiyorum bişi getirmemesini delikafadulden :içelim:kaydirigubbakcemile3 ahahaha delüü olumunekankayizsmile
Alıştınız di mi ablamın her sefer hediyelen gelmesine
bu sefer bişi getümedi ama :gitme: sempatiksalakcinni
geçen hafta tatile gitmişlerdi Bozcaada'ya oradan 1 takılar getirdi dur çekim de koyim süpersonik bişi :lepi:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
akitom bidaha gelmicekmidelikafadulden delikafadulden delikafadulden tohtor bana doğruyu söyle:a015:
Canlarım bunlar Bozcaada'dan...
Meşhur şaraplarından da getirdi sağolsun
yaklaşık 45 gün sonra itinayla içeceğiz aşkımla...
Bu takılar da üzüm bağlarına ve şarapçılık kültürüne ait. :içelim:
Kadehler ve şarap şişeleri...:asigim: Şişenin üstünde üzüm resmi var minik.
Zinciri ben taktım şimdi elime geçeni, aslında daha açık renk gümüş olması lazım. Alacağım yakında! :hulya:
İçelim uleyyn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?