Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
İnsanlara tawırlarından tanrıçamm
herkesle o kadar güzel
o kadar candan
o kadar samimi bi ilişki içerisindesin kiboshayallersmile
ayrıca sen bu kdar ii we temizli kalpli biri olmasan burada herkes seni arıor olmazdı
herkes bağımlı olmuş resmen bebeğim sanaaopuyorumnanaktanŞeniz

50 ideal mi :dilcikar: ben 51-52yim ne olacii şimdi:umursamaz:
islom,minimin boyu senden kısa ama o yüzden onun için ideal bebeğimŞeniz
yemin ederim ruh hastası sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey gülleci salağamı güliyim,hööö yemi güliyim,yazdıklarınamı güliyim,kaytan ceyaramı güliyim offf hangisine kopıyım şaşırdım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ne manyaksın olum sen ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gözümden yaş geldi:roflol: :roflol: :roflol:
Nisanım en iyisiii yaa
Bizimde o kadar yoktu yani hala da yokta arada oluyor başladı yani geldikten sonra:)

naz yapıyo naaaaz
gizom karne ne alemdesökül bakalımzemuszemus

Çok doğru bir tespitvereliniortak

islo geberme emi ben de nişanlına diyorsun sanmıştım, nasıl yani sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
dün geceden sonra nikomu çok daha iyi anladım benkaydirigubbakcemile3hem bizi,hem evi idare etmek zor zanaat:hulya:
:1closedeyes::1closedeyes: sırnaşık şeysırnaşık şey
daha da manyah olduğumu anlamışsındır bir de :roflol::roflol::roflol:

ii be kızanım sen nabüsün?
napalım kuzum temmuz 15te kesicem burdan ilişiği
pazarteside kısmet olursa tekirdaga gidiyorum 2 haftalıgına
gitme komserim zaten kaç gündür rastlaşamadık özledim seni mafoldumben ohaoldumsmile Şeniz
ben de patronun yokluğunu fırsat bilip işi gevşettim sempatiksalakcinni
ara ara kaçtım şimdi de yanıklarımı pudraynan kapatıyorum :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
ne bulursan eline ne geçerse çek aretliğim kaydirigubbakcemile :mymeka: :içelim:
ablan ne getirdi apritomm :jeyyar: aklinialirimsmile çok selam söyle benden bahset :jeyyar:
o ne ki adı bile korkunç; yüzbir eyvahedigeldismile :jeyyar: :roflol:

herşeyin bir ömrü vardır yavrrumm
yüzbirrr insanın ruhunu acımasızcca gaspeder kocayı huzurrrrsuz eder yavrrrrummm
tek çarrre alışverişe çıkıp parra harcayıp burrraya foto ekleyip kocayı eski günlere hasrrret bırakmaktırr yavrrrumm :roflol::roflol::roflol:
bildiğimiz beyaz lahana suyu mu :uhm:
ben onu içemem :sinifsinif: onun yerine boğazımı kısarım daha iyi :smiley-cool:
nasıl içiyorsun ki, bi kere denemiştim kuzacaktım :bbo:
aynı ben :roflol::roflol::roflol::roflol:
geçen sene başlarda içiyordum sonra baktım kendime yuva yapacak kadar sap biriktirmişim attım sora sempatiksalakcinni

olum yeni okudum,sen kaytan değil kaygan yazmışsın allahım sana geliyorumdelikafaduldenaçılın kenara,atıcam kendimi yerleresırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kamile bak kaygan yazmış:tomato: :tomato: :roflol: :roflol: :roflol: aprilll niko ne diyo kankadelikafadulden :roflol:

Nikoncan haklısın canım :jeyyar:
alışverişe çıkmak gerek :jeyyar:
Bu hafta sonu aşktanemle çıkarız :kedi:
Emme çok sıcak bunalıyorumm yaaaaa
Bugün bi yere gittim başıma güneş geçti valla ya salak gibiyim 3 saat uyudum ama midem falan bulanıyor :S:S
ızmir kavruluyorrrr akannehirakannehir

:kedi: Kuzum benim mankaaan islom senden böle laflar işitmekten dolayı çok müteşekkirim kanke opuyorumnanaktan
benim de ağrı başladı mı hiç bişi kesmez aşkom, ancak başlamadan içmem lazım...
:1ninca:

ablan ne getirdi apritomm :jeyyar: aklinialirimsmile çok selam söyle benden bahset :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 ahahaha delüü olumunekankayizsmile
Alıştınız di mi ablamın her sefer hediyelen gelmesine
bu sefer bişi getümedi ama :gitme: sempatiksalakcinni
geçen hafta tatile gitmişlerdi Bozcaada'ya oradan 1 takılar getirdi dur çekim de koyim süpersonik bişi
:lepi:

Nikoncan;13818455]islo geberme emi ben de nişanlına diyorsun sanmıştım, nasıl yani sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:

Hee ben onu gel kızım hadi Ayşom diye seviyom zati:roflol::roflol:
Biz nişanlı değilik daha birbirimizi danımamız lazımsempatiksalakcinni
Şunun şurasında da nak tanıyozki birbirimizi:icecream:

Maşallahh benim kuzuma

Hee valla aprılımın aplası gelmiş kesin yeni ganimetler vardır diyordum bende
Ekle çabıkk

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
Akitimin memleket mersin değil miydifisfisfis
akitom bidaha gelmicekmidelikafadulden delikafadulden delikafadulden tohtor bana doğruyu söyle:a015:

oyy meleğim benim ya:kedi: :kedi: :kedi:
tuğçem,sanal alemde kimin ne olduğu belli olmaz,kuru sıkıda çok,gerçek kişiliğin yansıtanda çok(burdaki dostlarım gibi)sen nasıl benim hakkımda böyle düşünüyosan,bende sevdiklerim için,yani sizler için böyle düşünüyorum..buda sevgiden kaynaklanıyo..yüzlerimizi görmesek bile birbirimize verdiğimiz bi enerji var..sanal ortamda bile kötü enerji beni rahatsız eder..o yüzden pozitif enerji aldığım insanlarla vakit geçirmekten hoşlanıyorumolumunekankayizsmileinanıyorumki sende çok güzel yürekli bir insansınki,beni o noktaya ulaştırmışsın gözünde..tekrar teşekkür ederim güzelim benimŞeniz:kedi:ne mutlu ki,kk sizin gibi dostları sanalda olsa tanımama sebep oluyoolumunekankayizsmile

Kankaaa Pati onu senelerce öle sanmış olum :roflol:
Kaytan bıyık değil kaygan bıyık sanmış :roflol:
kandırmışlar Patiyi kankeee
sempatiksalakcinni delikafadulden

Nisanım bekiloruzzz takıların fotolarınıı opuyorumnanaktan

Ekliyom hemen biriciğim :hulya:

Kankaaa Pati onu senelerce öle sanmış olum :roflol:
Kaytan bıyık değil kaygan bıyık sanmış :roflol:
kandırmışlar Patiyi kankeee
sempatiksalakcinni delikafadulden

Ekliyom hemen biriciğim :hulya:

Allah bilanızı vermesinn kotum yaaaa:tomato::roflol::roflol:

tüh desene gene günahımı aldın :jeyyar:kaydirigubbakcemile
Nikonummm Şeniz
Bibertommm
Şeniz
aprilim Şeniz
aprilimin ablası Şeniz
biberikim Şeniz
he ya bu düşünceni hiç değiştirme ne olursa olsun değiştirme vereliniortak sositososito kaydirigubbakcemile5
ben de onun müdür yardımcısı sekreterya danışmanıyım :lepi:
senin hastanım-sana hastayım :lepi: :smiley-cool:
Şeniz
yok patron sen yokken pati bana ders verdi ondan öğrendim :lepi:
kendisi öle hitap ediyo :jeyyar:
vala ben de gözünden kaçtı diye bi şaşırdım fisfisfis bi şaırdım sorma :uhm: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de koca diyorum evli değilmiş
sen çık aşktanenle ruhunu huzursuz et alışverişe yavrumm aklinialirimsmile
bişi getirmemesi buysa ben de istiyorum bişi getirmemesini delikafadulden :içelim:

Canlarım bunlar Bozcaada'dan...
Meşhur şaraplarından da getirdi sağolsun
yaklaşık 45 gün sonra itinayla içeceğiz aşkımla...

Bu takılar da üzüm bağlarına ve şarapçılık kültürüne ait. :içelim:
Kadehler ve şarap şişeleri...:asigim: Şişenin üstünde üzüm resmi var minik.
Zinciri ben taktım şimdi elime geçeni, aslında daha açık renk gümüş olması lazım. Alacağım yakında! :hulya:
İçelim uleyyn
hihoyyyt

Rengine aşık oldummm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…