Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

şu vicks krem mi ne var ya canım o kurutuyor.ben fondöten sürerim üstüne.ama bolca.o hemmen kurutur. yerimseniben

patronum lütfen arayı uzatma bol bol karpuz getir yiyek
herkese saygılar, ben seni, ben seni, ben seni.... niko niko nikokaçar böhü hü hü hüüü :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaptığı simile bak denyonun:roflol: :roflol: kendine kopmuş bide,allahım yasırnaşık şey
dün aynı anda yapmışız denyolindalığı
bu arada bi süre sonra daha sık giricembenimki yurt dışına gidicekte:hulya:

iyi uykular canım..ezanlar okunuyor zatii..şu 15 kişi konusunu okuyup bende bişeyler yaziiim..bende zıbarayım hepberabercenek..
anam sayfalar destan olmuş o konudadün iyi sabahladık ama:jeyyar:
Muhabbetinize kurban beeeeeeğğğğğğ olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ama limiti doldu benim netin...:gitme:
Çok az girmem gerekiyi bu 3 gün
mafoldumben
kankaların bitanesi:1hug:
bebetom netin süresimi azaldıfisfisfisanam,acaba benimkidemi öyle oluyo?bi bakıyorum 70-80 tl fatura geliyodelikafaduldenüstelik film felanda izlemem..bi kk giriyorumfisfisfis
arada gel kankacım özleriz:gitme:

gamzelim,ne yap biliyomusun?sivilcenin üzerinde buz gezdir..3-4 tane buz işini görür..biraz yanağın üşür ama olsun,yaz vakti şimdi:smiley-cool:sivilceni buzladıktan sonra güzelce kurula ovalamadan...ardından diş macunu sür,sabaha kadar kalsın..sabah kurumuş olucak macun..yüzünü ovmadan su ile nazikçe temizle orayı..sonra kapatıcı sürersin..belli olmaz bitanecim

şu vicks krem mi ne var ya canım o kurutuyor.ben fondöten sürerim üstüne.ama bolca.o hemmen kurutur. yerimseniben

Saolasın cnm:1hug:
benimde kullandığım ilaç nadixa
a.s.

a.sTamam tanrıcam benim...
DÜn gece 4 te yattığımdan bugün erken uyuyabilirm 1 2 gibi:hulya:
Gece 12 gibi buzu süreyim bu arada eritene kadar diymi:uhm:
Sonra yarım saat geçer macunu sürüm...
Ya da buzdan hemen 5-10dk sonra mı macun yap diyorsun:uhm:
Çok teşekkür ederim tanrıcam:asigim::1hug:a.s.

Muhabbetinize kurban beeeeeeğğğğğğ olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ama limiti doldu benim netin...:gitme:
Çok az girmem gerekiyi bu 3 gün
mafoldumben

gel gel gel aplana gel..bize gel kızçe.opuyorumnanaktan.sana net ikram ederim ancak ,kaydirigubbakcemile5malum diyetteyim ya..

aaannnaaaaağğğğğğğğmmmmmmmmm vaayy ben nirelere gideyim kimlere sorayımmm tanrıçammmııııııı lilililillililililiiiiiiiiiiiii delikafadulden bi öpeyim bir seveyim saçını okşayayım yaaaaa Şeniz çok özledik gülüm benim yaa bir neşelendik sen geldin olumunekankayizsmile

biberitom aynı bluzun bir değişi bende var transparan aklinialirimsmile güle güle kullan gülüm çok güzel aklinialirimsmile

bir kilo muhabbeti geçmiş
yiyorum almıorum gibi şeler duydum arzu abla duymasın :roflol: sana uyarı verir yeşil yazıyla haa :roflol:
ben 48 kilo oldum

kızlar merhabaa sizlere sorun olacak benim yüzümde çil leke ve geçmeyen sivilcelerim var mafoldumben ilaç olarak nadaxa verdi doktorum ve sakın güneş kremi falan kullanma artırır dedi sizce bunların geçmesi için ne yapmalıyım??

Son düzenleme:
Aşklarım bebişlerim canlarım.
son 7 gün benim için
nolur dua edin
5 temmuzda aranızdayım artıkın
öpüldünüz

tospik odaya kapanıp ders çalışcak
ne yaparsam bu 1 hafta artıkın

ilkimcim benimde güneş lekelerimvar
çil gibi duruyo ..
bronzlaşıyom gidiyo
sonra kışa doğru azıyo
cilt beyazlıyo çok belli oluyo
güneşten her daim korunmam lazım
gidip bilinçli bi şekilde bronzlaşmam lazım

son 7 gün benim için
nolur dua edin
öpüldünüz

taaaam başladım duaya canım..:Saruboceq:
Allahım tospiş bütün sorulara doğru yanıtlar versin..
kızın sitreşi herbişeyi bitsin..KK ya gelsin..:Saruboceq:

son 7 gün benim için
nolur dua edin
öpüldünüz

cancazım Allah derslerinde zihin açıklığı versin olumunekankayizsmile 1 haftayı geçir sonaa ver elini bronzluk :lepi:

iklim..dr.tavsiyesine uy bence..bi kullan geçmezse başka dr.gidersin..

gacımm ben nerdeyse 5 aydır uyuyorum ama haleen aynı hatta gittikçe kötüleşiyor ve aksilik burada tek cildiyeci var eyvahedigeldismile

cnm banada doktor nadixa verdi kullanıyrum...
Ve etkisini bir süre sonra gösteriyor şu şekilde benim gözlemledğim; en başta sivilce çıkmaya başlıyorsa şişmeyi durdurup yumuşatıyor... 2 günde yok oluyor izleride biraz zaman alarak geçiyor. ben 2 kutu bitirdim geçen kıştan beri gerçekten 2. sinde falan tam olmuştu yüzüm ama üzücü şeylerden sora durduramadımşimdi gene boğuşuyorum ve yeni nadixa'm la :):)
ınşallah etkisini görürsün en kısa zamandaaaa.s.

iklim 5 aydır hiç mi gelişme olmadı..o zaman biraz külfete girip dr.değiştir..ya da dr.söyle ilacını değiştirsin..

bu arada iklimmya cım banada ilk kutuda etki göstermediğini sanıyorum... Bilemiyorum ama düzenlide kullanmıyordum işin açıkcası...
Belki cildine uymaya çalışıyordur... Düzenli gece yatmadan önce! aksatmadan sür..
Gece yatmadan önce sürmelisin demiştir heralde doktor... güneş ışını görmemeli diye biliyorum ben... Yani doktorum ded i...

bana da dr.roac. verdi.1 kutu kullandım..memnunum şu anda yüzümde çıkmıyor..hatta dekolte ve sırtımda da çıkardı onlarda çıkmıyor..1 ay falan oldu ilaç biteli ilaç etkisi geçince ne olur bilmem kışa tekrar 1 kutu daha kullanacağım..roac etkili bir ilaç ama dr.lar gerek gördüğü kişilere veriyorlar..
yüzümden çok memnunum..önceden fond.pudra sürmeden çıkmazdım dışarı..şimdi en fazla pudra yeterli geliyor sürmesem bile yeri var yani..

ahhh ne güzellboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…