- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.141
Bişey sorcamm mafoldumben
Pazartesi aşkımla buluşcam :asigim:
Ama tam gamzemin üstünde iltihaplı sivilce çıktııııımafoldumben
Öleyim mi sivilceyi mi öldüreyim alsanaalsanasmile
Tanrıcam yaa sen bi ara macun mu sür demiştin ? Hani bilmeden de bişey yapmak istemiyorum ama o sönsün zaten ilacımı kullanıyorum niye gene yüzümde doluşmaya başladılar bilmiyorum offffff :sinifsinif:
yaptığı simile bak denyonun:roflol: :roflol: kendine kopmuş bide,allahım yasırnaşık şeypatronum lütfen arayı uzatmabol bol karpuz getir yiyek
herkese saygılar, ben seni, ben seni, ben seni.... niko niko nikokaçar böhü hü hü hüüü:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam sayfalar destan olmuş o konudaiyi uykular canım..ezanlar okunuyor zatii..şu 15 kişi konusunu okuyup bende bişeyler yaziiim..bende zıbarayım hepberabercenek..
kankaların bitanesi:1hug:Muhabbetinize kurban beeeeeeğğğğğğ olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ama limiti doldu benim netin...:gitme:
Çok az girmem gerekiyi bu 3 gün mafoldumben
Bişey sorcamm mafoldumben
Pazartesi aşkımla buluşcam :asigim:
Ama tam gamzemin üstünde iltihaplı sivilce çıktııııımafoldumben
Öleyim mi sivilceyi mi öldüreyim alsanaalsanasmile
Tanrıcam yaa sen bi ara macun mu sür demiştin ? Hani bilmeden de bişey yapmak istemiyorum ama o sönsün zaten ilacımı kullanıyorum niye gene yüzümde doluşmaya başladılar bilmiyorum offffff :sinifsinif:
şu vicks krem mi ne var ya canım o kurutuyor.ben fondöten sürerim üstüne.ama bolca.o hemmen kurutur. yerimseniben
gamzelim,ne yap biliyomusun?sivilcenin üzerinde buz gezdir..3-4 tane buz işini görür..biraz yanağın üşür ama olsun,yaz vakti şimdi:smiley-cool:sivilceni buzladıktan sonra güzelce kurula ovalamadan...ardından diş macunu sür,sabaha kadar kalsın..sabah kurumuş olucak macun..yüzünü ovmadan su ile nazikçe temizle orayı..sonra kapatıcı sürersin..belli olmaz bitanecim
Ben geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldımkaydirigubbakcemile2
Poşette fazla kalmış kırışmış biraz
Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyoboshayallersmile
Muhabbetinize kurban beeeeeeğğğğğğ olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ama limiti doldu benim netin...:gitme:
Çok az girmem gerekiyi bu 3 gün mafoldumben
Aşklarım bebişlerim canlarım.
son 7 gün benim için
nolur dua edin
5 temmuzda aranızdayım artıkın
öpüldünüz
tospik odaya kapanıp ders çalışcak
ne yaparsam bu 1 hafta artıkın
Aşklarım bebişlerim canlarım.
son 7 gün benim için
nolur dua edin
5 temmuzda aranızdayım artıkın
öpüldünüz
tospik odaya kapanıp ders çalışcak
ne yaparsam bu 1 hafta artıkın
ilkimcim benimde güneş lekelerimvar
çil gibi duruyo ..
bronzlaşıyom gidiyo
sonra kışa doğru azıyo
cilt beyazlıyo çok belli oluyo
güneşten her daim korunmam lazım
gidip bilinçli bi şekilde bronzlaşmam lazım
iklim..dr.tavsiyesine uy bence..bi kullan geçmezse başka dr.gidersin..
bana da dr.roac. verdi.1 kutu kullandım..memnunum şu anda yüzümde çıkmıyor..hatta dekolte ve sırtımda da çıkardı onlarda çıkmıyor..1 ay falan oldu ilaç biteli ilaç etkisi geçince ne olur bilmem kışa tekrar 1 kutu daha kullanacağım..roac etkili bir ilaç ama dr.lar gerek gördüğü kişilere veriyorlar..
yüzümden çok memnunum..önceden fond.pudra sürmeden çıkmazdım dışarı..şimdi en fazla pudra yeterli geliyor sürmesem bile yeri var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?