- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.161
ahhh ne güzellboshayallersmileboshayallersmile
benim tek sorunum şu çil gibi gözüken güneş lekeleri
sivilcem heç olmadı şükür
regl dönemi minikleri saymazsak
he göz altım var bide :)
türk kahvem geldi bitsin gidiyom ben
inşallah canım saolasın umarım seninkilerde tekrarlamadan kaybolurlar opuyorumnanaktancnm banada doktor nadixa verdi kullanıyrum...
Ve etkisini bir süre sonra gösteriyor şu şekilde benim gözlemledğim; en başta sivilce çıkmaya başlıyorsa şişmeyi durdurup yumuşatıyor... 2 günde yok oluyor izleride biraz zaman alarak geçiyor. ben 2 kutu bitirdim geçen kıştan beri gerçekten 2. sinde falan tam olmuştu yüzüm ama üzücü şeylerden sora durduramadımşimdi gene boğuşuyorum ve yeni nadixa'm la :):)
İnşallah etkisini görürsün en kısa zamandaaaa.s.
evet evet gece kullan dedi bana da haftada 3 kez dedi.. bakalım artık sabretcem :çok üzgünüm:bu arada iklimmya cım banada ilk kutuda etki göstermediğini sanıyorum... Bilemiyorum ama düzenlide kullanmıyordum işin açıkcası...
Belki cildine uymaya çalışıyordur... Düzenli gece yatmadan önce! aksatmadan sür..
Gece yatmadan önce sürmelisin demiştir heralde doktor... güneş ışını görmemeli diye biliyorum ben... Yani doktorum ded i...
bana da dr.roac. verdi.1 kutu kullandım..memnunum şu anda yüzümde çıkmıyor..hatta dekolte ve sırtımda da çıkardı onlarda çıkmıyor..1 ay falan oldu ilaç biteli ilaç etkisi geçince ne olur bilmem kışa tekrar 1 kutu daha kullanacağım..roac etkili bir ilaç ama dr.lar gerek gördüğü kişilere veriyorlar..
yüzümden çok memnunum..önceden fond.pudra sürmeden çıkmazdım dışarı..şimdi en fazla pudra yeterli geliyor sürmesem bile yeri var yani..
sağol canım ilk defa bu kadar güzel sonuç aldım..yıllardır akne sorunum var.son 5 yıldırda güneş lekeleri..azaldılar işte..inşallah geçicek..
güneş koruyucuyu hiç ihmal etmiyorum..bişey daha söyliyim lekelerle ilgili..
bir ecz.de çalışan bir hanım vardı 45 yaşlarında filan.. kadının yanaklarında büyük güneş lekeleri vardı 1-2 yıl önce, şimdi hiç bişey yok..hemde ilaç kullanmadan geçmiş ,ama yaz kış dışarı çıkarken La roche posayın 50 faktör koroyucusunu kullanmış..
şimdi bende 30 factörlük akneli ve yağlanmaya müsait ciltler için olanını kullanıyorum..ne yağlanma ne terleme,parlaklık bişey yok çok memnunum..:lepi:
inşallah canım saolasın umarım seninkilerde tekrarlamadan kaybolurlar opuyorumnanaktan
evet evet gece kullan dedi bana da haftada 3 kez dedi.. bakalım artık sabretcem :çok üzgünüm:
maşallah gacımm darısı bizlere inşallahh a.s
buzu bitene kadar sivilcende tut perim,buzdan 10 dakika sonra yapabilirsin bitanem..yarım saat beklemene gerek yokyerimsenibena.sTamam tanrıcam benim...
DÜn gece 4 te yattığımdan bugün erken uyuyabilirm 1 2 gibi:hulya:
Gece 12 gibi buzu süreyim bu arada eritene kadar diymi:uhm:
Sonra yarım saat geçer macunu sürüm...
Ya da buzdan hemen 5-10dk sonra mı macun yap diyorsun:uhm:
Çok teşekkür ederim tanrıcam:asigim::1hug:a.s.
minikimolumunekankayizsmiletanrıçamm melekim:asigim: hgdin nerelerde kaldın bebeğim ya muahh Şeniz gerçi bende çok giremiyorum artık off offfsenağlama
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aaannnaaaaağğğğğğğğmmmmmmmmm vaayy ben nirelere gideyim kimlere sorayımmm tanrıçammmııııııı lilililillililililiiiiiiiiiiiii delikafadulden bi öpeyim bir seveyim saçını okşayayım yaaaaa Şeniz çok özledik gülüm benim yaa bir neşelendik sen geldin olumunekankayizsmiyazıyla
ben 48 kilo oldum
vaaaay tanrıçam gelmişşşş.delikafadulden.hoşgeldin balparem..opuyorumnanaktan
Tanrıcam benim tamam yazıcam merak etmeee opuyorumnanaktan Çok saol herşey için opuyorumnanaktan
Şimdi çıkmam gerek akşama nasılsa burdaymı gene konuşuruz iyi günler canlar opuyorumnanaktan...
bana da dr.roac. verdi.1 kutu kullandım..memnunum şu anda yüzümde çıkmıyor..hatta dekolte ve sırtımda da çıkardı onlarda çıkmıyor..1 ay falan oldu ilaç biteli ilaç etkisi geçince ne olur bilmem kışa tekrar 1 kutu daha kullanacağım..roac etkili bir ilaç ama dr.lar gerek gördüğü kişilere veriyorlar..
yüzümden çok memnunum..önceden fond.pudra sürmeden çıkmazdım dışarı..şimdi en fazla pudra yeterli geliyor sürmesem bile yeri var yani..
selam millet napersiniz.bugün kendimi çok kötü hissediorum hiç bişi yapmak istemiorum,moralim bozuk,enejim yok((( sevgilim olcak edepsizle limoniyim:SSS içim sıkılıoo anlayacağnzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?