Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benim tek sorunum şu çil gibi gözüken güneş lekeleri
sivilcem heç olmadı şükür
regl dönemi minikleri saymazsak
he göz altım var bide :)
türk kahvem geldi bitsin gidiyom ben

ahhh ne güzellboshayallersmileboshayallersmile

sağol canım ilk defa bu kadar güzel sonuç aldım..yıllardır akne sorunum var.son 5 yıldırda güneş lekeleri..azaldılar işte..inşallah geçicek..

güneş koruyucuyu hiç ihmal etmiyorum..bişey daha söyliyim lekelerle ilgili..

bir ecz.de çalışan bir hanım vardı 45 yaşlarında filan.. kadının yanaklarında büyük güneş lekeleri vardı 1-2 yıl önce, şimdi hiç bişey yok..hemde ilaç kullanmadan geçmiş ,ama yaz kış dışarı çıkarken La roche posayın 50 faktör koroyucusunu kullanmış..
şimdi bende 30 factörlük akneli ve yağlanmaya müsait ciltler için olanını kullanıyorum..ne yağlanma ne terleme,parlaklık bişey yok çok memnunum..:lepi:

benim tek sorunum şu çil gibi gözüken güneş lekeleri
sivilcem heç olmadı şükür
regl dönemi minikleri saymazsak
he göz altım var bide :)
türk kahvem geldi bitsin gidiyom ben

:içelim:
şerefimize canım
bende şimdi yaptım içiyorum..yerimseniben
karşılıklı höpürdetek..hüüüüp..sempatiksalakcinni

inşallah canım saolasın umarım seninkilerde tekrarlamadan kaybolurlar opuyorumnanaktan

evet evet gece kullan dedi bana da haftada 3 kez dedi.. bakalım artık sabretcem :çok üzgünüm:

maşallah gacımm darısı bizlere inşallahh a.s

oooo süper sizin adınızada çok sevindimm kaydirigubbakcemile5
Darısı benim yüzümeeemafoldumben
Şükür güneş lekesi yok ama çok sivilcem var yaniii lekeleri sivilce izleriiiakannehirakannehir

haftada 3 kez mifisfisfis
Ben her gün kullanıyorumfisfisfis
Gerçi doktorun kaç kez kullan dediğini bilmiyorum:bbo:
Neyse cnm inşallah bir an önce istediğin gibi düzelir yüzün iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5

buzu bitene kadar sivilcende tut perim,buzdan 10 dakika sonra yapabilirsin bitanem..yarım saat beklemene gerek yokyerimseniben
umarım iyi gelir..ben darda kalınca yaparım bunu:)rica ederim bebeğimŞenizgelişmleri yazarsın yarın:)

tanrıçamm melekim:asigim: hgdin nerelerde kaldın bebeğim ya muahh Şeniz gerçi bende çok giremiyorum artık off offfsenağlama
minikimolumunekankayizsmile
hoşbuldum beolumunekankayizsmilebebeğim,sende hoşgeldin...sen niye giremiyosun sevdiceğimbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
enerjine kurban olam:lepi:hastayım sana minim yaolumunekankayizsmile:)gelir gelmez pek bi şımardım conem:smiley-cool:saçlarımda sevildi öpüldüm okşandım ohhhbayanssulusmile
48 kilomu oldunCADIARZUbaya zayıfladın biriciğim amaCADIARZU

iklimcim,daha önce çöven otunu anlatmıştım topikte,sen görmüşmüydün o anlatımımı?eğer görmediysen senin için akşam resimli olarak hazırlayıp anlatıyım gülüm...
önemli olan sivilcelerin geçmesi,çiller o kadarda sorun değil,bol bol limon sürüceksin yüzüne hayatım,en iyi ilacı budur cildinin..canını sıkma,bakımlarla geçer sivilceler,ama çiller zorlar seni biraz..vakit buldukça limon sür cildine..birde çöven otu uygula..onu anlatıcam cevabına göre...

Son düzenleme:
Tanrıcam benim tamam yazıcam merak etmeee opuyorumnanaktan Çok saol herşey için opuyorumnanaktan
Şimdi çıkmam gerek akşama nasılsa burdaymı gene konuşuruz iyi günler canlar opuyorumnanaktan...

vaaaay tanrıçam gelmişşşş.delikafadulden.hoşgeldin balparem..opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile
hoşbulduk ciğerparemolumunekankayizsmiledün iyi sabahladın amavereliniortakuzun zamandır böyle bi performans göstermiyodun:sm_cool:
sende hoşgeldin melekomŞenizbütün kızlara öpücükleropuyorumnanaktan

işte buna çok sevindim gacitomsüprizzzzz
demek iyi geldi:dance:uzun zamandır sıkıntı yaşıyodun,senin ilacında roac mış demekkikaydirigubbakcemile5
april kankamda çok memnun kaldı roactan,bıraktıktan sonrada sorun yaşamadı..umarım sende onun kadar memnun kalırsınolumunekankayizsmile

Heyooo hihoyyyt Naparsınız bacılarım
Muhabbetinize kurban oliim. Gece son mesajımdan sonra pc başında sızmışım 1 saat sonra uyanıp kapattım bilgisayarı. Muhabbeti görsem açılırdım amaaklinialirimsmile
Sabah da erken kalkacaktım. Bugün kahvaltıya gideceğidik ama gittiğimiz yeri kuruttuk sevdiceğimlen:1ninca: İzmirliler bilir hem haberiniz olsun Altınpark tadilattaymış şuanda nefis bir kahvaltı mekanıdır bir dünya yol gittik ama kapalıymış sonra yine izmirliler bilir:hulya: Bostanlı iskelede Lamia gemisi var teknede kahvaltı orasını da bir grup kiralamış açılacaklarmış zaten de size gelmemiştik dedik:dilcikar:
Neyseki bi mekana oturduk sonunda.cokacimcoook
Gelince de komşumuzun zilli kızına baktım şekerlik bişi bi de cadı:ecrin_bebek:
Siz neler yaptınız bakalım.
Tanrıçam enişte banı kısa süreliğine kalkıyor demek çok sevindimmm çaktırmaa:teytey::sm_cool:

selam millet napersiniz.bugün kendimi çok kötü hissediorum hiç bişi yapmak istemiorum,moralim bozuk,enejim yok((( sevgilim olcak edepsizle limoniyim:SSS içim sıkılıoo anlayacağnzz

tanrıçam 7 de sünnet düğününe gidicem göz makyajı topiğinin linkini bulamadım bebem ya deli olcam dore tonlarında makyaj yapım diyorum abartısız ayakkabım el çantam bluzum dore çok yakınımız değil komşumuz sadece çok ahım şahım giyinmedim sevmıyorumda senden ricam nerenk yapayım makyaj ??? eteğimde kısa yeşil ama çok koyu yeşil üstünde minik pembe lila belli olmayan çiçekleri var ???

selam millet napersiniz.bugün kendimi çok kötü hissediorum hiç bişi yapmak istemiorum,moralim bozuk,enejim yok((( sevgilim olcak edepsizle limoniyim:SSS içim sıkılıoo anlayacağnzz

Ayy ben de çok bayışıkım bu aralar doğal halim zaten havalardan mıdır nedir:1ninca:
Noldu size güzel gözlüm niye sıktı canını bakiimguclubacismile
Düzelir bitanem sıkma canını bak sınavları da bitiridin rahatla birazopuyorumnanaktan

ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
soşikim neden moralin bozuk bebeğim
tutiş yeşilli de olsun dorenin yanında dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…