Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
soşikim neden moralin bozuk bebeğim
tutiş yeşilli de olsun dorenin yanında dur

tamam cnm yeşilli doreli yapim en iyisi en sadesinden çok mersi tatlım...peki bu durumda allık nerenk kullanmamı öneririsin.hani parlak teracottalar war ya allık öylemi kullanayım yoksa parlak olmayan şeftali tonunda bir allıkmı deneyeyim hiç beceremiyorum şu makyaj olayını yaw

bebeğim tutim sen sarışınsın , bence makyajına saçına ve kıyafetine en uygun şeftali ya da bronzer çok güzel olur, parlak olabilir hayatım sünnet nasılsa çok ağır kaçmaz , yakışır ama ben olsam bronzer sürerdimm delikafaduldenopuyorumnanaktan

tamam önerini dikkate alıyorum cnm uyguluyorumda çok mersi tatlımmmopuyorumnanaktan

valla çok darandım bu aralar canımm kendisi de pek anlamıo nedense beni trip atıomuşum halbuse derdimi anlattıgm tek insan kendisi arkadaslamn yanında üzüntmü sıkıntımı pek belli etmem ohaoldumsmile

ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim

amannn canım yaaa sıkılıorummm içimden bi halt yapmak gelmio şu ders işlerine kafam bozuldu bi de staj düşünüodum ses çıkmadı bi kaç yerdenn e üstüne sevgli derdi darladı

soşikim üzme tatlı canını hayatım , herşey yoluna girer arada böle tıkanır herşey ama bi bakmışsın herşey yoluan girmiş olur opuyorumnanaktan başka şelerle ilgilen kalk iki yemek yap yiyelim hep birlikte cokacimcoook

istediğim yemek ossun kuzummm opuyorumnanaktan ne biliim yaaa yeternce sebep varken onun da sorun çıkarması bencilce nysee sallayın gtsinnn. bu sıcaklar beni mahvetti yaaa makyajjj bilem yapamıorummm en fazla eyeliner nalet gitsinnnnzemuszemus

ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
MinimmmmŞenizŞeniz
Oyy kıyamadım bebeğeeme:teselli: canımın içi sınawlar bitince insanın dengesi bozuluo zaten sevdiceğinde anlar durumu alır gönlünü zatenaklinialirimsmile
Az dinlen bitanem staj için anca haber gelşr. Ne okuyodun sen kuzum?

Bu zıpalar insanın canını sıkıyor bazen :mymeka:biraz umursama bak nası 4 döner etrafındasositososito

ezan vakti çıktık isloşumaklinialirimsmilecanımın içi,enişte uzağa gidicek,kalıcam sizlerle burda zatenkaydirigubbakcemile2çaktırmaaklinialirimsmile
selam millet napersiniz.bugün kendimi çok kötü hissediorum hiç bişi yapmak istemiorum,moralim bozuk,enejim yok((( sevgilim olcak edepsizle limoniyim:SSS içim sıkılıoo anlayacağnzz
soşikim kendine bi maske hazırla,maskeni sür,sonra güzelce bi duş albayanssulusmilekokulu mis gibi şampuanlarla kendini şımartbayanssulusmileduştan çıkınca hafif bi müzik açkaydirigubbakcemile2birde çikolata keyfi yap,azcık kestir..bak sıkıntı kalıyomu melembayanssulusmile
seninkinede bi süre msj neyin atma..arası geçsin,sinirler yatışsın,özleyin birbiriniziaklinialirimsmile

tutim,gerçi sen çoktan hazırlanmışsındır ama:smiley-cool:
yerinde olsam kahve tonlarda bi göz makyajı yapardım..dore ve yeşile en uygun renk kahvedir hayatım...
umarım o tonlarda yapmışsındır makyajınızemuszemus

ödüm koptu siteyi benmi yamulttum diyorum meğer resim varmış...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu zıpalar insanın canını sıkıyor bazen :mymeka:biraz umursama bak nası 4 döner etrafındasositososito

ben de öyle yapiim diorum zati kuzum kaçan kovalanırmışmafoldumben

bebeğimmmm süper tavsiyelerin için teşekkür ederm duşa demin girdimmm üşeniom kızzzz:lepi: bıyıklarımı aldımmm belkim keyfim gelir 2 ruj sürüp swatch yapiim diorumboshayallersmile

rimel konuşalımmı ?
:1ninca:

Konuşalım meleemkaydirigubbakcemile2
Aklıma gelenler şimdik maybelline çok bilindik zaten volume expressini saverin allahı var.:hulya:
Nivea'nın rimelleri iğrenççlülülülülülü
Oriflame'in vonder lash'i güzeldirhihoyyyt
Benim en memnun kaldığım maxfactor 2000 calori
Sen ne diyin minimCADIARZU

şimdi ben diorshowun siyahını
max ında çift taraflı kahverengisini kullanıorm emme bittiler ,
şimdi değişmek istiyorum
maybelline kullanmıştım güzellerdi ama şu hayvan deneylerinden sonra kullanmak istemiorm
max ın 2000 kalorisi çok beğeniliomuş ama işte o da deney yapıor , lorealinde güzel rimelleri çok var
flormarı çok duydum şimdi x 5 ve x 10 acaba bi denesemmi
ya da yemeyip içeyip diora deavmmı etsem kafamçokkarıştı

Flormar rimelde kötüymüş diye duydum :umursamaz:
Çoğu marka deney yapıyor minim ya çok sinir bozucukötükedihüso
Arzum golden rose'un kırmızı rimeli iyi diyordu denemek lazım.
Hee bir de beyu ürünleri alırken kız rimelini çok övdü doğru mu bilemiciim ama aldığım tüm ürünlerinden çok memnun kaldım.
Ayy bize bakar mısın uzun zamandır ilk kez topik başlığına yaraşır şeyler konuşuyoruz.

aynı anda 5746 rimel kullananlardanım.
maybelline define a lash ehh dielimmm pek sevmesem de fena değil.
avon super shock tek tek ayırmasından memnunum ama yeterince siyah değil belli olmuyor.
maybelline volume express turbo boost waterproof memnun değilim
stila major lash siyahliığı güsel ama yapısı çok yoğun acaip dikkatli sürmek gerekio yapıştırıo direk katran sürmüşsün gibi durabilir.
max factor 2000calorie ehh dielimm sanırım kıl fırça sevmiorum plastik fırçalar bana daha uygun bu rimelde de öle extrem bişi göremedim
max factor masterpiece high definition bu sample ürün setten çıktı eh dielimmm
pastel express voluma&lenght pembe kaplı rimel yeni çıktı sayılır en sevdiğim kesinliklle yoğun siyah yapıştırmıyor uzatması dolgunluğu fena değil.

loreal telescopic kullanmıştım şu an yok ama süperdi.
sanırım eldeki stoğu eritince arzumun çift taraflı lorealini alcam

hee demi kaydirigubbakcemile3
bi de ben dolgunluk versin istiyorum ,
uzunluğu fena değil bi de çok göz makyajı yapmadığım için rimelin dolgunluğu iyi olması lazım
golden rose olan uzunluk veriormuş , ayırıomuş , uzunluk veren maskara çok ,
çok soğudum deneylerden sora maybelinden max factörden lorealden filan , kullanabilsem sorunum kalmıycak
bi de şey , maskara bazı olur ya o nasıl yapıor acaba iyce dolgun göstertirmiki ?

pastel dolgunşuk veriosa çok sevinirim yaaa
öbürlerini alamk zorunda kalmak istemiorm ,
onları alcama , biraz sıkışırım ama dor alırım yine , o deney yapmıor ,
bi de güzelki
nolurdu fiyatı biraz uygun olsaydı haa nolurduuu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…