- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.181
ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
soşikim neden moralin bozuk bebeğim
tutiş yeşilli de olsun dorenin yanında dur
bebeğim tutim sen sarışınsın , bence makyajına saçına ve kıyafetine en uygun şeftali ya da bronzer çok güzel olur, parlak olabilir hayatım sünnet nasılsa çok ağır kaçmaz , yakışır ama ben olsam bronzer sürerdimm delikafaduldenopuyorumnanaktan
Ayy ben de çok bayışıkım bu aralar doğal halim zaten havalardan mıdır nedir:1ninca:
Noldu size güzel gözlüm niye sıktı canını bakiimguclubacismile
Düzelir bitanem sıkma canını bak sınavları da bitiridin rahatla birazopuyorumnanaktan
ahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
MinimmmmŞenizŞenizahanda tanrıçam gelmiş
islom bebeğim
Oyy kıyamadım bebeğeeme:teselli: canımın içi sınawlar bitince insanın dengesi bozuluo zaten sevdiceğinde anlar durumu alır gönlünü zatenaklinialirimsmilevalla çok darandım bu aralar canımm kendisi de pek anlamıo nedense beni trip atıomuşum halbuse derdimi anlattıgm tek insan kendisi arkadaslamn yanında üzüntmü sıkıntımı pek belli etmem ohaoldumsmile
amannn canım yaaa sıkılıorummm içimden bi halt yapmak gelmio şu ders işlerine kafam bozuldu bi de staj düşünüodum ses çıkmadı bi kaç yerdenn e üstüne sevgli derdi darladı
Bu zıpalar insanın canını sıkıyor bazen :mymeka:biraz umursama bak nası 4 döner etrafındasositosositoistediğim yemek ossun kuzummm opuyorumnanaktan ne biliim yaaa yeternce sebep varken onun da sorun çıkarması bencilce nysee sallayın gtsinnn. bu sıcaklar beni mahvetti yaaa makyajjj bilem yapamıorummm en fazla eyeliner nalet gitsinnnnzemuszemus
ezan vakti çıktık isloşumaklinialirimsmilecanımın içi,enişte uzağa gidicek,kalıcam sizlerle burda zatenkaydirigubbakcemile2çaktırmaaklinialirimsmileHeyooo hihoyyyt Naparsınız bacılarım
Muhabbetinize kurban oliim. Gece son mesajımdan sonra pc başında sızmışım 1 saat sonra uyanıp kapattım bilgisayarı. Muhabbeti görsem açılırdım amaaklinialirimsmile
Tanrıçam enişte banı kısa süreliğine kalkıyor demek çok sevindimmm çaktırmaa:teytey::sm_cool:
soşikim kendine bi maske hazırla,maskeni sür,sonra güzelce bi duş albayanssulusmilekokulu mis gibi şampuanlarla kendini şımartbayanssulusmileduştan çıkınca hafif bi müzik açkaydirigubbakcemile2birde çikolata keyfi yap,azcık kestir..bak sıkıntı kalıyomu melembayanssulusmileselam millet napersiniz.bugün kendimi çok kötü hissediorum hiç bişi yapmak istemiorum,moralim bozuk,enejim yok((( sevgilim olcak edepsizle limoniyim:SSS içim sıkılıoo anlayacağnzz
tutim,gerçi sen çoktan hazırlanmışsındır ama:smiley-cool:tanrıçam 7 de sünnet düğününe gidicem göz makyajı topiğinin linkini bulamadım bebem ya deli olcam dore tonlarında makyaj yapım diyorum abartısız ayakkabım el çantam bluzum dore çok yakınımız değil komşumuz sadece çok ahım şahım giyinmedim sevmıyorumda senden ricam nerenk yapayım makyaj ??? eteğimde kısa yeşil ama çok koyu yeşil üstünde minik pembe lila belli olmayan çiçekleri var ???
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ödüm koptu siteyi benmi yamulttum diyorum meğer resim varmış...
Bu zıpalar insanın canını sıkıyor bazen :mymeka:biraz umursama bak nası 4 döner etrafındasositososito
soşikim kendine bi maske hazırla,maskeni sür,sonra güzelce bi duş albayanssulusmilekokulu mis gibi şampuanlarla kendini şımartbayanssulusmileduştan çıkınca hafif bi müzik açkaydirigubbakcemile2birde çikolata keyfi yap,azcık kestir..bak sıkıntı kalıyomu melembayanssulusmile
seninkinede bi süre msj neyin atma..arası geçsin,sinirler yatışsın,özleyin birbiriniziaklinialirimsmile
rimel konuşalımmı ?
:1ninca:
rimel konuşalımmı ?
:1ninca:
şimdi ben diorshowun siyahını
max ında çift taraflı kahverengisini kullanıorm emme bittiler ,
şimdi değişmek istiyorum
maybelline kullanmıştım güzellerdi ama şu hayvan deneylerinden sonra kullanmak istemiorm
max ın 2000 kalorisi çok beğeniliomuş ama işte o da deney yapıor , lorealinde güzel rimelleri çok var
flormarı çok duydum şimdi x 5 ve x 10 acaba bi denesemmi
ya da yemeyip içeyip diora deavmmı etsem kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?