Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben de aldığım tüm rimelleri aynı andan açıp kullananlardanım:mymeka:
Kirpik yapısına göre de değişiyor herhal rimel tercihi mesela ben telescopic'i hiç beğenmemiştim çok kısa zamanda kurumuştubilmiyorumkismile
Arzumun o rimel piyasadan kalkmış bebeğim ya:gitme:

Ayy benim de budur dediğim bir rimel çıkmadı henüz:umursamaz:
Maskara bazını kullanmadım minim ama dolgunluğa etki etmiyordur kanımca kalıcılığını arttırıyor olabilir. Onun yerine rimel sürmeden önce göz kreminizden ya da varsa doğacının kreminden hatta arko klasik bile olabilir parmağınıza yedirip kirpiklere rimel sürer gibi parmakla yedirin çok farkediyor ilk kattan sonra pudra uygulayıp 2.katı sürünce tadından yinmio valla:lepi:

Ben geldii kaydirigubbakcemile5
Anaam Tanrıçam kaçmış akannehir
Denk gelemicez mi amaaağğ :gitme:

Aneyle elbise provalarındaydım canlarımm
:hulya:

bende de telescopic çok uzun süre gitmişti canım tek problem kirpikleri acaip sertleştirmesiydi ama güsel duruoduCADIARZU aaa hade yaa ben dee onu düşünüodum tühh başka çift taraflı rimelleri denicem o zaman.cecile i merak ediorum genelde makyaj malzemeleri çok tutuluoo olumsuz hiç bişi okumadım rimeli de güsel olabilir die düşünüorumkafamçokkarıştı9

Ayy benim de budur dediğim bir rimel çıkmadı henüz:umursamaz:
Maskara bazını kullanmadım minim ama dolgunluğa etki etmiyordur kanımca kalıcılığını arttırıyor olabilir. Onun yerine rimel sürmeden önce göz kreminizden ya da varsa doğacının kreminden hatta arko klasik bile olabilir parmağınıza yedirip kirpiklere rimel sürer gibi parmakla yedirin çok farkediyor ilk kattan sonra pudra uygulayıp 2.katı sürünce tadından yinmio valla:lepi:
[/QUOTE]

aaa bak bu püfü denicem kuzuuuu:kedi:

Son düzenleme:
anaaa islom vallaha süper, dur deneyim bidahakine öle
soşikim pastele kesin bakacağım zaten severim çoğu ürününü pastelinopuyorumnanaktan
aprilim olumunekankayizsmile

Hoşbuldum gücellerim opuyorumnanaktan

Benim favori rimelim senelerdir aynıdır yau :hulya:
Loreal Voluminous 5X :lepi:

Elimde Lash Architect te var, o da güzel ama...
zemuszemus

Ben geldii kaydirigubbakcemile5
Anaam Tanrıçam kaçmış akannehir
Denk gelemicez mi amaaağğ :gitme:

Aneyle elbise provalarındaydım canlarımm
:hulya:
Kanka hoşgeldn üzülme enişteyi sepetledik bu ara tanrıçam bizle takılcak daha çokaklinialirimsmile
Peşinen söliim foto isterim kankakaydirigubbakcemile2

aaa bak bu püfü denicem kuzuuuu:kedi:[/QUOTE]
Cecile dedin aklıma geldi şekerim kaç sene önce fondoten almıştım yanında rimel hedaye ettiler gecen elime geçti zilyon tane rimelin arasından hala kurumamış ve acayip güzel çok doğal duruyo sürünce ayy aklıma gelirse sürre foto çekerim makyaj yapınca canım deneyebilirsin yani güzel olabilir rimelikaydirigubbakcemile2
anaaa islom vallaha süper, dur deneyim bidahakine öle
soşikim pastele kesin bakacağım zaten severim çoğu ürününü pastelinopuyorumnanaktan
aprilim olumunekankayizsmile

Minim az uğraşırsın ama sonuç süper :lepi:
Zati pek göz makyajı yapmıom rimele ağırlık veriyorum dediydin dene bak sen bu işi

Hoşbuldum gücellerim opuyorumnanaktan

Benim favori rimelim senelerdir aynıdır yau :hulya:
Loreal Voluminous 5X :lepi:

Elimde Lash Architect te var, o da güzel ama...
zemuszemus

tatlım bunun fırçası kıl fırça dimi? çok methedilen bi rimel zaten voluminous merak da ediorum ama nedense her yerde olmuo

aa bekliorum fotosunu o zaman güzel gözlüm

Tebii ki kuzucanlarım kaydirigubbakcemile5
Elbise bir oluşmaya başlasın da eklicim foto
eyvahedigeldismile

selam kuzular nasılsınız bakıyım a.s.
denizden geldim yine çook yorgunummirmirmirmir
rimel mi konuşuyorsunuz ben bunu kullanıyorum çok memnunumolumunekankayizsmile

aynen isloşum..maybelline den çok memnunum..dün de şu yeni çıkan ambalajı fuşya rengi olandan aldım.kalori2000 var..var da var..ama maybelineden 4 tane var..her çeşidinden..bilmem kaç milyonluk rimellere 5 basar bence..

tatlım bunun fırçası kıl fırça dimi? çok methedilen bi rimel zaten voluminous merak da ediorum ama nedense her yerde olmuo

İvit bitanem. kıl fırça.:1rolleyes: Ben rimelde dolgunluk verme özelliği arıyorum balım. :lepi:
Kipriklerim uzun ve kıvırık ama renkleri açık renk ve seyrekler biraz.:gitme:

Ben de Minim gibi genelde çok az göz makyajı yaptığım için dolgunluk veren rimelleri seviyorum melekom
zemuszemus

Ayy çıldırıciim ya çıktı alıcam denyo bilgisayarla kaç kere tanıştırdım yazıcıyı gene unutmuş herhal tanımıo:mymeka:

selam kuzular nasılsınız bakıyım a.s.
denizden geldim yine çook yorgunummirmirmirmir
rimel mi konuşuyorsunuz ben bunu kullanıyorum çok memnunumolumunekankayizsmile

hoşgeldin canımmm. bu rimeli de kullandımm nedense ilk aldığımda yapısı çok cıvık gelmişti biraz kuruyunca daha ii oldu snra da attım zati:2:ama fena diildi

canım ben hem dolgun hem uzun hemi de kıvrık yapsın isitiom ama olmuo zaten rimel sürme özürlüsüyüm ilarzumun rimel sürmesine hastayım ok ok oluo simsiyah kirpikler ama ben yapamıomkiiiimafoldumben

youthcum , gacıablam ben maybelline loreal ve max factor kullanmak istemiyorum , içime sinmior yani , deneyler yüzünden alsanaalsanasmile
pastele bii bakcam hemen bi de flormara bakim aprilim kullanıomuş guclubacismile
o dediklerini yaparım , ben pek farlı filan makyajları kendime yakıştırmıyorum,
kirpik diplerimi boyyorum sadece arada liner yapıorm ve rimel bol bol a
ma ten makyajını hergün yaparım yapmadan çıkmam hele allıksız :sinifsinif:,çoğu insanda onu yapmaz misal sempatiksalakcinni

canım ben hem dolgun hem uzun hemi de kıvrık yapsın isitiom ama olmuo zaten rimel sürme özürlüsüyüm ilarzumun rimel sürmesine hastayım ok ok oluo simsiyah kirpikler ama ben yapamıomkiiiimafoldumben

Bebem bu Loreali denemek istersen bir gün makkaşsız git kozmetikçiye dene bak
Hem kıvrık yapıyor hem dolgun. Uzatır da merak etme sen :lepi:
Beğenmezsen o kadar para boşa gitmez hem, az para değil deyyus Loreal. :mymeka: Ama vazgeçemiyurum.
akannehir

Melek suratlım, benim 5X Flormarınki değel Lorealinki malesef kuzum.:gitme:
Ama Flormarı da merak etmiyor değilim.
Allahtan Lorealler çabuk kuruyup bitmiyor ben hemen hemen her gün sürmeme rağmen baya gidiyor bana.
kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
rimel konuşuyosunuz baktım cumburlop daldım bende:kedi:
bende maybeline in yeni çıkan dışı pembe olanı kullanıyorum şu an güzel fena değil.
ama aprilciğimin dediğini çok merak ediyorum yaws.
dingiltere kraliçeside ondan almıştı.
bide aprilcim bnde rimelde senin aradığın özellikleri arıyorum.
ben golden rose un mavi rimelini almıştım kızlar
güneşte çok güsel belli edio kendini. aklınızda bulunsun renkli rimel istersenis

tüh bak üzüldüm şimdi aprilim :sinifsinif:
gerçi dediğin gibi loreal maxda ucuz değilki , maybelline istemiorm yaa onu alcama türk malı alırım
loreal max factöre alcamada 20 30 daha çok veririm dior'a devam ederim , seviorm da mereti:1ninca:
belki straw.dan alırım bu kez ama ordanda korkuorm tarihi geçmiş filan gelirmi die :gitme:

tester rimellerin hali harap oluo bebem yaaa pek güvenemiorum açıkçası, eet doğru diosun vardr en aşaa bi 35i lorealin haksızlık yani yurtdşndan 7-8 dolara alıolar ebayden falan alınablr aslında ama heç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…