Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Canım ben çok memnunum gerçekten...kaydirigubbakcemile5
Golden Rose'un 3D rimelini de merak ediyorum ama boshayallersmile
miniko almıştı memnun kalmadı yahu
:1ninca:

Bebeğim Dior da hayvanlar üzerinde deney yapıyor ki ama... mafoldumben

Aşkom gelmişşş kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
Denk gelemicez diye gözlerin dolu dolu bekliyordum kapıda camda seni Tanrıçam kankam
boshayallersmile sempatiksalakcinni

yok o yapmıo , este de yapmıo yoksa yapmayamı başladı dur bi daha bakim alsanaalsanasmile

hazırlıor herhal
o yapmıormuş aprilim ama sensodin yapıomuş yaa, kınıorm burdan sensodini , birden soğudum böle birden kanım soğudu yan sensodinden iyki gargarasını almamışım :umursamaz:

bebeğimmmm süper tavsiyelerin için teşekkür ederm duşa demin girdimmm üşeniom kızzzz:lepi: bıyıklarımı aldımmm belkim keyfim gelir 2 ruj sürüp swatch yapiim diorumboshayallersmile
sıhatler olsun hayatımopuyorumnanaktan
keyfin yerine gelmez olurmu,gelir tabi,bizimde keyfimiz yerine geliraklinialirimsmilesen çek ekle hadi bekliyoruz bizkaydirigubbakcemile2

rimel konuşalımmı ?
:1ninca:
konuşalım bebekomolumunekankayizsmile
ben net kullanma özürlüsü bi insanken yani kk ile hiiç tanışmamışken zaten kk yoktu o yıllarda:),yani taaa milattan önce varımı yoğumu sevilde pahalı markalara harcarken-tatlicadiarzu-(ki salaklık resmen gereksiz-tatlicadiarzu-)lancomenin her türlü rimelini kullanmıştım..ifsenloreninde(okunuşunu yazdım)şu anki aklımla o kadar para verirmiyim diye sorarsanız yanıtım hayır olur,çünkü uygun fiyatlı kozmetiklerde gerçekten çokta güzel ürünler var..ama kesesi müsait olana kesinlikle lancomenin rimellerini öneririmyerimseniben
verdikleri paraya değer...
benim yerli markalardan uygun fiyatlı önerebiliceğim rimeller mybelinedir..ben sarısından çok memnunum mesela..lorealin rimellerini beğeniyorum ama onlarda nerdeyse lancome kadar yüksek fiyatlı:umursamaz:
aslında maharet rimelde olduğu kadar sürme tekniğinde kızlar..muntazamca sürülmüş bir rimel isterse 5 tl lik olsun harikalar yaratıraklinialirimsmile

minim diorun testırlarını kullanmıştım,hediye vermişlerdi ürün alınca,ama ben dior rimellerden memnun kalmamıştım..bi acayip yaptı kirpiklerimikafamçokkarıştı
bence yemeyip içmeyip dior alıcağına mybeline rimelle idare et derim bebeğimolumunekankayizsmile

Ben geldii kaydirigubbakcemile5
Anaam Tanrıçam kaçmış akannehir
Denk gelemicez mi amaaağğ :gitme:

Aneyle elbise provalarındaydım canlarımm
:hulya:
kokunu aldım kankeaklinialirimsmile
elbise provasımı:jeyyar:resim istiyok:enbuyukkk:bitince tebi:asigim:

selam kuzular nasılsınız bakıyım a.s.
denizden geldim yine çook yorgunummirmirmirmir
rimel mi konuşuyorsunuz ben bunu kullanıyorum çok memnunumolumunekankayizsmile
deniz sezonunu açtınmı canım:)
bizler iyiyiz,sen nasılsınŞeniz
sana memnun kalıcağını söylemiştim,fiyatına göre cidden başarılı bi rimel...önyargılarımı deldi geçti mybelineye karşıkaydirigubbakcemile2

bitanem carminadada uygun fiyatlı rimeller var..onada bak derim..ama ambalajları hiç hoşuma gitmiyo:umursamaz:

ben onu strawdan alim aprilim , acelesi yok nasılsa beklerim kaydirigubbakcemile üstümden 1 yük kakmış bulunmakta sempatiksalakcinni

Balım Tanrıçam ekliciğim elbette tamamlanınca, :lepi:
defile ediciğim sizlere hihihoho
aklinialirimsmile

hoşgeldin canımmm. bu rimeli de kullandımm nedense ilk aldığımda yapısı çok cıvık gelmişti biraz kuruyunca daha ii oldu snra da attım zati:2:ama fena diildi

hb canım, benim cıvık değildi ya kremsi yapısı çok hoşuma gitti asla pütür pütür olmuyora.s

tanrıçam , parlaklı allık almıştım ya geçen gün carminadan , kız bir rimel sürdü yapış yapışş piiisss nasıl sildirdim bilmiorm felaketti yapştı böle birbirine lmaz: kapatıcısı güzeldi ama guclubacismile bebeğim ben dior kullanıorm unlimited olanını 1 buçuk yıldır filan memnunum çok ama pahalı , dedim daha uygun fiyatlı dengi bişe olurmuki varmıdır die , maybellineyi pek sevmiorm hayatım biliosun deneyler yüzünden hiç içime sinmior maesef yoksa çok güzel rimelleri var :sinifsinif:
ama flormarla , pastele bakıcam bide golden rose , olmadı 2 rimeli bir arada kullanırım guclubacismile

Aşkom gelmişşş kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
Denk gelemicez diye gözlerin dolu dolu bekliyordum kapıda camda seni Tanrıçam kankam
boshayallersmile sempatiksalakcinni
ağlatma beni:gitme:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3toplaşmayı özledim ayol sizlerlebayanssulusmile
hadi tanrçam afrom foto ekliycektin..
gacitom,unutmamışsınaklinialirimsmiletamam bebem eklicem şimdiolumunekankayizsmile
ben onu strawdan alim aprilim , acelesi yok nasılsa beklerim kaydirigubbakcemile üstümden 1 yük kakmış bulunmakta sempatiksalakcinni

geçen loreal rimel alıyım dedim,48 tl mi neydi..anasını satıyım lancome alırım içime sine sine dedim:dilcikar:
eğer sende diordan vazgeçemiyosan max yada loreal gibi markalar alıcağına biraz fazla ver dior al dediğin gibi melemkaydirigubbakcemile5
ama carmina yada alix avienede bi bak derim göz ucuylaaklinialirimsmile

doğru söylüyorsun aslında canım CADIARZU flormar turbo boost x5'ten memnundum ben a.s

alixide severim , bende herşeyi seviorm yeterki zarar vermesin çevreye
bi de bazı firmalar , akıl hastası insanlar üzerinde deney yapıolarmış , onlar yazmıodu bulamadım alsanaalsanasmile

evet canım deniz sezonu çoktan açıldı burda havalar çok sıcak :icecream:
ben de iyiyim sağol sevgilimle limoniyim ama olsunalsanaalsanasmile
fiyatına göre çok çok iyi canım zaten %50 indirimden almıştım 9 tl'ye geldikaydirigubbakcemile2
bundan sonaki rimelim ne olsun ya bana bi şey önerin bu fiyatlarda golden rose 3d nasılCADIARZU

slm kızlaropuyorumnanaktan
selam şekerparesiopuyorumnanaktan
Balım Tanrıçam ekliciğim elbette tamamlanınca, :lepi:
defile ediciğim sizlere hihihoho
aklinialirimsmile
yihuuuuu:teytey: :sm_cool: :dance:

anladım bebeğim..testırlardan zaten bi hayır bekleme..hayatta testır uygulamam cildime.kimin sürüp sürüştürdüğü belli değil:umursamaz:
valla bende taraftarı değilim tabiki,ama ne yazıkki uygulayamıyoruz işte gerçekçi olursak..biinçli bi tüketici değilim bu konuda ne yazıkki..ama kararından ötürü tebrik ederim minim seniŞeniz
öyleyse flormara bi göz at canım

youthum bi anlat bakim napıor bu rimel bi deyiver ?

müthiş uzatıyor minik kuzum ya kirpiklerim kaşlarıma değiyordu valla.ve içinde tanecikler var dolgun gösteriyor.ilk alındığında biraz cıvık ama birkaç kullanımda kendine geldi çok severek kullanmıştım.şimdi değişik rimeller kullanarak en beğendiğimi keşfetmeye çalışıyorum.malum deneye deneye oluyor.ama istediğimi bulamazsam yine bundan alırım.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…