- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.221
selam kızlar
rimel konuşuyosunuz baktım cumburlop daldım bende:kedi:
bende maybeline in yeni çıkan dışı pembe olanı kullanıyorum şu an güzel fena değil.
ama aprilciğimin dediğini çok merak ediyorum yaws.
dingiltere kraliçeside ondan almıştı.
bide aprilcim bnde rimelde senin aradığın özellikleri arıyorum.
ben golden rose un mavi rimelini almıştım kızlar
güneşte çok güsel belli edio kendini. aklınızda bulunsun renkli rimel istersenis
tüh bak üzüldüm şimdi aprilim :sinifsinif:
gerçi dediğin gibi loreal maxda ucuz değilki , maybelline istemiorm yaa onu alcama türk malı alırım
loreal max factöre alcamada 20 30 daha çok veririm dior'a devam ederim , seviorm da mereti:1ninca:
belki straw.dan alırım bu kez ama ordanda korkuorm tarihi geçmiş filan gelirmi die :gitme:
sıhatler olsun hayatımopuyorumnanaktanbebeğimmmm süper tavsiyelerin için teşekkür ederm duşa demin girdimmm üşeniom kızzzz:lepi: bıyıklarımı aldımmm belkim keyfim gelir 2 ruj sürüp swatch yapiim diorumboshayallersmile
konuşalım bebekomolumunekankayizsmilerimel konuşalımmı ?
:1ninca:
minim diorun testırlarını kullanmıştım,hediye vermişlerdi ürün alınca,ama ben dior rimellerden memnun kalmamıştım..bi acayip yaptı kirpiklerimikafamçokkarıştışimdi ben diorshowun siyahını
max ında çift taraflı kahverengisini kullanıorm emme bittiler ,
şimdi değişmek istiyorum
maybelline kullanmıştım güzellerdi ama şu hayvan deneylerinden sonra kullanmak istemiorm
max ın 2000 kalorisi çok beğeniliomuş ama işte o da deney yapıor , lorealinde güzel rimelleri çok var
flormarı çok duydum şimdi x 5 ve x 10 acaba bi denesemmi
ya da yemeyip içeyip diora deavmmı etsem kafamçokkarıştı
kokunu aldım kankeaklinialirimsmileBen geldii kaydirigubbakcemile5
Anaam Tanrıçam kaçmış akannehir
Denk gelemicez mi amaaağğ :gitme:
Aneyle elbise provalarındaydım canlarımm :hulya:
deniz sezonunu açtınmı canım:)selam kuzular nasılsınız bakıyım a.s.
denizden geldim yine çook yorgunummirmirmirmir
rimel mi konuşuyorsunuz ben bunu kullanıyorum çok memnunumolumunekankayizsmile
bitanem carminadada uygun fiyatlı rimeller var..onada bak derim..ama ambalajları hiç hoşuma gitmiyo:umursamaz:youthcum , gacıablam ben maybelline loreal ve max factor kullanmak istemiyorum , içime sinmior yani , deneyler yüzünden alsanaalsanasmile
pastele bii bakcam hemen bi de flormara bakim aprilim kullanıomuş guclubacismile
o dediklerini yaparım , ben pek farlı filan makyajları kendime yakıştırmıyorum,
kirpik diplerimi boyyorum sadece arada liner yapıorm ve rimel bol bol a
ma ten makyajını hergün yaparım yapmadan çıkmam hele allıksız :sinifsinif:,çoğu insanda onu yapmaz misal sempatiksalakcinni
hoşgeldin canımmm. bu rimeli de kullandımm nedense ilk aldığımda yapısı çok cıvık gelmişti biraz kuruyunca daha ii oldu snra da attım zati:2:ama fena diildi
ağlatma beni:gitme:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3toplaşmayı özledim ayol sizlerlebayanssulusmileAşkom gelmişşş kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
Denk gelemicez diye gözlerin dolu dolu bekliyordum kapıda camda seni Tanrıçam kankam boshayallersmile sempatiksalakcinni
gacitom,unutmamışsınaklinialirimsmiletamam bebem eklicem şimdiolumunekankayizsmilehadi tanrçam afrom foto ekliycektin..
ben onu strawdan alim aprilim , acelesi yok nasılsa beklerim kaydirigubbakcemile üstümden 1 yük kakmış bulunmakta sempatiksalakcinni
youthcum , gacıablam ben maybelline loreal ve max factor kullanmak istemiyorum , içime sinmior yani , deneyler yüzünden alsanaalsanasmile
pastele bii bakcam hemen bi de flormara bakim aprilim kullanıomuş guclubacismile
o dediklerini yaparım , ben pek farlı filan makyajları kendime yakıştırmıyorum,
kirpik diplerimi boyyorum sadece arada liner yapıorm ve rimel bol bol a
ma ten makyajını hergün yaparım yapmadan çıkmam hele allıksız :sinifsinif:,çoğu insanda onu yapmaz misal sempatiksalakcinni
evet canım deniz sezonu çoktan açıldı burda havalar çok sıcak :icecream:deniz sezonunu açtınmı canım:)
bizler iyiyiz,sen nasılsınŞeniz
sana memnun kalıcağını söylemiştim,fiyatına göre cidden başarılı bi rimel...önyargılarımı deldi geçti mybelineye karşıkaydirigubbakcemile2
selam şekerparesiopuyorumnanaktanslm kızlaropuyorumnanaktan
yihuuuuu:teytey: :sm_cool: :dance:Balım Tanrıçam ekliciğim elbette tamamlanınca, :lepi:
defile ediciğim sizlere hihihoho aklinialirimsmile
tanrıçam , parlaklı allık almıştım ya geçen gün carminadan , kız bir rimel sürdü yapış yapışş piiisss nasıl sildirdim bilmiorm felaketti yapştı böle birbirinelmaz: kapatıcısı güzeldi ama guclubacismile bebeğim ben dior kullanıorm unlimited olanını 1 buçuk yıldır filan memnunum çok ama pahalı , dedim daha uygun fiyatlı dengi bişe olurmuki varmıdır die , maybellineyi pek sevmiorm hayatım biliosun deneyler yüzünden hiç içime sinmior maesef yoksa çok güzel rimelleri var :sinifsinif:
ama flormarla , pastele bakıcam bide golden rose , olmadı 2 rimeli bir arada kullanırım guclubacismile
youthum bi anlat bakim napıor bu rimel bi deyiver?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?