- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.241
alixide severim , bende herşeyi seviorm yeterki zarar vermesin çevreye
bi de bazı firmalar , akıl hastası insanlar üzerinde deney yapıolarmış , onlar yazmıodu bulamadım alsanaalsanasmile
selam şekerparesiopuyorumnanaktan
golden rose uzunluk veriomuş , tek tek ayırıomuş sempatiksalakcinni
lanet olsun bu düzene!!!!!!!alixide severim , bende herşeyi seviorm yeterki zarar vermesin çevreye
bi de bazı firmalar , akıl hastası insanlar üzerinde deney yapıolarmış , onlar yazmıodu bulamadım alsanaalsanasmile
evet canım deniz sezonu çoktan açıldı burda havalar çok sıcak :icecream:
ben de iyiyim sağol sevgilimle limoniyim ama olsunalsanaalsanasmile
fiyatına göre çok çok iyi canım zaten %50 indirimden almıştım 9 tl'ye geldikaydirigubbakcemile2
bundan sonaki rimelim ne olsun ya bana bi şey önerin bu fiyatlarda golden rose 3d nasılCADIARZU
sıhatler olsun hayatımopuyorumnanaktan
keyfin yerine gelmez olurmu,gelir tabi,bizimde keyfimiz yerine geliraklinialirimsmilesen çek ekle hadi bekliyoruz bizkaydirigubbakcemile2
hb canım, benim cıvık değildi ya kremsi yapısı çok hoşuma gitti asla pütür pütür olmuyora.s
geçen loreal rimel alıyım dedim,48 tl mi neydi..anasını satıyım lancome alırım içime sine sine dedim:dilcikar:
evet canım ya ah bu erkekler:mymeka: ben de artık anneler gününü falan bekleyeceğim hep %50 indirim oluyor yakaydirigubbakcemile2 canım ben avon'un göz ürünlerine hiç güvenmiyorum niyeyse.neden dersen bi kalemini sürdüm bütün gün buğulu gördüm.sanki rimelleri hep pütür pütürmüş gibi geliyor:1ninca: hele color trend serisi tam bi fiyasko :1no2:soşik gibi senindemi canını sıktı sevgilinkötükedihüsoboşver,2 muhabbet edelim sıkıntın hafikötükedihüsofler biraz olsunhihoyyyt
ben indirimden alamamıştım içime oturdu o yüzden:smiley-cool:artık ürünlerimin bitmesini beklicem,yeni ürün almamaya karar verdim..şimdi yeni rimel öner dersen avonun kampanyalarını takip et bitanem..cidden çok uygun fiyata rimeller almak mümkün..bahsettiğin paraya çokta güzel bi rimele sahip olabilirsinkaydirigubbakcemile5
uf benimki hemen kurumaz umarım ya,ağzını çok iyi kapatıyorum her seferinde,aldığım rimeller hemen kuruyunca moralim bozuluyor,daha tadına varamamışken çöpü boyluyorbilmiyorumkismilevalla kuzu ben de biraz kullandıktan sonra kıvamını bulmştum ama çabuk kurumştu:kedi: morunu deneyebilirim
Canlarım işte, ismine kurban olduğum son aldığım Pakface maskelerim buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni
tek paket 2 kullanımlık oluyor.:lepi:
Sırasuylan
Normal ciltler için Lavantalı
Bütün ciltler için Papatya
Hassas ciltler için Defne
ve Olgun ciltler için karışık bitki özlü (çilek yağı, ebegümeci özü, yosun tozu vs var) zemuszemus :lepi:
Canlarım işte, ismine kurban olduğum son aldığım Pakface maskelerim buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni
tek paket 2 kullanımlık oluyor.:lepi:
Sırasuylan
Normal ciltler için Lavantalı
Bütün ciltler için Papatya
Hassas ciltler için Defne
ve Olgun ciltler için karışık bitki özlü (çilek yağı, ebegümeci özü, yosun tozu vs var) zemuszemus :lepi:
çok güzel görünüyorlar canım ya.böyle ürünlere bayılıyorum.güle güle kullan paklantanesi ne kadar bunların.aktarda görmüştüm sanki ordan alıyorsun değil mi.cidden güzel yapıyor mu cildizemuszemus bi de 1 paket 2 kullanımlık demişsin ağzını açınca bozulma ihtimali falan yok dimibilmiyorumkismile
güle güle kullan cnm benmkide yosun özlüydüopuyorumnanaktan
aprilim ben lavantalısını kullanıorm , çok güzel yapıor hemde aklinialirimsmile
Yağlı cilt için olanı değil miydi o minikom?
Bir de ısırganlısı vardı karma cilt için kaydirigubbakcemile5
epeydir bulamıyorum onu :1ninca:
ben en çok defnelisini seviyorum ama. ufak defne özleri, yıkarken burnuma peeling yapmış oluyor süper oluyor :lepi:
Bebem ben Japon pazarından alıyorum oturduğum yerdeki :lepi:
Tanesi 50 kuruş. sempatiksalakcinni
Pazarda da var aktarda da var.
Mesela Büyük Beşiktaş aktarında tanesi 1.5 TL idi.lmaz:
Yine oturduğum semtte ufak bir kozmetikçide tanesi 1 TL.
En uygun satan yer Capon pazarı hihoyyyt
Kuşum bu kil maskesi. içinden toz beyaz kil ve bitki özleri karışımı çıkıyor.
Suyla veya başka bişile karıştırıp maske yapıyorsun. Yarısını kullanıp, kalanı iyice katlıyorum paketi, sıkıca lastikliyorum. bişi olmuyor zaten kil yani melekom :lepi:
tatlım bunun fırçası kıl fırça dimi? çok methedilen bi rimel zaten voluminous merak da ediorum ama nedense her yerde olmuo
aa bekliorum fotosunu o zaman güzel gözlüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?