Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

işte belli olmuo tatlım kirpik yapısına bağlı değişio bu işler bnm de nedense hoşuma gitti bu zemuszemus

sorma kuzu sıktı ki ne sıkmak nyse geçer elbet napiim ben mi düşüncem ayol her seferinde avon super full cok methedilioooo bnm çevremde hiç avoncu yok bulsam denicem direk

ayyy pakfaceler 1 kere kullandım çok güseldi zar zor bulmuştum defnelisini. bu aralar hiç gözüme çarpmadı bunun karma yağlı ciltler için olanı yokmuydu canım

ayyy meleğimmm zahmet ettin canım çok saol yaaa:) ama koptum ne fotosu, bakmalık heeee allah napmaya senidelikafadulden e gayet de güselmiş canım bu rimel yaa baksana tek tek ayrılmş uzaması da ii sanırım. adı sanı nedir canım bunun???

mevsim yaz,tam meyve mevsimi:dance:bol bol meyve yeriz yazın..sıcakta ağar yemekleri kimse tavsiye etmezboshayallersmile
şimdi ben derimki,hem yiyip,hemde güzelleşsek fenamı oluraklinialirimsmile
daha önce anlatmıştım,şimdi farklı meyvelerle tekrar yapmış olalım ne dersinizolumunekankayizsmile

resimde gördüğünüz meyveleri rende yapıcaz..yalnız bir dip not şeftaliyi rende yaptıktan sonra elinizle sıkıp suyunu çıkarmaya gerek yok..zaten su gibi oluyo..direk buz kalıbına koyun,önemli olan onu yüzünüz emsin..içindeki vitamini alsınyerimseniben

şimdide kayısıyı maske yapıcaz gözümüze ve yüzümüzebayanssulusmile

göz altım dahi tüm yüzüme maskeyi uyguladım,kayısı maskesi göz altıma ve cildime çok iyi geliyo..ama sürdükten sonra üzerine ya peçete koyun,yada yatın uzanın..dökülür çünkü..dökmek istemiyosanız içine yoğurt koyabilirsiniz..yada kil ile yapabilirsiniz..orası tercihinize kalmış..hayal gücünde sınır yok.zemuszemus

sarımsak hapı:lepi:
bunu 10 tl ye aldım..sarımsak allahın bir nimeti bizlere..yemektede çok severim ayrıcacokacimcoookaman kokarımağzımı kapıyım felan diyede tiriplere girmem:icecream:bu nimetin birde hapı var..ağzı kokmasın diye sarımsak yiyemiyenler için,ben koku için değil,yükselen kolestrolümü dengelemek için aldım..ama ağız kokusuda yapmıyo bunuda belirtiyimyerimseniben
yazmadığım bir sürü faydası var..sarımsak neye iyi geliyosa ordan yola çıkınhihoyyyt

buda hapın nasıl olduğunu merak edenler..gördüğünüz gibi kapsül şeklinde

isomm gözler şahane rimel bahaneekaydirigubbakcemile2
minikim bayık gozlerimi beğenmiş yirim seni teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 hee fotoya eklemelik deseydim o da beni kopartırdıdelikafadulden
Valla gözümde rimelle telefonda bi saat kalakaldımsempatiksalakcinni
Ahanda fotosu bu meleem üstünde cecile Amplified Lashes yazıyor.
Belki tipi değişmiş olabilir rimelin.
Bu kadar zaman kurumayan tek rimeldir heralde

[/url][/IMG]

tanrıçam sarımsak hapının yüksek kolesterole cidden faydası oldu mu eğer öyleyse anneme söyleyeyim de o da alsınbilmiyorumkismile

böle tatlı kız mı olurolumunekankayizsmileyaaaa
hay aklınla bin yaşa bacım vallaha kaysıyı böle yapmak hiç aklıma gemediydi,
zaten yiyemiorm tüylü die bi işe yarasınlar kaydirigubbakcemile3

islandım ne kötü kötü konuşuyon la bu boncuk gözler hakkında :mymeka:
düverim çok fena olumunekankayizsmile
rimel de iyimiş yani he, ferformansı iyimiş meleğim :lepi:

Herkeş Pakface aldın ak pak olsun canolarımmm hihoyyyt

Tanrıçam bal bademim, opuyorumnanaktan ben bi tane gücel buz kalıbı aldıydım, henüz meyve suyu yapıp dondurmak kısmet olmadı ama yapıcam :hulya:
Taze kayısı da çıktı ooh! :lepi: benim kayısı manyaklığımı biliyosunuz zati
maskesini yapıcam ben de dediğin gibi kankam,olumunekankayizsmile
düşündüm de aşkom,
kayısıyı orta boy doğrayıp, az suda kaynatsak, sonra ezsek, maske yapsak, o zaman yüzde durması daha kolay olur mu? fisfisfis
suyunu da içerik, bağırsaklarımız çalışır motor gbin guruk guruk deyi

aprilim tırıl olmayak içip kaydirigubbakcemile3 aynı evde iki cırcırlı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…