- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.261
golden rose 3d şuna benziyor sanki yapı olarak
ben bu rimelden HİÇ memnun kalmamıştım.pastel'in.nasıl desem..kirpiklerime hiçbir etkisi olmuyordu.kirpiklerime hakim değildi yani.cansız görünüyorlardı 2 kat sürsem bile.çok pişman oldum bunu aldığıma.golden rose'un testerını deneyeyim diyorum ama testerlar da mübarek savaştan çıkmış gibi oluyor-tatlicadiarzu-
lanet olsun bu düzene!!!!!!!
soşik gibi senindemi canını sıktı sevgilinkötükedihüsoboşver,2 muhabbet edelim sıkıntın hafifler biraz olsunhihoyyyt
ben indirimden alamamıştım içime oturdu o yüzden:smiley-cool:artık ürünlerimin bitmesini beklicem,yeni ürün almamaya karar verdim..şimdi yeni rimel öner dersen avonun kampanyalarını takip et bitanem..cidden çok uygun fiyata rimeller almak mümkün..bahsettiğin paraya çokta güzel bi rimele sahip olabilirsinkaydirigubbakcemile5
Canlarım işte, ismine kurban olduğum son aldığım Pakface maskelerim buyrunnnnnnnnn sempatiksalakcinni
tek paket 2 kullanımlık oluyor.:lepi:
Sırasuylan
Normal ciltler için Lavantalı
Bütün ciltler için Papatya
Hassas ciltler için Defne
ve Olgun ciltler için karışık bitki özlü (çilek yağı, ebegümeci özü, yosun tozu vs var) zemuszemus :lepi:
sochicim foto isterim deyince dayanamadım senin için sürünüp çektim hemen boshayallersmile
Tam eklicem sefkilim aradı napıon diyo foto çekiniyodum didim ne fotosu dedi heç öle bakmalık dedimsempatiksalakcinni anca koyabiliyorum canım.
Makyajsızkene sürdüm belli olsun diye kaç senelik rimel hakket kurumamış bunu nie kullanmadığımı bilmiyorumKirpiklerim belirgin değildir normalde fazla ahanda makkajsız mal gibin gözümü bide gittim telefonla çektim.:1ninca:
[/url][/IMG]
Canlarım azcık çıkıyorum geliciğim :2:
minikim bayık gozlerimi beğenmiş yirim seni teşekkür ederimopuyorumnanaktanisomm gözler şahane rimel bahaneekaydirigubbakcemile2
ayyy meleğimmm zahmet ettin canım çok saol yaaa:) ama koptum ne fotosu, bakmalık heeee allah napmaya senidelikafadulden e gayet de güselmiş canım bu rimel yaa baksana tek tek ayrılmş uzaması da ii sanırım. adı sanı nedir canım bunun???
aprilim tırıl olmayak içip kaydirigubbakcemile3 aynı evde iki cırcırlı delikafadulden
gelicem kızlar pc nin şarjı bitiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?