Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım çok teşekkür ederm bence gayet de başarılı hem bu kadar zamandr kurumadı diosun zaten cecilein ürünleri çok güselmiş:kedi: bakıcam ben buna kesin

Mama yiyip geliomcokacimcoook

afiyet olsun ciceğimmmm

suyunu da içerik, bağırsaklarımız çalışır motor gbin guruk guruk deyi

ayyy deliii manyak koptum heeee kayısıyı ye üstüne su iç amannn sabahlar olmasınakannehir

aprilim tırıl olmayak içip kaydirigubbakcemile3 aynı evde iki cırcırlı delikafadulden

al burda bi deli dahabilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

Ben de mamaya gidommm

sana da afiyet olsun canımmmm

bu arada Tanrıçam süper şeyler öğreniorus sayende yaaa buz kalıplarına daha önce soda ve gül suyu koymştum böle şeyleri hiçççç denemedim tabiki ayyy yazın boş oturcağıma kendimiii maskeye falan veriim bare

aynen tatım...anneler ve sevgililer gününe kadar ürün almıcam artıkkaydirigubbakcemile3 anam kolor tirendi zaten ağzına bile alma:)çok basit bi seri o..ben avon SHOK almıştım 10 tl ye,ve çok memnun kalmıştım..hiç topaklanma yapmadı,çokta doğal durdu..avona karşı önyargımıda shokla yenmiş olmuştum:)avonunda kaliteli ürünleri oluyo..onların indirime girmesini bekle hayatım..color tirend gibi basit serilei geç zaten:1closedeyes:
kalemlerini bende tavsiye etmem,aynı şeyi arkadaşlarımda yaşamıştı..yerimseniben

geberiyorum pakfeyslere:lepi:bende kurban olam adına bendehihoyyyt :roflol:
senelerdir memnuniyetle kullanırım bunları..çokta severimbayanssulusmilekanka,olgun ciltler için olanı yeni sanırım..görmedim daha önce:1nincanu bizde kullanalım bir an öncehihoyyytiçinde yosun var:lepi:

ne güzelmiş ya kaydirigubbakcemile2 50 kuruş demek bi zararı olmaz ama dimibilmiyorumkismile uf ben böyle şeyleri çok seviyorum minik paketler süsler kremler ooh zemuszemus
olmaz tatım merak etme..orji fiyatı 50 kuruş,ama bazı yerler 2 lirayada yani 2 tl yede satıyolar..:tomato:
inanmıcaksın ama makyajsız daha çok beğendim seni islomboshayallersmileyemin olsunolumunekankayizsmilemal gibi deme lan:mymeka:çakmıyım ağzınakaydirigubbakcemile
tanrıçam sarımsak hapının yüksek kolesterole cidden faydası oldu mu eğer öyleyse anneme söyleyeyim de o da alsınbilmiyorumkismile
oluyo hayatım..annen kullansınyerimseniben
böle tatlı kız mı olurolumunekankayizsmileyaaaa
hay aklınla bin yaşa bacım vallaha kaysıyı böle yapmak hiç aklıma gemediydi,
zaten yiyemiorm tüylü die bi işe yarasınlar kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: tatlı ben:kedi:
hem etinden hem sütünden faydalanmak diye buna derim minim:icecream:

kayısı aşkını bilmeyen yoktur kankacım
kankam dediğinide denedim,çok önceden..ama performansı hoşuma gitmedi:sinifsinif:böyle daha bi vitaminli geliyo bana:lepi:ama o şekildede yapabilirsin tabi meleğimŞeniz
guruk guruk:roflol: :roflol: :roflol:

avon shock'u listeme aldım madem tanrıçam.belki ben de önyargımı yenerim. :) ayrıca en kısa zamanda şu pakfacelerden alacağım çok pratik görünüyor. sarımsak hapını da hemen söyledim anneme, denesin bakalım, inşallah faydası olur.yerimseniben

annem kamili lancome pilink almış bana:mymeka:eskiden kullandığım bi ürün..artık yüksek fiyatlı ürünler kullanmadığım için uzun zamandır almıyodum..annem kozmetikçiden(sevilden değil)çok uygun indirimli fiyata aldığını söyleyince sinirim biraz geçtiÇok üzgünüm çoookne gerek var o kadar paraya,netrojenin pilinki 17 tl,ve inanın aynı performans:umursamaz:
neyse almış olduğu için seve seve kullanıcam tabi:smiley-cool:ama allah için güzel ürün tavsiye ederim:icecream:eski göz ağrımlülülülülülü

birazda aldığım cicilerimi koyıyımhihoyyytkapri kotum ve mavi çizgili göyneğim:icecream:

sayfa kaymasın diye gömleğin desenini piilinkin yanına koydum kızlar
gömleğin kollarını kıvırıyorum,altına taşlı ama düz bir sandalet,kolumada uygun renklerde bi çanta,saçımıda tepeden at kuyruğubayanssulusmileevet hazırım çıkabilirim:smiley-cool:

gömleği çok beğendim tanrıça iyi günlerde kullan cnmkaydirigubbakcemile2
ben bişi danışmak istiyorum sizlere
bana dipliner önerisinde bulunabilir misinz boshayallersmile

Vi lav yu Pakface! sempatiksalakcinni :asigim:

Kanka olgun cilt için olandan 3 tane aldım
içeriği çok hoşuma gitti. :lepi: kırışığa öyle süpersonik etkisi olmaz kanımca zaten haftada 1 yapılacak. zemuszemus
Tımam balım, kayısıyı da dediğin gibi yapacağım melek suratlım, hem yaz şimdi, soğuk soğuk daha iyi olur
boshayallersmile

Ben de seni o halde tenhada kıstırıp öpebilirüm kankaaaaaaa aklinialirimsmile Şeniz
Ayy harika olursun öyle sen yaa off! boshayallersmile
Lancome'unu da güle güle sür paklan meleğim
zemuszemus opuyorumnanaktan

Canım, ben Flormar Diplinerdan memnunum kaydirigubbakcemile5

göleğini çok beğendim bebeğim sana da çok yaraşır , kırmızı ojeyle de güzel durur ya da kırmızı aksesuarla filan aklinialirimsmile , çokk severim gömlekleri zaten kaydirigubbakcemile3
hayatımda giiyemediğim tek şeyde kapridir kaydirigubbakcemile3
rosensenin pilingide çok güzel o da 15 mi ne opuyorumnanaktan

bebeklerim bir tavuk olduğumu hatırlatma ve yatağıma doğru yönelmek istiyoruummmm hepiniziii teeeeekk teeeekkkk booolll booollll öpüyoruuummmmm Şeniz

Pakface güzelim benimolumunekankayizsmile
Teşekkür ederim kanka:kedi: Valla günlük makyaj için ideal bence fiyatı ne ka acababilmiyorumkismile 10 TL civarı bişeydir heralde.

Pakface'i ben de kullandıydım bi ara zararlı mıdır diye tereddüt ediyordum o zamanlar ama baktım ki seveni çokmuş bulunca alıcam yine.:lepi:
islom ben senin gözlerini yerim , hiç bişey sürmesende güzelsin zaten gülüm Şeniz
Minim çok teşekkürler bitanesiŞeniz
inanmıcaksın ama makyajsız daha çok beğendim seni islomboshayallersmileyemin olsunolumunekankayizsmilemal gibi deme lan:mymeka:çakmıyım ağzınakaydirigubbakcemile
Harbi mi len haci boşuna mı boyanıom ben şimdisempatiksalakcinni arada doğal takılıom ben de kanka ama eyeliner hastalığı var valla
Ne hayırlı anan var lee benimki hiç düşünmez öle peelingimi falan:umursamaz:
Cicilerine bayıldım da o lolita halinle neree çıkıon enişte napar mazallah sempatiksalakcinni

Bu arada ne süpersonik karısın laa maskelerine bitiyom valla yağlı cilde uyar he mi bunlar?bilmiyorumkismile
Tabiki flormar:lepi:
Eyelinerda da favorim golden rose style linerkaydirigubbakcemile2

Anaam bebeğimin uykusu gelmiş uyu kuzum sen hadi tatlı rüyalarropuyorumnanaktan

Canlarım The Body Shop'ta seçili ürünlerde %50 indirim vaaaaaaaarrrrrrr alkisalkisalkis
delikafadulden

Şubeden şubeye, seçili ürünler değişiyor ama baya baya bi üründe varmış yani...hihoyyyt

Ben yarın annemi de alıp çıkrtma yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
Zira annemi artık sponsor ilan ettim. :lepi: Çünkü tüm birikimim bitti hayırlısıyla amin! mafoldumben ehehhee
akannehir

Aprılım aplan boşadı mı kız seni anana dadandınsempatiksalakcinni
Bekle 2 gün aplacın toplar getirir sana allah ne indirim verdiyse

Ecük dolanayım gelcemkaydirigubbakcemile

bebeklerim bir tavuk olduğumu hatırlatma ve yatağıma doğru yönelmek istiyoruummmm hepiniziii teeeeekk teeeekkkk booolll booollll öpüyoruuummmmm Şeniz

Kuzum benimmm olumunekankayizsmile
Kankam uyu sen mışıl mışıl, ben klavyeye sessiz sessiz basarım sempatiksalakcinni
ses etmem evde mirak etmeyesin aşkom
opuyorumnanaktan

Pakface'i ben de kullandıydım bi ara zararlı mıdır diye tereddüt ediyordum o zamanlar ama baktım ki seveni çokmuş bulunca alıcam yine.:lepi:

Yok kuzum zararlı değildir, içeriği maliyeti ucuz ürünlerden oluşuyor ama çok pratik ve doğal :lepi:

Aprılım aplan boşadı mı kız seni anana dadandınsempatiksalakcinni
Bekle 2 gün aplacın toplar getirir sana allah ne indirim verdiyse

Valla bugün geldi kendisi islom ama eli kolu boş geldi düdük benneyaptımki
Dore'den o bacak fondoteni alacaktı ama stokta yokmuş. akannehir Çıktı mıydı hemen alcak dümbük. :lepi: Bende onu boşicak göz var mı kanke? sengözlerimebaksanabi

Ben de yavaştan kaçayım, kotayı çok aştım kanımca. off!
guclubacismile

ben pc başında yiyorum ana öğünlerimi bilecokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 eski evimizde bende öyleydim,odam büyük olduğu için koltuk köşem vardı keyif yapardımboshayallersmileama şimdiki odamda yatakta yatarak pc kullandığım için pc başında yemek yemiyorum..evin bereketi kaçmasın..kırıntı neyin dökülür fakirlik demektirsempatiksalakcinnianam öyle diyo
kankaa maskeler çok iyi olmuşşhihoyyytkaydirigubbakcemile5 ben kayısıyı sevmem ama yüzüme sürebilirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2Şeniz
hem ye hem sür hacı nolucak...vitamin o vitamin:smiley-cool:ilaç niyetine ye ölmessinkaydirigubbakcemilegeçen benimkinin ailesine malatyadan kayısı geldicokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook aman diyim..yeme yanında yat!!yok bele bi lezzet
anaaa ben yemek yemedim yaa 2 bisküvit yiyim cokacimcoook
2 püsküütle olcak işmi bebem..git güzelce doyur karnını,ama uyumaya gittin bile çoktangamyoncuiremsu
güzelim benim,daha önce salatalık,bitki suyu,vs..gibi çeşitli şeyler eklemiştim..meyvenin o anda verdiği kokuda hoşuma gidiyo..örneğin şeftali yaparken bi yandan yüzümü yalıyodum bi ara lülülülülülüo koku bana güzel enerji veriyo,ayrıca değerlendirme açısından iyi oluyo soşikimkaydirigubbakcemile5
indirimli gördüğün an dene derim hayatım..ama fırçası mybelinenin pembesi gibi..sen o tarz fırçalardan hoşlanmıyosun sanırımbilmiyorumkismileumarım anneciğinde fayda görür hayatım
saol lilyumcum...Şeniz
ben golden rose kullanıyorum ve tavsiye ederim..mybelinede var 19 tl felan fiyatı ama onu tavsiye etmem:umursamaz:golden rose hem uygun hemde işini fazlasıyla görür

wuhuuuuuuuuu Tanrıçammmmm lacoste göyneğine bayıldımmm çok zevklisin güzel günlerde giy kuzummm :kedi:
çok teşekkürler balımolumunekankayizsmile
fikir olsun diye yazdım işte:kedilağan üstü olmuyorum be kankam,sıradan bi türk kızı işte:smiley-cool:saol bitanem şımarttığın için:kedi:
olgun ciltler için olan çok kafama yattı,gördüğüm yerde alıcam bebekomolumunekankayizsmile

içime beyaz badi giyiyorum,aksesuar olarak sadece saat takıyorum bebem,gömlekte kolye sevmiyorum benbilmiyorumkismileama kibar kolyeler tercihimdir,uzun kolye kullanmam demek istedim:icecream:evet bebem kırmızı ojede çok hoş oluyokaydirigubbakcemile5
rosenseye raslıyamadım bebeğim ben,ama güzeldir eminim..benimde ilk ve tek kaprim budur zaten melem:smiley-cool:bende giymem aslında..bu istisna..kalıbı çok güzel hihih

zaten eniştenin yanına gidiyorum kuzum nereye çıkıcam:roflol:dışarda gezmediğimiz için sıkıntı olmuyo:1ninca:dışarda olunca tedbili kıyafet oluyorum:1ninca:
valla islom makyajsız çok çok çok beğendim:lepi:anam kendine almaz,varı yoğu bana alsın garibimgamyoncuiremsuah be kadın kendine alsana bana alıcana derim ama boşboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ev arkadaşı muhabbetinize hastayım kanka:lepi:kaydirigubbakcemile3
çıkıcakmısın aşkitom:gitme:gece gel bari:gitme:

tanrıçam çok güzelmiş gömleğin güle güle giyzemuszemus

teşekkür ederim canım benimolumunekankayizsmile

Oooo entariyse daa çok sevdim şimdi..alkisalkisalkis
valla üzerindeykene fotosunu isteriz dii mi kızlar..kaydirigubbakcemile5
(destek destek)
:roflol: deste destek diyo sizi mi kıracağım bi ara çeker koyarımkaydirigubbakcemile2

İslom çok teşekkür ederim Şeniz pembesinde benim de gönlüm kaldı ama benim pembe çingene pembesiydikaydirigubbakcemile2 yavaş yavaş öğreniyorum kanka
çıtırımzemuszemus
güle güle kullan şekerparemŞenize tabi üstünde görmek daha bi hoş olur
Teşekkür ederim kankaŞeniz Siz isteyinboshayallersmile
acil destek timi geldi vouuu voouuu voouuu

biberik, ablam resim eklicen di mi he :lepi::lepi::lepi:
:roflol: vouuu voouuuu:roflol: bu ne kanka nerde duydun böyle bi ses:roflol: ekleyeceğim ablam
Teşekkür ederim ablacımŞeniz
biberim güle güle kullan fıstıkım çok güzellolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2
Teşekkür ederim kankamŞeniz
biberitom aynı bluzun bir değişi bende var transparan aklinialirimsmile güle güle kullan gülüm çok güzel aklinialirimsmile

Ovvv transparan mı foto isterizsengözlerimebaksanab teşekkür ederim minimmŞeniz
alixide severim , bende herşeyi seviorm yeterki zarar vermesin çevreye
bi de bazı firmalar , akıl hastası insanlar üzerinde deney yapıolarmış , onlar yazmıodu bulamadım alsanaalsanasmile
akannehir akannehir akannehir yok artıkakannehir
Güle güle kullan kankam ama böyle olmaz üstünde görmek isterizsengözlerimebaksanab:roflol:

Melek kankam, ben ufaktan kaçayım...:kedi:
Erken ama...:gitme:
Çok aşmayayım kotayı di mi ? :sinifsinif:

Seni çok seviyorum ve de özlüyorum bebeim, hep böyle sık sık gelsen keşke...boshayallersmile olumunekankayizsmile Şeniz

Herkesi öpüyorum kocaman canlarım opuyorumnanaktan
İyi geceler...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ev arkadaşı muhabbetinize hastayım kanka:lepi:kaydirigubbakcemile3
çıkıcakmısın aşkitom:gitme:gece gel bari:gitme:
[/B]

Biriciğim belkim gelirim diye ümit ediyorum aşkom :Saruboceq:

Biberimmm, senin cicilere yorum yazamamıştım sanırsam, çok güzeller bitanem güle güle giy, olumunekankayizsmile ama swatch isteriz, kıyafet sıvaçı
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…