- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.561
islo şu senin ayakta uyumalarına da hiç aklım ermiyi
geçen gün bilgisayar başında nasıl uyuya kaldın nan sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
hayırdır müdür yardımcılığımda gözün var heralde:1closedeyes:
görevimizi yaptık geldik beğenmedin mi:icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikonun tickerine baaaakk..delüüüü...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
kız bi soru soram pimbe ileğende..:icecream:
zaten sen, miniko ve aprilin damarını kessem bade akarİş icabı Nikoo bilion ağır şartlarda çalışıom
Aslında işim gereği alkole de alışkınım ama dün yalnız dikince kafaya yamuldumsempatiksalakcinni
Haşa müdür yardımcılığında değilim de senin stajyerin olmayı istiyom civimde iyi referans olursun sen haa
sağol bilmiyodum didin demek haBugün doğtoraa gittim dermatolojiye:hulya:
Sırtımda son zamanlarda bir iki sivilce çıkar oldubenneyaptımki Onun için sivex verdi.
Bacaklardaki batıklar için vazelinli bir karışım mı ne yazmış reçete eczanede yarın alıciim. Antibiyotikli merhem de var sanırım. Bir de ürederm losyon.
Bu batıkların tek çaresi lazer dr. da öle dedi sağol bilmiyodum didim
Gittiğim özel hastane lazer epilasyon da yapıyorlarmış fiyat öğrenem dedim. Yaklaşık tek seans tüm bacak 400 TL sizce nası bacılar? Tlf numaramı aldı estetisyen arayıp bilgilendirecekmiş. Bir işe başlasam batık olmasa da yaptıracam kökünü kurutcam bu tüylerinkötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kilo ticketimi yeniliyordum site arıza verdi canım sıkıldı bu siteden böyle bişi yapim dedim maksat ticket olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:
ticketimi beğenmiyur musun, ezikliyur musun :mymeka:
bana soru sormak için o asil parmaklarına zahmet vermeseydin kraliçem :smiley-cool:
zaten sen, miniko ve aprilin damarını kessem bade akar:içelim:
estağfirullah gözüm ben kim staj verecemreferans istiyorsan pembe koltuklu niko de anlarlar gözüm bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
kumaşını güle güle kullan islom aney dikeceğine göre bu kumaştan parça bile artabilir ha sempatiksalakcinni
sağol bilmiyodum didin demek haAllahın cezası ne fenasın ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaç seans söyle bi hesap yapim islo:roflol::roflol::roflol::roflol:
Şükür senmişin kankaolumunekankayizsmileilk sayfayı düzenledim bebeklerim zorluk olmasın diye..anca o kadarını sığdırdım:1ninca:bi göz atın bakalım nası olmuşhihoyyyt
la kızlar bu tanrıça bana yazmıyor
özel mesaj attım
sevdiceği ile ilgili çok güzel ! ifadeler olan...
korkuyom
girebilir benim şifremle yazmış..... la gerçekten okuyorsa oysa.. kazen de yok ki bakamıyoz tüh
Şükür senmişin kankaolumunekankayizsmile
Süpersin ya bu hali çok iyi olmuş emeğine sağlıkŞeniz
Arzum ben de tırsıdım ama şükür tanrıçammışhihoyyyt
Zira sevdiceği arko kremin faz bazı olaraktan kullanılmasının kaçıncı sayfada yer aldığıyla pek ilgilenmez herhal:roflol:
gııız kuzi
hazır küskene buluşak mi
sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki
hıı ? hııı? hadi hadi
hee ne fırsatçıyım dimi gacıellam? hihihiiiii :)))
madamo çimeno gözlüm o iş olmaz herkeş yazar biberitom emin ol...
anca benim gibi hepsini bi sayfaya toplayacak öyle olacak canısım.
fotolara da üzerlerine isim , kadınlarkulubu flan yazamayı unutma kuzişim bidenem
gııız kuzi
hazır küskene buluşak mi
sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki
hıı ? hııı? hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?