Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

İş icabı Nikoo bilion ağır şartlarda çalışıom
Aslında işim gereği alkole de alışkınım ama dün yalnız dikince kafaya yamuldumsempatiksalakcinni
Haşa müdür yardımcılığında değilim de senin stajyerin olmayı istiyom civimde iyi referans olursun sen haa

Bugün doğtoraa gittim dermatolojiye:hulya:
Sırtımda son zamanlarda bir iki sivilce çıkar oldubenneyaptımki Onun için sivex verdi.
Bacaklardaki batıklar için vazelinli bir karışım mı ne yazmış reçete eczanede yarın alıciim. Antibiyotikli merhem de var sanırım. Bir de ürederm losyon.
Bu batıkların tek çaresi lazer dr. da öle dedi sağol bilmiyodum didim
Gittiğim özel hastane lazer epilasyon da yapıyorlarmış fiyat öğrenem dedim. Yaklaşık tek seans tüm bacak 400 TL sizce nası bacılar? Tlf numaramı aldı estetisyen arayıp bilgilendirecekmiş. Bir işe başlasam batık olmasa da yaptıracam kökünü kurutcam bu tüylerinkötükedihüso

nikonun tickerine baaaakk..delüüüü...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
kız bi soru soram pimbe ileğende..:icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kilo ticketimi yeniliyordum site arıza verdi canım sıkıldı bu siteden böyle bişi yapim dedim maksat ticket olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:
ticketimi beğenmiyur musun, ezikliyur musun :mymeka:
bana soru sormak için o asil parmaklarına zahmet vermeseydin kraliçem :smiley-cool:
zaten sen, miniko ve aprilin damarını kessem bade akar :içelim:
estağfirullah gözüm ben kim staj verecem referans istiyorsan pembe koltuklu niko de anlarlar gözüm bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

kumaşını güle güle kullan islom aney dikeceğine göre bu kumaştan parça bile artabilir ha sempatiksalakcinni

sağol bilmiyodum didin demek ha Allahın cezası ne fenasın ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaç seans söyle bi hesap yapim islo :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
miniko değişti bize uymuyo artık dün baa verdi şişeyi bi gıdım almadı valla:1ninca:
Aprılımın da kotası yok köpek öldürene dadanmış kankamdelikafadulden
Ben de biri vercekte içicem işte otlakçı misali:içelim:

Aney dikecek Nikom sağolasın artırır sana pazen don bilem diker kalanıylankaydirigubbakcemile3
Malum yaz ayları evlilikler arttı giycek bi yer bulurum herhal:teytey:

sağol bilmiyodum didin demek ha Allahın cezası ne fenasın ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaç seans söyle bi hesap yapim islo :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ruh gibim bi kadındı zaten ben paso konuşuyom o kafa sallıyo a.s :1no2: sempatiksalakcinni
İlk seanstan sonra anlaşılıyormuş ne kadar süreceği işin kötüsü benim tüyler iyice zayıfladı sirle aldırmaktan zor tanıcak en az 4-5 seansı bulur diyom ben :1ninca:
Nikoo al işte beni staja maaş da verirsin bak para hayırlı bi yere gitcekkaydirigubbakcemile3

Tanrıçam 1 saattir öölee duruyo aşağıda ses ver hacıı:1ninca:
Anaa enişte bizi bastı mı yoğsameyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

la kızlar bu tanrıça bana yazmıyor

özel mesaj attım

sevdiceği ile ilgili çok güzel ! ifadeler olan...

korkuyom

girebilir benim şifremle yazmış..... la gerçekten okuyorsa oysa.. kazen de yok ki bakamıyoz tüh

ilk sayfayı düzenledim bebeklerim zorluk olmasın diye..anca o kadarını sığdırdım:1ninca:bi göz atın bakalım nası olmuşhihoyyyt
Şükür senmişin kankaolumunekankayizsmile
Süpersin ya bu hali çok iyi olmuş emeğine sağlıkŞeniz

Arzum ben de tırsıdım ama şükür tanrıçammışhihoyyyt
Zira sevdiceği arko kremin faz bazı olaraktan kullanılmasının kaçıncı sayfada yer aldığıyla pek ilgilenmez herhal:roflol:

gııız kuzi

hazır küskene buluşak mi

sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki

hıı ? hııı? hadi hadi

a.sa.ssempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

gııız kuzi

hazır küskene buluşak mi

sonra dersin - sen benim kurallarıma uymadın; ben de küsken bunu yaptım dersin... yihuuuuuu kanki

hıı ? hııı? hadi hadi

aklınla bin yaşa erzum yeşşeeee.:dance:.kı hiçbirimizin aklına gelmedihihoyyytgöster enişteye..Çok üzgünüm çoook

Tanrıçam şu bugüne kadan yaptığım maske tarifleridir, efenime sölim yeni aldığın memnun kaldığın üründür vs.
Hepciği için bi topic açsan kimsecikler bişi yazmasa sen onları kopyalasan yapıştırsan zamanla oraya eklesen olurmuki burda bulcam diyi anam ağlıyo yeminle bilmiyorumkismile

hee ne fırsatçıyım dimi gacıellam? hihihiiiii :)))

madamo çimeno gözlüm o iş olmaz herkeş yazar biberitom emin ol...

anca benim gibi hepsini bi sayfaya toplayacak öyle olacak canısım.

fotolara da üzerlerine isim , kadınlarkulubu flan yazamayı unutma kuzişim bidenem

kaydirigubbakcemile5çok güzel bi fırsatçılık..:1rolleyesdance::dance::dance:

gııız kuzi

hazır küskene buluşak mi

hıı ? hııı? hadi hadi

Ne fırsatçısınız laakaydirigubbakcemile3
Göz makkajı isterikkaydirigubbakcemile2
Bütün badilerinin elbiselerinin tendeki duruşunu isterik
Saçlarını görmek isterik:lepi:
Ohh be kustum rahatladım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…