G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.401
yapmıomuş kanka çok sevindim bir bakarım ona da ,
bebeğim lancome effacernes iyimiş , çok beğeniliyor , bence de memnun kalırsın kankam olumunekankayizsmile
ben daa bırakmam esteeyi kaydirigubbakcemile
saol balım benim , sen de güzel günlerde giy opuyorumnanaktan,
bu tulumumdan bir tane köpeğe feda ettim , üstüme atladı zıpladı yırttı , ben de aynısından bi daha aldım,canı sağolsun kaydirigubbakcemile3
benm beyin hücrelerim ölmüş , herşeyi yalnış yazıyorum :)
nazom bu arada ^^yemekçinin.mekanı^^ bloğuna baktım,tebrik ederim canımın içi,harika olmuş siteolumunekankayizsmile
islom albümüne baktım,ama siliceksin resimleri diye oraya yazmadım yorumumuboshayallersmile
saçlarına ve makyajına bayıldım..fizik zaten on numaramükemmel olmuşsun gözümŞenizallah nazardan saklasın
parfüm aldınızmı peki?:roflol:
kanka adanada 8 9 ay sıcak olduğu için genelde hep yazlık alıorm , bir de çiçek aşkı başladı bende herşeyim çiçekli olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3 kanka bu tulumların kumaşları çok güzel oluor , çok serin tutuyor kaydirigubbakcemile2 aynen kanka ananemin yemenilerinden de çaldım bi kaç takıorm boynuma , saçıma katlayıp takıorm , çok severim öle şeleri ben de :lepi:
biz de aliye parfüm diye gittik , bunları aldık çıktık , genelde hep öle oluor :roflol:
Vallaha mıııkafamçokkarıştı
Kız sen yokkene belli oldu herhalde kuzum yaa ondan habarsız kalmışındır sen
Ben biolog örtmen olduğum için ankarada girdiğim sınavı kazanmışım
ilkyardım kursu görüp okulda ilkyardım dersleri vericem
birkaç ay daha buralardayım sanırsam
yoksa 1 haftadır şırnaktaydım
tanrıçam :asigim:, nazom:asigim: ben çıkıorm , gezmelere gideceğiz , çok çok öpüyorumm herkesi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?