Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yapmıomuş kanka çok sevindim bir bakarım ona da ,
bebeğim lancome effacernes iyimiş , çok beğeniliyor , bence de memnun kalırsın kankam olumunekankayizsmile
ben daa bırakmam esteeyi kaydirigubbakcemile

minim:asigim:
neler neler almışsın öyle:dance:ilk resimdeki şalvar tarzı salaş tumana bayıdım:smiley-cool:
tam benlikhihoyyytkelebekli elbiseye,çiçekli elbiseye,sonracıma bluzler'e...hepsi ayrı ayrı güzel:teytey:
güle güle kullan kankamŞenizbende aldım birşeyler,eğer pc sorun çıkarmaz ise ilerleyen saatler'de bende ekliyeceğimhihoyyyt

saol balım benim , sen de güzel günlerde giy opuyorumnanaktan,
bu tulumumdan bir tane köpeğe feda ettim , üstüme atladı zıpladı yırttı , ben de aynısından bi daha aldım,canı sağolsun kaydirigubbakcemile3

benm beyin hücrelerim ölmüş , herşeyi yalnış yazıyorum :)

yapmıomuş kanka çok sevindim bir bakarım ona da ,
bebeğim lancome effacernes iyimiş , çok beğeniliyor , bence de memnun kalırsın kankam olumunekankayizsmile
ben daa bırakmam esteeyi kaydirigubbakcemile

minim bendeki bu üründü(baştan 3.sıradaki)inanılmaz sevdiğim bir üründür,ve tavsiye ederim arayışta olanlaravereliniortak
demek hayvanlar üzerinde test yapmıyolarmış:sm_cool:dahada sevdim şimdi:hooray:

Tanrıçası bidenesi iyiyim kuzum bende
Şırnağa gitme işim durdu zaten biliyorsundur
Ekim gibi Ankaraya kursa gidicem sonra başka bir şark iline atanıcam bu sefer örtmen olarak okullara kısmetse
Daha da buralardayım sıcaktan cayırdıyorum coyurduyorum
Birde dışarıda düğün var geberttiler beni cam kapı kapattım vantilatör döndürüyorum fır fır

Minito yaktın beni yivruumm
Bayıldım kız cicişlerine
Güle güle giy kuzucuğum

:roflol: :roflol: çatlak senilülülülülülü
kanka,valla benimde bıngıldağım aktı akıcak sıcaklardan:bbo:klimalar olmasa yandı gülüm keten helva!akannehir
bayılırım o tarz tulumlara,tumanlara..otantik giyinmeyide çok severim ben..şalvar,tulum,tuman tarzı,hatta köy işi şeyler.:sm_cool:
bluzlerin'de tiril tiril,renkler cıvıl cıvıl,desenler tam yazlık:dance:
teşekkür ederim balım,yazın kozmetik almadığım için(zaten benimki sokmuyo beni kozmetikçiye:mymeka:)bende arada giyim kuşam alıyorum:2:

nazom:1shok: :1shok:
ne yani...şırnağa gitmiyormusun sen şimdi????:1shok: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden bilmiyordum bitanem:dance: inanılmaz sevindim senin adınaolumunekankayizsmile
demek örtmen olucaksın he:jeyyar:

nazom bu arada ^^yemekçinin.mekanı^^ bloğuna baktım,tebrik ederim canımın içi,harika olmuş siteolumunekankayizsmile
islom albümüne baktım,ama siliceksin resimleri diye oraya yazmadım yorumumuboshayallersmile
saçlarına ve makyajına bayıldım..fizik zaten on numaramükemmel olmuşsun gözümŞenizallah nazardan saklasın

Son düzenleme:
nazım saol gülüm olumunekankayizsmile
kanka adanada 8 9 ay sıcak olduğu için genelde hep yazlık alıorm , bir de çiçek aşkı başladı bende herşeyim çiçekli olsun istiyorum kaydirigubbakcemile3 kanka bu tulumların kumaşları çok güzel oluor , çok serin tutuyor kaydirigubbakcemile2 aynen kanka ananemin yemenilerinden de çaldım bi kaç takıorm boynuma , saçıma katlayıp takıorm , çok severim öle şeleri ben de :lepi:
biz de aliye parfüm diye gittik , bunları aldık çıktık , genelde hep öle oluor :roflol:

Vallaha mıııkafamçokkarıştı
Kız sen yokkene belli oldu herhalde kuzum yaa ondan habarsız kalmışındır sen
Ben biolog örtmen olduğum için ankarada girdiğim sınavı kazanmışım
ilkyardım kursu görüp okulda ilkyardım dersleri vericem
birkaç ay daha buralardayım sanırsam
yoksa 1 haftadır şırnaktaydım

islom albümü şimdi gördüm , çok güzesin bebeğim maşallah , seni birine benzetiyorum ama çıkaramıyorum :uhm:

tanrıçam :asigim:, nazom:asigim: ben çıkıorm , gezmelere gideceğiz , çok çok öpüyorumm herkesi :1hug:

oyyy sağol canikomŞeniz
valla daha yeni başladım daha çömezim yani vakit bulukçada ekliyorum bişiler
ama bu sıcaklarda yemek yapmak bile işkence yaa

Minito gecen haftasonu mersindeydik eşimle
yolda giderken Pozantıya geldiğimizde arabanın klimasını kapadım camı açtım
amanınnn boğuldum resmen yaa
mersinde çok fenaydı eriyorum sandım yaşanmaz yavv buralarda dedim
allah kolaylık versin canım sana

parfüm aldınızmı peki?:roflol:
bizde geçen benimkine roşas aldık,özel bi yere davetliydik,bana diyoki,ev parfümden geçilmiyo sana parfüm yok:mymeka::dilcikar:ama bi kutu çikileta aldı ordan çıkınca:icecream:cokacimcoook
bende yapıyorum o işi:jeyyar:aneyin yemenileri bağlıyorum saçıma,bide yakıştırıyolarki sorma:kedi:
puşide çok severim kanka ben
geçen 2 tane başa bağlamalık çakma yemenilerden aldım,ekliceğim bakzemuszemus

peki orda işin bitince şırnağa gidicekmisin tekrar?benneyaptımki

yok bitanem şırnak işi bitti artık
zorunlu dogu görevimi yapmış olucam okuldayken
sonra ver elini batı
hihoyyythihoyyyt

heh!!!!:lepinu diyorum işte..şırnak işi bitti:teytey:
eşinde çok sevinmiştir,kurulu bir düzen var,o bozulucaktı,çok sevindim cidden bitanemkaydirigubbakcemile5
nazom,geçen kayınpederim ve aile dostlarımız geldi bize,bende zeytinyağlı ve börek çeşitleri yaptım,ama tabakta çekemedim:)tabakta süsleyip püsleyip,öyle çekicektim,sizlerle paylaşıcaktım,ama yinede ekliceğim:kedi:
tabakta çekmeye vakit kalmadıkikalabalık olunca,totomun üzerine oturmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…