- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.421
ben geldim olumunekankayizsmile
hepinizi Şeniz
hoşgeldin tospikcanŞeniz
ne giydinde gördüm,çok cici olmuşsun bitanemolumunekankayizsmile
Düzenimiz başka bir il için yine bozulacak canım ama Şırnak olmaması bizde dehşet ötesi bir sevinç yarattıheh!!!!:lepinu diyorum işte..şırnak işi bitti:teytey:
eşinde çok sevinmiştir,kurulu bir düzen var,o bozulucaktı,çok sevindim cidden bitanemkaydirigubbakcemile5
nazom,geçen kayınpederim ve aile dostlarımız geldi bize,bende zeytinyağlı ve börek çeşitleri yaptım,ama tabakta çekemedim:)tabakta süsleyip püsleyip,öyle çekicektim,sizlerle paylaşıcaktım,ama yinede ekliceğim:kedi:
tabakta çekmeye vakit kalmadıkikalabalık olunca,totomun üzerine oturmadım
ŞenizŞenizben geldim olumunekankayizsmile
hepinizi Şeniz
nazom,tospikim,az işim var,birazdan gelicem canlarŞeniz
Şeniz Şenizo senin ciciliğin tatlışım benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Düzenimiz başka bir il için yine bozulacak canım ama Şırnak olmaması bizde dehşet ötesi bir sevinç yarattı
Memur adamım ben sürüklerim kocamı her yerekaydirigubbakcemile
Gacım teşekkür ederim bebeğimmŞenizşincik gördüm islom, pek güzelsin meeeaaaaşallaaahhh..tütütütü..
TanrıçaammmmŞenizanam bu sıcaktada görümcemi olunursempatiksalakcinnihavalar serinlesin öyle olursun be islom:smiley-cool:
hayırlısı olsun diyelim gülom:içelim
hah oldu bu sefer oldu sempatiksalakcinni
islom albümüne baktım,ama siliceksin resimleri diye oraya yazmadım yorumumuboshayallersmile
saçlarına ve makyajına bayıldım..fizik zaten on numaramükemmel olmuşsun gözümŞenizallah nazardan saklasın
Minimm çok teşekkür ederim aşk böcüğümopuyorumnanaktanislom albümü şimdi gördüm , çok güzesin bebeğim maşallah , seni birine benzetiyorum ama çıkaramıyorum :uhm:
tanrıçam :asigim:, nazom:asigim: ben çıkıorm , gezmelere gideceğiz , çok çok öpüyorumm herkesi :1hug:
Şeniz Şeniz
kesinlikle nazomkaydirigubbakcemile5heryer bizim memleketimiz,ama doğudaki karışıklıkta malum..gerçekçi olmak lazım..erkek olsan bi derece,ama kadın için 2 katı zorbenneyaptımki
kısaca hayırlısı olsun gülümolumunekankayizsmile
sağol bitanem
haklısın canom kelimesi kelimesine
islomŞeniz
oyy kardeşim gelmiş:1hug:
hoşgeldin boncuğum benim...çok teşekkür ederim cano,beğenmene sevindim:kedi:gömlek delisiyim,kendimede çok yakıştırıyorum,o yüzden bol bol gömlek alıyorum:smiley-cool:
nasılsın görüşmeyeli bitanem?cildinde arıza varmı?sivilce felan:1ninca:
islomŞenizçok teşekkür ederim gülomopuyorumnanaktanbeğenmene sevindim,keşke aprilimde olsaydıda görseydi:çok üzgünüm:
niko hanım zaten gelmiyo eskisi gibipati hanım desen,oda arazibenneyaptımkibiberde kaçak oldu artık:mymeka:kırıcam kafasını
burcuda yok,nerelerde acepbilmiyorumkismile
Mankenim afroditim çul giy istersen sen ona bile hava katarsınaklinialirimsmile
Valla ses etmiyom emme aprıl kankamı feci özledim:gitme:
Niko patronum deyi ölüp geberiyodu herr gece topikte yattı sen geldin arazi oldu hatunbilmiyorumkismile
sen zaten güzelsinkaydirigubbakcemile
avon tavsiye etmem sana perim,aslında sen tonik kullanmasanda olur,makyajını temizliceğin zamanlar kullanabilirsin,ama tonik almak istersen avon kullanıcağına diadermine kullanabilirsin balım..onlarda 12-15 tl arası bişey zaten,yani gayet ekonomik:lepi:avondan çok daha iyi emin ol
aklında olsun,eğer baharatçılarda rastlarsan ardıç katranlı sabun,yada papatyalı sabun al..taş çatlasın 5 tl..
sen nadixa kullanıyodun,bıraktın bu ara sanırım..ilacını ihmal etme canoŞeniz
havadisleri özelden yazıyorum bebeğim:jeyyar:
güzel sözlerin için saol balım,seninde fiziğin gayet güzel,sanada yakışır ne var:dilcikar:hele bi yakışmaz de bak napıyorumkaydirigubbakcemile
:kedi: utandım laa:kedi:anamm:kedi:neler diyo isloma bak:kedi:
kızaam sen kendine bak belaelaelaelaelaealbüme baktım aşık oldum:asigimraya yazmadım yorum,siliceksin resimleri diye,bende topiğe yazdım...
saçlar tek kelime ile süper:lepi:makyaj desen o biçim..elbise,ayakabılar,herşey uyumlu ve harika..ee kız zaten taş:jeyyar:herşeyle muhteşem olmuşsun güzel gözlüm
mesele patron yokken patronumm:a015: demek değil yeğen
mesele:1closedeyesatron varken yanında olmak ...ezel başlasa bu arada ya:smiley-cool:
Perimm iyi akşamlar bitnemŞenizisland opuyorumnanaktan iyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?