Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Düzenimiz başka bir il için yine bozulacak canım ama Şırnak olmaması bizde dehşet ötesi bir sevinç yarattı
Memur adamım ben sürüklerim kocamı her yere
kaydirigubbakcemile

Bazen oyle oluyor canım ya fotosunu çekemeden bitireveriyor yemek
ama bidahakıne bekliyoz maharatelerini bende kopya çekerim senden
delikafadulden
ben geldim olumunekankayizsmile
hepinizi Şeniz
ŞenizŞeniz
nazom,tospikim,az işim var,birazdan gelicem canlarŞeniz

okito yavrum
kaydirigubbakcemile5

o senin ciciliğin tatlışım benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
Düzenimiz başka bir il için yine bozulacak canım ama Şırnak olmaması bizde dehşet ötesi bir sevinç yarattı
Memur adamım ben sürüklerim kocamı her yere
kaydirigubbakcemile

kesinlikle nazomkaydirigubbakcemile5heryer bizim memleketimiz,ama doğudaki karışıklıkta malum..gerçekçi olmak lazım..erkek olsan bi derece,ama kadın için 2 katı zorbenneyaptımki
kısaca hayırlısı olsun gülümolumunekankayizsmile

şincik gördüm islom, pek güzelsin meeeaaaaşallaaahhh..tütütütü..
Gacım teşekkür ederim bebeğimmŞeniz
anam bu sıcaktada görümcemi olunursempatiksalakcinnihavalar serinlesin öyle olursun be islom:smiley-cool:
hayırlısı olsun diyelim gülom
:içelim
TanrıçaammmmŞeniz
Ben de böyle nazlı ağbi varkene ne görümce olurum ne hala:mymeka:
Kız olsa yanmışız yeminle

hah oldu bu sefer oldu sempatiksalakcinni

Minimmmmm neler almışın öle balım yaaboshayallersmile
Sağlıkla keyifli günlerde giy bebeğimzemuszemus
Mor olana ayrı bi bittim zaten

islom albümüne baktım,ama siliceksin resimleri diye oraya yazmadım yorumumuboshayallersmile
saçlarına ve makyajına bayıldım..fizik zaten on numaramükemmel olmuşsun gözümŞenizallah nazardan saklasın

Oyyy bakan güzel gözlerine kurban oliim meleemŞeniz
Çok teşekkür ederim balpeteemolumunekankayizsmile

Minimm çok teşekkür ederim aşk böcüğümopuyorumnanaktan
Canom bugüne kadan kimse beni birine benzetmedi benzet gıı nooluurr benzet beniiisempatiksalakcinni

sağol bitanem
haklısın canom kelimesi kelimesine

islom
Şeniz

makyaj malzemesi almıyorum bu ara,-tatlicadiarzu-bende aldığım bir kaç parça trikoyu ekliyimhihoyyytbirbirimize fikir vermiş oluruz,zaten herşeyimizi burada paylaşıyoruzhihoyyyt​
pudra rengi gömleğimbayanssulusmileçok seviyorum,ister kotla,ister kumaşla,her ikisinede çok yakıştırıyorum..bayılırım bu renklere..zaten gömlek sever biri olarak görür görmez vuruldum:kedi:severek aldım kendilerinilülülülülülü

buda severek aldığım diğer gömleğimkaydirigubbakcemile2
kollarında ve yanlarında düğmeler var,o kadar spor ve güzel duruyorki:icecream:
38 beden aldım,bol durması için:jeyyar:36 yım aslında..hafif bol olunca daha sexi geliyo bana:smiley-cool:

yanlarıda kolları gibi kıvrılıyor,eğer beğendiyseniz bu tarz gömlekleri şiddetle tavsiye ederim,hem rahat edersiniz,hemde şıksüprizzzzz
bir diğer gömleğe geçiyorumzemuszemus

ben bunlara 'çakma yemeni'diyorum:smiley-cool:yemeni gibi duruyor,o kadar hoşuma gidiyorlarkihihoyyyt
vazgeçilmezim oldular,hoşuma giden desenleri varsa alıyorum mutlaka,sevdiklerime aldığım hediyeler daha çok ama:)bence çok güzel,yarım elma gönül almalıkta hediye oluyorlarzemuszemus
pembe olan boncuklu,onlar daha pahalı oluyo 4-5 lira bilginize

yakından görmeniz için..boncukları bunlarda:ecrin_bebek:

umarım fikir olur sizlereopuyorumnanaktan

Kokoşum benim yaa bayıldım cicilerine güle güle giy meleemkaydirigubbakcemile2
Çakma yemenilerine kurban oliim.opuyorumnanaktan
Gömleğin rengine vuruldumboshayallersmile

islomŞenizçok teşekkür ederim gülomopuyorumnanaktanbeğenmene sevindim,keşke aprilimde olsaydıda görseydi:çok üzgünüm:
niko hanım zaten gelmiyo eskisi gibipati hanım desen,oda arazibenneyaptımkibiberde kaçak oldu artık:mymeka:kırıcam kafasını
burcuda yok,nerelerde acepbilmiyorumkismile

Tanrıcam bittim aldıklarına çok tatlılar yaaaa bende gömlek sever olduğumdan bittim bittimmm
delikafadulden ...
Güle güle kullan canımm benimm :1hug:

Mini'm in kilerede bayıldım :1rolleyes:

oyy kardeşim gelmiş:1hug:
hoşgeldin boncuğum benim...çok teşekkür ederim cano,beğenmene sevindim:kedi:gömlek delisiyim,kendimede çok yakıştırıyorum,o yüzden bol bol gömlek alıyorum:smiley-cool:
nasılsın görüşmeyeli bitanem?cildinde arıza varmı?sivilce felan:1ninca:

Canımmm :1hugpuyorumnanaktan
Beğenmedimm bayıldımmm
tabi bide güzel fizikli hatun olursa insanopuyorumnanaktan
Görüşmeyeli ben iyiyim ama asıl havadisler sende cnmm aklinialirimsmile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Cildin 2 buçuk aydır sivilce çıkmayan sol tarafımda biraz çıktı izlerle boğuşuyorum ufak tefek sivilce var şuanlık :bbo:
İzlerr bii geçse ahh ahh o zaman güzzel olabilirim delikafadulden...
Kremimi arada aksatıyorum :kedi:
Ay bide benim cildim yağlı Sıcaktan günde 2 kere duştaa alsammm aşırı terlediğimden yağlı yüüzüm iyice yağlanıyor :S
Bende avonun toniğini kullanıyorum... Bildiğiniz bişey varsa valla yorumlara açığım:kedi:

opuyorumnanaktan

Mankenim afroditim çul giy istersen sen ona bile hava katarsınaklinialirimsmile
Valla ses etmiyom emme aprıl kankamı feci özledim:gitme:
Niko patronum deyi ölüp geberiyodu herr gece topikte yattı sen geldin arazi oldu hatunbilmiyorumkismile

sen zaten güzelsinkaydirigubbakcemile
avon tavsiye etmem sana perim,aslında sen tonik kullanmasanda olur,makyajını temizliceğin zamanlar kullanabilirsin,ama tonik almak istersen avon kullanıcağına diadermine kullanabilirsin balım..onlarda 12-15 tl arası bişey zaten,yani gayet ekonomik:lepi:avondan çok daha iyi emin ol
aklında olsun,eğer baharatçılarda rastlarsan ardıç katranlı sabun,yada papatyalı sabun al..taş çatlasın 5 tl..
sen nadixa kullanıyodun,bıraktın bu ara sanırım..ilacını ihmal etme canoŞeniz
havadisleri özelden yazıyorum bebeğim:jeyyar:
güzel sözlerin için saol balım,seninde fiziğin gayet güzel,sanada yakışır ne var:dilcikar:hele bi yakışmaz de bak napıyorumkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

anamm:kedi:neler diyo isloma bak:kedi:
kızaam sen kendine bak belaelaelaelaelaealbüme baktım aşık oldum:asigimraya yazmadım yorum,siliceksin resimleri diye,bende topiğe yazdım...
saçlar tek kelime ile süper:lepi:makyaj desen o biçim..elbise,ayakabılar,herşey uyumlu ve harika..ee kız zaten taş:jeyyar:herşeyle muhteşem olmuşsun güzel gözlüm
mesele patron yokken patronumm:a015: demek değil yeğen
mesele:1closedeyesatron varken yanında olmak...ezel başlasa bu arada ya:smiley-cool:

damam demiyorum bilmiyorumkismile ama fizik konusunda bi daha düşün istersen mafoldumben:sinifsinif:
Saolasın cnm benim... Avon temsilci olduğumdan avon kullaıyordum kaydirigubbakcemile2
Yaa avonun bi temizleme jeli var bana harikaaa geldiii... Bak 3 yıl önce onu ilk kullandığımda yüzümdeeee o kadar sivilce ve izleri vardıı kii yarıdan fazlasınııı yok etti ciddiyim... Ama şimdi onu 1 buçuk ay önce kaldırdılarr benneyaptımkibenneyaptımki
O yüzden avondan alıyordum ama seni dinlerim bennnopuyorumnanaktan
nadixa kulanıyorum evet ama son zamanlarda üşengeçliğim tutyorbilmiyorumkismile
Ama devam edicem tabiki... Bu günden itibaren bayanssulusmile

island opuyorumnanaktan iyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan

:kedi: utandım laa:kedi:
Yirim seni afroditim beğenmene sevindim balımopuyorumnanaktan

Deli yaa mesele...delikafadulden Niko gelsin ezel de başlasınkaydirigubbakcemile2 yeni sezon çok bomba olucik zati:hulya:

island opuyorumnanaktan iyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan
Perimm iyi akşamlar bitnemŞeniz

Feci uykum geldi ve çok yorulmuşum yaamirmirmirmir
Ben sızıyorum bitanelerim
TanrıçamŞeniz
PerimŞeniz
KankalarımŞeniz
Hepiciğinize iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…