- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.441
islomŞenizçok teşekkür ederim gülomopuyorumnanaktanbeğenmene sevindim,keşke aprilimde olsaydıda görseydi:çok üzgünüm:
niko hanım zaten gelmiyo eskisi gibipati hanım desen,oda arazibenneyaptımkibiberde kaçak oldu artık:mymeka:kırıcam kafasını
burcuda yok,nerelerde acepbilmiyorumkismile
Allah kuru iftiradan korusun mafoldumbenMankenim afroditim çul giy istersen sen ona bile hava katarsınaklinialirimsmile
Valla ses etmiyom emme aprıl kankamı feci özledim:gitme:
Niko patronum deyi ölüp geberiyodu herr gece topikte yattı sen geldin arazi oldu hatunbilmiyorumkismile
nikom gelsin,ezel başlasınboshayallersmile:roflol:nası bağlantı kurdu ama deli kankam:roflol::kedi: utandım laa:kedi:
Yirim seni afroditim beğenmene sevindim balımopuyorumnanaktan
Deli yaa mesele...delikafadulden Niko gelsin ezel de başlasınkaydirigubbakcemile2 yeni sezon çok bomba olucik zati:hulya:
Perimm iyi akşamlar bitnemŞeniz
Feci uykum geldi ve çok yorulmuşum yaamirmirmirmir
Ben sızıyorum bitanelerim
TanrıçamŞeniz
PerimŞeniz
KankalarımŞeniz
Hepiciğinize iyi geceleropuyorumnanaktan
Allah kuru iftiradan korusun mafoldumben
bu niko yazamadığı yorumların altında kalıyo :gitme:
ta nerden başlicamı bilmiyomanca geldim
patronum o benim be, kimsenin yerini tutmayacağı kankamm :asigim: ösledim onu çok hem de çok :asigim: ben ki aldıklarımın fotolarını biiir bir çekip patronum gelmeden eklemeyen, onu bekleyen nikoyum, o görmezse olmaz:kedi: çok seviyom ve çok özledim onu her yerde söylemekten de hiç gocunmam
Süpersn tanrıcam... ya bu 2 3 haftadır az az spor yapıyorum ve şimdi yavaştan vermeye başladım az birazda olsa bakalım inşallah :)
Çok saolasın önerilerin için :1hug:
hemen de yumuşar pambık gibidir delikafadulden hele şöyle tripli sonra pamık gibi olmuyon mu :asigim:nikom gelsin,ezel başlasınboshayallersmile:roflol:nası bağlantı kurdu ama deli kankam:roflol:
bomba yapıcaklar diye diziyi mafetmezler işallah..balon gibi sönmesede ağız tadıyla izlesekzemuszemus
aşkı memnuda bitti zaten:çok üzgünüm:bi geniş aileye bakarım aga,bide ezele:1closedeyes:
beğenmek lafmı,görünce hööö oldum:1shok:saçların çok bakımlı ve sağlıklı gözüküyo ayrıca..41 kere maşallahbakımlara devam:lepi:
vallahamı kanka:1shok:
ben ne edem,nirelere gidem:mymeka:hep islo karısının yüzünden:tomato:fitledi beni,niko gelmiyi dedi:çok üzgünümdedi:çok üzgünüm:islo dedi:çok üzgünüm:
yoksa ben hiçte öyle şeyler düşünmüyodum hakkında:çok üzgünüm:
aldıklarını eklememiş kurban olsunlar sana ya:roflol:hadi ekle kanka bekliyorumcokacimcoook
bende seni çok özledim vede seviyorum deli kankam:1hug:bakma aprilim yok ya,o yüzden onu daha çok zikrediyorum:smiley-cool:yoksa sevmem keretayı bilirsizz:smiley-cool:sempatiksalakcinniyoksa hepinizi ayrı özledim..nikom senide ayrı bir özledim:jeyyar:
senin süperliğin gamzelimŞeniz
unutma..bol su+karpuz ve akşamları hafif bir yürüyüş..inan çok fark ediceksin yaz sonu...
ne demek gülüm her zamanhihoyyyt
hemen de yumuşar pambık gibidir delikafadulden hele şöyle tripli sonra pamık gibi olmuyon mu :asigim:
benim ben hiç değişmeyen, hiç vazgeçmeyen niko, ölene kadar ayrı düşsek bile kalbimdesin
cabbara da kaptırdık emme olsun seven katlanır :a015:
bide şimdi araya ramazan giricekkaydirigubbakcemile2
Susuzluga nasıl dayanıcam bilimoyrum yemek hiç problem değli de susuzlukkkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bu arada bende çıksam yavaştan biraz yazı yazmak istiyorum bilmiyorumkismile
Öpüyorum canımsınnn
Herkese iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İvet kankam ya son zamanlar bomba yapcaz deyi diziyi moka çevirmişlerdi lost misali__TanRIcA__;14570377]nikom gelsin,ezel başlasınboshayallersmile:roflol:nası bağlantı kurdu ama deli kankam:roflol:
bomba yapıcaklar diye diziyi mafetmezler işallah..balon gibi sönmesede ağız tadıyla izlesekzemuszemus
aşkı memnuda bitti zaten:çok üzgünüm:bi geniş aileye bakarım aga,bide ezele:1closedeyes:
beğenmek lafmı,görünce hööö oldum:1shok:saçların çok bakımlı ve sağlıklı gözüküyo ayrıca..41 kere maşallahbakımlara devam:lepi:
lost'u izlemiyidim ben kankafisfisfisİvet kankam ya son zamanlar bomba yapcaz deyi diziyi moka çevirmişlerdi lost misali
Nikom da arkamdan gelmiş iyi mi
EE nikom baya bi foto biriktirdiydin patronum olmadan asla deyiidin patron geldi fotolar nirdeeeguclubacismile
Oyy ballı bademim çok teşekkür ederim bitanem.
Gerçi bu ara ne bakım yaptığım var ne bişi:umursamaz:
Bi kulağımı çek hacı
Cildimde de yağ bezei gibi şeyler çıkıyo haptan sanırım sonra da sivilceye dönüşüyor lanet şeylerkötükedihüso
Ne önerirsin kankakaydirigubbakcemile2
burası kalabalık barı buraya sorayım ben daha once kk da ılan vermiştım gene vermek ıstıyorum kozmetık malzeme satıcam ama ılan yerını bulamadım kaldıırldımı benmı körumbilmiyorumkismile
daha kendine bakmadan aprilime neler yazmış :roflol::roflol: ben sana güleyim mi :roflol: kızayıım mı :mymeka:biz seni hiç sevmiyoruz:dilcikar:senağlama
nerdesin be kanka,gelde 2 lafın ağzını yüzünü patlatalım:a015:ama keyfin cillop,onu bilmek yetiyoopuyorumnanaktan
onu bırak daha adminlerin mesaj sınırının bir ara kalktığından haberi yok delikafaduldenulan gelicem dedim gelmedimmi:mymeka:maaşlara zam yapıcaz dedik yapmadıkmı,işsizlik biticek dedik bitt.....ay coştum,frekans çık aradan:tomato:
o değilde,mesaj süresi 600 saniye olmuş yine,ona ayar oldum aga
minim hoşgeldin delikafadulden sen gittin gideli kulaklarımız zılgıta hasret kaldı delikafadulden Şenizbugün gecelere akacağızzz , akmadan önce aldıklarımı ekleyeyiiimmmmmm
yaaa kıyafetlerimi ekleyemedim yarın bi daha denerim((
nazom komserimm zemuszemus ben çok iyiyim eşimin işi sonuçlandı muşa çıktı hayırlısıyla opuyorumnanaktan senle şırnakta kısır yiyemicik, pinir zitin yiyemicik, üzülsem mi sevinsem misempatiksalakcinnimerhaba gençlerŞeniz
Tanrıçam nasılmış bakalım iyimiş miolumunekankayizsmile
minimm şu burberrylere bayıldım, ne kadar acaba :gitme: renk tonları ne güzel opuyorumnanaktanhah oldu bu sefer oldu
patronum sen de göynekleri tam nikoya göre seçmişsin he aklinialirimsmile nasıl da gözüme sokuyo vicdassız :mymeka: hepicine bayıldım opuyorumnanaktan şu yemenilerden almaya ben de karar verdim geçen gün, ama pazara gidemedim hala :a015: evde kocimin yanında şöyle şekilli şukullu takarım dedim bi hoş geldiler gözüme zemuszemus patronum sen nasıl takıyorsun bana öğretsene hele :jeyyar: Allah aşkına :jeyyar::jeyyar: resimli anlatım olsun başka türlü anlamıyom zemuszemus gözüm görsün ki gözümden kaçmasın bayanssulusmile :smiley-cool: a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:üfff buda çözdü beni:çok üzgünüm:
cabbarda bu huyumu biliyo,çözmüş herbişeyimi:çok üzgünüm:uyuz oluyorum size:dilcikar:ağız tadıyla gizemli takılamıyorum,her lacivertimi biliyosunuz:smiley-cool:
ulan pskopat,bilmiyomuyum senin kalbini:mymeka:tekme tokat dalıcam şimdi allamaÇok üzgünüm çoookaçıklama yapıyo bide:roflol:
bir mukabele gülomŞenizmukavelemiydifisfisfismukavva benneyaptımki neyse işte:smiley-cool:
cabbar çok yoruldu bugün,uykularda şimdibende sizleyimzemuszemus
kanka sahurda bol bol görüşürüz işallah:lepi:
he arkadan gelirim, dikkat et heran höö yapabilirim :roflol::roflol: ne demek öyle arkadan markadan :CüvCüv:İvet kankam ya son zamanlar bomba yapcaz deyi diziyi moka çevirmişlerdi lost misali
Nikom da arkamdan gelmiş iyi mi
EE nikom baya bi foto biriktirdiydin patronum olmadan asla deyiidin patron geldi fotolar nirdeeeguclubacismile
Oyy ballı bademim çok teşekkür ederim bitanem.
Gerçi bu ara ne bakım yaptığım var ne bişi
Bi kulağımı çek hacı
Cildimde de yağ bezei gibi şeyler çıkıyo haptan sanırım sonra da sivilceye dönüşüyor lanet şeyler
Ne önerirsin kanka
hoşgeldin mirin nasılsın? hiç bi fikrim yok benim bilmiyorumkismileburası kalabalık barı buraya sorayım ben daha once kk da ılan vermiştım gene vermek ıstıyorum kozmetık malzeme satıcam ama ılan yerını bulamadım kaldıırldımı benmı körumbilmiyorumkismile
daha kendine bakmadan aprilime neler yazmış :roflol::roflol: ben sana güleyim mi :roflol: kızayıım mı :mymeka:
doğru senlle nezamandır lafın kafa gözünü patlata patlata bi hal olduk değil mi:roflol::roflol:
onu bırak daha adminlerin mesaj sınırının bir ara kalktığından haberi yok delikafadulden
curly hala itiraz ediyor kalkmış olması mümkün değil, kalkmadı ki tekrar gelmiş olsun diyo :1shok: :roflol::roflol::roflol:
senle gece yazışmalarımı düşünüyorum da o sınırla biz bi höööööööö olur bişi konuşamazdık :roflol::roflol::roflol:keşke farkına varmadan gene kalksa :dance::dance:
eşimin işi sonuçlandı muşa çıktı hayırlısıyla
patronum sen de göynekleri tam nikoya göre seçmişsin he aklinialirimsmile nasıl da gözüme sokuyo vicdassız :mymeka: hepicine bayıldım opuyorumnanaktan şu yemenilerden almaya ben de karar verdim geçen gün, ama pazara gidemedim hala :a015: evde kocimin yanında şöyle şekilli şukullu takarım dedim bi hoş geldiler gözüme zemuszemus patronum sen nasıl takıyorsun bana öğretsene hele :jeyyar: Allah aşkına :jeyyar::jeyyar: resimli anlatım olsun başka türlü anlamıyom zemuszemus gözüm görsün ki gözümden kaçmasın bayanssulusmile :smiley-cool: a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatımın gökkuşağı opuyorumnanaktan lütfen bidaha gitme kötükedihüso :mymeka:söz veriyor musun beraber zahur yapıcaz deye süprizzzzz
anaaağğğ bi geldim gitmiş millet losempatiksalakcinni
hepiniziii çok çok özledim olumunekankayizsmile
tanrıçam bebeğim hoşgeldin balım , iyi olmana , mutlu olmana çok sevindim , nasıl barıştığını anlat bana hemen ohaoldumsmile
aprilitom ile eniştemi bi kaç gün yalnız bırakıyım demiştim evde baya bir oldu kaydirigubbakcemile3
ben bol bol dinlendim yüzdüm , daha çok çimdim ,
çok eğlendik , gezdik nişanlımla aklinialirimsmileailelerden ayrılınca daha çok eğlendik aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ve tabiki boş giden bavul dolu geldikaydirigubbakcemile3
çok şanslıyımki nişanlım adana da bir şirkete müh. olarak girdi , ayrılmayacağız delikafadulden
sonrada geldim sempatiksalakcinni
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz kk nın en guzel kızları benı unutmadınız dımı hala canım malatyamdayım dun bulusma vardı burda harıkaydı.hepınızı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledım kocaman öpüyorum sızlerı
hah oldu bu sefer oldu sempatiksalakcinni
keşke aprilimde olsaydıda görseydi:çok üzgünüm:
Valla ses etmiyom emme aprıl kankamı feci özledim:gitme:
bakma aprilim yok ya,o yüzden onu daha çok zikrediyorum:smiley-cool:yoksa sevmem keretayı bilirsizz:smiley-cool:sempatiksalakcinniyoksa hepinizi ayrı özledim..nikom senide ayrı bir özledim:jeyyar:
aprilim geldi ula:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok özlemişim be :1hugşey niko kıskanmasın fazla yüz vermiyim dimi)neyse april hoşgeldin cnm (ama içim gidiyo böylede olmazki:çok üzgünüm:)
kankaa:roflol:
ölümü gör ekle:roflol: :roflol: olum ne diyecek kaynanan be ölümlü dünyada:roflol:
bizde cabbarla kayınpederin yanında kk'yı şifreli konuşuyoruz,istemiyorum öğrensin,deşifre olmıyım:smiley-cool::1ninca:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?