Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Allah kuru iftiradan korusun mafoldumben
bu niko yazamadığı yorumların altında kalıyo :gitme:
ta nerden başlicamı bilmiyom anca geldim
patronum o benim be, kimsenin yerini tutmayacağı kankamm :asigim: ösledim onu çok hem de çok :asigim: ben ki aldıklarımın fotolarını biiir bir çekip patronum gelmeden eklemeyen, onu bekleyen nikoyum, o görmezse olmaz:kedi: çok seviyom ve çok özledim onu her yerde söylemekten de hiç gocunmam

yavrum zaten o kadar genç ve taze bir cildin varki:)
ürün kullanmasanda cildin kendini yenileyecek,izler gidicek,sivilceler sönücek..hemde 3 yıl öncesinden bahsediyosun..tam lolita enemm:smiley-cool:
doğrudur,iyi gelmişdir inanırıım,bana yaramayan sana yarar,sana yaramayan bana..demekki sen memnunsun,hem hesaplı olunca insanın alası geliyo valla:smiley-cool:
fizik için iyi düşündüm merak etme:dilcikar:biraz balık etlisin ne var:dilcikar:
şimdi yaz..karpuz vakti:lepi:
bol su+karpuz ve yürüyüşle yaz sonuna kadar harika şekilde kilo verirsin emin olvereliniortak

Yaz sıcağında en lezzetli serinleme yollarından biri olan karpuzun kanser çeşitlerine karşı olan tedavi edici ve koruyucu etkisinin yanı sıra kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine de yardımcı olduğu bildirildi.
Karpuzun, bol miktarda C vitamini ve antioksidan özelliği ile çeşitli kanser türlerine karşı etkili olan beta-karoten içerdiğini belirten uzmanlar, içerdiği yüksek potasyumun da kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olduğunu vurguladı.

Uzmanlar, aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenleyen ve bağırsak kanserini önlemede rol oynayan karpuzun çekirdeklerinin de, içinde bulunan cucurbocitrin adlı madde ile kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olduğunu kaydetti.
karpuzdan söz etmişken faydalarınada değinelim dimi:hulya:

Süpersn tanrıcam... ya bu 2 3 haftadır az az spor yapıyorum ve şimdi yavaştan vermeye başladım az birazda olsa bakalım inşallah :)
Çok saolasın önerilerin için :1hug:

nikom gelsin,ezel başlasınboshayallersmile:roflol:nası bağlantı kurdu ama deli kankam:roflol:
bomba yapıcaklar diye diziyi mafetmezler işallah..balon gibi sönmesede ağız tadıyla izlesekzemuszemus
aşkı memnuda bitti zaten:çok üzgünüm:bi geniş aileye bakarım aga,bide ezele:1closedeyes:
beğenmek lafmı,görünce hööö oldum:1shok:saçların çok bakımlı ve sağlıklı gözüküyo ayrıca..41 kere maşallahbakımlara devam:lepi:

vallahamı kanka:1shok:
ben ne edem,nirelere gidem:mymeka:hep islo karısının yüzünden:tomato:fitledi beni,niko gelmiyi dedi:çok üzgünüm dedi:çok üzgünüm:islo dedi:çok üzgünüm:
yoksa ben hiçte öyle şeyler düşünmüyodum hakkında:çok üzgünüm:
aldıklarını eklememiş kurban olsunlar sana ya:roflol:hadi ekle kanka bekliyorumcokacimcoook
bende seni çok özledim vede seviyorum deli kankam:1hug:bakma aprilim yok ya,o yüzden onu daha çok zikrediyorum:smiley-cool:yoksa sevmem keretayı bilirsizz:smiley-cool:sempatiksalakcinniyoksa hepinizi ayrı özledim..nikom senide ayrı bir özledim:jeyyar:

Süpersn tanrıcam... ya bu 2 3 haftadır az az spor yapıyorum ve şimdi yavaştan vermeye başladım az birazda olsa bakalım inşallah :)
Çok saolasın önerilerin için :1hug:

senin süperliğin gamzelimŞeniz
unutma..bol su+karpuz ve akşamları hafif bir yürüyüş..inan çok fark ediceksin yaz sonu...
ne demek gülüm her zamanhihoyyyt

hemen de yumuşar pambık gibidir delikafadulden hele şöyle tripli sonra pamık gibi olmuyon mu :asigim:
benim ben hiç değişmeyen, hiç vazgeçmeyen niko, ölene kadar ayrı düşsek bile kalbimdesin
cabbara da kaptırdık emme olsun seven katlanır :a015:

senin süperliğin gamzelimŞeniz
unutma..bol su+karpuz ve akşamları hafif bir yürüyüş..inan çok fark ediceksin yaz sonu...
ne demek gülüm her zamanhihoyyyt

bide şimdi araya ramazan giricekkaydirigubbakcemile2
Susuzluga nasıl dayanıcam bilimoyrum yemek hiç problem değli de susuzlukkkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu arada bende çıksam yavaştan biraz yazı yazmak istiyorum bilmiyorumkismile
Öpüyorum canımsınnn

Herkese iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

üfff buda çözdü beni:çok üzgünüm:
cabbarda bu huyumu biliyo,çözmüş herbişeyimi:çok üzgünüm:uyuz oluyorum size:dilcikar:ağız tadıyla gizemli takılamıyorum,her lacivertimi biliyosunuz:smiley-cool:
ulan pskopat,bilmiyomuyum senin kalbini:mymeka:tekme tokat dalıcam şimdi allamaÇok üzgünüm çoookaçıklama yapıyo bide:roflol:
bir mukabele gülomŞenizmukavelemiydifisfisfismukavva benneyaptımki neyse işte:smiley-cool:
cabbar çok yoruldu bugün,uykularda şimdibende sizleyimzemuszemus
kanka sahurda bol bol görüşürüz işallah:lepi:

sen neler yazıyosun bakıyımaklinialirimsmilepaylaşsana bizlekaydirigubbakcemile
bende tam tersi hiç susamam:sinifsinif:zaten su içen biri değilim:sinifsinif:..yalnız az önce 1 şişe acı şalgam suyu içtim bizimkilerin tuhaf bakışları arasındabenneyaptımkiallam niye böyleyim ben ya:a015:maşalah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni(aprilimin kulakları çınlasın:smiley-cool:)
öpüyorum güzelim benim,iyi geceleropuyorumnanaktan

İvet kankam ya son zamanlar bomba yapcaz deyi diziyi moka çevirmişlerdi lost misali
Nikom da arkamdan gelmiş iyi mi
EE nikom baya bi foto biriktirdiydin patronum olmadan asla deyiidin patron geldi fotolar nirdeeeguclubacismile
Oyy ballı bademim çok teşekkür ederim bitanem.
Gerçi bu ara ne bakım yaptığım var ne bişi:umursamaz:
Bi kulağımı çek hacı
Cildimde de yağ bezei gibi şeyler çıkıyo haptan sanırım sonra da sivilceye dönüşüyor lanet şeylerkötükedihüso
Ne önerirsin kankakaydirigubbakcemile2

burası kalabalık barı buraya sorayım ben daha once kk da ılan vermiştım gene vermek ıstıyorum kozmetık malzeme satıcam ama ılan yerını bulamadım kaldıırldımı benmı körumbilmiyorumkismile

lost'u izlemiyidim ben kankafisfisfis
aynen islom,niko bacı hala resim eklicek dimi
valla bende bakım yapmadığım için bu ara,kulağını çekmicem sanırsam galiba:smiley-cool:yaz şimdi boşver:icecream:sonbahara doğru başlarız:dance:
ne hapı kullanıyosunki bebeğim?sivilceye dönüşmesi güzel..beze olarak kalmasın..o daha kötü..
dün perimede önerdim..rastlarsan ardıç katranlı yada papatyalı sabuna,hemen al kankam..baharatçılarda 5 tl civarı..faydasını görürsünhihoyyyt

burası kalabalık barı buraya sorayım ben daha once kk da ılan vermiştım gene vermek ıstıyorum kozmetık malzeme satıcam ama ılan yerını bulamadım kaldıırldımı benmı körumbilmiyorumkismile

miro,satıyorum arıyorum bölümü olucak..ordan satabilirsin canogamyoncuiremsu

biz seni hiç sevmiyoruz:dilcikar:senağlama
nerdesin be kanka,gelde 2 lafın ağzını yüzünü patlatalım:a015:ama keyfin cillop,onu bilmek yetiyoopuyorumnanaktan
daha kendine bakmadan aprilime neler yazmış :roflol::roflol: ben sana güleyim mi :roflol: kızayıım mı :mymeka:
doğru senlle nezamandır lafın kafa gözünü patlata patlata bi hal olduk değil mi :roflol::roflol:

ulan gelicem dedim gelmedimmi:mymeka:maaşlara zam yapıcaz dedik yapmadıkmı,işsizlik biticek dedik bitt.....ay coştum,frekans çık aradan:tomato:
o değilde,mesaj süresi 600 saniye olmuş yine,ona ayar oldum aga
onu bırak daha adminlerin mesaj sınırının bir ara kalktığından haberi yok delikafadulden
curly hala itiraz ediyor kalkmış olması mümkün değil, kalkmadı ki tekrar gelmiş olsun diyo :1shok: :roflol::roflol::roflol:
senle gece yazışmalarımı düşünüyorum da o sınırla biz bi höööööööö olur bişi konuşamazdık :roflol::roflol::roflol:keşke farkına varmadan gene kalksa :dance::dance:
bugün gecelere akacağızzz , akmadan önce aldıklarımı ekleyeyiiimmmmmm

yaaa kıyafetlerimi ekleyemedim yarın bi daha denerim ((
minim hoşgeldin delikafadulden sen gittin gideli kulaklarımız zılgıta hasret kaldı delikafadulden Şeniz
güle güle sür minim aklinialirimsmile golden roseyi kullandın mı, senin fikrin nedir bayanssulusmile
bana da sevabına bir renkli nemlendirici sipariş etsek ha bilmiyorumkismile nerden aldın nasıl aldın felan, ben de senin yardımınla bir sipariş vereyim :kedi:
merhaba gençlerŞeniz
Tanrıçam nasılmış bakalım iyimiş miolumunekankayizsmile
nazom komserimm zemuszemus ben çok iyiyim eşimin işi sonuçlandı muşa çıktı hayırlısıyla opuyorumnanaktan senle şırnakta kısır yiyemicik, pinir zitin yiyemicik, üzülsem mi sevinsem misempatiksalakcinni
hah oldu bu sefer oldu

minimm şu burberrylere bayıldım, ne kadar acaba :gitme: renk tonları ne güzel opuyorumnanaktan
bu elbiselerine de bayıldım hele de sonuncusuna :asigim: benim de bundan bi eteğim olsaydıı guclubacismile kıskandım valla :gitme:

patronum sen de göynekleri tam nikoya göre seçmişsin he aklinialirimsmile nasıl da gözüme sokuyo vicdassız :mymeka: hepicine bayıldım opuyorumnanaktan şu yemenilerden almaya ben de karar verdim geçen gün, ama pazara gidemedim hala :a015: evde kocimin yanında şöyle şekilli şukullu takarım dedim bi hoş geldiler gözüme zemuszemus patronum sen nasıl takıyorsun bana öğretsene hele :jeyyar: Allah aşkına :jeyyar::jeyyar: resimli anlatım olsun başka türlü anlamıyom zemuszemus gözüm görsün ki gözümden kaçmasın bayanssulusmile :smiley-cool: a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayatımın gökkuşağı opuyorumnanaktan lütfen bidaha gitme kötükedihüso :mymeka:söz veriyor musun beraber zahur yapıcaz deye süprizzzzz
he arkadan gelirim, dikkat et heran höö yapabilirim :roflol::roflol: ne demek öyle arkadan markadan :CüvCüv:
islom ben te o zaman maskeyi yapıcam dedim ya, dicem unutuyorum, yaptım ben o gün sositososito
kardeşim gördü diyo çikolata mı sürdün yüzüne :roflol::roflol:
yalnız zümük gibi bi kıvamı oldu sürdükçe yapış yapış ayrılmadı parmağımdan bir türlü
tshirtime sıçradı tarçın lekesi dedim önemsemedim leke çıkarıcı dökmedim çıkmadı leke :gitme: hatırası vardı, inşaallah zamanla çıkar leke :hulya: birdahaki sefere önlükle takıcam fena sıçrıyo meret :roflol:
hoşgeldin mirin nasılsın? hiç bi fikrim yok benim bilmiyorumkismile

:smiley-cool: :smiley-cool:yavuz hırgız ev sahabını şaşırtır niko:smiley-cool:kendi hatamı declare ediyorum işte anlasanalülülülülülühem aprilim geldikizemuszemus:teytey:
eşinin tayini muş'a mı çıktı?eee orayamı yerleşiceksiniz yani??:uhmeki memnunmusun bu duruma,önce onu öğreniyim:)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: demek resimli anlatım istiyosunCADIARZUceylo'da kankandı senin dimi:)))
nikom,kafana göre bağla,özel bi şekli şemali yok,zaten yüzün güzel:asigim:çok yakışıcak bebeğimeŞeniz
beğendin göynekleri hehihoyyytpdra renginin siyahınıda eklemiştim hatırlarsanboshayallersmile
hayatımın güneşli günü:smiley-cool:söz verdik olum:mymeka:kısmetse,cabbar yoksa sahurda sizleyim:lepi:

Anaaaaaaaaaammmmmmmmmm nasıl sevindim kankaaaaaaaaaaammmmmmm delikafadulden
Off süpersonik bir haber bu...delikafadulden :lepi:
Biz de göçebe gibiyiz işte, yerleşik hayata geçme çalışmalarımız sürüyor aşkom...
:hulya: :hulya:

Canım çok sevindim gelmene tekrar...:lepi:

hah oldu bu sefer oldu sempatiksalakcinni

:1shok::1shok::1shok:
Çok güzeller ulaaaaa :lepi: delikafadulden
Bana da canım kayınvalidem çok şeker ciciler aldı ama ekleyemem sanırsam sırnaşık şey
Şaşkın bakışlarına maruz kalmayayım kanke :roflol:
ahahhahaha
sempatiksalakcinni

keşke aprilimde olsaydıda görseydi:çok üzgünüm:

Gördüm kankitom gördüm düştüm bayıldım burdaağğ akannehir :asigim:

Valla ses etmiyom emme aprıl kankamı feci özledim:gitme:

Oyy meleğim benim ben de çok özlüyorum sizleri :gitme: ama çok yoğunuz ki, durmuyoruz hiç biyerde... bilmiyorumkismile

bakma aprilim yok ya,o yüzden onu daha çok zikrediyorum:smiley-cool:yoksa sevmem keretayı bilirsizz:smiley-cool:sempatiksalakcinniyoksa hepinizi ayrı özledim..nikom senide ayrı bir özledim:jeyyar:

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:
Koptum burda sırnaşık şey

aprilim geldi ula:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok özlemişim be :1hugşey niko kıskanmasın fazla yüz vermiyim dimi)neyse april hoşgeldin cnm(ama içim gidiyo böylede olmazki:çok üzgünüm:)

kankaa:roflol:
ölümü gör ekle:roflol: :roflol: olum ne diyecek kaynanan be ölümlü dünyada:roflol:
bizde cabbarla kayınpederin yanında kk'yı şifreli konuşuyoruz,istemiyorum öğrensin,deşifre olmıyım:smiley-cool::1ninca:lülülülülülü

Aprıl gelmiş delikafadulden hoş gelmiş :1hug:

Yaaa tanrıcam gösterdin dün gömlekleriiii bende gömlek hastası olunca sıcakf alan dinlemedim 1 buçukta alışverişe gittim... 1 gömlek 1 alt 1 etek aldım :kedi:
ama foto mak. ablamda olduğundan ekliyemiyorum :gitme:

aprilim geldi ula:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok özlemişim be :1hugşey niko kıskanmasın fazla yüz vermiyim dimi)neyse april hoşgeldin cnm(ama içim gidiyo böylede olmazki:çok üzgünüm:)

kankaaaaaaaaa delikafadulden
:teytey:
Puahahhaha olum dur şimdi yeni geldim diye öle diyon Nikom bişi demez hele bugünlük
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ekleyemem yaa kanka sevdalım da yanımda denyo mudur nedir dicekler ahahahahha
Daha yeni aldık netten satışa çıkardı gelin demesin
:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…