- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.461
Aprıl gelmiş delikafadulden hoş gelmiş :1hug::
baktım tatlım,hayırlı satışlar olsun diyelimkaydirigubbakcemile5çıtırlar ılan ver bolumu kaldıırlmışşş ondan yoğumuşş...valla benı atabılırler yakında amma bı şuraya bakın ıhtıacı olana cok ucuza verıom..
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...gimiz-makyaj-esyalarini-takas-yapalim-60.html
:sm_cool:Aprıl gelmiş delikafadulden hoş gelmiş :1hug:
Yaaa tanrıcam gösterdin dün gömlekleriiii bende gömlek hastası olunca sıcakf alan dinlemedim 1 buçukta alışverişe gittim... 1 gömlek 1 alt 1 etek aldım :kedi:
ama foto mak. ablamda olduğundan ekliyemiyorum :gitme:
kankaaaaaaaaa delikafadulden
:teytey:
Puahahhaha olum dur şimdi yeni geldim diye öle diyon Nikom bişi demez hele bugünlüksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ekleyemem yaa kanka sevdalım da yanımda denyo mudur nedir dicekler ahahahahha
Daha yeni aldık netten satışa çıkardı gelin demesin:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey
Nisanım saolasın :1hug:
Şükür ya iyi olmaya gayret ediyoruz hele bu sıcaklardaaa günlükte de okuudumm geziyormuşunuz çoook sevindim :asigim:
Hep mutlu olun canımmm :asigim: :1hug:
Bu arada saolasın a.s.
onlar uyurken gizlice çek:1ninca::jeyyar::roflol:
gitti gidiyora ilan veriyomuş gibi hehehe:roflol:
niko yine arazi olduseni seviyimde biraz,kıskanır gelir belki:1ninca:
aprilimm böböğümm çiğörümmm nası özledim seni tek kankam benimmmolumunekankayizsmilenikoo:dilcikar: :dilcikar:
hımm..bende bi günlüğe uçam
kizlerrrhihoyyytresim eklicem toplaşın:hulya:
hımm..bende bi günlüğe uçam
kizlerrrhihoyyytresim eklicem toplaşın:hulya:
sempatiksalakcinni
ooyyy canım kankam benim ooğğğ :1hug: :1hug: olumunekankayizsmile
ballı kuzu lokmam benim oooğğğ sempatiksalakcinni :1hug:
nikooo lülülüülaelaelaelaelae
Tanrıcaaaaaaaaaaaam'm alsanaalsanasmile
yasakkelimegöksum:1hug: şutarafagitti
yalnız kötürümleri iyileştirir ve duymayan kulakların duymasını sağlar kısma geberdim:roflol:
netten aldım bilgiyi,ben sadece yüzüme sürüyorum,içmiyorumda,ama belki başkasının işine yarar diye,hiç bir bilgiyi kesmedim..anlatımda bozuk olmuş,ama olsun anlıyan anlar:smiley-cool:
canoooŞenizhoşgeldinolumunekankayizsmilenerdeeesinnn kızaaaamm :mymeka:
Özledimm beee boshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:
Ben de mirak ettim aşkom...sempatiksalakcinni
canoooŞenizhoşgeldinolumunekankayizsmile
bende özledim baloncuğumu:jeyyar:şöyle bi gerçek var,eskiden çok sık giriyodum,ama nişanlım askerden geldiğinden beri sık giremiyorum maleseffisfisfis
kanka cilde iyi geliyo cidden:smiley-cool:tavsiye ederim:smiley-cool:ama kötürümleri yürütürmü bilememohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?