- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.681
Kanke sizin oruç işi yaş...ben sana diyim.
halen damarlarınızda alkol geziyi olum alla allaa eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
çarpılmazsan iyidir ha kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
yimek yapmaycam aşgum, :içelim: kayınvalideciğim getürcekmiş dışardan.:lepi:
sevdalım da 7 de teyyareye piniyor işalla.
1 günde feci özledim ula artık tahammülüm yok ayrılığa...:gitme:
evi mis gibin çiççek gibin yaptım ayrıcana...ooh! :hulya: bayanssulusmile
ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
La nie öle diyon olum 2 biranın lafı olur mu şimdi burda eyvahedigeldismile
Hamarat gelin ellerine sağlık kankitom kayınana düğüne kadar bendesin dicekkaydirigubbakcemile3
Yafrucum taze gelinim sen nie binip gitmedin laa bahaneylen orda da gezerdin sevdalına da velilik yapardın görüşmedesempatiksalakcinni
ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
minimm hoşgeldin bebeğimŞeniz
Aynen burada inanılmaz sıcak yatağımı bile toplamadım kalktığımdan beri burda pinekliyomsempatiksalakcinni
Seni mi kırcaz be islom lafı olmaz ayıpsın :içelim:
Aşgum uçak fobim var zati eyvahedigeldismile 1 gece kaldı, hem masraf...bilmiyorumkismile
o paraynan tatile gideceğuk gankam...gamyoncuiremsu
kankaaaaaaaaa sonuçlara baktım ama bi mok anlamadım yeminle...bilmiyorumkismile
bi dünya puan var ula kafamçokkarıştı
kaydettim, sora inceliycem. ortalama 73-74 benim puanlar ahahahhaha :roflol: :roflol:
Ben geldimmmmmm İslantoş'm da burdaymışşş aklinialirimsmile
yaauu bu ne sıcaktırr Allah'm ölüyoruuuuuuuuuuuum dediğim her an daha da çok susuyoruum mafoldumben
Allah'm yardım etttt
kış gelsin artık yaa , öldüm bu yıl , dün de bayılacak gibi oldum mafoldumben
siz napıosunuz , aprilim bebeğim nasıl eniştem , nasıl geçiyor günler , çok mutlusun yazısından belli
islomu sen napıosun ?:hulya:
siz napıosunuz , aprilim bebeğim nasıl eniştem , nasıl geçiyor günler , çok mutlusun yazısından belli
GksuyummŞeniz bayılacaim bende yaaa çok zorladı valla:gitme:
Çingaaane makkajını bekliyorum heveslen gülyüzlüme ne yakışmıştır heesositososito
Allah razı olsun kanka:içelim:
Anaa doymadı bunnar karı-koce gezmelere çıkın valla aşgom bu boş günlerimizi arıcaz bigün bizimde bi işimiz olunca:sinifsinif:
Anaa namıssız ösym hala busy ben de bi ara açılır gibi oldu puanımı göremedim aman merak da etmiyom
Bi dünya puan türü var kanke tercih etceğin yerlere göre kullanıyosun onları çözersin işi sora
Ya şimdi ben fule yakın bekliyorum böle sınavlardan tavan puan yaparım genelde ayıp değildir sölemesisengözlerimebaksanab ama tercihlerde hata yapıyorum puanım zebil oluyor yavsırnaşık şey
Nasıl dayanıcaazz 28 gün dahaa akannehir ooouuff offf fisfisfis
Cingaaneee makyajdan daha çok tarza önem verdimm hehehe
Neyse konuşmayım sonradan anket dışı kalırım felan aman haaa kaydirigubbakcemile2
Nasılsın bebeğim ?
Gece göründünn gittin bu gece git de furiim dötüne senin de :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hee ya ganka acınacak haldeyim yeminle mafoldumben
kayınvalideciğim çalışıyor eve ekmek getiriyor :hulya:
sevdalım pişiriyor :hulya:
ben de önce afiyetnen yiyorum cokacimcoook sora da temizliyorum kanka sempatiksalakcinni
anlaşmamız sözleşmemiz bu yönde -tatlicadiarzu-
aksini iddia edemem, nişan feshedilir zaarkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: rahatsız deli yaa :roflol:
bebeğim ayrıntıları özelden yazarım bilahare, deşifre olmayalım şimdik eyvahedigeldismile
çok güzel bir iş ama...:lepi:
olursa tam süper olacak...hihoyyyt
düğün fotolarını sana özelden atarım be ganka ayıpsın aa aklinialirimsmile
annecimi de göstertçem sana hem aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
çantadan çok memnun kaldım kanka. çok biğeni topladı laelaelaelaelae
ayakkabılar nasıl rahattı anlatamam zerre acıtmadı namıssızlar
parası da iyi olunca o kadar kalite olsun ama di mi aşgum buyrunnnnnnnnn
helal olsun vallahi :lepi:
Ben tutumuyom kanke
acı bana islom kıyama bana islooooooooooooomm senağlama madem acıdın bana da bi puding yedirirsin he mi islom sempatiksalakcinni sositosositoAnamm kıyamadım valla dişimi fırçalayıp su içmedim mi berbat oluyorum
Ama o suyu içsende şuan susuzluktan ölüyor olcaktın:1ninca:
Keşkül bitmiş laa puding yapem bari halsizlikten totoyu kaldıramıyom 2 irenkli puding yapem üstüne de dondurma korumcokacimcoook
hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama
puan çok iyi aprilim süprizzzzz demek ki bu işi ciddiye alıp çalışsaydın vuuuu sositosositoSeni mi kırcaz be islom lafı olmaz ayıpsın :içelim:
Aşgum uçak fobim var zati eyvahedigeldismile 1 gece kaldı, hem masraf...bilmiyorumkismile
o paraynan tatile gideceğuk gankam...gamyoncuiremsu
kankaaaaaaaaa sonuçlara baktım ama bi mok anlamadım yeminle...bilmiyorumkismile
bi dünya puan var ula kafamçokkarıştı
kaydettim, sora inceliycem. ortalama 73-74 benim puanlar ahahahhaha :roflol: :roflol:
Evdeyim diye tutayım dedim ama yok baa göre diil tam tutamam:1no2:
Çok heycanlı yaww başlasa da gözümüz göynümüz açılsa ben çok perfecto şeyler bekliyorum.kaydirigubbakcemile2
Dün gece görüktüm mü gıı girmedim bilem die hatırlıom. bilmiyorumkismile Misafir vardı sonra da bahçede uyumuşum sıcaktan hiç girmedim içeri ama çok şey kaybetmişim ekşın gecesi yapmışınız namıssız tanrıçaylan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gankaa sen çalışmaya devam et niko perin gelip seni prenses yapacak, hemi de sana kabaktan araba yapacak söz sempatiksalakcinni :roflol:
sadece aneyin resmini göndersen yeter parilim:jeyyar: sempatiksalakcinni ayak numaramız da uymuyo ki yüzsüzlük edip isteyem senağlama
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:
puan çok iyi aprilim süprizzzzz demek ki bu işi ciddiye alıp çalışsaydın vuuuu sositososito
ApriLtoooooooşşş bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?