Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

La nie öle diyon olum 2 biranın lafı olur mu şimdi burda eyvahedigeldismile
Hamarat gelin ellerine sağlık kankitom kayınana düğüne kadar bendesin dicekkaydirigubbakcemile3
Yafrucum taze gelinim sen nie binip gitmedin laa bahaneylen orda da gezerdin sevdalına da velilik yapardın görüşmedesempatiksalakcinni

ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama

ben gedim çok sıcak , ruhumu teslim etmek üzereyim senağlama canım hiç bişey yapmak istemiyor senağlama

minimm hoşgeldin bebeğimŞeniz
Aynen burada inanılmaz sıcak yatağımı bile toplamadım kalktığımdan beri burda pinekliyomsempatiksalakcinni

Seni mi kırcaz be islom lafı olmaz ayıpsın :içelim:

Aşgum uçak fobim var zati eyvahedigeldismile 1 gece kaldı, hem masraf...bilmiyorumkismile
o paraynan tatile gideceğuk gankam...gamyoncuiremsu

kankaaaaaaaaa sonuçlara baktım ama bi mok anlamadım yeminle...bilmiyorumkismile

bi dünya puan var ula kafamçokkarıştı

kaydettim, sora inceliycem. ortalama 73-74 benim puanlar ahahahhaha
:roflol: :roflol:

Miniiiimmmmmmmmmm :lepi:
aşkom gelmiş hihoyyyt
çoğ sıcak hakkatten çiçek gözlüm...
kafamçokkarıştı

minimm hoşgeldin bebeğimŞeniz
Aynen burada inanılmaz sıcak yatağımı bile toplamadım kalktığımdan beri burda pinekliyomsempatiksalakcinni

püsür islo

Allah razı olsun kanka:içelim:
Anaa doymadı bunnar karı-koce gezmelere çıkın valla aşgom bu boş günlerimizi arıcaz bigün bizimde bi işimiz olunca:sinifsinif:
Anaa namıssız ösym hala busy ben de bi ara açılır gibi oldu puanımı göremedim aman merak da etmiyom
Bi dünya puan türü var kanke tercih etceğin yerlere göre kullanıyosun onları çözersin işi sora
Ya şimdi ben fule yakın bekliyorum böle sınavlardan tavan puan yaparım genelde ayıp değildir sölemesisengözlerimebaksanab ama tercihlerde hata yapıyorum puanım zebil oluyor yavsırnaşık şey

Ben geldimmmmmm İslantoş'm da burdaymışşş aklinialirimsmile

yaauu bu ne sıcaktırr Allah'm ölüyoruuuuuuuuuuuum dediğim her an daha da çok susuyoruum mafoldumben

Allah'm yardım etttt

Ben geldimmmmmm İslantoş'm da burdaymışşş aklinialirimsmile

yaauu bu ne sıcaktırr Allah'm ölüyoruuuuuuuuuuuum dediğim her an daha da çok susuyoruum mafoldumben

Allah'm yardım etttt

GksuyummŞeniz bayılacaim bende yaaa çok zorladı valla:gitme:
Çingaaane makkajını bekliyorum heveslen gülyüzlüme ne yakışmıştır heesositososito

kış gelsin artık yaa , öldüm bu yıl , dün de bayılacak gibi oldum mafoldumben
siz napıosunuz , aprilim bebeğim nasıl eniştem , nasıl geçiyor günler , çok mutlusun yazısından belli
islomu sen napıosun ?:hulya:

Yaa şu yandaki reklamdan midem bulandı yeminle
2 tane topu koymuşlar oraya meme diyelülülülülülü
Yok kalsın istemiom büyümesin benimkiler kus geldi topişleri orda görmektenkafamçokkarıştı

Minim ben de üşütüğün tekiyim ama kış gelsin diye 4 göz bekliyorum bu sıcaklarla hiçbişi yapılmıyoki depresif denyo oldum çıktım sinir stres hat safhada önüme geleni haşlıyom:mymeka:
Üstüne afiiyet dün fazla kaçırmışım alkolü oruç mu çarptı dünden mi kalmayım anamadımohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

Kanka avatarındaki o apla napıosempatiksalakcinni

GksuyummŞeniz bayılacaim bende yaaa çok zorladı valla:gitme:
Çingaaane makkajını bekliyorum heveslen gülyüzlüme ne yakışmıştır heesositososito

Nasıl dayanıcaazz 28 gün dahaa akannehir ooouuff offf fisfisfis

Cingaaneee makyajdan daha çok tarza önem verdimm hehehe
Neyse konuşmayım sonradan anket dışı kalırım felan aman haaa kaydirigubbakcemile2

Nasılsın bebeğim ?
Gece göründünn gittin bu gece git de furiim dötüne senin de :mymeka:

Öyle valla kanka, işe girince tatil hak getire bi daa...kafamçokkarıştı
Valla kanke ben de gaydırdım mıdır nedir annamadım vallai
halbusi full idi benim netler
sempatiksalakcinni

ov kuzum bayılma sakınnn olumunekankayizsmile
iiyiz biriciğim nolsun iş güç peşindeyiz...
onun dışında herşey yolunda gücel vakit öldürüyoruz birtanem laelaelaelaelae
sen neler yapıyosun boshayallersmile
cezayirliler gitti mi

Evdeyim diye tutayım dedim ama yok baa göre diil tam tutamam:1no2:

Çok heycanlı yaww başlasa da gözümüz göynümüz açılsa ben çok perfecto şeyler bekliyorum.kaydirigubbakcemile2

Dün gece görüktüm mü gıı girmedim bilem die hatırlıom. bilmiyorumkismile Misafir vardı sonra da bahçede uyumuşum sıcaktan hiç girmedim içeri ama çok şey kaybetmişim ekşın gecesi yapmışınız namıssız tanrıçaylan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gankaa sen çalışmaya devam et niko perin gelip seni prenses yapacak, hemi de sana kabaktan araba yapacak söz sempatiksalakcinni :roflol:
sadece aneyin resmini göndersen yeter parilim :jeyyar: sempatiksalakcinni ayak numaramız da uymuyo ki yüzsüzlük edip isteyem senağlama
beni ezikleme gankaa ben bimde diasada buluşur, EMİNÖNÜYERALTI markasından giyinir, haangar yayakkabıynan gezerim senağlama:roflol:
hem benim 700bine dolive kremim bile yoktur biliyon mu senağlama :roflol::roflol::roflol:
acı bana islom kıyama bana islooooooooooooomm senağlama madem acıdın bana da bi puding yedirirsin he mi islom sempatiksalakcinni sositososito
hoşgeldin minim senağlama ay alıştım bu smile de :roflol: gözün aydın islom sevdalın şimdilik askere gitmiyormuş, iş mevzuları felan:jeyyar: e ilk maaşıynan sana bi ayakkabı alır artık :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol:
puan çok iyi aprilim süprizzzzz demek ki bu işi ciddiye alıp çalışsaydın vuuuu sositososito

ben gördüm sankiii aşağılardaydınnn onlinecıklarda vardın yaa lülülülülülü

Gerçekten heyecanlı olakaca gibi görünüyor 12 yarışmacı var boruu deeğil yanii sırnaşık şey

Ekşın gecesinden mahrum kaldın bebiktoomm bidaa ki sefere artıkın gamyoncuiremsu
Ama çok hoşşştuuu oo dudaakklaarr o parmaklaaaaaarr alkisalkisalkis

Resmeeeeeeeen taaaşşşş kayaaaa rock'tı anaamm delikafadulden

ula yine bişeyler oluyo bana oruç başıma vurduu kafamçokkarıştı

sempatiksalakcinni Niko peri elinde kızılcık sopasıynan gelir.klava:
Aprilin elindeki elenktrink süpürgesini bir uçan üspürgeye çevirir.
Üstünü başını geçen haftaki düğün kostümlerine dönderir.zemuszemus
puahhahaha :roflol: :roflol:

demek sadece aney ha şutarafagitti
görersin sen ekşını. peeh!
aaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
geberiyorum şuanda sırnaşık şey
SALI PAZARI SEYYAR TEZGAH'ın üstüne tanımam nikom :lepi: sempatiksalakcinni

puan eyi mi ? alay mı geçiyon la benle kanka :mymeka:
töbe töbee
şşt ama çaktırmayın sanırsam gaydırdım ben kanka, yoğsam full çekmiştim
naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…