- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.961
sanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacak
uuuç uuuuç nikocum edin sana südyen neyin alacak :sm_cool: :sm_cool: :icecream:
sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı
et sütyen ne kuzu ?
bi yaşıma daha girdim
yeni yaşımı makyaj yapark kutlayayım
ben gidiyom makyaja gelirim çiçekler
aaaaaaaayy hoşgeldiiiinnn Nikontoşşş'm :roflol:
buyurr buyurr gellşutarafagitti
doğru yere mi geldim burası 11 numara mı
böyrün söz verdiğim gibim (çoktutanarzu) sözümü tutmuş bulunmanın haklı guruyunlan
gecenin bi yarısı yaptığım mkyajımı ekliim
foto makinamin pillerinin azizliğine uğradığımdan güzeli makyaj ne halde görünüyor lütfenin aldanmayın ceple çekildi
aslında nude istiyordum ama o renk farım yohumuş bu renk oldu güzellrim öperim
ilarzum kaşına gözüne vurulduğum süper olmuş:lepi:
Hiiiiiiiiiiiiiiiiii ceplee çekilse de bişey farketmediii kiiisositososito
bunun canlııı performansınııı tahmin edebiliyoruuuuuuuummakannehir
Renkler müthişşşş sen müthişsiiiinn güceell gözlüüüü meleeekk şakkıdı
böyrün söz verdiğim gibim (çoktutanarzu) sözümü tutmuş bulunmanın haklı guruyunlan
foto makinamin pillerinin azizliğine uğradığımdan güzeli makyaj ne halde görünüyor lütfenin aldanmayın ceple çekildi
oyy tamam gel gksum gel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaaaayy bide halaa gksuuu dio iyi miii :dilcikar:
açtırtmaaa ağzımı şimdiiii ben senii bi kaşırsaaaamm göstertiriim saaa :jeyyar:
11 nomeroda kendi değil o aslında baska bi rakam bask bi sayı aklinialirimsmile
lan kuzu senin nicki bu deşifre etmiyoz seni işte bebem fena mı yaa
benim de adım ilarzu deel
akitranınkide akitra deel ama öle diyoz
göksuyum benemmŞeniz
bu ne kü nasıl yani dikişsiz sütyenlerdenmi bilmiyorumkismile
uyyyy arzum yaaa erik gözlüm ne kdr yakısmıs bu renkler sanaa aklinialirimsmile
oyy bebemm ben saa hayrane gülo
bişeyler anlaşılıyorsa çok sevindim balparem çok teşekkürler
sincabım o senin çıtırlığın güzel bakan gözlerin
dingilinden öptüğümmm
canolar kardeşim geldi (zebani) ben gittim kusura kalmayın yarın görüşürük sefkilierim:))
oh be sonunda foto ekledim ya rahat uyuyacam:lepi:
oyy tamam gel gksum gel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
11 nomeroda kendi değil o aslında baska bi rakam bask bi sayı aklinialirimsmile
bu ne kü nasıl yani dikişsiz sütyenlerdenmi bilmiyorumkismile
uyyyy arzum yaaa erik gözlüm ne kdr yakısmıs bu renkler sanaa aklinialirimsmile
kız gitti makyajını yaptı geldi yaaa süpersonik arzumbenimmm opuyorumnanaktan
ben o 11 numerolu garıya hastayım ama biliyimisinzemuszemus aklinialirimsmilekııızz 11 numarada neymişşş benneyaptımki
sen number one'sın koçuuuuuummm :1closedeyes:
anne olmak istemiremmafoldumben sempatiksalakcinniBu gidişle biz dul kalacaz ben size diyim:roflol:
Anaa teyze oluyom lan:teytey: bi 9 ay kadar salmıyom ayşoyu sanasempatiksalakcinni
Benim ayşo ilaç bittikten 2-4 gün içinde gelmesi lazım gerekmiş 2'si gitti tık yok kaldı 2eyvahedigeldismile
Kariyer yapamadan çocuk yapcaz ya:CüvCüv:
kahkahalarla gülüyorum şu an:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offfff ateş bastı yemin ederim..geberdimmmm :roflol: :roflol: :roflol: allam sen ne komik bi garısın ya :roflol: :roflol:sevgili günlük
ne sevgilisi naan ağşama kadar dert dinlemekten başka bişi yapmayan zavallı günlük sempatiksalakcinni
ben zaten sağa küsüğüm :umursamaz: bi oruç nasıl gidiyo diye sormuyorsun aşkolsun
evet normalde damarlarında meşrubat olmayan, gıdım aramayan ben su içinde yüzen ben :sinifsinif: meşrubat ihtiyacını su ile gideren ben sempatiksalakcinni
evet o ben :1closedeyes: akşama kadar susuzluk çekiyorum mafoldumben
ama meşrubat aramıyorum o ayrı sempatiksalakcinni hele yemek hiç aramıyom nisbet gibi olmasın sempatiksalakcinni
nisbet demişken günlük
biri benim muş'uma gönderme mi yapıyo ne
milletin herifi uzaktan yurt dışına geçiyo benimki anca muşa gidiyo benneyaptımki kadere bak günlük benneyaptımki
neyse bizim evde de masayı ben gurar doplaruum gamyoncuiremsu ama herifime :jeyyar: sositososito bilmem anlatabildim mi :1closedeyes:
benimkiyle ağşam tilivizyon karşısında yaptığımız dengesiz konuşmalarımızı bi görsen aklinialirimsmile
hem gavka ediyok hem..... neyseevli olmak işte böyle bişi a.s.
bi de ben de yolda giderkene koltuk mobilya neyin bakıyom sempatiksalakcinni taşı da olsun benim neyim eksik günlük
neyse ben de yazmaktan şimdilik sıkıldım belki yine gelirimbeni görürsen selam söyle
he gülom sen bunu diyinkaydirigubbakcemile5
Yıldız Tilbe - Dayan Yüreğim - Video
şarkı bu işdee
demet akalındanda guzel dınlenıooo bende arabesk karıyım loo kıytı köşe slow yesılcam turku ve damar severımm:kedi:
anam süper bişey bu kuzen..tam benlik :lepi:
bana taş atıyo cadı :roflol: :roflol: :roflol: kafam yarıldı nikooo delikafadulden[/B]
cok şekersınnnn bayıldım gunlugnde dıaloguna sempatiksalakcinni
yazamıcayak kadar kötüyüm şu an :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberdiğim an yeminle...allahta seni güldürsün..şerepsiz ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:he tabi öyle dersin bayanssulusmile kolaysa 11 numarayı bana ver :1closedeyes: sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
patronum sen has diyince ingilizce konuşasım geliyo :roflol: haste air pe sweank
vay be çok pis ingilizce konuşurmuşum süprizzzzz :tomato: :roflol::roflol::roflol:
puhahahahahahahah uç uç nikocumsanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacak
uuuç uuuuç nikocum edin sana südyen neyin alacak :sm_cool: :sm_cool: :icecream:
sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı
gebericem gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: iptalim..üst üste yardınız beni ya :roflol: gülmekten yani :smiley-cool:et sütyen ne kuzu ?
bi yaşıma daha girdim
yeni yaşımı makyaj yapark kutlayayım
ben gidiyom makyaja gelirim çiçekler
Anam ne yarışması bende yarışmaya katılcak sıfatmı kaldı :sinifsinif:
Artık değil makyaj yüzüme bilem doğru düzgün bakım neyim etmiyorum kii :1ninca:
Baksana avatara halim içler acısı mafoldumben
Kendime bi çeki düzen etmem gerek eyvahedigeldismile gerçi benim herifte istemiyo artık foto falan koymamı :gitme:
Zaten yeterince güzeller ekliyo resimleri hiç olmazsa içimiz açılıyo zemuszemus
İnsanların göz zevkini bozmamak en iyisi sempatiksalakcinni
Tamam bak geldin topiğinin başına artık halkı isyana yönlendirmicem bi daha olmasın ama topiği başı boş bırakıosun yakışmıyo kankalmaz:
aha buda süper miricansüprizzzzz askı derdi yok ohhhbayanssulusmile
işte bu canım cok rahat bişi..60 kullanımlık falan
yeterrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tişicem offffffffff :roflol: :roflol: :roflol:doğru yere mi geldim burası 11 numara mı
vayy kankamın kankası benimde kankam olan tanrıçamın topişinde ne var ne yok diye giriverdim ve memiş gördümaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?