- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.881
benim sıpaya sölem yaparsa hemen iççem fal
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
allahsenı napmasın bakarım sanada bırgun bıtanem fal içmeye bayıldım amaaakaydirigubbakcemile
Tospikom lens deel bacım ama senin gözlerinin güzelliği eklenince saa öle gelioŞeniz
Sitenin de bi kapasitesi var dee mi boyut olarak sığmayabilür:dilcikar: (memesiolmayankıskançislosmile)
mirimmmopuyorumnanaktan
hatta zeynommopuyorumnanaktangüzel ağzına,sağlık,yazdığın için ellerine sağlık..harikasın bebeğimm hakkını helal et..dur bozuk para veriyim ağırlığın gitsin.
gök yüzünede bak..hehh tamamdır.
dediklerinin çoğu doğru..kaydirigubbakcemile5ama bilmediğim şeyler var,mesela harfler..hiç bahsettiğin harflerden tanıdığım yok..ama kesin konuşan vardır..takıldığım bir mekan yok,ama nişanlımın yada beni tarafımdan biri olabilir o konuşanlar:1ninca:
çok yerinde harika bi fal baktın..çok makbule geçti..inan seneler sonra ilk defa fal baktırdım yeşillik olsun dedim:))senin güzel enerjine çok inanıyorum çünküolumunekankayizsmile
hatta şok olduğum bir kaç şey söyledin helal sanakaydirigubbakcemile5 cidden süpersin..çok çok saol bitanemmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
allah almasın seni :roflol: :roflol: :roflol: bide işaretlemiş puhahaha:roflol:halkanın içindeki şey sensin bak kanka yan duruyorsun böyle oturmuşsun birşey seni sürüklüyo sanki ya da araba sürüyosun nasıl yazdım senaryoyu
Tanrıçam ,dırnakların pars pençesi gibi allama..aklinialirimsmile
cabbar abey seni kızdırmasın:tomato: ,yüzü gözü aşşalara iner..sempatiksalakcinni
tatlı rüyalar küçük melekGood Night
benim sıpa güzel kahve yapar ablaları kırmadı teyzesini yapıyogacım geberttin benii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
estafurullah be annemaklinialirimsmile sen çıtırımsın benim..hemide 53 kiloluk çıtır annemsinopuyorumnanaktan
tospik sende fal iç gel hadi kuzumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi uykular bebeğimGood Night
Miriana reelde senin baktığın fal 5 saat sürüyodur heralde hey maşallh sanaldaki peformansa bak
gacım geberttin benii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
estafurullah be annemaklinialirimsmile sen çıtırımsın benim..hemide 53 kiloluk çıtır annemsinopuyorumnanaktan
tospik sende fal iç gel hadi kuzumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey Hatuna baksana bibertom ya döktürdü:roflol::roflol::roflol: çok alemsin be islom :roflol:
benim sıpaya sölem yaparsa hemen iççem fal
bugün şaftım kaydı ya gözlerim kapani ama canım fal çekiyo :2:
ay ben sana memikleri verem sen bana gözlerini virrrrrrrrrr
çok güzeller kuzum ya
normalde renkli göz sevmem ama seninkilere bitiyom balım
hatta lens almayı dşünüyom bende
tatlı rüyalar küçük melek
benim sıpa güzel kahve yapar ablaları kırmadı teyzesini yapıyo
fal iççem şimci ben.
tatlı rüyalar küçük melek
benim sıpa güzel kahve yapar ablaları kırmadı teyzesini yapıyo
fal iççem şimci ben.
mirim,bekliyorum gülüma.s ama özelden yazıcam sana..senin malum sebeplerden:1ninca:
biber sanada özelden yazıcam seninde malum sebeplerden :1ninca: aklinialirimsmile
Miriana reelde senin baktığın fal 5 saat sürüyodur heralde hey maşallh sanaldaki peformansa bak
okdr telepatıgımmkı içinızı goruyorum kaydirigubbakcemile3mirianam agzina saglik balim , ne telepatik bi hatinsin sen ya Şeniz
iyi uykular bebeğim
olum şişirmedi iştealsanaalsanasmile ne güzel baktı ohh:dance:
ay meleğim kırmaz beni.
yanımda olmaya bayılır
bende hizmet ettirmeye.
her alışverişte bişiler tırtıklar benden kaydirigubbakcemile3
ben seni verene kurban olayım yeşil eriğimŞenizDudu dudu dillerine kurban olayım, böbüğüm benim.opuyorumnanaktan.
Kıskandım laa bana da özelden yaz benneyaptımki
yavru gercekden ınsanın verdıgı enerjıye baglı bde hıc tanımadıgım bırıyse yoldan gecen mesela sempatiksalakcinni eger bırkac noktada sorunu yoksa kesınlıkle baya baya soyluyorum tobe haşa gelecegı deıl daha cok kişilık analızı ıle ona yakın olan seceneklerı
fal bakcagım kısının enerjısı muhım
ınanması lazım banaguvenmesı
kapalı kutu olmaması
ve art nıyetlı olmaması lazım
ornegın bana pek kımse bakamıo neden blmıyorum :bbo:harbıden uzun bakıyorum dogru boshayallersmile
okdr telepatıgımmkı içinızı goruyorum kaydirigubbakcemile3
hehehhehehe
Sen işe gitmiyon mu komşiii.?.ne zamansı yatçan ne zamansı kalkçan.:1closedeyes:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?