Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

allahsenı napmasın bakarım sanada bırgun bıtanem fal içmeye bayıldım amaaakaydirigubbakcemile
benim sıpaya sölem yaparsa hemen iççem fal
bugün şaftım kaydı ya gözlerim kapani ama canım fal çekiyo :2:
Tospikom lens deel bacım ama senin gözlerinin güzelliği eklenince saa öle gelioŞeniz

Sitenin de bi kapasitesi var dee mi boyut olarak sığmayabilür:dilcikar: (memesiolmayankıskançislosmile)

ay ben sana memikleri verem sen bana gözlerini virrrrrrrrrr
çok güzeller kuzum ya
normalde renkli göz sevmem ama seninkilere bitiyom balım
hatta lens almayı dşünüyom bende

kabul ettım bozukları sempatiksalakcinni

helalı hoş olsun yavrueeemmm:kedi:
senı gormeden enerjını aldıgım kadarı bu karsımda olsan daha ıyı olabılırdı ınsallah bıgun olur
sositososito

mekan dedıgım artık sen karar ver ev olur sokak olur bakkal olur olurda olur boshayallersmile
ısme gelınce soyad olur belkıde yanlış gormusumdur sempatiksalakcinni

dımek eyleee sevındım tutmasınaaa merak ettım hangılerıışakkıdı

bende yuklıcem benı bekle

halkanın içindeki şey sensin bak kanka yan duruyorsun böyle oturmuşsun birşey seni sürüklüyo sanki ya da araba sürüyosun nasıl yazdım senaryoyu
allah almasın seni :roflol: :roflol: :roflol: bide işaretlemiş puhahaha:roflol:
senin falınada geçicem dur aklinialirimsmile
bu arada cabbar beni saçımdan sürüklicek sanırsam galibasempatiksalakcinni

Tanrıçam ,dırnakların pars pençesi gibi allama..aklinialirimsmile
cabbar abey seni kızdırmasın:tomato: ,yüzü gözü aşşalara iner..sempatiksalakcinni

sen çok seversin uzun tırnak:roflol: :roflol:
amann ağzından yel alsın ohaoldumsmile tırnağınınn ucunu gösterirsen yakarım diyo vallaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

tatlı rüyalar küçük melek
benim sıpa güzel kahve yapar ablaları kırmadı teyzesini yapıyo
fal iççem şimci ben.

Dudu dudu dillerine kurban olayım, böbüğüm benim.opuyorumnanaktan.

:roflol::roflol::roflol: çok alemsin be islom :roflol:
sırnaşık şey Hatuna baksana bibertom ya döktürdü

Memeliklerinlen beraber gönder ama delikafadulden
Teşekkür edirem kuzum Allah herkese yakışanı veriyor bence senin gözlerinin rengi de yüzünün güzelliğini ortaya kooyuyor emin olyerimseniben ama yeşillik olsun die arada takabilirsin yeşil tonlarını yakıştırırm ben sanaboshayallersmile

mirim,bekliyorum gülüma.s ama özelden yazıcam sana..senin malum sebeplerden:1ninca:
biber sanada özelden yazıcam seninde malum sebeplerden :1ninca: aklinialirimsmile

Miriana reelde senin baktığın fal 5 saat sürüyodur heralde hey maşallh sanaldaki peformansa bak

yavru gercekden ınsanın verdıgı enerjıye baglı bde hıc tanımadıgım bırıyse yoldan gecen mesela sempatiksalakcinni eger bırkac noktada sorunu yoksa kesınlıkle baya baya soyluyorum tobe haşa gelecegı deıl daha cok kişilık analızı ıle ona yakın olan seceneklerı
fal bakcagım kısının enerjısı muhım
ınanması lazım banaguvenmesı
kapalı kutu olmaması
ve art nıyetlı olmaması lazım
ornegın bana pek kımse bakamıo neden blmıyorum :bbo:harbıden uzun bakıyorum dogru boshayallersmile

mirianam agzina saglik balim , ne telepatik bi hatinsin sen ya Şeniz
okdr telepatıgımmkı içinızı goruyorum kaydirigubbakcemile3
iyi uykular bebeğim

olum şişirmedi iştealsanaalsanasmile ne güzel baktı ohh:dance:

hehehhehehe

Mirinin enerjisine ben de gerçekten inanıyorum zaten böyle şeyler enerji ve hisle alakalı bi durum bence bunu ilerletmelisin miri düşünmüyor musun?

Hissiyatını sevdiğim o da bi yetenek hepimiz biliyoruz gaybı sadece Allah bilir, ama falın muhabbeti de güzel olur sevmeyen yoktur. Maksat muhabbet olsun ağzına sağlıkolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…