Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bacim karacigerim ne durumda?
benim ayşo gelicekmi
Taam kanka ya cenabetim die bu kadan üstüme gelinmezki:çok üzgünüm:
go home island go homekötükedihüso kaydirigubbakcemile :tomato:
oyy kıyamam:roflol: :roflol:

Mirinin enerjisine ben de gerçekten inanıyorum zaten böyle şeyler enerji ve hisle alakalı bi durum bence bunu ilerletmelisin miri düşünmüyor musun?

ilerliyeceği kadar ilerlemiş zaten kızım:roflol: daha ilerlerse uçar
maşallah mirime güzel yürekli temiz kalpli meleğimopuyorumnanaktan

isloooooooooooooooo sende göstersene icini nan aklinialirimsmile doktora bosa para vermezsin iste opuyorumnanaktan
Ben içimi bi açsam miriana ağırlıktan ölür taşıyamaz beni mazallah her yerim dökülüo benim yakafamçokkarıştı

Gacım nie saklıon enişte böğrünüo ordan hatun gel artık sahura bişi kalmadı dieaklinialirimsmile

Mirinin enerjisine ben de gerçekten inanıyorum zaten böyle şeyler enerji ve hisle alakalı bi durum bence bunu ilerletmelisin miri düşünmüyor musun?

yıwrım benım saol gamyoncuiremsu ılerletmeyı bırak durdurmaya çalışıyorum her alanda rahatsz edıcı kıtleyebılıyorum arada tabı sezgılerı guclu cok ınsan var kaydirigubbakcemile5

Hissiyatını sevdiğim o da bi yetenek hepimiz biliyoruz gaybı sadece Allah bilir, ama falın muhabbeti de güzel olur sevmeyen yoktur. Maksat muhabbet olsun ağzına sağlıkolumunekankayizsmile
estagfurullah ..ben kendıme hatrlatmak ıstedım sadece hanı bılen bılmeyen yanlıs dusunen olur dıe :1ninca:
bacim karacigerim ne durumda?
küf baglamış lokmana gıtt nahlet gelesıce sempatiksalakcinni
Abartmayın olum kızı 2 dakkada medyum memişe çevirdinizsırnaşık şey
medyum keto olmıyımda tokad yıyen

delikafadulden
benim ayşo gelicekmi

ilerliyeceği kadar ilerlemiş zaten kızım:roflol: daha ilerlerse uçar
maşallah mirime güzel yürekli temiz kalpli meleğimopuyorumnanaktan

ayşo kım labilmiyorumkismile

melegın senın tuglerını yesın zemuszemus

mirim sexü arim ben gördüklerimi siraliyom canim:

1. resimde ince yapili pekte iyi niyetli görünmeyen bi herif görüyorum...sana zarar vermeye calisiyo bu deyyus.. ama o karakterin altinda da bi melek görüyorum seni koruyan..bi yolun var uzun bi yol... bi yerlere kacabilirsin önümüzdeki aylarda.. Burda bi de göz var anacim, nazar var üstünde bol bol dua oku ve kicini kasi biri iltifat ederse...

2.resimde bir zürefaa görüyorum bence bu kocaman bi kismet canim, artik zengin bi koca mi.. lotodan motodan para mi bilemem ama kismet büyük yaneeee... bi de vücut hatlari baya hosca bi bayan görüyorum yan tarafta (renk olarak daha acik olan tarafta) bu da sen olsan gerek :)

3. resimde yine bu ciliz sinsi adami görüyorum, valla sevmedim ben bunu varsa hayatinda buna benzer bi tip uzak dur. Isminde A olabilir kanimca....

benden bu kadan umarim eglenmisindir balim opuyorumnanaktan

yavv bi yavaş olunsempatiksalakcinni
tospiğim elbisene bayıldım:lepi:
mac farların rengi çok şugarda kahverenginin ucu gitmiş gibi
rujuna bayıldım heleki pozuna
yeğeninin maşşallahı var
la senzanın deseni çok iyi inş onun takımına 67 lira baymışsındır
island test kutuna bayıldım:lepi: bu hatunlarda var bi iş ayşoları gelmiyi
tanrıçam ya ilk kahve fincanını nasıl pozladın sankim havada duruyo fincan :uhm:kkda arkasında
tırnaklar süper:lepi:
miriana sen neymişsin bea
ne güzel yorumlamışsın:lepi:
bgn ben hepiciğinizden önce içmiştim kahve bileydim kapatırdım fincanı
tospiğim bu aralar fal içesim geldi

yok bebem sadece kendisi 67 tl indirimli fiyatı
emme bi güzel duri bi güzel duri değer yani
normalde vermem o kadarda işte kapıldım güzelliğine virdim.
ben falımı içtim resimlicem şimci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…