- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.901
ben seni verene kurban olayım yeşil eriğimŞeniz
senin herşeyin meydanda olum neyini yazıyım özelden:icecream:
[B
okdr telepatıgımmkı içinızı goruyorum kaydirigubbakcemile3
Mirinin enerjisine ben de gerçekten inanıyorum zaten böyle şeyler enerji ve hisle alakalı bi durum bence bunu ilerletmelisin miri düşünmüyor musun?
bacim karacigerim ne durumda?
izinliyim komşicancan
Abartmayın olum kızı 2 dakkada medyum memişe çevirdinizsırnaşık şey
benim ayşo gelicekmibacim karacigerim ne durumda?
go home island go homekötükedihüso kaydirigubbakcemile :tomato:Taam kanka ya cenabetim die bu kadan üstüme gelinmezki:çok üzgünüm:
Mirinin enerjisine ben de gerçekten inanıyorum zaten böyle şeyler enerji ve hisle alakalı bi durum bence bunu ilerletmelisin miri düşünmüyor musun?
heee doğru yaaa..alışverişleri yaptın yaaa..düşenemedim bi an..
eee biyerlere gidiyondu ne ettin..aldığın cicişler tatillik değilmiydi
benim yaşlı beden yoruldu kızlar..kaçtım ben..iyi ceceler..
Ben içimi bi açsam miriana ağırlıktan ölür taşıyamaz beni mazallah her yerim dökülüo benim yakafamçokkarıştıisloooooooooooooooo sende göstersene icini nan aklinialirimsmile doktora bosa para vermezsin iste opuyorumnanaktan
estagfurullah ..ben kendıme hatrlatmak ıstedım sadece hanı bılen bılmeyen yanlıs dusunen olur dıe :1ninca:Hissiyatını sevdiğim o da bi yetenek hepimiz biliyoruz gaybı sadece Allah bilir, ama falın muhabbeti de güzel olur sevmeyen yoktur. Maksat muhabbet olsun ağzına sağlıkolumunekankayizsmile
küf baglamış lokmana gıtt nahlet gelesıce sempatiksalakcinnibacim karacigerim ne durumda?
medyum keto olmıyımda tokad yıyenAbartmayın olum kızı 2 dakkada medyum memişe çevirdinizsırnaşık şey
benim ayşo gelicekmi
ilerliyeceği kadar ilerlemiş zaten kızım:roflol:daha ilerlerse uçar
maşallah mirime güzel yürekli temiz kalpli meleğimopuyorumnanaktan
ayşo kım labilmiyorumkismile
melegın senın tuglerını yesın zemuszemus[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?