Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
island test kutuna bayıldım:lepi: bu hatunlarda var bi iş ayşoları gelmiyi

ayburum işeyin deyom işemiyolar ama gerek kalmadı falda gördüm çift çizgiyi gözümüz aydın tiyze oluyozz :teytey: :dance: delikafadulden

kım bu cılız iblis kötükedihüso boynuzunu kırarım onun allamaa

toto oynuomda 3 un 1 i cıkıo bacım :smiley-cool: yınede denıcem bu hafta bıda cıkarsa soz sana karacıger naklı ettırecüm sempatiksalakcinni kuflerınden arındelikafadulden

şaka kızzzz yırım senı agzına goynune narın parnaklarına saglukkkkkalsanaalsanasmile

taam taam opımde gecsınnŞeniz:1hug:

tebi ya ben sana fal bakiveren sen icin küflenmis de nankör gaciiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-:içelim:

yok bebem sadece kendisi 67 tl indirimli fiyatı
emme bi güzel duri bi güzel duri değer yani
normalde vermem o kadarda işte kapıldım güzelliğine virdim.
ben falımı içtim resimlicem şimci

eee 67 lira baymışın dahadamı güzel durmasınlmaz:
çamaşırda kalite çok önemli yaa ben hala 5 yıllık çamaşırlarımı kullanıyom
ahh ahh bi zamanlar azmı heriflere çamaşır sattım
aklıma iç giyimde çalıştığım günler geldi
bikere çok yakışıklı bi çocuk vardı
dükkana gelip habire tanga alırdı garibim bu arada kendine alırdı tangalarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öhö öhömm neyse +18e çevirmiyim
benim dükkan anılarım misafirde tavan yaparda:1ninca:

:roflol: Benim de arkadaşım çamaşırcı da çalışırken ne anılar anlatırdıaklinialirimsmile
Nie şimdi arkasından konuşuon ayburum en sadık müşterileriniz onlardelikafadulden

kım bu cılız iblis kötükedihüso boynuzunu kırarım onun allamaa

toto oynuomda 3 un 1 i cıkıo bacım :smiley-cool: yınede denıcem bu hafta bıda cıkarsa soz sana karacıger naklı ettırecüm sempatiksalakcinni kuflerınden arındelikafadulden

sus gizzz alsanaalsanasmile sen bana karaciger nakletcegine benim ikizlere nakil yaptir sempatiksalakcinni

şaka kızzzz yırım senı agzına goynune narın parnaklarına saglukkkkkalsanaalsanasmile

Şeniz gönnümüde almayi bilmesen, ben sana yapcemi bilirim ya neyse bende seni yirim ozaman
taam taam opımde gecsınnŞeniz:1hug:

:roflol: Benim de arkadaşım çamaşırcı da çalışırken ne anılar anlatırdıaklinialirimsmile
Nie şimdi arkasından konuşuon ayburum en sadık müşterileriniz onlardelikafadulden

valla en sadık müşteri onlardı hiç para hesabı yapmazlardı alıp direk kasaya yönelirlerdi
hee bide cam sapığımız vardıki
işi gücü vitrindeki cansız mankenlerimizi dikizlemekti:roflol::roflol::roflol:

Te allam ne tipler var yaasırnaşık şey

bebem,havada duruyo zaten:)ciddiyim bak..fal tuttu,onu göstermek için çektim havada iken..fal tuttu ama ben kaparken dilek tutmadımkaydirigubbakcemile3
mirim valla süpersonik baktı..cabbarı gördün sen,nası bildi amaaklinialirimsmile

anlaşıldı gaydı gay:icecream: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siz bombayı biliyomusunuz bi adam su damacasına tecavüz etmeye çalışmıştı :roflol: :roflol: :roflol: bide bank'a tecevüz edip şeysini koparmıştı biri :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…