- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.941
bebem,havada duruyo zaten:)ciddiyim bak..fal tuttu,onu göstermek için çektim havada iken..fal tuttu ama ben kaparken dilek tutmadımkaydirigubbakcemile3
mirim valla süpersonik baktı..cabbarı gördün sen,nası bildi amaaklinialirimsmile
tanrıçam da hatırlatmış:asigim:
şuan tam saati
Rabbim bidaha böyle bi acı yaşatmasın:Saruboceq:
Oooo hadi inşallah pinaxım:teytey:
Sen bi tane daha doğur zaten çocuun olduğuna inanmıcak kimse
Bu topiğe girenin ayşosu kaçıyo:1shok:
Nesse bu ay yırttım da önümüzdeki ay uğramıyım ben buraya:umursamaz:]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siz bombayı biliyomusunuz bi adam su damacasına tecavüz etmeye çalışmıştı :roflol: :roflol: :roflol: bide bank'a tecevüz edip şeysini koparmıştı biri :roflol: :roflol:
hemide neler nelerTe allam ne tipler var yaasırnaşık şey
valla süperdi tanrıçambebem,havada duruyo zaten:)ciddiyim bak..fal tuttu,onu göstermek için çektim havada iken..fal tuttu ama ben kaparken dilek tutmadımkaydirigubbakcemile3
mirim valla süpersonik baktı..cabbarı gördün sen,nası bildi amaaklinialirimsmile
anlaşıldı gaydı gay:icecream: :roflol: :roflol: :roflol:
heee biliyom hemide sırma su damacanasınaydıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
siz bombayı biliyomusunuz bi adam su damacasına tecavüz etmeye çalışmıştı :roflol: :roflol: :roflol: bide bank'a tecevüz edip şeysini koparmıştı biri :roflol: :roflol:
ben ne yazikki okuyamıyorum ayşodan ötürü(islandımzn sayesnde dilime dolandı)nur yüzlüm..allah razı olsun,sende paylaştın saol((
ben allah kabul ederse yasin okuyacam ölenlerin ruhlarına..sizde okuyun..fatihada olsa okuyun canlarım
bgn benimde kaza yapışımın 1.ayı ölümün eşiğinden dönmüş birisi olarak şunu belirteyimki
ölüm hepimize okadar yakınki
tospik benim o fincanda gördügümü sende gördünmü yoksa benim biyolojik saatim mi tiklamaya basladi? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?