Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

O yine daha insancılmış.
Hiç unutmuyorum 5 sene önce olan bi olay ünv.hazırlık sınıfındayım. Bizimkiler gazeteden ahberi kesip duvara yapıştırmış sınıfta
Adamın biri at öifliğinden sürekli aynı atı kiralıyormuş 2-3-5 derken şüphelenmiş adamlar takip etmişler atı aldıktan sonra.
Adam meğer her seferinde atı tenhaya kaçırıp tecavüz ediyormuş allahın belası çükü kopasıcaklava:
Haberi yapanlar beni öldürdü atın fotoğrafını gözlerine tanınmasın diye film çekerek koymuşlar:roflol:
Traji komik bi olay hatta bir faciaydı.
Neree gidio bu insanlık:1ninca:

Te allam ne tipler var yaasırnaşık şey
hemide neler neler
karısından gizli çıtır sevgilisine lolitenli tanga alıp bak eşime durumu çaktırmayın diyenmi yoktu
eşide 1 numaralı müşterimizdi

valla süperdi tanrıçam
demek yanlış görmemişim fincanı

anlaşıldı gaydı gay:icecream: :roflol: :roflol: :roflol:

heee biliyom hemide sırma su damacanasınaydı
o günden beri 5 ltrelik su alıyoz eve
:roflol::roflol:
nur yüzlüm..allah razı olsun,sende paylaştın saol((
ben allah kabul ederse yasin okuyacam ölenlerin ruhlarına..sizde okuyun..fatihada olsa okuyun canlarım
ben ne yazikki okuyamıyorum ayşodan ötürü(islandımzn sayesnde dilime dolandı)
Rabbim kabul etsin dualarınızı:Saruboceq::Saruboceq:

17 agustos 1999 da bende türkiyedeydim ankaradaydim, kizim daha 4 aylikti ozaman...kurtuldugumza sevinemeden ardi ardina aci haberler aldik! Allahim bir daha yasatmasin rabbim!

aslında yeni inci kullanıyodum ama la senzanın çamaşırları yıpranmıyo anacım
makineye attığın gibi çıkıyo
çeliktepede fabrika satış magazası varmış
oraya götürcek arkadas beni
10 liraya memiklik varmış

ayburum o ölüm denen şeyin ne kadar yakın oldugunu 19 yaşında hissettim.
Allaha şükür sakat kalmadan,muhtaç kalmadan atlatmışız şükür Yaradana.
17 ağustosu hatırlamak istemiyom
çok fena.

mirim cvp yazıcam sana,sürem dolmadı henüzyerimseniben
bibertom senin falada atıcam 2 tane..tospim töbe pismillah başı kavuklu biri çıkmış kızfisfisfisneyse sanada atarız:)
canlar müsadenizle sahur edip gelicem,kk açık kalsın,beni of görüp üzülmeyin:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…