Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tospiğim faldan anlamam ama kocaman bi göz gördümklava:
ay canım ben nazara çok inanırım
ve inan bana çokta nazara gelirim
o konuda napcamı şaşırdım
sonunda bebik olur mu bilemem, bu esnada ne gibi bi önlem aldiklarina bagli kaydirigubbakcemile3 benim gördügüm o sürecin biraz öncesi :hulya:

haaaaaaaa
olsun o süreç.
şöle esmer yagusuglu edeleli bi talibim çıksın
evlenim bebe yapam be bayanssulusmile

imsak vaktine az kaldı bende kocişi sahura kaldırayım
herif pcyi açık görmesin yakında dalacak banaklava:
o çekyatta ben burda kaydirigubbakcemile3
tospik falını bende merak ettim
neler yorumlancak
bu arda yeni incide kalitelidir uzun yıllar kullanılabilir

nikooooo hala geçmişi okuyup alıntı yapıp koca bi özetle sunuma hazırlanıyo heral kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nikoooo slm olsun sana bu arada akasiamında sana çok slmı vardıolumunekankayizsmile

bende zibarmaya gidiom sizle burda cene calmaktan migdem sirtima yapisti acliktan... haydin iyi sahurlar yavrular mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

patronumu beklediğim için turşusunu kurduğum fotolarımı ekliyorum sempatiksalakcinni
bir tek kozmetiklerim kaldı onları da eklicem inşaallah mirmirmirmir
bazılarını çocuk reyonundan aldım zemuszemus

pijama altlarım bayanssulusmile bayılıyorum puantiyeye opuyorumnanaktan beyaz üzerine siyah puantiye, fuşya üzerine beyaz puantiye ama kırmızı çıkmış kaydirigubbakcemile

ikisi de lacivert ama siyah gibi çıkmış alsanaalsanasmile

siyah olan bluzumu pendik pazarından 3,5tlye aldım acayip bir havası var aklinialirimsmile

pudra pembesi pardüsemi annem aldı opuyorumnanaktan aslında çok güzel bir rengi var ama resimde belli olmamış :gitme:
diğer pardüsemin kumaşı çok güzel. aşırı sıcağa rağmen çok rahatım hiç terletip bunaltmıyor bayanssulusmile

Ay dayanamadım ekledim ben sırayla yorumlarsınız yine beklerim ben

]

kız kaç açıdan cekdın oyle sempatiksalakcinni

baslıyorum enerjım dusdu azcık ama ıdare et bilmiyorumkismile
gercekleştıremedıgın bır ıdealın gorunuyor bu konuda bırıne kızıorsun

aıle bıreylerınden bırıyle sankı çekişmen var fıkır zıtlıgı ve ıletişimszlık..bu canınısıkabılır
bı erkek var zayıf sacları gur gbı bunla cok yakın temas konusman olacak
sankı sen ısteksızsın moralını bozmuş bu kişi guvenszlıklerın var
bı dger yanda dans ettgn kumral yakısıklı bırı var dans artık mecazımı gercekmı bılemem romantık bır an var -tatlicadiarzu-
yanı senı kıskanıp elde edemeyen bırı var..artık cıkdıgınmı cıkacagın cocukmu blmıom ozel hayatını ama o sevdgn kısıyle sankı küsluk var yada olacak ama bır kuş haber getırıp sızı bırleştırıyor..
bır erkke cıkmıs yıne orta yaslarda ıste 28den yukarı egılmıs bırsey seryor yere

evet bıraz sendede negatf bakışlar var ..kendıne guvenlı bırısın ama bıraz karamsarlıgın ustunde bugunlerdeoda senın yıldızını düşürüo dıkkat :1ninca:

tabagında kovboy cıkmıs yakısıklı..uzun ınceee sempatiksalakcinni

sende tam karşısında geysa gbı cıkmışsın..bırbırınızı tamamlıosunuz arada azcık mesafe var ama aşılacak...

aılede rahatsz bır kadın var..hastane gorunuyor ama hallolacak...

bukederrrrbilmiyorumkismile

:roflol: ağzına sağlık cnm benim enerjin düşük de olsa tuttu kız Şeniz

NİKONCANNtshort ve pıjamalar super trenckotlardaaaazemuszemus

pıjamalar lcw denmı gecen gttım gormedımdeee
ya burnuma poğaça kokdu geberıormmm üşenmyorum yapmayada nenem sımdı soylenırrr mutfagı dgıtom dıe uf ya delı gbı açımmm peynır yıye yıye spedı gonzales oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…