- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.961
bebik var deme sakın banada öyle geldi çünkünem ama ben pek anlamameyvahedigeldismile
ay canım ben nazara çok inanırımtospiğim faldan anlamam ama kocaman bi göz gördümklava:
sonunda bebik olur mu bilemem, bu esnada ne gibi bi önlem aldiklarina bagli kaydirigubbakcemile3 benim gördügüm o sürecin biraz öncesi :hulya:
haaaaaaaa
olsun o süreç.
şöle esmer yagusuglu edeleli bi talibim çıksın
evlenim bebe yapam be bayanssulusmile
Ay dayanamadım ekledim ben sırayla yorumlarsınız yine beklerim ben
]
kız kaç açıdan cekdın oyle sempatiksalakcinni
baslıyorum enerjım dusdu azcık ama ıdare et bilmiyorumkismile
gercekleştıremedıgın bır ıdealın gorunuyor bu konuda bırıne kızıorsun
aıle bıreylerınden bırıyle sankı çekişmen var fıkır zıtlıgı ve ıletişimszlık..bu canınısıkabılır
bı erkek var zayıf sacları gur gbı bunla cok yakın temas konusman olacak
sankı sen ısteksızsın moralını bozmuş bu kişi guvenszlıklerın var
bı dger yanda dans ettgn kumral yakısıklı bırı var dans artık mecazımı gercekmı bılemem romantık bır an var -tatlicadiarzu-
yanı senı kıskanıp elde edemeyen bırı var..artık cıkdıgınmı cıkacagın cocukmu blmıom ozel hayatını ama o sevdgn kısıyle sankı küsluk var yada olacak ama bır kuş haber getırıp sızı bırleştırıyor..
bır erkke cıkmıs yıne orta yaslarda ıste 28den yukarı egılmıs bırsey seryor yere
evet bıraz sendede negatf bakışlar var ..kendıne guvenlı bırısın ama bıraz karamsarlıgın ustunde bugunlerdeoda senın yıldızını düşürüo dıkkat :1ninca:
tabagında kovboy cıkmıs yakısıklı..uzun ınceee sempatiksalakcinni
sende tam karşısında geysa gbı cıkmışsın..bırbırınızı tamamlıosunuz arada azcık mesafe var ama aşılacak...
aılede rahatsz bır kadın var..hastane gorunuyor ama hallolacak...
bukederrrrbilmiyorumkismile
:roflol: ağzına sağlık cnm benim enerjin düşük de olsa tuttu kız Şeniz
ben bekliyommmmmmmmmmmmmm
sıra benimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?