- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.101
he ya guccuk zıpa isloya bak büyüdü de hap çentiği çiziyo
tamam islom sana güveniyorum yoksa çıkamıcam şu işin içinden zemuszemus:gitme:
ben de senle hapa mı başlasam ne aklinialirimsmile
burdan gittin kardeş topik mi oldun buranın yerlisigel bakim buraya kabuğunu mu beğenmiyorsun kaydirigubbakcemile
nise taze gelin olucaksın daha fazla çekiyim saçlarını Şeniz
patronum ezgi iyiden iyiye ata bindi biliyon mu kaydirigubbakcemile5
he evet çabaları var çamur atarak, suçunu bastırarak. Allahın cezası bi nokta koyamadı anca virgüller
kız Aybur ne duası bu aklinialirimsmile inşaallah yarabbim dualar kabul olsun :Saruboceq:
henecanla bekliyorum :dance: kendime alınmış gibi seviniyorum sositososito senle ortak bişey kullanmak :asigim: sositososito
di mi kelibeğim olumunekankayizsmile
burnu fındık,ağzı kayfe fincanımŞeniz yeşillik olsun işte:hulya:
ay kızlar siz gayve falı bakıyormuşsunuz yaa tanrıça miriana looooo huuuu evlenecem mi la ben bana da baksanıza ya eve gider gitmez içecem hemen bitane ben de istiyom kavuşacaz mı? hangi şehirde yaşayacaz? ve bir çok sorunun tahminini merak ediim bebekler
ve aleykümesselam ciğerimŞenizselamin aleyküm :kedi:
ciğerini yediğim not bırakır öyle gidermişŞenizsorumluluk sahibi deniz kızımolumunekankayizsmilebacılar şuan bıraz mıdem bulanıo 16.00 da işe gtcem.20.00da gelcem.erken yada gec gelebılırım bılemıomm...
gece musaıt olurum yani..sımdı saatverırım gelemem ayıp olar gece burlarda olun işdeeturkbayragi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eee toprağam benim ya:lepi:heheh nenemde içinı cok hazırlamış tahmınımce bızde onu patates domates ve bıber dolması seklınde yaklaşık 1 ay yıyecegız eyvahedigeldismile
a.s ama niko garısı görmüyo niyeysetanrıçamda farketmiş pime dolapta
olum senin her mokum ortada neyine bakıcaz:roflol:Danrıçam Mirianam ben de içicem birazdan gayfe baa da bakarsınız de mi zira bu ara çok ihtiyacım var:gitme:
gece kaçamak yapaklinialirimsmileöptüm,kokladım mıncırdım kankemiolumunekankayizsmileOfff internetim çok yavaş ve vaktim kısıtlı canlarım bilmiyorumkismile
yine döktürmüşsünüz gece ama okuyamicam ühühü mafoldumben
canlarım çıkmam lazım şimdik, çok öpüyorum! opuyorumnanaktan
buraya niye adım adım koymuyosunalsanaalsanasmileArzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus
[/url][/IMG]
delikafaduldenbunlarda benim cicişler
ama lütfen dikkat mango yazdım MANGO değildelikafadulden:jeyyar:
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmilehatunlar bu akşam evde olmıycam
abimlerle ramazan şenliklerine gitcez
önce lunapark keyfi tabi sıra yoksa
sonrada dursunali erzincanlıyı dinliycez bayılıyom adamım yaa
falın yorumlarını gelince okuyuveririm yavv fal dedikte benim fal epey geride kaldı
island hadi fallarımızı güncelliyek
alo buyrun fal bilim merkezialo bir ki merkezden
tanrıça ve miriana hatunununa
kayfeler içilmiş
fallar kapatılmış sizi bekliyi:jeyyar::jeyyar:
romantik kelebeğimhihoyyytCanım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerları
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:
[/url][/IMG]
yok ayburum,YERALTI ÇARŞISI na gidicez nikomlavallamı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sizi kokoşlar elcayamı gidiyonuz
hoşgeldin kardeş:lepi:selam hanımlar ben kardeş topikten geldim
senin kanka bizim kanka ayburumolumunekankayizsmilekardeş topicten gelmiş
yerim seni yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yokken xzgime iyi bakın haaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ve aleyküm selam gözümolumunekankayizsmilenede kaldın:mymeka:önceden bekliyodumaklinialirimsmilesilamun aleykümmmmaklinialirimsmile
kankam,çocuk reyonuna gidemedim,zaten vaikiki'ye bile zor gittim,yolumun üzeriydi uğradım 2 dakika,senin aşkınaaklinialirimsmilealıyımda şaşırsın dedim:roflol:patronumun ramazan ayında olduğu nasıl belli oluyor gamyoncuiremsu ve aleyküm selam patronum
smilli olanından da buldun mu patronum delikafadulden çocuk bölümündeydi o :roflol:
alışveriş yapan hatunlar ne güzel değil mi aynı bizim topiğin hatunları gibi :içelim: o tshirtin adı tanrıçaynan niko alışveriş yapıyoo :dance:
hatta sana onun beyazını alıp gönderecektim ama aklımda başka bir plan var ne zamandır :dance: çok henecanlandım şimdi :asigim::asigim: :sm_cool: bekliyorum fotoğraf opuyorumnanaktan :sm_cool: :dance:
miri gidiyom hemen içmeye bebem
Kanka nie öle diyon bi kahvaltıya gittiğimizi biliyonuz başka ne moklar çevirdiğim belli deelaklinialirimsmileolum senin her mokum ortada neyine bakıcaz:roflol:
kaydettim resimleri,sallıycam birazdan..bozuk paralarımı hazırlaaklinialirimsmile
Bura ful resim dolu zati hacı ondan işgaliyet yapmiim merak edene adresi veriim dedimolumunekankayizsmileburaya niye adım adım koymuyosunalsanaalsanasmile
bayıldımmmboshayallersmilekızaam,artık sana yapıcak yorum bulamıyorum!allah özenmiş yaratmış,makyajda süper ötesi..
kanka,o değilde:hulya:bi simokey ayyss-tatlicadiarzu-yapsana benim için be hacı aklinialirimsmile
İLk sende gördüydüm kankam sağolasın benim de hoşuma gittikaydirigubbakcemile5romantik kelebeğimhihoyyyt
çok hoş olmuş..duvarın güle güle kullansın:))ayrıca el işinde pek nostaljikbayanssulusmile
hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol:burdan gittin kardeş topik mi oldun buranın yerlisigel bakim buraya kabuğunu mu beğenmiyorsun kaydirigubbakcemile
nise taze gelin olucaksın daha fazla çekiyim saçlarını Şeniz
patronum ezgi iyiden iyiye ata bindi biliyon mu kaydirigubbakcemile5
henecanla bekliyorum :dance: kendime alınmış gibi seviniyorum sositososito senle ortak bişey kullanmak :asigim: sositososito
kanka beni istemeye geldiklerinde makinede yaptımmirim ömrümün en uzun kahvesini pişirdim:))) bebem steme geldiklerinde kahve yaparkene bu kadan henecanlanmamıştım la:)
islom,ben sana istediğim makyaj resmini ekliyecem birazdan gülüm..ayrıca ne meşkuliyeti olumalsanaalsanasmileduymıyım bidaha..:umursamaz:
ezgim 3 tane müşterim var:smiley-cool:aybur,arzu,islosanada yarın sallarız olurmu kuzu kulağımolumunekankayizsmile
islom,ben sana istediğim makyaj resmini ekliyecem birazdan gülüm..ayrıca ne meşkuliyeti olumalsanaalsanasmileduymıyım bidaha..:umursamaz:
ezgim 3 tane müşterim var:smiley-cool:aybur,arzu,islosanada yarın sallarız olurmu kuzu kulağımolumunekankayizsmile
gaza bak, asfalt ağladı bee süprizzzzzaklinialirimsmileHay smilelarını sevdiğim zeka küpüm buldu çözümüaklinialirimsmile
Nikoo nolur laa yarın sana da bana da aliim şu kontrollü haplardan hadi be niko sakata gelmiim tek başımakaydirigubbakcemile3
beğenmene sevindim prensesim Şeniz senin tchibo pijamaların kadar olamaz ama aklinialirimsmilekabugumu begenmemek mı haşa :kedi:
hayır hayırr saçlarıma dokunma bebegım dugunden sonra yolarsın
buarada aldıklarını gordum once bır dıbım dustu anca toparlandım
thırtlerın harıka otesı pıjamalarda ole nerden aldın bebegım bende alayım ceyızıme laelaelaelaelae
niko karısı önce burayı gördü patronum :mymeka:ben dedim şimdi der, yalnız tshirte dikkat üzerinde smil var :roflol::roflol::roflol:a.s ama niko garısı görmüyo niyeysekaydirigubbakcemile5
melem,EMİNÖNÜYERALTI ÇARŞISI nı tek geçerim ben:lepi: :roflol: çoğunlukla ordan alırımbayanssulusmile april kankamda CUMA PAZARI takılırbayanssulusmile :roflol: :roflol:
bi MANGO'ya gidemeik aprilimleboshayallersmilesempatiksalakcinni
yok ayburum,YERALTI ÇARŞISI na gidicez nikomlaahahahahsempatiksalakcinni :roflol:
çok büyük sürprüz oldu kankam :asigim: ince düşüncelerin adamı patronum zemuszemus :dance:kankam,çocuk reyonuna gidemedim,zaten vaikiki'ye bile zor gittim,yolumun üzeriydi uğradım 2 dakika,senin aşkınaaklinialirimsmilealıyımda şaşırsın dedim:roflol:
çok güzeeeel:lepi:evet evet..tanrıçaynan niko alışverişi seviiii:roflol: :roflol:
göndermiş kadar oldun nikom:asigim:dersem inanmane yollıcasan lütfen yolla:1closedeyes:hediyelere açığım:roflol: :roflol:
sen planlarını faliyete geçirebilirsin kanka:smiley-cool:
bu arada uzun zamandır çekiliş yapmıyoruzyapsakmı neboshayallersmile
sabahtan beri bi içemedin yedin bitirdin beni kuzi
Uploaded with ImageShack.us
bu anzavur pasajından 25 tl
buda anzavurdan 10 tl
seven hill 20 tl
seven hill tanesi 10 tl
kaç tane beyaz badim var ben unuttum hala alıyorum :)
lcw 20 tl
bobi brown gloss 20 tl
dudakta duruşu gözlere verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)
6'lı mac far 31 tl
cilinique tonik ,likit sabun,maske,gündüz nemlendiricisi 69 tl sadece tonic 48 tl magazalarında
mac far 7 tl
sunumluk memelik 67 tl la senza
ablaları geleceğin kokosu elbisesini ben aldım bugün hedaye canı cıktı gün boyunca yanımda :)
yap heycan yap sana neler edecım :jeyyar: fırıldagını yırım antalyadayım gunduz pişıoz ama gece serın ya ohhhkaydirigubbakcemile2
yenı gormusmuss hadıı ordannsempatiksalakcinni beklıom senı arzu manıtası
Arzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus
[/url][/IMG]
canımselam kızlar
maşallah çeneniz ne düşük ya hızınıza yetişemem ben asla onu anladım sempatiksalakcinni
onu bunu bilmem ama,yazın istanbulda yaşanmaz:umursamaz: :umursamaz:kalabalığı,trafiği,stresi,insanları cidden çekilmiyo:umursamaz:olmaz olurmu bebegımm sempatiksalakcinni
ya bu havalar ne zaman duzelıcekmıs ya uyutmuyor yasanmıyor
walla bugun kı sıcaklıkta yumurta pişer,börek de olur,çay da demlenir,tombik tavuk döner,mısır patlar,kestane kebap Allah ne verdiyse oturup yerdik neyse yarına artık
inan seni şaşırtmak için yaptımsositososito aklinialirimsmileniko karısı önce burayı gördü patronum :mymeka:ben dedim şimdi der, yalnız tshirte dikkat üzerinde smil var :roflol::roflol::roflol:
o zaman tanrıçaynan aprillan niko yeraltı çarşısına gidiyoo süprizzzzz :roflol::roflol::roflol:
çok büyük sürprüz oldu kankam :asigim: ince düşüncelerin adamı patronum zemuszemus :dance:
ben de çalışmalara başladım umarım bu sefer beceririm sositososito daha önce başarsaydım süper bir süpriz olacaktı
Kankigillerciklerim olumunekankayizsmile, valla söğüş oldum haşlandım bu çıcaklardan ....
öffff..öfffff..balkonla oda arası dokuyorum.kafamçokkarıştı.
nassınız bakalım kaaave falı sırası kimde.. arzuşta sıraya girmiş..
en sona ben kaliiim, falım fallanmış zaatii..:1closedeyes:
mirişim en sona ben kaldım..bana daha fazla yoğunlaşabilesin diye büüüle yaptım..buyrunnnnnnnnn:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?