Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
he ya guccuk zıpa isloya bak büyüdü de hap çentiği çiziyo
tamam islom sana güveniyorum yoksa çıkamıcam şu işin içinden zemuszemus:gitme:
ben de senle hapa mı başlasam ne aklinialirimsmile

Hay smilelarını sevdiğim zeka küpüm buldu çözümüaklinialirimsmile
Nikoo nolur laa yarın sana da bana da aliim şu kontrollü haplardan hadi be niko sakata gelmiim tek başımakaydirigubbakcemile3

kabugumu begenmemek mı haşa :kedi:
hayır hayırr saçlarıma dokunma bebegım dugunden sonra yolarsın
buarada aldıklarını gordum once bır dıbım dustu anca toparlandım
thırtlerın harıka otesı pıjamalarda ole nerden aldın bebegım bende alayım ceyızıme laelaelaelaelae

burnu fındık,ağzı kayfe fincanımŞeniz yeşillik olsun işte:hulya:
maksat muhabbet olsunsallıyorum öylebayanssulusmileama mirim bu işi cidden biliyo
kuzen sana fal bakmama gerenk yok..
evet evleniceksiniz:hulya:
bursada yaşıycaksınız:hulya:
çok sevineceğin bir işe başlıyacaksın:hulya:anladınmı aklinialirimsmile

selamin aleyküm :kedi:
ve aleykümesselam ciğerimŞeniz
ciğerini yediğim not bırakır öyle gidermişŞenizsorumluluk sahibi deniz kızımolumunekankayizsmile
heheh nenemde içinı cok hazırlamış tahmınımce bızde onu patates domates ve bıber dolması seklınde yaklaşık 1 ay yıyecegız eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eee toprağam benim ya:lepi:
tanrıçamda farketmiş pime dolapta
a.s ama niko garısı görmüyo niyeyse kaydirigubbakcemile5
Danrıçam Mirianam ben de içicem birazdan gayfe baa da bakarsınız de mi zira bu ara çok ihtiyacım var:gitme:
olum senin her mokum ortada neyine bakıcaz:roflol:
kaydettim resimleri,sallıycam birazdan..bozuk paralarımı hazırlaaklinialirimsmile

gece kaçamak yapaklinialirimsmileöptüm,kokladım mıncırdım kankemiolumunekankayizsmile
Arzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus

[/url][/IMG]
buraya niye adım adım koymuyosunalsanaalsanasmile
bayıldımmmboshayallersmilekızaam,artık sana yapıcak yorum bulamıyorum!allah özenmiş yaratmış,makyajda süper ötesi..
kanka,o değilde:hulya:bi simokey ayyss-tatlicadiarzu-yapsana benim için be hacı aklinialirimsmile

bunlarda benim cicişler
delikafadulden
ayburum,yeşil bluzune geberdimmdelikafaduldenoff yarında onumu gidip alsam:roflol: :roflol:
rengi,modeli tam benlik:asigim:etek senin tarzın için süper melemkaydirigubbakcemile5çantana bayıldımboshayallersmilehepsini güzel günlerde kullan bebem..şans getirsin cicilerinbayanssulusmile

ama lütfen dikkat mango yazdım MANGO değildelikafadulden:jeyyar:

melem,EMİNÖNÜYERALTI ÇARŞISI nı tek geçerim ben:lepi: :roflol: çoğunlukla ordan alırımbayanssulusmile april kankamda CUMA PAZARI takılırbayanssulusmile :roflol: :roflol:
bi MANGO'ya gidemeik aprilimleboshayallersmile
sempatiksalakcinni
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
hayalimdeki eğlence..ama bu senede çok uzak bu hayallerbenneyaptımkiçünkü sevdiğim yanımda yok..tek başımada bi yere göndermiyeceği için..offf ulen off bizim içinde eğlen,çok güzel geçiyodur şu an umarım gülümŞeniz
alo bir ki merkezden
tanrıça ve miriana hatunununa
kayfeler içilmiş
fallar kapatılmış sizi bekliyi:jeyyar::jeyyar:
alo buyrun fal bilim merkezi
astrolog mirican,tanrıça,kişisel gelişim,pekişim,çekişim su falı para piskoloci falan fişan zart zurtsempatiksalakcinni
ivit dinliyorum

Canım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerları
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:

[/url][/IMG]
romantik kelebeğimhihoyyyt
çok hoş olmuş..duvarın güle güle kullansın:))ayrıca el işinde pek nostaljikbayanssulusmile

vallamı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sizi kokoşlar elcayamı gidiyonuz
yok ayburum,YERALTI ÇARŞISI na gidicez nikomla ahahahahsempatiksalakcinni :roflol:
selam hanımlar ben kardeş topikten geldim
hoşgeldin kardeş:lepi:
yaşasın topik kardeşliği:lepiah aprilim olaydı:gitme:)
uzun zamandır gelmiyosun,nasılsın ezgimŞeniz

kardeş topicten gelmiş
yerim seni yaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yokken xzgime iyi bakın haaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senin kanka bizim kanka ayburumolumunekankayizsmile
ayrıca ezgim çok önceden gelir burayahihoyyytbüssürü büssürü resim paylaştı bizlenhihoyyyt

silamun aleykümmmmaklinialirimsmile
ve aleyküm selam gözümolumunekankayizsmilenede kaldın:mymeka:önceden bekliyodumaklinialirimsmile

kankam,çocuk reyonuna gidemedim,zaten vaikiki'ye bile zor gittim,yolumun üzeriydi uğradım 2 dakika,senin aşkınaaklinialirimsmilealıyımda şaşırsın dedim:roflol:
çok güzeeeel:lepi:evet evet..tanrıçaynan niko alışverişi seviiii:roflol: :roflol:
göndermiş kadar oldun nikom:asigim:dersem inanmane yollıcasan lütfen yolla:1closedeyes:hediyelere açığım:roflol: :roflol:
sen planlarını faliyete geçirebilirsin kanka:smiley-cool:
bu arada uzun zamandır çekiliş yapmıyoruzyapsakmı neboshayallersmile

miri gidiyom hemen içmeye bebem

sabahtan beri bi içemedin yedin bitirdin beni kuzi

olum senin her mokum ortada neyine bakıcaz:roflol:
kaydettim resimleri,sallıycam birazdan..bozuk paralarımı hazırlaaklinialirimsmile
Kanka nie öle diyon bi kahvaltıya gittiğimizi biliyonuz başka ne moklar çevirdiğim belli deelaklinialirimsmile
Bozukların hazır bidenem saç saç yapcam sen bakınca

Bura ful resim dolu zati hacı ondan işgaliyet yapmiim merak edene adresi veriim dedimolumunekankayizsmile
simoki isteyin ha bebeğim yapmam mı aşkom yaa ama yap demekle olmii
Sen istediğini anat adım adım yapiimbayanssulusmile

romantik kelebeğimhihoyyyt
çok hoş olmuş..duvarın güle güle kullansın:))ayrıca el işinde pek nostaljikbayanssulusmile
İLk sende gördüydüm kankam sağolasın benim de hoşuma gittikaydirigubbakcemile5

heyyyy kahve falı bakılıyormus burda
tanrıcam banada bakıcan mı???
buarada ıyıyım tancıram hazırlık falan yapıyorum
aprıl nerde kı?
askerden geldı dmı sevgılısı bebegım uzaktan anca bukadar takıp edıyorum

hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol:
ne diyo kıza ya:roflol: :roflol: :roflol: su katılmamışım:roflol:
maşallah,ayağı geçti iyice demekiletisinde gördüm,rabbim gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan
picamada aldım kankaaklinialirimsmilehep ortak giyenelim pişti olalım:asigim:nolarrr nolaarr:icecream: :icecream: :smiley-cool:

mirim ömrümün en uzun kahvesini pişirdim:))) bebem steme geldiklerinde kahve yaparkene bu kadan henecanlanmamıştım la:)
kanka beni istemeye geldiklerinde makinede yaptımbol köpüklü köpüklüsempatiksalakcinni

islom,ben sana istediğim makyaj resmini ekliyecem birazdan gülüm..ayrıca ne meşkuliyeti olumalsanaalsanasmileduymıyım bidaha..:umursamaz:
ezgim 3 tane müşterim var:smiley-cool:aybur,arzu,islo sanada yarın sallarız olurmu kuzu kulağımolumunekankayizsmile

Hay hay balım becerlemeye çalışırım ekle sen gülomopuyorumnanaktan

olmaz olurmu bebegımm sempatiksalakcinni
ya bu havalar ne zaman duzelıcekmıs ya uyutmuyor yasanmıyor
walla bugun kı sıcaklıkta yumurta pişer,börek de olur,çay da demlenir,tombik tavuk döner,mısır patlar,kestane kebap Allah ne verdiyse oturup yerdik neyse yarına artık

Anacım ben biraz bahçede serinliyim geliim teyyare bile işe yaramıyor yanıyommkafamçokkarıştı
Danrıçam fala odaklan bebeğim enercimi burda bırakıp gidiom uuhhmm ıhhmmmm neyse halim çıksın falımsempatiksalakcinni

Hay smilelarını sevdiğim zeka küpüm buldu çözümüaklinialirimsmile
Nikoo nolur laa yarın sana da bana da aliim şu kontrollü haplardan hadi be niko sakata gelmiim tek başımakaydirigubbakcemile3
gaza bak, asfalt ağladı bee süprizzzzzaklinialirimsmile
beğenmene sevindim prensesim Şeniz senin tchibo pijamaların kadar olamaz ama aklinialirimsmile
niko karısı önce burayı gördü patronum :mymeka:ben dedim şimdi der, yalnız tshirte dikkat üzerinde smil var :roflol::roflol::roflol:
biz eminönü yer altı çarşından alsak yazsak bi de bizi beğenmez gerry :roflol: böylelerine bakmaz gıcın samsağına çıkar dağın yüseğine denir benneyaptımki :roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman tanrıçaynan aprillan niko yeraltı çarşısına gidiyoo süprizzzzz :roflol::roflol::roflol:
çok büyük sürprüz oldu kankam :asigim: ince düşüncelerin adamı patronum zemuszemus :dance:
ben de çalışmalara başladım umarım bu sefer beceririm sositososito daha önce başarsaydım süper bir süpriz olacaktı

Kankigillerciklerim olumunekankayizsmile, valla söğüş oldum haşlandım bu çıcaklardan ....
öffff..öfffff..balkonla oda arası dokuyorum.kafamçokkarıştı.
nassınız bakalım kaaave falı sırası kimde.. arzuşta sıraya girmiş..
en sona ben kaliiim, falım fallanmış zaatii..:1closedeyes:
mirişim en sona ben kaldım..bana daha fazla yoğunlaşabilesin diye büüüle yaptım..buyrunnnnnnnnn:1rolleyes:

Arzum al laa eşinip durma topikte acıdım ama şimdik mesac aramaktan kurtulduğuna göre arta kalan zamanda makkaj istiyoruk:lepi:

anaammm kız ne ciciler almışın la biz öle mi yapıyoz hee üzerimize giyiniyoz öyle çekinip yüklüyoz e hadi yoruldum ablacın da yorulmuş garibim yirim üzeirende sonra çekersin

kanka o badileri beğendim ben de o tarz alacam collezioneden alırık sen gelincene:))) bebem seni hiç etenkle görmedim merak ediyom hep normla gördüm:)))) pantalon kapri veya elbüse

merak ediimm şekerparesimm benim güle güle kullann

islom allah razı olsun yaaa

kızlar kardeşim geldi 2 saatlik işi varmış pc de osırada ben de makyaj yapacam söz verdiğim üzere bidenelerim merak etmeyin uyumucam yyani:))

:)))))))) bebemm hemen foto çekiyom ekliyom bebemm

Arzumun isteği üzerine yaptığım makkajımkaydirigubbakcemile2
Göz makyajı topiğinde adım adım halini de koydumzemuszemus

[/url][/IMG]

ne güzel bakışlar onlar öyle isloooom..
renkler ahenkle dans ediyo gözlerinde..
kız aneyden mi ?aldın gözleri, babeyden mi?

selam kızlar
maşallah çeneniz ne düşük ya hızınıza yetişemem ben asla onu anladım sempatiksalakcinni
canımsanada selam
anca akşamları geliyosun,ee işede gidiosun,erken yatıyosun..doğal olarak bize iştirak edemessin gülümŞeniz

onu bunu bilmem ama,yazın istanbulda yaşanmaz:umursamaz: :umursamaz:kalabalığı,trafiği,stresi,insanları cidden çekilmiyo:umursamaz:
inan seni şaşırtmak için yaptımsositososito aklinialirimsmile
ne çalışmasıaklinialirimsmileipucu verseneeeğğğ:icecream:

hoşgeldin gacitomŞeniz
senin falın fallanmış:CüvCüv: :roflol: olsun sanada bakarızboshayallersmiletopiğin adını değiştiricem yakında,tanrıçadan fal bilim merkezi,biyoenerji hakkında tarifler:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…