- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.121
hoşgeldin gacitomŞeniz
senin falın fallanmış:CüvCüv::roflol: olsun sanada bakarızboshayallersmiletopiğin adını değiştiricem yakında,tanrıçadan fal bilim merkezi,biyoenerji hakkında tarifler:lepi:[/B]
ne güzel bakışlar onlar öyle isloooom..
renkler ahenkle dans ediyo gözlerinde..
kız aneyden mi ?aldın gözleri, babeyden mi?
Tişekkür ederim gacımŞeniz
Yannız o konuya hiç girme çetrefilli:1ninca:
Anam ela babam kahve abim de kahve gözlü ben ne ayağım bilmiyombilmiyorumkismile
Babannemin açık mavi onunla avutuyom kendimi yok yok üvey olamam ben:1no2:
Demek babaneye çekmişsin..
ben bir bebek gördüm,:ecrin_bebek: aynen senin gibi..
anne baba kahve gözlü, bebekin gözleri cam mavisi..
Arzum ni demek balımopuyorumnanaktanislom allah razı olsun yaaa
Tospikim çok tatlısın bakan güzel gözlerine sağlıkŞenizgözlere bakıyom bakıyom iç geçiriyorum
Allahım nazarımdan koru e mi
dur ben sana giydiricem asıl şeyi zemuszemus uuç uuç patronum nikon sana neler neler yapacak zemuszemushahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol:
ne diyo kıza ya:roflol: :roflol: :roflol: su katılmamışım:roflol:
maşallah,ayağı geçti iyice demekiletisinde gördüm,rabbim gönlüne göre versin...opuyorumnanaktan
picamada aldım kankaaklinialirimsmilehep ortak giyenelim pişti olalım:asigim:nolarrr nolaarr:icecream: :icecream: :smiley-cool:
kanka beni istemeye geldiklerinde makinede yaptımbol köpüklü köpüklüsempatiksalakcinni
ipucu versem aklın şaşar gamyoncuiremsu cıkıs olmaz gamyoncuiremsuinan seni şaşırtmak için yaptımsositososito aklinialirimsmile
ne çalışmasıaklinialirimsmileipucu verseneeeğğğ:icecream:
çok ciddisin seeeeğğğnnn:kedi:dur ben sana giydiricem asıl şeyi zemuszemus uuç uuç patronum nikon sana neler neler yapacak zemuszemus
ipucu versem aklın şaşar gamyoncuiremsu cıkıs olmaz gamyoncuiremsu
taa ne zaman o tişörtü alırken aklımdan sen ve topiğimiz geldi şu işe bak opuyorumnanaktan
tanrıçottim ..şirin şirin bıcırık cicilerin var güle güle paralansın üzerinde,kaydirigubbakcemile2 cabbar abey paralasın..:asigim:
şu alışveriş bağımlısı tişörtlerden hepimiz alalım,KK tişört kardeşliği kuralım aramızdadelikafadulden
GÜLÜ GÜLÜ gıy tanrıcammm
Ohh içim serinledi kanka Allah razı olsun:içelim:
Smilelı badilerinizi güle güle giyin laa bayıldım çok tatlısınızkaydirigubbakcemile3
Geceliğe bittim seksü aklinialirimsmile
tanrıcammmmmmmmmmmmmmmmmm o geceliğe bittim bennnnnnnnnnnnnn
çok duygulandım valla mafoldumben komik gelmesin ama taa aylar önce içimden geçirdiğim şey oldu mafoldumben hatta topikçek alalım istedim ama kimse yanaşmaz zevkler farklı dedim :tomato: patronuma bunun beyazını alayım dedim Allahın işine bak :sm_cool: hem cebimden para çıkmadı hem pişti olduk :jeyyar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol: çok tatlısın cannım kankamm Şeniz güle güle giy inşaallah hep beni hatırla :lepi: kelebekli pihamanla ördekli geceliğe özellikle bayıldım :dance: onları nerden aldın patronum fisfisfis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:zalak sen yazana kadar ekledim bile hahahahahha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çekiliş benim açımdan farketmez patronum boynum kıldan ince :smiley-cool: :içelim: minikimiz de gelsin hele :teytey::teytey:çok ciddisin seeeeğğğnnn:kedi:
ipucunu aldımki beeeğğğnnsempatiksalakcinni aklinialirimsmile...kanka çekiliş diyom:mymeka:yapsakmı diyom:mymeka:ne diyonuz diyiverin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?