Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

bak nasıl similler komuş bana yaaaa..:CüvCüv:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ne güzel bakışlar onlar öyle isloooom..
renkler ahenkle dans ediyo gözlerinde..
kız aneyden mi ?aldın gözleri, babeyden mi?

Tişekkür ederim gacımŞeniz
Yannız o konuya hiç girme çetrefilli:1ninca:
Anam ela babam kahve abim de kahve gözlü ben ne ayağım bilmiyombilmiyorumkismile
Babannemin açık mavi onunla avutuyom kendimi yok yok üvey olamam ben:1no2:

Demek babaneye çekmişsin..
ben bir bebek gördüm,:ecrin_bebek: aynen senin gibi..
anne baba kahve gözlü, bebekin gözleri cam mavisi..

işte tanrıça+niko alışveriş tişörtü:lepi:​

yine nikomdan özendim:kedi:işte picamalar geliyozemuszemus​

schweppes:icecream:+sprite gardaşlığı:içelim:..eve dönerken aldım..vazgeçilmezimdirsüprizzzzz

Demek babaneye çekmişsin..
ben bir bebek gördüm,:ecrin_bebek: aynen senin gibi..
anne baba kahve gözlü, bebekin gözleri cam mavisi..

Hee içim rahatladı o zamansempatiksalakcinni
Gerçi bebekler hep renkli gözlü oluyor yeni doğduklarında sonradan dönüyor.
Ben de bebekkene açık mavi göz sarı lüle saçlıymışım:ecrin_bebek:
Koyulaştım zamanla

He bi de canım annaneciğimin rahmetli:gitme: yeşildi gözleri ikisinin karması oldum kanımca

islom allah razı olsun yaaa
Arzum ni demek balımopuyorumnanaktan
Hadi sana kolay gelsinaklinialirimsmile

gözlere bakıyom bakıyom iç geçiriyorum
Allahım nazarımdan koru e mi
Tospikim çok tatlısın bakan güzel gözlerine sağlıkŞeniz

Ohh içim serinledi kanka Allah razı olsun:içelim:
Toniği yok muydu bunun Shcweppessssssss yetişkinler içinaklinialirimsmile

Smilelı badilerinizi güle güle giyin laa bayıldım çok tatlısınızkaydirigubbakcemile3
Geceliğe bittim seksü aklinialirimsmile

tanrıçottim ..şirin şirin bıcırık cicilerin var güle güle paralansın üzerinde,kaydirigubbakcemile2 cabbar abey paralasın..:asigim:
şu alışveriş bağımlısı tişörtlerden hepimiz alalım,KK tişört kardeşliği kuralım aramızdadelikafadulden

dur ben sana giydiricem asıl şeyi zemuszemus uuç uuç patronum nikon sana neler neler yapacak zemuszemus
pijama dedin hangi pijama kankam bekliyorum hala ne zaman yükleyeceksin :mymeka: pişti olalım efet kankam :asigim:
inan seni şaşırtmak için yaptımsositososito aklinialirimsmile
ne çalışmasıaklinialirimsmileipucu verseneeeğğğ:icecream:
ipucu versem aklın şaşar gamyoncuiremsu cıkıs olmaz gamyoncuiremsu
taa ne zaman o tişörtü alırken aklımdan sen ve topiğimiz geldi şu işe bak opuyorumnanaktan

çok ciddisin seeeeğğğnnn:kedi:
ipucunu aldımki beeeğğğnnsempatiksalakcinni aklinialirimsmile...kanka çekiliş diyom:mymeka:yapsakmı diyom:mymeka:ne diyonuz diyiverin hele

GÜLÜ GÜLÜ gıy tanrıcammm

Ohh içim serinledi kanka Allah razı olsun:içelim:
Smilelı badilerinizi güle güle giyin laa bayıldım çok tatlısınızkaydirigubbakcemile3
Geceliğe bittim seksü aklinialirimsmile

tanrıcammmmmmmmmmmmmmmmmm o geceliğe bittim bennnnnnnnnnnnnn

kankitolarım ayrı ayrı teşekkür edip mıncırıyorum sizleriopuyorumnanaktan

Arzuş yine faldan pek annamadığımı belirterekten diyorum ki;3.fotoda sağ üst köşede sana evropa kıtası görüküyo..aklinialirimsmile
:asigim:balayısı için oraya mı gitçeyniz ,netçeyniz bilmiim..:1rolleyes::1rolleyes:

çok duygulandım valla mafoldumben komik gelmesin ama taa aylar önce içimden geçirdiğim şey oldu mafoldumben hatta topikçek alalım istedim ama kimse yanaşmaz zevkler farklı dedim :tomato: patronuma bunun beyazını alayım dedim Allahın işine bak :sm_cool: hem cebimden para çıkmadı hem pişti olduk :jeyyar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol: çok tatlısın cannım kankamm Şeniz güle güle giy inşaallah hep beni hatırla :lepi: kelebekli pihamanla ördekli geceliğe özellikle bayıldım :dance: onları nerden aldın patronum fisfisfis
tanrıça ve niko ve tanrıçanın makyaj topiği sakinleri alışveriş bağımlısı :dance::dance: :dance::dance:

İLARZU FALLL

canım uzun suredır ıcıne attıgın sıkıntıların ve buyuk beklentılerın var...
ama kafana takdıgın endıselendıgın kadar degıller...kısa zamanda hayırlı sonuclar goruluyor...kalbını yoran herseyı sılıyorsun hayatından korkuların kaygıların kayboluyor...ıkıuc ınsan sana cok yardımcı oluyor..
boyle bır yarımada gbı bıryerde yasadıgınızı goruyorummbilmiyorumkismile

kıbrıs gbı ada gbı ...
ılerıkı zamanlar olabılır..buyuk mevkıler var bıtane holdıng cıkmıs aklinialirimsmile

sankı aılenden bırı yada bırılerı de yakınınzda olcak...
bı erkek resmen smokın gymiş pelerınlı sana serenat yapıo cok romantık..
yalnız ıkı düşmanın var bır mevkılı ınsanı ayaklarından tutmuslar bırnevı zorba yalakalık ıle yukarı kaldırmışlar sankı sana zarar vermeye calışıolar....
cok buyuk bır mulk cıkıyor ..
ufak bır munakaşa olabılır sevdıgınle ama uzatmayıp halledeceksınız..bır kişinın parazıtı var sıze huzursuz edıyor bakışları..ısmınde n ve i olabılır..

ilerısı ıcın kesınlıkle esyalarınız toplanmıs sankı iş yuzunden tasıncaksınz..artık kac yl sonra blemem...

dugunun guzel kalabalık gorunuyor acık hava bıyerde gbı..hayırlısı

bkdr bebemmm

zalak sen yazana kadar ekledim bile hahahahahha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüyorsun :mymeka: buldun tospayı geç dalganı :mymeka: her an taksime çıkabilirim işçiye taciz var diye :enbuyukkk:
çok ciddisin seeeeğğğnnn:kedi:
ipucunu aldımki beeeğğğnnsempatiksalakcinni aklinialirimsmile...kanka çekiliş diyom:mymeka:yapsakmı diyom:mymeka:ne diyonuz diyiverin hele
çekiliş benim açımdan farketmez patronum boynum kıldan ince :smiley-cool: :içelim: minikimiz de gelsin hele :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…