- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.141
çok duygulandım valla mafoldumben komik gelmesin ama taa aylar önce içimden geçirdiğim şey oldu mafoldumben hatta topikçek alalım istedim ama kimse yanaşmaz zevkler farklı dedim :tomato: patronuma bunun beyazını alayım dedim Allahın işine bak :sm_cool: hem cebimden para çıkmadı hem pişti olduk :jeyyar: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol: çok tatlısın cannım kankamm Şeniz güle güle giy inşaallah hep beni hatırla :lepi: kelebekli pihamanla ördekli geceliğe özellikle bayıldım :dance: onları nerden aldın patronum fisfisfis
tanrıça ve niko ve tanrıçanın makyaj topiği sakinleri alışveriş bağımlısı :dance::dance: :dance::dance:
işçi kardeş patron kalleş:lepi: :teytey: :dance::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüyorsun :mymeka: buldun tospayı geç dalganı :mymeka: her an taksime çıkabilirim işçiye taciz var diye :enbuyukkk:
çekiliş benim açımdan farketmez patronum boynum kıldan ince :smiley-cool: :içelim: minikimiz de gelsin hele :teytey::teytey:
yapalımmmmmmmmmmm yapalımmmmmmmmmmmmmm
ya ayşo gelcek
ya da ben psikolojik bunalımdan
sanal sancılar üretiyom kasıkalrımda
mirianam ağzına sağlık canım:1hug::1hug:aybura ben bakıom ıslandada tanrıca baksın mıdem hala kötu enerjımın ksuruna kalmayınn
maddı problemler var..ırı yarı bır erkek olayı buyutuyor zora sokmaya calısıyor bunun yanı sıra [U]eskıden sıze zararı dokunmus bır kımsenın gerı donus cabaları var kendını afetrmeye calısacak[/U]
yaslı gozluklu bır ınsanın sızden bır talebı olacak
mal mulk yada dukkan gbı bırseyın konusması tartısması gececek orta yol saglanacak
yakın gecmısde okudugun duanın karslıgını alacaksınn
e ısımlı bır kımse den hayır goreceksınız
kısa bır gezı soz konusu emın deılsende suan buraya gdeceksın doga ve huzurlu bı yer
yakın zamanda elınızden cıkmıs para eve esya olarak donecek
altında olabılır
gorduklerım bunlar canım:1ninca:
mirianam ağzına sağlık canım:1hug::1hug:
renkli yazdığım yer harfiyyen uyuyo hatta bana yanaşma çabasnın altında yine neden arıyom ayy inş o gezi ağva turu olur
desene bu ayda bebiş yok:gitme::gitme:
yakın geçmişte okuduğum duanın hayrını 1 ay önce geçirdiğim trafik kazasında almıştım:Saruboceq::Saruboceq: kenzül arş duası lütfen sizlerde okuyun arapça bilmeseniz bile türkçe mealini okuyun çok güzel bir dua
mirianam ağzına sağlık canım:1hug::1hug:
renkli yazdığım yer harfiyyen uyuyo hatta bana yanaşma çabasnın altında yine neden arıyom ayy inş o gezi ağva turu olur
desene bu ayda bebiş yok:gitme::gitme:
yakın geçmişte okuduğum duanın hayrını 1 ay önce geçirdiğim trafik kazasında almıştım:Saruboceq::Saruboceq: kenzül arş duası lütfen sizlerde okuyun arapça bilmeseniz bile türkçe mealini okuyun çok güzel bir dua
ayburum hoşgeldin canısı
Sen falladın darısı başımasempatiksalakcinni
Kenzül-arş duasını ben de çok severim zevkle okurum öncesinde 2 rekat namazla
Allah kaza bela vermesin:Saruboceq:
yavrucugum bunun ıcın sana dua verebılırım ınsallah..kenzul arş guzel duadır maşallah
hayırlısı ıle bebegın olacaktır bılıyorsunkı o şuan sırasını beklıo rabbıının yanında sana geliş tarıhı bellı oyuzden napsan boş ama zzaman ınsanların uydurdugu bır kavram dolayısı ıle an denılen seyı bıraz one alabılırız opuyorumnanaktan
arastırıp kısa zamanda msj atıcam bebiş için cnm
Mirianam müşterilerin bitti galibaaklinialirimsmile
Baa da bakıver gııbayanssulusmile
sana tanrıca bakceydı gıı oyle anlastydık enerjımı somurduleerrr
mirianam duayı merakla bekliyorumŞeniz
kenzül arşı bilmenize çok sevindimopuyorumnanaktan
ben çok geç tanıştım o duayla ama bana verdiği kalkan görevini an be an yaşayan biri olarak
vazgeçilmez dualarım arasındadır:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?