- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.181
Ooo baya iyiye gelmiş süper olmuş boynerde ayın son günleri indirim mi oluyordu bilmiyordum öğrenmiş oldum iyi olduŞenizteşekkürler canım
etiket fiyatı 60 liraydı
boynerde ayın son günleri %50 +%50 indirim oluyo ve ben 15 liraya aldım yeşil bluzüzemuszemuszemuszemus
:roflol::roflol: valla biriktiriyom ben fal koleksiyonu yapıyorum:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
vallamı kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
desene bende her kahve içişimden sonra foto çekip arşiv yapayımCADIARZUCADIARZU
bu arda yakın markaj çekiyon :lepi::lepi:
bide bacım makinen ne merakettim görüntü kalitesi şugar duruyoda:asigim:
faldan hiç anlamam ama tabağında bolca yunus balığı gördüm gibi(atan falcı smilli)
Bakmaya doyamadım yaa çok farklı olmuş:asigim:
islo yarın 7 de kalkacam ben hala saa makyaj yapmaya çalışıyom ısrarlan
İLARZU FALLL
canım uzun suredır ıcıne attıgın sıkıntıların ve buyuk beklentılerın var...
ama kafana takdıgın endıselendıgın kadar degıller...kısa zamanda hayırlı sonuclar goruluyor...kalbını yoran herseyı sılıyorsun hayatından korkuların kaygıların kayboluyor...ıkıuc ınsan sana cok yardımcı oluyor..
boyle bır yarımada gbı bıryerde yasadıgınızı goruyorummbilmiyorumkismile
kıbrıs gbı ada gbı ...
ılerıkı zamanlar olabılır..buyuk mevkıler var bıtane holdıng cıkmıs aklinialirimsmile
sankı aılenden bırı yada bırılerı de yakınınzda olcak...
bı erkek resmen smokın gymiş pelerınlı sana serenat yapıo cok romantık..
yalnız ıkı düşmanın var bır mevkılı ınsanı ayaklarından tutmuslar bırnevı zorba yalakalık ıle yukarı kaldırmışlar sankı sana zarar vermeye calışıolar....
cok buyuk bır mulk cıkıyor ..
ufak bır munakaşa olabılır sevdıgınle ama uzatmayıp halledeceksınız..bır kişinın parazıtı var sıze huzursuz edıyor bakışları..ısmınde n ve i olabılır..
ilerısı ıcın kesınlıkle esyalarınız toplanmıs sankı iş yuzunden tasıncaksınz..artık kac yl sonra blemem...
dugunun guzel kalabalık gorunuyor acık hava bıyerde gbı..hayırlısı
bkdr bebemmm
:1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Allahım sana geliyorum
kuzu tek kelimeyle wawww diyorum maşşallah
bu gecede tek göz çalışması yaptın heraldeaklinialirimsmile
bu kadar tutar bir yakın arkadaşım gelmiş hayatımı anlatmış sonrada umut vermiş geçecek bak demiş gibi oldum, etkileyici tüyler tiken tiken bebem çok teşekkürler ya şoklardayım
sarıyer ayrı bi vaka kanka biliyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile313 kasımı gordugum her yere kocaman kocaman kalpcıkler yapmak ıstıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sarıyer deyınce aklına nıye gelmıyorumm yoksa bır anısı mı var
ohh maşşallah hiç yorulmuyo bu yaaaazemuszemuszemuszemusDeli kızz:roflol:
O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:
Ooo baya iyiye gelmiş süper olmuş boynerde ayın son günleri indirim mi oluyordu bilmiyordum öğrenmiş oldum iyi olduŞeniz
:roflol::roflol: valla biriktiriyom ben fal koleksiyonu yapıyorumbakılmadıysa eğer illa baktırıyorum bekletiyorum ayburum telefondan çekiyorum ben boshayallersmile görüntü kalitesi iyi bi makinem bile yokboshayallersmile boshayallersmile
Balık nasip derler ama ben de bilmiyorumCADIARZU
Ben de hep tek göz çalışıyorum çok komik görüküyoo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?