Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
miriana bir yerde fal baktıgını soyledıgın zaman 100 kısıde olsa orda cok seslı bır ortamda olsa herkes o lafı duyar ve sıraya gırer fal baktırmaya biz kadınlar fala duskunuz

teşekkürler canım
etiket fiyatı 60 liraydı
boynerde ayın son günleri %50 +%50 indirim oluyo ve ben 15 liraya aldım yeşil bluzü
zemuszemuszemuszemus
Ooo baya iyiye gelmiş süper olmuş boynerde ayın son günleri indirim mi oluyordu bilmiyordum öğrenmiş oldum iyi olduŞeniz
:roflol::roflol: valla biriktiriyom ben fal koleksiyonu yapıyorum bakılmadıysa eğer illa baktırıyorum bekletiyorum ayburum telefondan çekiyorum ben boshayallersmile görüntü kalitesi iyi bi makinem bile yokboshayallersmile boshayallersmile
Balık nasip derler ama ben de bilmiyorumCADIARZU

Bakmaya doyamadım yaa çok farklı olmuş:asigim:
Harikasın bitanem yaıyodum o ne bee die doğruldum valla:asigim:
Allah nazarlardan korusun seni aşkom
İçim bi hoş oldu leeaklinialirimsmile

islo yarın 7 de kalkacam ben hala saa makyaj yapmaya çalışıyom ısrarlan

Oyy kıyamadım meleğeme demin aklıma geldi bu kız işe gitmicekmi dedim bu saatte uğraşıyo
Anamm kıı yat çabuk bidenem makyajı da silme sabaha kullanırsınkaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık sefkilim hakkını helal et valla bilsem uğraştırır mıyım canom yarın sorcam sorularımı makkajlan ilgili hadi çabuk uyuŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ohhh masallah cok guzel ılarzum ama benım tek goz gormeyınce kalemı cok zor cekıyorum alt kısımları kalemle mı kalın cekıyorsun canım yoksa dagıtıyomusun

Kirpiğinin her bi eline kurban oliim o nası bi pembe yaa:asigim:
Tam benim elbiselik bi makkaj olmuş denemem lazım ama ben yapınca bu makyaj anlamını yitirir:roflol:

bu kadar tutar bir yakın arkadaşım gelmiş hayatımı anlatmış sonrada umut vermiş geçecek bak demiş gibi oldum, etkileyici tüyler tiken tiken bebem çok teşekkürler ya şoklardayım

Arzum aşığınım ulenn:asigim: :asigim: :asigim:
Çarptı bu makyajın beni yaaklinialirimsmile

Kuzular uyku bastı beni niyeysekafamçokkarıştı
Bu sıcakta nası uyucaksam artık yatıyorum bitanelerimopuyorumnanaktan
Davulcu geliyo genekötükedihüso

bu kadar tutar bir yakın arkadaşım gelmiş hayatımı anlatmış sonrada umut vermiş geçecek bak demiş gibi oldum, etkileyici tüyler tiken tiken bebem çok teşekkürler ya şoklardayım

Allah göğnündekilerin hepsini versin meleğimm her şey istediğin gibi olsun inş.:Saruboceq:
Yarın makyajında ne kullandın nası kullandın fotoyu nası çektin hepiciğini soracam bakmaya doyamadım yaa

sarıyer ayrı bi vaka kanka biliyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Deli kızz:roflol:

O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:
ohh maşşallah hiç yorulmuyo bu yaaaazemuszemuszemuszemus

evet canım her ayın sonunda kelebek indirimleri oluyo heleki
indirim sezonu çok daha ucuz oluyo
tlfnun iyi çekiyomuş maşşallah
mirina ne diycek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…