- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.201
ooooooooooffffffffff harıkaaaaaaa arzu
Yuhhhh akannehir renkler nasıl yakışmış arzum yuhh yani tonları harika birbirine uyumu falan süper süperalkisalkisalkis
Bakmaya doyamadım yaa çok farklı olmuş:asigim:
Harikasın bitanem yaıyodum o ne bee die doğruldum valla:asigim:
Allah nazarlardan korusun seni aşkom
İçim bi hoş oldu leeaklinialirimsmile
Oyy kıyamadım meleğeme demin aklıma geldi bu kız işe gitmicekmi dedim bu saatte uğraşıyo
Anamm kıı yat çabuk bidenem makyajı da silme sabaha kullanırsınkaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık sefkilim hakkını helal et valla bilsem uğraştırır mıyım canom yarın sorcam sorularımı makkajlan ilgili hadi çabuk uyuŞeniz
bu nasil bi göz yarabbim masallah 41 kere
ohhh masallah cok guzel ılarzum ama benım tek goz gormeyınce kalemı cok zor cekıyorum alt kısımları kalemle mı kalın cekıyorsun canım yoksa dagıtıyomusun
Kirpiğinin her bi eline kurban oliim o nası bi pembe yaa:asigim:
Tam benim elbiselik bi makkaj olmuş denemem lazım ama ben yapınca bu makyaj anlamını yitirir:roflol:
Arzum canom hadi pişş piş pişş uyu meleem yarın cevaplarsınolumunekankayizsmile
bende çok merak ediyom bi kerede çift göz koyunda farkı iyicene görelim
makkaj nelere kadir diyeaklinialirimsmileaklinialirimsmile
gözünün yağlarını yidiklerim değdiyse bu saatte ayakta olmama ne mutlu la bana öpüyom hepinizi ciğerlerim
sarıyer ayrı bi vaka kanka biliyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım her ayın sonunda kelebek indirimleri oluyo heleki
indirim sezonu çok daha ucuz oluyo
tlfnun iyi çekiyomuş maşşallah
mirina ne diycek bakalım
tanrıçamla nikonum gelemedi bu gecemafoldumbenmafoldumben
neye ne dıcem balım?
hımm orayada el atayımKorkarsın kızaamsırnaşık şey
Göz makyajı topiğine adım adım koydum makyajsız hali de var oldukça farkediyor vallasempatiksalakcinni
Evet yaa niree kayboldu bu hatunkızlarguclubacismile
Danrıçam falımı fallıcaktı daha:a015:
ben ona bırkac ay once bakmısdım ustelık dunde bakdım 3 cu kere olmaz ..zaten suan hıc halım yok btanelerım anlayın benıde bennormalde senede bırkac kez bakarım ust uste 6 kişiye bakdm
Miri sen bakmayacaksın zaten dün aynı fala tanrıçam bakacaktı ben de ona bakma yrn içeyim ona bak dedim tanrıçama ekledim sana değilyerimseniben
ohhh masallah cok guzel ılarzum ama benım tek goz gormeyınce kalemı cok zor cekıyorum alt kısımları kalemle mı kalın cekıyorsun canım yoksa dagıtıyomusun
Kirpiğinin her bi eline kurban oliim o nası bi pembe yaa:asigim:
Tam benim elbiselik bi makkaj olmuş denemem lazım ama ben yapınca bu makyaj anlamını yitirir:roflol:
:1shok::1shok:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Allahım sana geliyorum
kuzu tek kelimeyle wawww diyorum maşşallah
bu gecede tek göz çalışması yaptın heraldeaklinialirimsmile
Arzum aşığınım ulenn:asigim: :asigim: :asigim:
Çarptı bu makyajın beni yaaklinialirimsmile
Kuzular uyku bastı beni niyeysekafamçokkarıştı
Bu sıcakta nası uyucaksam artık yatıyorum bitanelerimopuyorumnanaktan
Davulcu geliyo genekötükedihüso
Allah göğnündekilerin hepsini versin meleğimm her şey istediğin gibi olsun inş.:Saruboceq:
Yarın makyajında ne kullandın nası kullandın fotoyu nası çektin hepiciğini soracam bakmaya doyamadım yaa
Değmemi bebeğim ya gözünü görsek yeter ama üzüldüm uykusuz kaldın iyice zorlancan yarın hadi uyu biran önceŞeniz
Günaydın arzum amma uyudun sen bugün yaasırnaşık şeyönce far, sonra gülo ebaydan aldığım jel eyelineri sürüp üzerine dağıttım, tek göz görmeyince mi nasıl anlamadım ki melem?benneyaptımki ben gözlerim açık makyaj yapıyorum.
sevdiceğim tam senin elbise rengin sanırsam aa makyajı hayalimdeki gibi yapamadım kanke normal gölgeli oldu yani. yapmak istediğim bu değildi aslında başka bişeydi neyse.
la olum asıl senin gozünde anlam kazanacah makyuj. far rengi birisi bilinmedik marka diğeri de geçen bimde indirime girdiydi de aldıydık hepimiz kıyamet gibi kajalın toz farlarının bi kahvemsi bi değişik simlisi vardı onunla üzerinden geçtiydim bebem
ayburun evet tek göz. sen çift göz mü istiyordun sevdiceğim.bilmiyorumkismile
ben de saa aşığım bebemmm gözünde kaybolduğumboshayallersmile
amin sefkilim hepimizinn
uıyudum uyandım ki ben benneyaptımki-tatlicadiarzu-
Bu arada Günaydın topikdaşlarımolumunekankayizsmile
mini gız benden 20 tl çıkar la (cimriarzuya bak) ggönder adını ptt yollayam:)))
anamla babam da beni soydu bebem
işyeri yol parası vere de harçlık yapem diye bakınıyom:))))))) öööff 2 ay kaldı kredi bitmesine yaaa:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?