- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.161
islo bi uyu yolacam sen bekliyom diye makyaj yyapıyom hala haberin ola az kaldı bu arada
bekliyoz patronkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kızlar gelicem canlarım
izin çıktı yuppiayburcam sen yazabilin :1hug:
islo bi uyu yolacam sen bekliyom diye makyaj yyapıyom hala haberin ola az kaldı bu arada
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bekliyoz patronkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izin çıktı yuppi
bu arada göksun minnağı nerde yaaa yuppi diyince aklıma o geliyoda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu kkda böyle oldu bende
üyelerimizi klişe laf ve smilleriylen hatırlıyom günlük hayatta
göksu =yuppiii
selayım=
island=ayşo
ilarzu=ballı lokma
akasia=bıyıhlı
nikoncan=cancan
xzgi=13 kasım
meraklan bekliyoz ilarzumopuyorumnanaktan
İyi alıştın hea hergün baktırılır mı kızaklinialirimsmileBen de falımı yükleyeceğim birazdanhihoyyyt
pc nin kart okuyucu bozulmuş da kabloyla yapıyorum ondan güzeller ya
İyi alıştın hea hergün baktırılır mı kızaklinialirimsmile
teşekkürler canımAyburum bluzun harika:asigim: güle güle kullan hepsinibayanssulusmile
Kankaa ama kıskandırmayın adamı ya ben de istiyom :dilcikar:
hee bide senin dötünü sallayan avatarın aklımdaopuyorumnanaktan:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz
selayım topişimize ekledimAyburum bluzmu almisss??? E bizim nie haberimiz yookki?
ballı lokma bekliyooooooobayanssulusmilebayanssulusmilekızlar geldim
melekeler yükleyecem pil şarz ediyom
aybur kız ballı lokmam yirimmmm
yok islom dün koyduğum fotolar düne ait değildi. 2 haftayı geçmişti çekmiştim baktırcak birini arıyodum içimde kalmasın o da okunsun diye onu koydum ama bunlar taze taze bugünün
bekliyoz patronkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
izin çıktı yuppi
bu arada göksun minnağı nerde yaaa yuppi diyince aklıma o geliyoda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu kkda böyle oldu bende
üyelerimizi klişe laf ve smilleriylen hatırlıyom günlük hayatta
göksu =yuppiii
selayım=
island=ayşo
ilarzu=ballı lokma
akasia=bıyıhlı
nikoncan=cancan
xzgi=13 kasım
meraklan bekliyoz ilarzumopuyorumnanaktan
Deli kızz:roflol:yok islom dün koyduğum fotolar düne ait değildi. 2 haftayı geçmişti çekmiştim baktırcak birini arıyodum içimde kalmasın o da okunsun diye onu koydum ama bunlar taze taze bugünün
O 2007'den beri sallıyo dötünüsırnaşık şey :roflol:hee bide senin dötünü sallayan avatarın aklımdaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?