- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.701
oyyy canım benim:kedi:cevahir gibi faydasız olmaktansa:smiley-cool:faydalı oluyorsam ne mutlu tatlımŞeniztanrıca editörlüğün hayırlı olsun canım senle samimi olmasakta topiği arada takip ederim faydalı insan seviyorum seni:asigim:Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:
ı ııımmm efenim ben linki daha önce vermiştim, editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan
efenim az önce de arz ettiğim gibi editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan ben de arkamda heran bir gölge hissedecek miyim
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Valla gecenin 1inde cam sildim kimse görmesin diye perdenin arkasına saklana saklanasempatiksalakcinni
Sonra birden geldiler bana bi baktım makyaj yapıom ve 10 dakka sürmedi uyduruk makyajımbayanssulusmile
Beğenmene sevindim balım
Sen ekle foto becermeye çalışırım gülocum kopya çekerekyapınca bi moka benzetemiom ama uğraşırımŞeniz
Göz altındaki far selayım içine kalem çektim.
Çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Börekler de pişti
Mirim servis ediver
ooohhhhhhhh eline sağlık islom zemuszemus
ben şöyle bir tabak mune başkanıma ikram ediyim
sen de tanrıçamla bize ikram et hadi canım
olumunekankayizsmile
tüh malesef sadece edisin napim elimden bişi gelmiyo patronum :a015: senağlamahahahahah nikomu tebrik ediyo:roflol:koptum ya :roflol: ee tabi nikoya gün doğduboşuna sekreteryalık yapmadı aylarca:1closedeyes:
niko
önce şekilli bi avatar yap kendine,buram buram danışmanlık koksun:1closedeyes:birde iletizemuszemustamamdırvereliniortak :roflol:
bende kemal sunal gibi gülmek istiyorum kanka:roflol: :roflol:
içerde ciğerlerim çürüdü be nikoboshayallersmile
puhahahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tüh be..ben sadece edi oldum:a015:kahretsin:çok üzgünüm: :roflol:
islo sen editör sekreterya danışmanına bişi mi dedinNikoo daha mı ağlıon olumsenağlama Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı
mardinli güzel yarim,inan sana heyranım:smiley-cool:
iletini görünce aklıma bu türkü geliyo megomolumunekankayizsmile
canını yerim seninolumunekankayizsmile
selamlar kizlar..
tanircam dönüsün muhtesem olmus bacim hadi hayirli olsun editorlüüün
tanrıca editörlüğün hayırlı olsun canım senle samimi olmasakta topiği arada takip ederim faydalı insan seviyorum seni:asigim:Şeniz
patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladıolumunekankayizsmile
ooohhhhhhhh eline sağlık islom zemuszemus
ben şöyle bir tabak mune başkanıma ikram ediyim
sen de tanrıçamla bize ikram et hadi canım
fişekleri de elinde hazır geziyo hatunum sırnaşık şey sırnaşık şeyuuuu tanrıçam gelmiş
hemide yeşillenmiş
patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladı:roflol::roflol::roflol:
şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:
bende ceni ceviyommmopuyorumnanaktaniyi sabahlar boncuğumŞenizgittim fıstıım,
yarın görüşürüüüz Şeniz
seviom seni çooookkkkka.s.
olum piyangodan paramı vurdu acabaCADIARZU :roflol:patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladı:roflol::roflol::roflol:
şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:
mapusta çok fıstık yedim sıkıntıdan ayburum:smiley-cool:uuuu tanrıçam gelmiş
hemide yeşillenmiş
Allaaaaaaaaaaaahıııııııııııııımmmmmmmmmm bu ne şereftir delikafadulden delikafadulden
patronum tarafından yazım editlenmiş :roflol::roflol::roflol::roflol: çok fenasın patronum aklinialirimsmile çoook aklinialirimsmile
[/COLOR]
sahurumu ettim geldimcokacimcoook
bu arada mirim börenk getirmiş:jeyyar:bi dilim yiyim tadına bakıyımcokacimcoookŞenizkesesine bereket meleğiminzemuszemus
canlarım,kazene destek vermeyi unutmayalım:lepi:birinci olursa bizide görücek sitecek:smiley-cool:
ayrıca 4 gün boyunca siteyi hiç açamadım:))o yüzden 4 günlük geçmişi okumam lazımboshayallersmilebu gece halledicem inşallah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni
delikafaduldentanrıçam mapısta saana yolldığım iftarlık işemi yaradı dersin
bide mapıslığı ibadetle geçirmen için kuran yolladıydım bak gördünmü
sihirli bir el değdi sanazemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 niko ve tanrıça megoyu seviyolarolumunekankayizsmile :jeyyar:pişşşttttt :dilcikar:
fıstıım o benim bi kere hıhhhhhboshayallersmile
nikoooooodelikafadulden
fişekleri de elinde hazır geziyo hatunum sırnaşık şey sırnaşık şey
yoksam sen daha nikoyla benim
mektubu görmedinmi:gitme::gitme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geberme emi pisluk :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol:
hemşerim nassın görüşmeyeli ha :hulya: ben zabah irkenden kalktım bizim ihtiyarın çayını kodum düştüm banka kuyruğuna :hulya:
bizim emekli maaşlara ne zaman zam yapılır biz görür müyüz hemşerim ha :hulya: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de sana hasta oldum şimdi la mannak Ayburum :roflol::roflol::roflol::roflol:
meyve suyunu bile unutmamış :roflol::roflol: bana da su isterim :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
pime şekeri de anlamamış hey Allahım ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
çok hoşuma gitti bebeğim :hooray: geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Sevgili patronum
sana bu satırları yazarken "tanrıçaynan niko alışveriş yapıyo" tişörtümü giyiniğim biliyon mu
ama doğru nerden bileceksin ki :mymeka:
sen napıyon mapıs damlarında bidenem gamyoncuiremsu
mapısta günler ağır ve soğuk geçer derler sen takma kafana :smiley-cool:
zaten zamanla alışıyor insan :smiley-cool:
ama sen alışmaya gerek kalmadan mapıs süren bitmiş olacak inşaallah sırnaşık şey
ne saçmalıyon niko, hepi topu 1 gün ban yedin ben ki 3 ay banlandığımı bilirimdediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığım yeri iyi bilirimdediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığın yere başlatma, hemen de üste çıkmasan olmuyo zaten :mymeka:
evet sen ban ne demek bilirsin, mapısta yatmış olabilirsin ama ben senin banlanmana alışık değilim biliyorsun :a015:
o yüzden çok garip bi haldeyim senağlama
düşün mapıs damlarında üşümeyesin diye sana yünden don bile öremiyorum üzüntümden senağlama
yanlış anlama üzüntüm içeri girmenden değil senağlama
hiç yoktan poh yoluna banlandın ona yanıyorum kankam :a015:
Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda
Öyle yer etmiştin, kalp otağimda
Sıla mı gurbet mi, adını sen koy, adını sen koy.... haauu :çok üzgünüm:
özledim seni aga :çok üzgünüm: bu şarkılar insanı hasta eder senağlama
fuşya renkli mendilimi nasıl buldun beğendin mi senağlama
sen içerdeykene kendimi alışverişe vurdum gittim bu mendili aldım senağlama
ama çabuk kirleniyor meret, o zaman ben de elimlen siliyom burnumu napim :çok üzgünüm:
beğendiysen sen de al bir de mendil kardeşi olalım, burnunu zümkürdükçe beni anarsın senağlama
içerde bol bol hatıralarını yaz, gelince çok çok gülücez çünkü zemuszemus
sen içeri girecekkene az biraz canın sıkkındı, napalım insan her zaman kafa dağıtamıyo vereliniortak
geldiğinde herşeyi halletmiş bomba olarak dönmeni bekliyorum
sepet sepet yımırta patron sen beni unutma
mektubumu beklerim, gözlerinden öperim
seni çok seviyorum kankaların gülü balı Şeniz
neyse daha fazla duygusala bağlamadan ben kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?