Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

senin içinnnnn

editörüm sen yorulmaaaaŞenizŞeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ayburummmmsırnaşık şey sırnaşık şey çokkk :roflol: :roflol: :roflol:teşekkür:roflol: :roflol:ayy:roflol: :roflol: ederim:roflol: :roflol:
gülmekten bişey yazamıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offfffffffdelikafadulden :roflol: :roflol:

hahahahahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allahım sana geliyorumdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bombasınız yeminle ya:roflol: :roflol:
ayburum şu an sesle gülüyorum,şayet anamın odama gelmesi an meselesi:roflol:
kuran yollamış,ama karanlık olursa diye onuda düşünmüş:))resim çıkmamış ama sanırım el feneri yolladın bana:smiley-cool: ince düşüncene kurban:roflol:
kızlar sizi çok seviyorum:asigim: mektuplarınızı defalarca okuyacağım,emin olabilirsiniz:lepi:
alıntı yapıp tekrar cevap yazıcağım için şimdilik detaya girmiyorum,sadece gülmek istiyorum :roflol: :roflol: :roflol:

nan biz emekli değil miyik :mymeka: trde emekli demek bi ayağı çukurda demek değil mi :mymeka:
biz ancak şeker tansiyon kalp felan varken emekli oluruz :a015: onun için oruç tutamıyok farzet :a015: bu senaryo unutma bidenem :roflol:
aman dikkat et ayburum sonra birileri çıkıp beni taklit ediyo demesin, kendilerini bi halt sanan cık cikler zemuszemus

bak gördünmü
yeşilleneceğin bana malum olmuş:roflol::roflol:
mapıslığını değerlendir demişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

el feneri yollamadım
gaz lambası yolladım
hatta iftara yakın çorbanı ısıt diyede odun ateşinden şömine yolladım:roflol:

bak gördünmü
yeşilleneceğin bana malum olmuş:roflol::roflol:
mapıslığını değerlendir demişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

o değilde,ben misafirken girip okuyamadım yanarım ona yanarım:roflol:
inan acayip keyifli bi ambiyans olucaktı..ben misafirim,yazamıyorum,siz topikte bana mektup yazıyosunuz,ben çırpınıyorum benim okuduğumu anlayın diye..
ay çok matrak olurdu be:roflol::smiley-cool:
temiz kalpli yavrım:jeyyar:

el feneri yollamadım
gaz lambası yolladım
hatta iftara yakın çorbanı ısıt diyede odun ateşinden şömine yolladım:roflol:
inanmıyorum sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberttiniz beni ya:roflol: :roflol: :roflol:
su içmiyorum fazla diye,meşrubat yollamışsın bide:roflol:
allahta sizi güldürsün,hala gülüyorum ya deliler:roflol:

sen bide bizi pc ekranından gör ezan okundu okuncak hadi eller semaya dualar yaradana:Saruboceq:

ben bi yandan yazıyorum,bi yandan tek elimi açıp,tv deki hocanın duasına iştirak ediyorum..aminn:Saruboceq:diye

ben senaryo menaryo bilmemaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyine dikkat etcem benim ilham perim sensinyerimseniben
senden kopya çekiyom ben
2 yıldır kkdayım senin üstüne görmedim sen kimseyi taklit etmiyon
sadece taklit ediliyon opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oooo ben daha ne senaryo yazmıştım sana dur bulayım
taktik bulmuştum sana

pişşşttttt :dilcikar:
fıstıım o benim bi kere hıhhhhhboshayallersmile

nikoooooodelikafadulden
naber meg ben niko editör yardımcısı sekreteryası danışmanı niko aklında bulunsun bi yerlerde lazım olur :roflol::roflol::roflol:
çokmasum arkadaşın avatarına ben de hastayım opuyorumnanaktan öyle şirin ve masumane geliyor ki o aileyi yemek istiyorum, çok sempatik bi avatar opuyorumnanaktan çokmasumum daha çok katıl bize opuyorumnanaktan

elin alışıcak telaşlanma yevrım

editörüm çok çabaladık alttaki misafir senmisin diye
unan bi dur heycan yapma okuycam dedi ya patron :mymeka: okumazsa alıntılayıp pankartla sokucaz gözüne :mymeka:
neyse öğrencen kankam sende çok potansiyel var kaydirigubbakcemile

patronum kusura bakma editör yardımcısı sekreteryası danışmanı olarak mudahale etmek durumunda kaldım :smiley-cool: şu rütbemi de üşenmeden yazıyorum ya helal olsun bana :smiley-cool: :roflol:

oooo ben daha ne senaryo yazmıştım sana dur bulayım
taktik bulmuştum sana

editörüm çok çabaladık alttaki misafir senmisin diye
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen beni öldürdün bu gecesırnaşık şey sırnaşık şey formüle bak ya..anştaynım benim :lepi:zeka küpüm:lepi:
inan okumuş olsam dediğini yapar,sinyal yollardım hacısırnaşık şey
ayrıca süslü süslü yazılarada çok duygulandım:kedi:
hepsini okuyacağım merak etmeyin:jeyyar:çok tatlısın ayburum:asigim::roflol:

öyle şirin ve masumane geliyoki,o aileyi yemek istiyosunCADIARZU :1shok:
bana bu sadistçe yorumun hiç masumane gelmedi amaşakkıdı
puhahahaha ne yazmış meg'e:roflol:kamil ya:roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
aslında rütbene yazsan daha mantıklı olucakCADIARZU he nikoCADIARZU vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…