- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.721
ahhh benim vefalı cancanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
nikoo sen hangi üretimsin bacım yaaaaaa delikafaduldendelikafadulden
nasıl güzel bir mektup böyle cancanım
tanrıçam bunu okuyunca ahada böyle olmuşturopuyorumnanaktanmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hemide demiştirkiiiii
-lan nikoooo hastayım sana olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ama cabbarda gizli diyodur:roflol::roflol::roflol:
bi mektupta bende olsun
tanrıça hatunu
hayatıma öncelikle kankamın kankası olarak girdin
seni önceden tanırdım emme hiç muhabbet etmezdik mafoldumbenmafoldumben
senin hu deli nikooo varya senden öğrendiklerini not alıp durdu:çok üzgünüm:
sonrada kendini kozmetiğe adadı:dance::dance:
hatta benim gibi salak ayburlar aylarca makkaj nedir sorusuna yanıt aradı kafasında:uhm::uhm:
sonunda tek başıma çözemeyince kankama sordum
bu nikooo hep makkaj diyip duruyo makkaj nekiii:uhm::uhm:
kankamda makyaj demezmi ahada böyle dumur oldumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benim kafa harbi köşeli çalışıyo
durr daha bitmedi benim maceralar daha sonra bu nikooo gacısı habire tutime pime şekerim dedi durdu pime ne olaki dedim :uhm::uhm: takiii nikooooo pembe koltuğa oturunca çaktım köfteyi:roflol::roflol::roflol:
sonra dedimki kendimeeee :mymeka::mymeka:aybur gacısı git accık geyik öğrena.sa.s
yoksa ahada böyle olursun her seferinde-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gördünmü tanrıçam nerden nereye geldimm
ee napiyim bacım ben bu işlerde acemiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama şuna eminim bu satırları nikooo gacısı okuyunca yerlere yatcak:roflol::roflol::roflol:
yoksa yoksaa sendemi yatcan:roflol::roflol: tamam tamam izin verdim
mapıs damındasın diye seni neşelendirmeye çalıştık şurda:1hug::asigim::asigim:
ama itiraf ediyimmi nikodan kopya çektim:kedi::kedi:
yoksa ben hiçç beceremem bu işleri:sinifsinif:
seni şimdi karanlık soğuk odaya atmışlardır oruçlu oruçlu çok üşürsün kendi ellerimle ördüm
iftarada az kaldı suyla aran yok bilirimkaydirigubbakcemile3
meşrubat içersin]
bgnki iftarında benden içeriye çok zor aldırdım anca rüşvet verince sustu gardiyanlar:jeyyar::jeyyar:
hadi şimdilik aybur kaçar
madem mapıs damındasın mübarek ayları değerlendir
aybur ışık yok dersen onuda düşündüm patron
http://http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:hfSTi8y0B2HcqM:http:
//www.komikmekan.com/resim/resim/resimler/427-20040521-17.jpg
hadi selametle bana ilham veren nikomada çok teşekkürlerolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
seni seviyozzzz:asigim::asigim::asigim::asigim:
yaşasın mendil kardeşliğisenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlamasenağlama
editörüm sen yorulmaaaaŞenizŞeniz
senin içinnnnn
nan biz emekli değil miyik :mymeka: trde emekli demek bi ayağı çukurda demek değil mi :mymeka:pişşttt editör sekreteryası:mymeka:
ne kocaya kahvaltı hazırlamalar sahur desen anlıycam:mymeka:
ramazan ramazan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
nikooo az biraz bi şeyler kaptık senden
arada bir ilham gelirse yine yazarım
ne olmuş yani anlamadım pime ne diye
bacım daha düne kadar ben türk dil kurumu hariç kelime bilmezdim:roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ayburummmmsırnaşık şey sırnaşık şey çokkk :roflol: :roflol: :roflol:teşekkür:roflol: :roflol:ayy:roflol: :roflol: ederim:roflol: :roflol:
gülmekten bişey yazamıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offfffffffdelikafadulden :roflol: :roflol:
bu saatte bu enerji bravo vallahi size...
hahahahahahaha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allahım sana geliyorumdelikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bombasınız yeminle ya:roflol: :roflol:
ayburum şu an sesle gülüyorum,şayet anamın odama gelmesi an meselesi:roflol:
kuran yollamış,ama karanlık olursa diye onuda düşünmüş:))resim çıkmamış ama sanırım el feneri yolladın bana:smiley-cool: ince düşüncene kurban:roflol:
kızlar sizi çok seviyorum:asigim: mektuplarınızı defalarca okuyacağım,emin olabilirsiniz:lepi:
alıntı yapıp tekrar cevap yazıcağım için şimdilik detaya girmiyorum,sadece gülmek istiyorum :roflol: :roflol: :roflol:
bu saatte bu enerji bravo vallahi size...
bak gördünmü
yeşilleneceğin bana malum olmuş:roflol::roflol:
mapıslığını değerlendir demişimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmıyorum sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberttiniz beni ya:roflol: :roflol: :roflol:el feneri yollamadım
gaz lambası yolladım
hatta iftara yakın çorbanı ısıt diyede odun ateşinden şömine yolladım:roflol:
sen bide bizi pc ekranından gör ezan okundu okuncak hadi eller semaya dualar yaradana:Saruboceq:
nan biz emekli değil miyik :mymeka: trde emekli demek bi ayağı çukurda demek değil mi :mymeka:
biz ancak şeker tansiyon kalp felan varken emekli oluruz :a015: onun için oruç tutamıyok farzet :a015: bu senaryo unutma bidenem:roflol:
aman dikkat et ayburum sonra birileri çıkıp beni taklit ediyo demesin, kendilerini bi halt sanan cık cikler zemuszemus
o değilde,ben misafirken girip okuyamadım yanarım ona yanarım:roflol:
inan acayip keyifli bi ambiyans olucaktı..ben misafirim,yazamıyorum,siz topikte bana mektup yazıyosunuz,ben çırpınıyorum benim okuduğumu anlayın diye..
ay çok matrak olurdu be:roflol::smiley-cool:
temiz kalpli yavrım:jeyyar:
tanrıçam senin içina.s.:asigim::1hug:
tanrıçam yoksam aşşağıda olan misafir senmisinopuyorumnanaktan
hadi bize bi işaret ver kaydirigubbakcemile5
eğer sensen konudan çık
bidaha gel
naber megpişşşttttt :dilcikar:
fıstıım o benim bi kere hıhhhhhboshayallersmile
nikoooooodelikafadulden
çokmasum arkadaşın avatarına ben de hastayım opuyorumnanaktan öyle şirin ve masumane geliyor ki o aileyi yemek istiyorum, çok sempatik bi avatar opuyorumnanaktan çokmasumum daha çok katıl bize opuyorumnanaktanolum piyangodan paramı vurdu acabaCADIARZU :roflol:
şan şöhretboshayallersmileahh başa bela ayolbayanssulusmile :roflol:
çok masumun avatara hastayım niko,tikkat etsene ne kadar şeker:asigim:
mapusta çok fıstık yedim sıkıntıdan ayburum:smiley-cool:
şerefime fişekler patlattınız ayyybayanssulusmile :roflol: hoşgeldin canımın içi,sizleri çok özledim:asigim:
puhahahahah gebericem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka çaktırma,ben alıntı yapıcam diye yanlışlıkla edite basmışım:kedi: :smiley-cool: alışık değilim ya ne bilem:smiley-cool: :roflol:
sonra fark edip hööö oldum:1shok:kimse durumu çakmadan,irezil olmadan hatanı düzelt edim dedim(kendimebayanssulusmile)sempatiksalakcinni
ama saol beni 7 maalleye duyurdun yani niko:mymeka::roflol:
senin gibi danışman düşman başınakaydirigubbakcemile
unan bi dur heycan yapma okuycam dedi ya patron :mymeka: okumazsa alıntılayıp pankartla sokucaz gözüne :mymeka:editörüm çok çabaladık alttaki misafir senmisin diye
oooo ben daha ne senaryo yazmıştım sana dur bulayım
taktik bulmuştum sana
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:editörüm çok çabaladık alttaki misafir senmisin diye
öyle şirin ve masumane geliyoki,o aileyi yemek istiyosunCADIARZU :1shok:naber megben niko editör yardımcısı sekreteryası danışmanı niko aklında bulunsun bi yerlerde lazım olur :roflol::roflol::roflol:
çokmasum arkadaşın avatarına ben de hastayım opuyorumnanaktan öyle şirin ve masumane geliyor ki o aileyi yemek istiyorum, çok sempatik bi avatar opuyorumnanaktan çokmasumum daha çok katıl bize opuyorumnanaktan
elin alışıcak telaşlanma yevrım
unan bi dur heycan yapma okuycam dedi ya patron :mymeka: okumazsa alıntılayıp pankartla sokucaz gözüne :mymeka:
neyse öğrencen kankam sende çok potansiyel var kaydirigubbakcemile
patronum kusura bakma editör yardımcısı sekreteryası danışmanı olarak mudahale etmek durumunda kaldım :smiley-cool: şu rütbemi de üşenmeden yazıyorum ya helal olsun bana :smiley-cool: :roflol:
Hala ayaktalar hala azimle alinti yapiyorlar :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?