- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.741
rutbeyide takmisin ... boynumuz kildan ince nasil itiraz etcen bacim nasil nasil
padisahim cok yasa :roflol:
dip not: beni kendinizden görmek afroditime yakisan bir incelik
tabi veririz ballı lokumum
KK olmasa ben seni nası tanırdım :asigim:
böyrün o zaman çiçeem
Can sıkıntısandan gecenin bu saatinde cam sildim arkasından hazır cam silmişkene de makkaj yapiim dedimsempatiksalakcinni bişeyim de normal olsun yaakaydirigubbakcemile3
Fotolar hiç net olmadı senağlamaama danrıçam da gelmiş şerefine ekliim dedim:sm_cool:
[/url][/IMG]
manyağa bak yaaa :roflol::roflol::roflol:mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:
ı ııımmm efenim ben linki daha önce vermiştim, editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan
efenim az önce de arz ettiğim gibi editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan ben de arkamda heran bir gölge hissedecek miyim
patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladı:roflol::roflol::roflol:
şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:
Ben kalkiim börekler açayım sahura edimiz yesin diye sen miriye kesene bereket de hazıra benziyomu o börekler:mymeka:sahurumu ettim geldimcokacimcoook
bu arada mirim börenk getirmiş:jeyyar:bi dilim yiyim tadına bakıyımcokacimcoookŞenizkesesine bereket meleğiminzemuszemus
canlarım,kazene destek vermeyi unutmayalım:lepi:birinci olursa bizide görücek sitecek:smiley-cool:
ayrıca 4 gün boyunca siteyi hiç açamadım:))o yüzden 4 günlük geçmişi okumam lazımboshayallersmilebu gece halledicem inşallah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni
beğenmek lafmı bekaydirigubbakcemilebayıldım:lepi:allah özenmiş yaratmış o gözlerimakyajda 10 numara
yalnız tikkatimi çekti,sen makinemi aldın?telden çekmemişsin belliCADIARZU
Yardımcılar sükse yapmaktan başka ne ediyo o zaman nikotüh malesef sadece edisin napim elimden bişi gelmiyo patronum :a015: senağlama
çok duygulandım çook, çok emek verdim biliyon senağlama
patron sen de alengirli ışık taksana ha :smiley-cool: :roflol:
islo sen editör sekreterya danışmanına bişi mi dedin
yardımcılar patrona hizmet etmez olumsen bu kafaynan iş bulaman :mymeka:
nazalp;14826657]
nan islo sana koyur irenkler ta bi yakışıyo sankim
gene çok gözel olmuşun sıpaa:asigim:
minikim nerdesin sen balım yaaa:mymeka: Şenizcnlarım kuzucuklarım ben geldim ama duramıcaqm internet cafedeyim haftaya evişme gidiyorum bol bol giricem hepinizii çokk özledimmmmmmmmmmmmm
Yaktın beni isloooo :asigim:
tanrıcam yeşillenmiş hayırlı uğurlu olsun
ayşodan naber tanrıca
bende ses seda yok
c.tesi toktor yolu gözüki bana mafoldumben
sen editör sekretaeryasısan bende sekreteryanın kankasıyım opuyorumnanaktanunan bi dur heycan yapma okuycam dedi ya patron :mymeka: okumazsa alıntılayıp pankartla sokucaz gözüne :mymeka:
neyse öğrencen kankam sende çok potansiyel var kaydirigubbakcemile
patronum kusura bakma editör yardımcısı sekreteryası danışmanı olarak mudahale etmek durumunda kaldım :smiley-cool: şu rütbemi de üşenmeden yazıyorum ya helal olsun bana :smiley-cool: :roflol:
deme yaabende o satırları yazarken diyodumki tanrıçam nasıl çabalıyoduraklinialirimsmile:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen beni öldürdün bu gecesırnaşık şey sırnaşık şey formüle bak ya..anştaynım benim :lepi:zeka küpüm:lepi:
inan okumuş olsam dediğini yapar,sinyal yollardım hacısırnaşık şey
ayrıca süslü süslü yazılarada çok duygulandım:kedi:
hepsini okuyacağım merak etmeyin:jeyyar:çok tatlısın ayburum:asigim::roflol:
/B]
tospik acep cinsiyeti ne bilmiyorumkismileFotolar nirdeeeguclubacismile
Git artık doğtora tospikimeyvahedigeldismile cinsiyeti belli olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?