- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.821
bakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
benüm sevdgüm yanmda olcak şuan ve saat 3 e yaklaşcak yemişim sunumu :jeyyar: milyonlarca jeyar smile i sempatiksalakcinni
tanrıçam sen foto ekledin de ben mi görmedim acaba benneyaptımki
koca beni boşıycak ben resim bekliyomeyvahedigeldismile
Tabi tabi..sunum iyi bişeydir..çalışın çalışın..:1ninca:CADIARZUsengözlerimebaksanabşakkıdıbakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
benüm sevdgüm yanmda olcak şuan ve saat 3 e yaklaşcak yemişim sunumu :jeyyar: milyonlarca jeyar smile i sempatiksalakcinni
jeyar istemezsen bunu verem tatlişaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilea.sbakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3:kedi::CüvCüv::jeyyar: anadın sen onu
ortak sunum he...sempatiksalakcinni
evet...hı hı... vereliniortak
Hayırlı işler...sositososito
kaydirigubbakcemile3eklemedi resm kız resim mesim
jeyar istemezsen bunu verem tatlişaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilea.s
tanrıçam sen foto ekledin de ben mi görmedim acaba benneyaptımki
koca beni boşıycak ben resim bekliyomeyvahedigeldismile
kız bu smilaların sonu bir derdim var topikinde biter:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:kedi::CüvCüv::jeyyar: anadın sen onu
kız bu smilaların sonu bir derdim var topikinde biter:roflol::roflol:
desene mok yere boşuycak koca beni:gitme:
burcunun ahı tuttu bellikaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
aynen bi uyansa..pc yle birlikte balkondan aşşaaa..:çok üzgünüm:
tamam ilk müşteriyi buldumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2aslında para biriktirsek olur yaaaa bana lazım bu faaliyet eyvahedigeldismile
topikçe yatırımada gideriz biz yakında seviyorum burayı yaaaa :roflol:
kızlar teşekkür ederim:asigimpuyorumnanaktan
hazırda kamuflajlı vardı
ne giydin için hazırlamıştım turşusu kurulmuş bekliyodu:hulya:
:roflol::roflol:kötü günler için saklıyodun dimi niko:))tanrıçam gördün ya smilalar hayatıma işlemişaklinialirimsmile
her daim smila gösteriyom sizesempatiksalakcinni
kıyamam yayat o zaman kanka..ama bim yalan olmasınolumunekankayizsmilesatini kur bari:))kızlar gözüm acıyoğ :gitme:
bi de uykum geldi mirmirmirmir
yarın annem eve bütün akrabaları çağırdı :1no2:
bana koşturmak düşer: hemen bir kuple şarkı: sositososito
yine bana çaylaaarr, yine bana servis vaar, yine bana sabah kek yapmak düştüüü eyvaah
mafoldumben
hevesimizi ne kırıyon belülülülülülüBa ba ba..para biriktirelim diyenlere bak..
Hepppppsi bekar..sengözlerimebaksanab
alantirink su .d.gaz,tilifon ve diğer bilimum faturaları babaları ödeyenler bunnar.CADIARZU.
hahahahah..:umursamaz:
islo,ben yatarsam kalkamam..göye resim ekleyip çıkıcaktım,odamla ilgilenicektim..aha şekil a burdayımkafamçokkarıştıTanrıcam benim yaptığım tek bakım son durulama suyunu bitkilerle yapmak hiç de rahatsız etmiyor beni kuruyunca kaybolup gidiyor.
Yaa deli uykum vardı benim de haftaların yorgunluğu sızarım diyordum dizimi zor izledim ama sayenizde uyku falan kalmadı ahanda büle oldu gözlerm:1shok:
Güya erken yatıp yarn bime yetişecektim.sempatiksalakcinni
gacım şap alıyosun aktardan..onu biraz suda kaynatıyosun cezvede..soğuyunca bardağa koy,her gece sür yüzüne..şu an var bende hatta..tanrıçam afrom..şu şap şeysini iki takka yazsan ya..bulamadım..suya mı salcaz nappçaz..
kanka 10 kuruş bile atsak yazalım..bide sevimli biriktirme kaplarımız olsun:hulya:kankam her türlü uyar bana yrndan itibaren başlayalım
bakışlara bakkkaklinialirimsmile cnm bana bugün gelmesin sıra ziraaaa enişteniz şuan burda ( hemen bu smile geçmeyin:jeyyar: ders çalışıyoruzz:1closedeyes:)yarın ortak sunumumuz var onu yapıyoruz gerçi o kendi bilgisayarında ben kendi pilgisayarımdayım emmee yinede yakalanabilirimaklinialirimsmile ben daha sonra eklerim bebeklerimm:1rolleyes:aklinialirimsmile
suratımdaki maske gerim gerim gerildi..yıkıyım da yatıyım kızlarr...seviyorum sizi
iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum...
çok fena uykum geldi...akannehir
öpücük manyağı yapıyorum hepinizi bal lokmalarımopuyorumnanaktan
iyi gecelerrrŞeniz
Tabi tabi..sunum iyi bişeydir..çalışın çalışın..:1ninca:CADIARZUsengözlerimebaksanabşakkıdı
:1rolleyes::1rolleyes::roflol::roflol:
ortak sunum he...sempatiksalakcinni
evet...hı hı... vereliniortak
Hayırlı işler...sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?