Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Hayırlı işler...sositososito

tanrıçam sen foto ekledin de ben mi görmedim acaba benneyaptımki
koca beni boşıycak ben resim bekliyomeyvahedigeldismile

kızlar ben kaçıyorum...
çok fena uykum geldi...akannehir

öpücük manyağı yapıyorum hepinizi bal lokmalarımopuyorumnanaktan
iyi gecelerrr
Şeniz

Tabi tabi..sunum iyi bişeydir..çalışın çalışın..:1ninca:CADIARZUsengözlerimebaksanabşakkıdı
benüm sevdgüm yanmda olcak şuan ve saat 3 e yaklaşcak yemişim sunumu :jeyyar: milyonlarca jeyar smile i sempatiksalakcinni

:1rolleyes::1rolleyes::roflol::roflol:

jeyar istemezsen bunu verem tatlişaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilea.s

benüm sevdgüm yanmda olcak şuan ve saat 3 e yaklaşcak yemişim sunumu :jeyyar: milyonlarca jeyar smile i sempatiksalakcinni

ortak sunum he...sempatiksalakcinni
evet...hı hı...
vereliniortak

sizin içiniz fesattttkaydirigubbakcemile3 öle demeyin kızlar bu dersten geçme notumuzzzeyvahedigeldismile çok çalışmamız lzım çokkkeyvahedigeldismile
fesat gacılarrrr:jeyyar::jeyyar:

suratımdaki maske gerim gerim gerildi..yıkıyım da yatıyım kızlarr...seviyorum sizi
iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan

aslında para biriktirsek olur yaaaa bana lazım bu faaliyet eyvahedigeldismile
topikçe yatırımada gideriz biz yakında seviyorum burayı yaaaa :roflol:
tamam ilk müşteriyi buldumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
kızlar teşekkür ederim:asigimpuyorumnanaktan
hazırda kamuflajlı vardı
ne giydin için hazırlamıştım turşusu kurulmuş bekliyodu:hulya:

tanrıçam gördün ya smilalar hayatıma işlemişaklinialirimsmile
her daim smila gösteriyom sizesempatiksalakcinni
:roflol::roflol:kötü günler için saklıyodun dimi niko:))
kıyamam yayat o zaman kanka..ama bim yalan olmasınolumunekankayizsmilesatini kur bari:))
Ba ba ba..para biriktirelim diyenlere bak..
Hepppppsi bekar..sengözlerimebaksanab
alantirink su .d.gaz,tilifon ve diğer bilimum faturaları babaları ödeyenler bunnar.CADIARZU.
hahahahah..
:umursamaz:
hevesimizi ne kırıyon belülülülülülü
islo,ben yatarsam kalkamam..göye resim ekleyip çıkıcaktım,odamla ilgilenicektim..aha şekil a burdayımkafamçokkarıştı
bebem bırakma zaten bakımını..yağlar saçın boyasını akıtıyo,bitkiyi boyalı saçlarda sürebilir ama öyle bi güzelliğide var

tanrıçam afrom..şu şap şeysini iki takka yazsan ya..bulamadım..suya mı salcaz nappçaz..
gacım şap alıyosun aktardan..onu biraz suda kaynatıyosun cezvede..soğuyunca bardağa koy,her gece sür yüzüne..şu an var bende hatta..
kankam her türlü uyar bana yrndan itibaren başlayalım
kanka 10 kuruş bile atsak yazalım..bide sevimli biriktirme kaplarımız olsun:hulya:

dersaklinialirimsmilehımmmaklinialirimsmilekolay gelsin minoo:

suratımdaki maske gerim gerim gerildi..yıkıyım da yatıyım kızlarr...seviyorum sizi
iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan

ii geceler cnmmm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızlar ben kaçıyorum...
çok fena uykum geldi...akannehir

öpücük manyağı yapıyorum hepinizi bal lokmalarımopuyorumnanaktan
iyi gecelerrr
Şeniz

ii geceler b,tanemmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Tabi tabi..sunum iyi bişeydir..çalışın çalışın..:1ninca:CADIARZUsengözlerimebaksanabşakkıdı

:1rolleyes::1rolleyes::roflol::roflol:

aklinialirimsmile:kedi::jeyyar:lülülülülülü

ortak sunum he...sempatiksalakcinni
evet...hı hı...
vereliniortak

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…