- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #11.841
kız bu smilaların sonu bir derdim var topikinde biter:roflol::roflol:
[/COLOR]
aynen bi uyansa..pc yle birlikte balkondan aşşaaa..:çok üzgünüm:
hadi bebik biz gidek koçişler uyanmadan..atlaaaaa..
pırrrrrr..iyi uykular kızlar..
akittt tanrıça siz yapmayın bari beeeaklinialirimsmile deli gibi gülüyorum çocuk noldu diyo diyemiyorum ki benm arkadaşalrın hepiciğii fesatttkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile deli sancak zavallım beniii bu saatten sonraakaydirigubbakcemile3
canolar bende kaçayım hepinizi seviyorum mucccccccck herkese a.s.
Ayy net gitti aklım burda kalmıştı ohh kimse eklememiş kaçırmamışımmhihoyyyt
Miniğimmm ooo kolayyy gelsinnnn
Hayırlı işler...sositososito
ortak sunum he...sempatiksalakcinni
evet...hı hı... vereliniortak
tanrıçam sen foto ekledin de ben mi görmedim acaba benneyaptımki
koca beni boşıycak ben resim bekliyomeyvahedigeldismile
alsanaalsanasmileçok fesatsınız...kız ders yapıyo..sunuyolar birbirlerine derslerinizemuszemus konuda çocuk gelişimiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:kedi::CüvCüv::jeyyar: anadın sen onu
bende şapur şupur öpüyorum bitanemiŞenizkızlar ben kaçıyorum...
çok fena uykum geldi...akannehir
öpücük manyağı yapıyorum hepinizi bal lokmalarımopuyorumnanaktan
iyi gecelerrrŞeniz
gömdüm bebeğimsuratımdaki maske gerim gerim gerildi..yıkıyım da yatıyım kızlarr...seviyorum sizi
iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan
:CüvCüv:şutarafagitti:ecrin_bebek:mafoldumben yardımaklinialirimsmilekız bu smilaların sonu bir derdim var topikinde biter:roflol::roflol:
yani:1closedeyes:çocuk içerde ders yapıyo:1closedeyes:fesat bunlar boşver:teselli:sempatiksalakcinniakittt tanrıça siz yapmayın bari beeeaklinialirimsmile deli gibi gülüyorum çocuk noldu diyo diyemiyorum ki benm arkadaşalrın hepiciğii fesatttkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile deli sancak zavallım beniii bu saatten sonraakaydirigubbakcemile3
minikmi açtı gözünü gönlünüaklinialirimsmilegeçmiş olsun cano yabilmiyorumkismileanam bi kuşburnu neyin içseneAğrıdan kıvranıyorum bi yandan hala buralardayımakannehir
Valla bu gece gözümüzü gönlümüzü açtı bu kızlarboshayallersmile
aldınmı kayısıyıhihoyyytnie aldıklarını çekmedin akitoşalsanaalsanasmilegüle güle kullan bebeğimbilemiyorum artıkın aklinialirimsmile
dogacı kayısı kremini gözaltılarıma bugünden itibaren sürmeye basladım kızlar
gözaltım çekmiş gibi mor :1ninca: gelişmeleri yaziciiim
bugday ruseyniden almayı unuttum cünkü adı aktarda bitürlü aklıma gelmedi fisfisfis
bizde seni seviyoruz kankamŞeniziyi uykularcanolar bende kaçayım hepinizi seviyorum mucccccccck herkese a.s.
Ayy net gitti aklım burda kalmıştı ohh kimse eklememiş kaçırmamışımmhihoyyyt
Miniğimmm ooo kolayyy gelsinnnn
ii geceler pamuğummopuyorumnanaktan
sendemi kızzzklava::roflol:kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmileçok fesatsınız...kız ders yapıyo..sunuyolar birbirlerine derslerinizemuszemus konuda çocuk gelişimiaklinialirimsmile
bende şapur şupur öpüyorum bitanemiŞeniz
gömdüm bebeğim
:CüvCüv:şutarafagitti:ecrin_bebek:mafoldumben yardımaklinialirimsmile
yani:1closedeyes:çocuk içerde ders yapıyo:1closedeyes:fesat bunlar boşver:teselli:sempatiksalakcinni
minikmi açtı gözünü gönlünüaklinialirimsmilegeçmiş olsun cano yabilmiyorumkismileanam bi kuşburnu neyin içsene[/B]
aldınmı kayısıyıhihoyyytnie aldıklarını çekmedin akitoşalsanaalsanasmilegüle güle kullan bebeğim
bizde seni seviyoruz kankamŞeniziyi uykular
kanka varya ilarzu ve burcu şoka giricek sabah:1shok:kaydirigubbakcemile3
Hee dibim düştü valla gömleğin içindekini görünceeaklinialirimsmile
Kuşbırnu diyosun tatlım da bu saatten sonra uğraşamiciim sabah ilk işim onu içmek olsun regl sancısı için hiç denememiştim.
heee dimi kız:))) manukyan kılıklı,hemen gazoz getiriyim demişti:roflol:Baa bag hele sen nuri alço resimlerini ekle ekle sonra da sunumçalışıyoz de biz de yiyelim:mymeka:sositososito
fesatt gacılarrklava:al birini vur birine çocuk gelişimymişş du bakalım ona daha çok var hele bi evlenelimmmkaydirigubbakcemile3 hey allahım yya gece gece güldürdünüz beni kızlar iyii varsınızzz yaa çok seviyorummm hepiniziiiiiiturkbayragi:roflol: vatana millete hayırlı olsun miniğin kayış yine koptuu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?