Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

yandım deseneizeee:tomato: gece gece karnım ağrıdı gülmekten yaaakaydirigubbakcemile3

Aaa ne güzel memleketine gdiyosun iyi yolculuklar tatlım.
Tez zamanda bekliyoruzz

kızlar bende kaçıyım artıkk şu dersi bitirelim daldım muhabbete notlar yalan olduu:sinifsinif:
fesatlar yanlış anlamayın haaakaydirigubbakcemile3
hepinizii öpüyorumm kızlarr ii gecelerrraklinialirimsmile

Oyy akitrammm özlicezz seniiiŞeniz Yandın yeminle balım ben iki gün gelmedim 125 sayfayı geçik okudum düşünnakannehir

kızlar bende kaçıyım artıkk şu dersi bitirelim daldım muhabbete notlar yalan olduu:sinifsinif:

Hadi git bakalım sırtı çizik çizik dekolte elbiseni de giy sunum mu şeetceksiniz napcaksanız işte sempatiksalakcinni kolay gelsin...

özleyin beni aklinialirimsmile
zaten bi okula gidip geliyorum kaç sayfa okuyorum
1 hafta bitmez gibi :roflol:

valla bana mucize şekilde iyi geliyo bebeğim:)2 tane demliyorum..bolda bal atıyorum..sıcacık şerbet gibi:içelim:
miniği görünce böyle oldum :1shok:anandamı tatlıcıydı minik dedim içimden

Ben de yatar artık daha anca uyuturum kendimigüzellerim çok seviyorum sizi o kaa resim ekledim rüyanızda beni görünnaniknanik
isyan bayrağını çektin demeksende düştün gözümden:umursamazysaki islandım gü:umursamaz:çlü kızdır,kırkkilitçi,dayanır demiştimguclubacismilesempatiksalakcinni
bizde seni seviyoruz boncuğum,allah rahatlık versin anamopuyorumnanaktan

yarın yokmusundelikafaduldenofff çok özlicez amamafoldumben..allaha emanet ol o zaman kadayıfımŞeniztamam mazeretin kabul edildi..iyi geceler çıtırım
yandım deseneizeee:tomato: gece gece karnım ağrıdı gülmekten yaaakaydirigubbakcemile3
ben bide islanda koptum,hayırı işler yazmış puhahahahaha:roflol:
Nihahahahahkaydirigubbakcemile3 Kanka ben seni görcem anlamam seni görmeden uyumam:içelim:

aslansın olum senolumunekankayizsmile:içelim: işte gerçek arkadaş!!(hatun saat saat 6 da yatıyo-tatlicadiarzu-):roflol:

özleyin beni aklinialirimsmile
zaten bi okula gidip geliyorum kaç sayfa okuyorum
1 hafta bitmez gibi :roflol:

2 gündür sabah girmiyorum feleyim şaştı,sen bi hafta yoksun allah yardımcın olsun:roflol: sayfalar bitince aha böyle olursun uzun bi sürekafamçokkarıştı nereye baksan kk sayfası görürsünsempatiksalakcinni..zaten özlicez gıcıkmafoldumben

Tamam tamam uğraşmıcam artık minikimle kaydirigubbakcemile3

Tatlı rüyalar hepinize

Öpüyorum afroditimopuyorumnanaktan

iyi geceler canlarııım
tarıcam bende sizi özlicem bebetom
yarın bimden sonra gelin buraya tabi tek parca halinde aklinialirimsmile

tabi tabi bitir artık ..kolay gelsin minikaklinialirimsmile
Oyy akitrammm özlicezz seniiiŞeniz Yandın yeminle balım ben iki gün gelmedim 125 sayfayı geçik okudum düşünnakannehir
al bendende o kadarakannehir
Minikk tabi git bekletme notları saatte tam notlar için uygun bi zaman zaten
kız ders çalışıcak taammı:mymeka:fesat karı
ben yarın göstercem size gününüzüüüklava:

bakma sen onlara:teselli:hadi git dersini yap böcüğüm:CüvCüv:Şenizseviyoruz seniolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…