- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.161
gelmişimizi geçmişimiziii...........:roflol:selamın aleyküm milletsüprizzzzz
işallah ben yokken çok kaynatmadınız..gözlerim kayıyo okurkenkafamçokkarıştılülülülülülügeçmişe gidiyorum gelmişinizi geçmişinizi okumaya:jeyyar:
Ben de geldiimmm...yatıya misafirimiz var. yerimseniben
Çok yorgunum a dostlar ölüyom...akannehir
az geçmişe bakayım da, garip bir iğne ilişti gözüme geçmişe dair.
birisi hala ezikliğini atamamış üzerinden, uykuları mı kaçmış ne, sinsi sinsi bizim mesajlarımızı karıştırıp izimizi sürmüş te gelmiş buralara ağzımızın payını verdiğini sanmış.kaydirigubbakcemile3
valla tüm yorugunluğum gitti şuanda. bayanssulusmile
lakin burası sıradan bir topik değil, onu da söyliyim. aklinialirimsmile
cıssss...aklinialirimsmile
hay şanssız bedevim benim:teselli:klasiktir ama söyliyim yinede...vardır bi hayır anacım...yaaa inanamiyorum 1900 yildir uyuyan yanardag bile patladi burda tum ucuslar iptal 2 gundur nasil bir sans bu benimde ucusum iptal olabilir
bim ganimetlerim
mavala tırnak ürünlerim ve goldenrose dipliner
tembel,kendi aldıklarınıda,arzumun hediyelerinide güle güle kullan..kayısılı kremden bende aprilime yollamıştımhihoyyytpişti oldunuz:)
arzuşumun gönderdikleri
canım benim tekrar teşekkür ederim hepiciği çok güzel
hele o kitapçık çok işime yarıcak
o aparatı kullanabiliyom artık ..
istenmeyen tüyler korksun benden
vidio işe yaradı
kuziiii eve netmi geliyodelikafaduldengeceleri geliceksin yihuuu:sm_cool:
sen nereye gidiyon yaaa öööff eski kötü alışkanlıklarına geri döndün kurtarmadım mı ben seni bu gece hayatından gülo yaaa
bu arada kardeşim net bağlatıyormuş eve ondan kalan vakitte uğrarım bundan sonra geceleri şekerparelerim
bitanem varya içime oturdu bu lafın:))ben o sırada sayfada sadece suder ve burcunun mesajlarınıı gördüm,aşşağıda sen yoktun,bi kaç kişi vardı ama tanımadıklarımdı..topiğin demirbaş kızlarına öpücük verdim,seni vallahi sonradan gördüm tospam...ayrıca sen diyete başladığını yazınca ben senide öptüm yazdım.o sırada yeni görmüştüm çünkü....öyle bi olmuşki,sanki senin mesajı gördümde han senide öptüm gel üzülme gibi:)))sakın yanlış anlama çok üzülürüm canı benima.s.bag
beni kaale almamış
heç bişi yazmamış bana
burcuyu suderi öpi
barbi la,dierlerini hiç sevmedim,en güzeli buydu valla...Yaaa inanamıyorummmmmm tanrıça istediğim frenc setini sen almışsın
o renkten yoktu ben gittiğimde
güle güle kullan barbiş..kızım millet hazırda beklemiş yağmalamak için..hani amerikada bi mağza her sene gelinliklere indirim yapınca izdiham oluyo,5 dakikada mağza boşalıyo ya onun gibi:))
farları bende çok sevdim islandım..içlerini açtım bıçakla ama..çekip koyucam..uğraşamam öyle dökmeyle felan...
Dün nerdeyse sabaha kadar takıldık ben tabi uyanamadım 10,30 gibi bimdeydim golden rose'un çöpü bile kalmamaış: 4 tane kajal far aldım süperler
1 tane fırçalı ponzo şeysinden aldım bacaklarım için. törpü aldım 8 taraflı olandan foto eklerim sonra
tembelim niveanın kayısılı bi kremi var ışıltı veriyo,hala varmı bilmiyorum..ayrıca pastel yada golden rosede ışıltılı kremler var..badi şoptada var tatlım..şinci bişe sorcam size
benim göüsler malum gösterişli
bendenizde dekolte manyağıyım ..
daha önce kullandım ama sonra bulamadım ..
nivea krem dekolte bölgesine sürüyodum ..
parlak gösteriyodu ..
böle daha ilgi çekici oluyodu benim minikler
var mı öle bildiğiniz ürün
:asigim:güle güle kullan kuzi..ellerine emeğine sağlık kankam..zevkli karısın vesselam
puhahahaha salak:roflol:lan ben not yazmayı unuttum aprilimearzuuuu iyyyrenç yazımı da mı ekledin
millet kötü içerik yapar yazımı görünce
[/B][/B]
manyak karı ya kale alma beni kızaamlaelaelaelaelae..bu gün ağzıma mıçtın zaten ben aldım sen alamadın die kafama vurup durdun:roflol:gece muabbet güzeldi tabee 3de yattık.bende vurdum kafayı yattım..
buarada bime gitcem diye dalga geçen tanrıça karısı taam gitmem bee dedim ama kendisi gitmiş alçak hainnnn
hee nerde kalmıştım işte geç yattım yaa uyudum 12 ye kadar
evde kimsecikler yoktu kapıyı açtım kii postaaaa
tatlıgacımmmmm kız hiçde çaktırmadın heee
canım benim hediyelerine bayıldımmmmmmmmm süper hepicigide
eklemek için direk kk ya girdim çıkmam lazm aslnda =))
geliyoo resimler hihoyyyt
güle güle kullan cano..bende pembe ve grisini aldım..farlar çok güzel ya ben bayıldımBim ganimetlerim bu kadarcık:Gittiğimde mekan talan edilmiş kasiyerler kendilerini toplamaya çalışıyorlardıkaydirigubbakcemile3 Kalanlar bi bunlardı bir de OK :)))) Diğerini alamıcağıma göre bunları
buraya yazmam gereken mesajı bi dier mesajına yazmışım:))olsun sorun değil..orayı okuyun :))çoklu alıntıda beyin şerbetlemesi oluyorum biliyonuz
güle güle kullan suderim..gelince emily leri carminaları stok edicen nede olsa:))
kizlar son aldigim 2 urun malum resim ozurlu oldugumdan yeni ekleyebildim:)))
evet suderim sivilcelerine böyle veda etti duyurulur..
canlarim buda size bahsettigim mucize sivilce kremim cinko oksit iceriyo
ben masumum..valla gece kudurdular nazom,yapmayın etmeyin dedim ama dinletemedim(resimleri görmenin rahatlığı ile konuşan tanrıça smili)bu arada gözümden kaçmadı değil
foto eklemişiniz ben yokkene
küstüm vallahaa emmenn baa arkadaşlık tiklif idin bakem
hiçbirinizi goremedim yavvv[/B]
vay vay vayyy...en güzel doğum günü hediyesi işte..allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın arzum..maşalah 4444 kere tütütütüt...toto kaşıyan smil
hacı sana bi güzellik yapıcam bekle benitanrıçam gurur duydum seninle patron ben onların far oldunu anlamadım, ben de istiyom
demek sen de ayak törpüsü aldın ben de dün gece senin resmini beklerkene ömür törpüsü oldum
güle güle kullan papatyam
oldu ebiş-tatlicadiarzu-senin için sarıyere giderler sen sıkma tatlı canını:teselli:sempatiksalakcinniBakırkoy cok uzak bana yaa( sarıyerdeyım ben
istanbullular hu huuuuistanbulda ikamet eden topik sakinlerimiz gelsin çiçek herkeşe diyoruz gülom
aga kahkaha atıyorum yemin ederim..alayına gider:roflol:
tamam tospam bu otobüze binersem getiri beni heral :lepi:
tatlıgacı yazdı biliyorumki...:))alayım asoya bir kilo boya yazmış ya etiketler çok hoş
hayırlı olsun yarışmamız..ben olsaydım çingene makyajıda sıkıştırırdık araya..konuyu ben açabilirim canlar..resim ekliyemiyorum bari konu açıyım katkım olsun..http://www.kadinlarkulubu.com/makya...imli-paylasimlar/360325-makyaj-yarismasi.html
anketi açar ben kaçar kızlar pazartesi görüşmek üzereee
livom güle güle kullan..bende rimelle allık almak istiyodum ama yağmacı hatunlar bitirmiş..sabah 8 de gitseydim bende o yağmacılardan biri olucaktım:)canolar bugun toplam 4 tane bim magazası gezdim hiçbirsey kalamamış =( alabildiklerim sadece bunlar
bunlarıda bimden aldım ayıcık çok şeker hemde 3.5 tl =)
çok zevklidir benim kankam çook:asigim:hediyem geldi dediiinde güle güle kullan demiştim ama..
tekrar diyeyim canım..
Pati ne ince ruhluymuşş.bayanssulusmile.süspüs yapmış..tıpkı nişan bohçası gibi süslemiş, ne güzel olmuş.
livim koleston al 6.0 kumrala boya gitsin bebem sıkma canını..canlar daha 2 yıkamada saçımın rengi açıldı ooooof napcam =( umarım dahada açılmaz =( ahanda rengi
güle güle kullan gacım benim..
Ben de bunları bulabildim işte.
hoşgeldin minim..bizde özledik canımı..nie kafan bozuktu anlat heleben geldi
hepinizi özledim
biraz moralim bozuktu
biraz geçmişi okuyum da geri kalmayayım hiç bişeden naparım sonra
aşşada görüyodum zaten hep..geç bile kaldın..hoşgeldin hayatım:sm_cool:kızlar yer açın bitufulahihoyyytmerhaba.. uzun zamandor takip ediyorum sizi.. bende aranısa gelebilirmiyimmm?
mokunu çıkartmamak kaydıyla alabilirsin:)kalan paralar kumbaraya biliyosun..oğlunuda yerim haacokacimcoookoglusu attaya goturuyoz insallah kozmetik konsunda tutarim kendimi disari cikmamam lazim benim, cikmamam
aha misafir perver nazom:)...
ne demek canom buyur gel
bizim herkese kapımız açıkk
anam oku oku anca bitirdim he:)hoşgeldin topiğin ceyarı:)slmm kzılarr bende bir geçmişe gidiyimm geliyorummm
sserm süpürgemdeydin düştünmü kı:))eee ozaman bende sizinle geliyorum bekleyinnn benii
afiyet olsun balıma...kankam gel ama özledim...kızlar azcık kaçıyorum yimek var...
Hoşgeldiniz Tanrıçam Minikim ara ara dalıcam ben de aranıza
anam resmen şerbetleme geçiriyorumkafamçokkarıştı:bbo:sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3nazomaklinialirimsmileŞeniz naber çikiletamzemuszemusmakyaj yarışmamız hayırlı olsun kızlar:lepi:Tanrıça geçmişimize bi daldı bi dahada çıkamadıı:roflol:
Bidenelerim ben geldim sizi çok hemde çok Özledim farkındayım bir sürü devamsızlığım oldu ama mazaret iznimden düşülmesini rica ediyorum opuyorumnanaktan
Sanırım ben geçmişi oku oku bitiremiycem amma çok sayfa olmuş kafamçokkarıştı Ay neler kaynattınız çok merak ediyorum CADIARZU
Buarada hediyeler yavaş yavaş sahibelerine ulaşmış sanırım benim ki daha gelmedi gerçi benim gönderdiğim arkadaşta ne olur kusura bakmasın çok gecikti farkındayım ama inanın sağlık gibi ciddi sorunlarla uğraşmasam asla böyle birşey yapmazdım :çok üzgünüm: Şu 1 hafta o kadar çok terslik sıkıntı beni buldu ki artık hayattan bile bunaldığımı hissettim. Neyse iyi ki siz varsınız ki geldim yine sizin yanınıza sizinleyken çok mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
beni sevmiyosunuz dimi:sinifsinif:
superisi neyin var kız..geçmiş ola..
hoşgeldin hayatım..iyiyim bitanem sen nasılsın..komşunu dövdünmü kız:))tanrıçam güsel kuşummmmmzemuszemusnasılsın hayatımm
iyigeceler hatuşlarrr
superisi yapma etme eyleme aşktan dimi bu durumlarınn?
aklıma dün geceki bihter geldi ,yasak aşk masak aşk ama valla nasıl diodu ölüorum anne diye
aaaaaaaaaaaaaaaaaknjfpoıawjfaoh senağlama senağlama senağlama senağlama
gacim sen sormuştun yanılmıyosam leoparlı badimi aldım ama yarın eklicem resmisini olarmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?