Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya bılenınız yokmu şu bımden aldıklarınız antalyada yokmudur yaaa bızım evın yanında var bım ama orda kozmetık pek yok hele far falan hıc yok kıytırık kalem ler var

olması lazım..sadece istanbula özel değildir kampanya..bütün bünyesinde vardır mutlaka..nie yok hayret!

selam kızlar çok uzun zaman sonra geldim sağolsun bir kaç arkadaş özellikle çağırmışlar beni buraya,çok özlemişim zaten bu topıkte gezinmeyi..
geçen zaman içinde kortizon şişliklerim indi,kurdeşenlerim geçti ama o lanet sonradan çıkan sakallarım hala dökülmedi ameliyat oldum iyileşmeye başladım bile yavas yavas bir iki hafta içinde koltuk değneklerimi atarım inşallah:)
yeni topik hayırlı olsun inşallah gelin makyajı olur,bizlerede tavsiyeler olur.
ben zaten bir bucuk aydır evde yattıgım için öyle gezemedim,çeyiz düzüyorum ya hep çeyizlik şeyler aldım,mutfak eşyaları falan bugun sagolsun annem çeyizim için bir bir seksi gecelikler,çamaşırlar almıs:))
çekiliş yapmışsınız bazı resimleri gördüm kendiniz gbi hediyelerinizde çok güzel,katılamadığım içinde hani kıskanmadım değil:)

gacım küsmüyüzzemuszemus
Ben küs değilim de, ne özeldeki msjın devamına yanıt verdin:umursamaz: ne de şap ile sorduğum soruma:umursamaz:..bende sen küssün diye düşündüm..:1closedeyes:
olur tabi olmamıhihoyyyt..nerden aldın kaça aldın..
ya bılenınız yokmu şu bımden aldıklarınız antalyada yokmudur yaaa bızım evın yanında var bım ama orda kozmetık pek yok hele far falan hıc yok kıytırık kalem ler var

Şekerim her Bim e geliyodur bence..ayırım yoktur gibime geliyor..

tanrıçam biliomusun ben bitane kedicik bulmuştum(çöpe atmış geberesiceler bi bulursam var yaaaaa) çok tatlıydı minicikti elim kadar süt içiordu biberonla 1 gün uyudu,sonra okula gittim geldim bi baktım ölmüş mafoldumbenmafoldumben

olması lazım..sadece istanbula özel değildir kampanya..bütün bünyesinde vardır mutlaka..nie yok hayret!

ya burda bırsey kampanyaya gırıyor sabahtan sömürüyorlar cunku kampanya urunlerı cok az oluyor..valla enson 2 gun once gıttım yoktu hıcbıse keske bugun ugrasaydım gordünmü sen mafoldumben nezamandır varkı kampanya yarın sabahtan bı ugrayam kajal farın beyazını almıştım ben cok guzel kaydirigubbakcemile3

Oyyyy..canım kediciklerin yaşama olasılıkları, annesiz olunca biraz düşüktür..
Üzülme diycem ama, can sonuçta..:teselli:

Cuma günleri oluyor bim kampanyaları..fakat her cuma kozmetik oluyor diye bişey yok..ara ara geliyor kozm.kampanyası..

bitanem hoşgeldin vede geçmiş olsuna.s.ben hala ne için rahatsız olduğunu tam bilmiyorumbilmiyorumkismileama sıkma güzel canını,hepsi düzelir ezgimŞenizannenin aldıklarınıda güle güle kullan bebemaklinialirimsmilebidahaki çekilişimize umarım sende katılmış olursun gülümopuyorumnanaktan
ulan sana küsermiyim ben deli:1hug:nie küsüyüm ayrıca,kızım ben şapın tarifini yazdım ya san aşkolsun hemafoldumbenokumadın demekki..bidaha yazıyım madem okumadın..aktardan bi milyonluk şap al,aldığun şaptan bir tutam cezveye koy,sonra kaynat ve elde ettiğin suyu yüzüne sür hepsi bu..msj kutumu silerken demek mesjınıda okumadan sildimdelikafaduldenbende nie cevap atmadı dedim hatta:))madem öyle bidaha yaz hadi canoŞeniz
ölmüş kediyi çöpemi atmışlar!klava:bu kadar vicdansızlık olurmu yaoff içim acıdı minim yamafoldumbenbaşın saolsun diyim(
bu gündü kampanya zaten..şans işte..
hoşbuldum kuşş, napisen bakemm
bim savaşçısı
çooğoşş bi badi aldım kıı
accuk merak edin :roflol:
len adilik yapma adamı hasta etme..çatlarız:dance:
tanrıçam gel beraber dövelim ya hala üstüme geliyooo:sinifsinif:

adres ver ssermklava:Çok üzgünüm çoook

olmazmı vardır muhakkak,burda vardı ama ben gidene kadar yeller estirmiş hatunlar sepetleerde,bi tane kirpik kıvrıştırıcısı aldım o da bozuk çıktı anasını satim :smiley-cool:

bi de o kalemler çok güzel yaaaa 2li kajal,ben de hepsi var,hiç akmıor bulaşmıor valla ben sürekli sürüorm :jeyyar:

kankam kumbaramı gördün mü dünkü muhabbeten sonra aldımyerimseniben seninkisi nerede =)

aa gözümdenmi kaçmışohaoldumsmilehemen bakmaya gidiyorum..vallahi aklımada geldi bu günkaydirigubbakcemile3livim kesin alıcak dedim,kalbim temizmiş:icecream:
daha önce para biriktirme topiğine eklemiştim,ordan açlıyım duraklinialirimsmilebide bitane daha kumbaram var,onuda çkeiyim durzemuszemus
livim 350 tl atmıştım ya,akşamda 650 tl daha attım kumbirikime:sm_cool:

kızlarr hediyeleriniz süpper çok beğendimmopuyorumnanaktan
bimi yağmalayanlar güle güle kullaınnnaklinialirimsmile
livimm saçını regi çok hoş duruyo bennnceekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…