- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.181
ya bılenınız yokmu şu bımden aldıklarınız antalyada yokmudur yaaa bızım evın yanında var bım ama orda kozmetık pek yok hele far falan hıc yok kıytırık kalem ler var
sanırsam depresyondayım benmafoldumbenkusurabakmayın kızlar:gitme:
Ben küs değilim de, ne özeldeki msjın devamına yanıt verdin:umursamaz: ne de şap ile sorduğum soruma:umursamaz:..bende sen küssün diye düşündüm..:1closedeyes:gacım küsmüyüzzemuszemus
iyigeceler hatuşlarrr
superisi yapma etme eyleme aşktan dimi bu durumlarınn?
aklıma dün geceki bihter geldi ,yasak aşk masak aşk ama valla nasıl diodu ölüorum anne diye
ühühühühühühühühü senağlama senağlama senağlama senağlama
gacim sen sormuştun yanılmıyosam leoparlı badimi aldım ama yarın eklicem resmisini olarmııııı[/B]
ya bılenınız yokmu şu bımden aldıklarınız antalyada yokmudur yaaa bızım evın yanında var bım ama orda kozmetık pek yok hele far falan hıc yok kıytırık kalem ler var
olması lazım..sadece istanbula özel değildir kampanya..bütün bünyesinde vardır mutlaka..nie yok hayret!
barbiş hoşgeldin:ecrin_bebek:
yarınmı eklicenboshayallersmiletaam bekliyoruzzemuszemus..ayrıca dün içim acıdı o sahnede be:içelim:
tanrıçam biliomusun ben bitane kedicik bulmuştum(çöpe atmış geberesiceler bi bulursam var yaaaaa) çok tatlıydı minicikti elim kadar süt içiordu biberonla 1 gün uyudu,sonra okula gittim geldim bi baktım ölmüş mafoldumbenmafoldumben
ya burda bırsey kampanyaya gırıyor sabahtan sömürüyorlar cunku kampanya urunlerı cok az oluyor..valla enson 2 gun once gıttım yoktu hıcbıse keske bugun ugrasaydım gordünmü sen mafoldumben nezamandır varkı kampanya yarın sabahtan bı ugrayam kajal farın beyazını almıştım ben cok guzel kaydirigubbakcemile3
bitanem hoşgeldin vede geçmiş olsuna.s.ben hala ne için rahatsız olduğunu tam bilmiyorumbilmiyorumkismileama sıkma güzel canını,hepsi düzelir ezgimŞenizannenin aldıklarınıda güle güle kullan bebemaklinialirimsmilebidahaki çekilişimize umarım sende katılmış olursun gülümopuyorumnanaktanselam kızlar çok uzun zaman sonra geldim sağolsun bir kaç arkadaş özellikle çağırmışlar beni buraya,çok özlemişim zaten bu topıkte gezinmeyi..
geçen zaman içinde kortizon şişliklerim indi,kurdeşenlerim geçti ama o lanet sonradan çıkan sakallarım hala dökülmediameliyat oldum iyileşmeye başladım bile yavas yavas bir iki hafta içinde koltuk değneklerimi atarım inşallah:)
yeni topik hayırlı olsun inşallah gelin makyajı olur,bizlerede tavsiyeler olur.
ben zaten bir bucuk aydır evde yattıgım için öyle gezemedim,çeyiz düzüyorum ya hep çeyizlik şeyler aldım,mutfak eşyaları falan bugun sagolsun annem çeyizim için bir bir seksi gecelikler,çamaşırlar almıs:))
çekiliş yapmışsınız bazı resimleri gördüm kendiniz gbi hediyelerinizde çok güzel,katılamadığım içinde hani kıskanmadım değil:)
ulan sana küsermiyim ben deli:1hug:nie küsüyüm ayrıca,kızım ben şapın tarifini yazdım ya san aşkolsun hemafoldumbenokumadın demekki..bidaha yazıyım madem okumadın..aktardan bi milyonluk şap al,aldığun şaptan bir tutam cezveye koy,sonra kaynat ve elde ettiğin suyu yüzüne sür hepsi bu..msj kutumu silerken demek mesjınıda okumadan sildimdelikafaduldenbende nie cevap atmadı dedim hatta:))madem öyle bidaha yaz hadi canoŞenizBen küs değilim de, ne özeldeki msjın devamına yanıt verdin:umursamaz: ne de şap ile sorduğum soruma:umursamaz:..bende sen küssün diye düşündüm..:1closedeyes:
olur tabi olmamıhihoyyyt..nerden aldın kaça aldın..
Şekerim her Bim e geliyodur bence..ayırım yoktur gibime geliyor..
ölmüş kediyi çöpemi atmışlar!tanrıçam biliomusun ben bitane kedicik bulmuştum(çöpe atmış geberesiceler bi bulursam var yaaaaa) çok tatlıydı minicikti elim kadar süt içiordu biberonla 1 gün uyudu,sonra okula gittim geldim bi baktım ölmüş mafoldumbenmafoldumben
bu gündü kampanya zaten..şans işte..ya burda bırsey kampanyaya gırıyor sabahtan sömürüyorlar cunku kampanya urunlerı cok az oluyor..valla enson 2 gun once gıttım yoktu hıcbıse keske bugun ugrasaydım gordünmü sen mafoldumben nezamandır varkı kampanya yarın sabahtan bı ugrayam kajal farın beyazını almıştım ben cok guzel kaydirigubbakcemile3
len adilik yapma adamı hasta etme..çatlarız:dance:hoşbuldum kuşş, napisen bakemm
bim savaşçısı
çooğoşş bi badi aldım kıı
accuk merak edin :roflol:
tanrıçam gel beraber dövelim ya hala üstüme geliyooo:sinifsinif:
ulan sana küsermiyim ben deli:1hug:nie küsüyüm ayrıca,kızım ben şapın tarifini yazdım ya san aşkolsun hemafoldumbenokumadın demekki..bidaha yazıyım madem okumadın..aktardan bi milyonluk şap al,aldığun şaptan bir tutam cezveye koy,sonra kaynat ve elde ettiğin suyu yüzüne sür hepsi bu..msj kutumu silerken demek mesjınıda okumadan sildimdelikafaduldenbende nie cevap atmadı dedim hatta:))madem öyle bidaha yaz hadi canoŞeniz
piki..tamam o zaman..yerimseniben
kankam kumbaramı gördün mü dünkü muhabbeten sonra aldımyerimseniben seninkisi nerede =)
puhahah delilülülülülülüaa oyuncakmı..biz gerçek sanmıştık:roflol:bi de fil aldım oyuncak napcaksam:smiley-cool:yok gerçek
benn celdummmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?