Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nişanlı kızlarrr.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.ahanda size bi güzellik..gelin çorapları..pentininmiş..
ben evlenirkene nerdeymiş bunlar.:dilcikar:.

9,90 tale..
6,25 tale
11,90 tale
24,90 tale

kankam evet kalbin temizmiş olumunekankayizsmile

vallaha bende bugun 1 lira 15 kuruş attım =)kankammmmm çek çek çok merak ettim

minigim tesekkür ederim

kızlar yazın kotun altına ne tür ayakkabılar giyinilir ? Rahat orta topuklu kotun altına giyilebilecek ayakkabı arıyorum

(babet ve dolgu topukluları sevmıyorum onuda soyleyim)

Son düzenleme:

burnu kısmı açık hafif topuklu ayakkabılar varya onlar kotun altına çok hoş oluyo cnmolumunekankayizsmile

sağol tanrıcam menıskus ezılmesı su toplaması vardı yırtık ve dız kaymasıda vardı,menıskus yırtıgından amelıyat oldumm,insallah kuzum bir dahakinee..
tatlıgacı ne guzel seyler onlar,içim gitttiii

Nişanlı kızlarrr.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.ahanda size bi güzellik..gelin çorapları..pentininmiş..
ben evlenirkene nerdeymiş bunlar.:dilcikar:.

9,90 tale..
11,90 tale
24,90 tale

Ay bunlar çok güzel Gacım valla sırf bunları giyebilmek için gelin olasım geldi :kedi:

Xzgim bebişim daha iyisin dimi inşallah ayağında biran önce tümden iyileşir melek yüzlüm benim :Saruboceq:

Oy Minikim boşver sen bulaşma onlara olmassa sen bana söyle ben onları Çok üzgünüm çoook smiledaki gibim yaparım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…