- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.201
aa gözümdenmi kaçmışohaoldumsmilehemen bakmaya gidiyorum..vallahi aklımada geldi bu günkaydirigubbakcemile3livim kesin alıcak dedim,kalbim temizmiş:icecream:
daha önce para biriktirme topiğine eklemiştim,ordan açlıyım duraklinialirimsmilebide bitane daha kumbaram var,onuda çkeiyim durzemuszemus
livim 350 tl atmıştım ya,akşamda 650 tl daha attım kumbirikime:sm_cool:
puhahah delilülülülülülüaa oyuncakmı..biz gerçek sanmıştık:roflol:
sunumdanmı:jeyyar:ceyar hoşgeldinaklinialirimsmile..artık bu smil:jeyyar:= minikkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kankam evet kalbin temizmiş olumunekankayizsmile
vallaha bende bugun 1 lira 15 kuruş attım =)kankammmmm çek çek çok merak ettim
minigim tesekkür ederim
kızlar yazın kotun altına ne tür ayakkabılar giyinilir ? Rahat orta topuklu kotun altına giyilebilecek ayakkabı arıyorum
(babet ve dolgu topukluları sevmıyorum onuda soyleyim)
burnu kısmı açık hafif topuklu ayakkabılar varya onlar kotun altına çok hoş oluyo cnmolumunekankayizsmile
Nişanlı kızlarrr.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.ahanda size bi güzellik..gelin çorapları..pentininmiş..
ben evlenirkene nerdeymiş bunlar.:dilcikar:.
9,90 tale..
11,90 tale
24,90 tale
minik hoşgeldin hayırdır kııı
sağol tanrıcam menıskus ezılmesı su toplaması vardı yırtık ve dız kaymasıda vardı,menıskus yırtıgından amelıyat oldumm,insallah kuzum bir dahakinee..
tatlıgacı ne guzel seyler onlar,içim gitttiii
hb cnmmolumunekankayizsmile ya geçen bi topicde bizim april nazo ve tosbişş biriyle atışmıştı bende daldım hemen peşleriden:1ninca: ağa kötü içerük yapmış eksü pua virmişş tutamıyorum kendimiiiguclubacismiledelikafadulden
Oy Minikim boşver sen bulaşma onlara olmassa sen bana söyle ben onları Çok üzgünüm çoook smiledaki gibim yaparım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?