Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben küs değilim de, ne özeldeki msjın devamına yanıt verdin:umursamaz: ne de şap ile sorduğum soruma:umursamaz:..bende sen küssün diye düşündüm..:1closedeyes:
tatlıgacıcım tanrıçamın basın danışmanı sekreteryası olarak ben şap ile ilgili sorununun cevabını gördüm

şapı cezvede kaynat tonik olarak kullan yazdı tanrıçam

patronum 1.000tln varken hazır benim maaşı da ver de cebimiz para görsün

mafoldumben mafoldumben
Çok üzüldüm Mini...:teselli:
benim de aldığım tüm ev haycancıklarım mefta olmuştur...kafamçokkarıştı

Herkese selammmm opuyorumnanaktan

ule bikaç saat girmesem özlüyom hepinizi boshayallersmile
bağımlı oldum sanırsam
kaydirigubbakcemile5

ben de merak ediyorum ve bekliyorum kızlar kaydirigubbakcemile5

mirianacım supersin...bununla ilgili topık actım canlar sempatiksalakcinni

en rahatı bu gibi ozellikle krem rengi cok tatlı

gacı la,bunlar gelinlik için değilde ayriyeten bide siyah olucakaklinialirimsmileof of offf:jeyyar:bayıldım:asigim:özel mesaj bekliyorum,rüyanın devamınıkaydirigubbakcemile
üstten 2. nasıl sence kanka

aklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
aklinialirimsmile
anladım bitanembilmiyorumkismilerabbim tez vakitte şifa versin canım benim:Saruboceq:güzel enerji çok öenmli unutma bunu..hep iyi olucam de kendine..daha hızlı iyileşirsinkaydirigubbakcemile5
ya böyle küçük şeylerle uğraşmayın bebem ya:1closedeyes:ömrüm mapuslarda geçtide sesim çıkmadıiçerde düşünücek çok zamanım oldu-tatlicadiarzu-ve artık sukunete erdim
selam kokoş hatunlaarr zemuszemusopuyorumnanaktanbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5

selam canımbayanssulusmilehoşgeldinopuyorumnanaktan

bunlar mesela daha az topuklu olanlarıda varr
ben kotun altına alcam valla bunlardan çok güzel duruyo..
Ay bunlar çok güzel Gacım valla sırf bunları giyebilmek için gelin olasım geldi :kedi:
çok güzeller..bi şekilde giyerim..hehehe..12.yıldönümüme bi güzellik olur hemm..aklinialirimsmile
a.s

buda patinin kumbarası:roflol:tipi bak ya baktıkça gülüyorum:roflol:

gagalasın o horozun seni pati:smiley-cool:

1.000tl de ancak bu kadar kumbaraya sığardı valla sempatiksalakcinni
hırhızlar kumbarada 1.000tl olduğunu nirden bilcek

kankam bak bana bi söz verdin kalbim yerinden çıkacak ha, manyak heyecan yaptım bekliyom sunumlarını süprizzzzzsempatiksalakcinni delikafadulden sırnaşık şey

kızlar kızmayın emi bana.. çaktırmadan resimlere bakıyorum bittim bittim anam hele şu pentinin en alttaki kalın dantellisine bayıldım bayıldım ..........illede gelinmi olmak lazım.......gaciiii bende istiyorum ondan bayıldım bayıldım................

anaamm kimse benim selamımı sallamiyii :gitme::gitme:

Canım aşk olsun yau kaydirigubbakcemile5
burada devamlı bir muhabbet dinamiği var, sempatiksalakcinni
sana tavsiyem selamsız muhabbete dalman yönündedir.
meselaaağğ, yazın kot altına giyilebilecek orta topuklu klasik ayakkabı önerilerine açığız
:roflol:

hihoyyytaaaaaay kanka çok şeker ama bunlarrrrr hihoyyyt taçlı perilerde mi kumbara
2 side kumbara taçlı hatunların kankayerimseniben
saol cm benm:1hug:kaydirigubbakcemile3

tanrıça ya süperr bunlarrrrkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
sevdinmi ceyarım:dance:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
allah cezanı vermesin hangisine kopucağıma şaşırdım:roflol:..hacı senin burcun ne kız:icecream:bu kadar güldüğüm birinin burcunu merak ederimaklinialirimsmile
bende vallahi:kedi:hoşgeldin kankaların bitanesiopuyorumnanaktanananın günü nasıldıaklinialirimsmilepastalar böreklercokacimcoook
kız dün yeterince dalmadın mı hala ne sunuyonaklinialirimsmile :jeyyar: sempatiksalakcinni sırnaşık şey
sunucu minik:smiley-cool:uğraşmayın minikimlealsanaalsanasmile(bunu söylerken parmaklarını birbirine sürterek ortalığı kızıştıran şeytan smiliaklinialirimsmile)
ben kotun altına alcam valla bunlardan çok güzel duruyo..

çok güzeller..bi şekilde giyerim..hehehe..12.yıldönümüme bi güzellik olur hemm..aklinialirimsmile

a.s

miniğin eklediği koton değilmi?önü kapalısı bende var gacı bak

buda patinin kumbarası:roflol:tipi bak ya baktıkça gülüyorum:roflol:

gagalasın o horozun seni pati:smiley-cool:
melek mi peri mi ne onlarsa..onlar pek tatlı..hele horoza bittim..
horozumu kaçırdılar,daldan dala uçurdular..
bili geh bili geh güzel horozum..
sırnaşık şey

Şeniz
kız bende bendeeee..evdeki işler yatıyo valla..ütülerim kalıyo..kuzişler yapmasa dağ olmuşlardı..sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…