- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.221
kızlar yazın kotun altına ne tür ayakkabılar giyinilir ? Rahat orta topuklu kotun altına giyilebilecek ayakkabı arıyorum
(babet ve dolgu topukluları sevmıyorum onuda soyleyim) [/B]
Ben küs değilim de, ne özeldeki msjın devamına yanıt verdin:umursamaz: ne de şap ile sorduğum soruma:umursamaz:..bende sen küssün diye düşündüm..:1closedeyes:
aa gözümdenmi kaçmışohaoldumsmilehemen bakmaya gidiyorum..vallahi aklımada geldi bu günkaydirigubbakcemile3livim kesin alıcak dedim,kalbim temizmiş:icecream:
daha önce para biriktirme topiğine eklemiştim,ordan açlıyım duraklinialirimsmilebide bitane daha kumbaram var,onuda çkeiyim durzemuszemus
livim 350 tl atmıştım ya,akşamda 650 tl daha attım kumbirikime:sm_cool:
tanrıçam biliomusun ben bitane kedicik bulmuştum(çöpe atmış geberesiceler bi bulursam var yaaaaa) çok tatlıydı minicikti elim kadar süt içiordu biberonla 1 gün uyudu,sonra okula gittim geldim bi baktım ölmüş mafoldumbenmafoldumben
ben de merak ediyorum ve bekliyorum kızlar kaydirigubbakcemile5kankam evet kalbin temizmiş olumunekankayizsmile
vallaha bende bugun 1 lira 15 kuruş attım =)kankammmmm çek çek çok merak ettim
minigim tesekkür ederim
kızlar yazın kotun altına ne tür ayakkabılar giyinilir ? Rahat orta topuklu kotun altına giyilebilecek ayakkabı arıyorum
(babet ve dolgu topukluları sevmıyorum onuda soyleyim)
birine çok pis dalasım var ceza yersem beni unutmayın galiba tutamıcam kendimiiisositosositodelikafadulden
gacı la,bunlar gelinlik için değilde ayriyeten bide siyah olucakaklinialirimsmileof of offf:jeyyar:bayıldım:asigim:özel mesaj bekliyorum,rüyanın devamınıkaydirigubbakcemileNişanlı kızlarrr.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-.ahanda size bi güzellik..gelin çorapları..pentininmiş..
ben evlenirkene nerdeymiş bunlar.:dilcikar:.
9,90 tale..
6,25 tale
11,90 tale
24,90 tale
üstten 2. nasıl sence kankakankam evet kalbin temizmiş olumunekankayizsmile
vallaha bende bugun 1 lira 15 kuruş attım =)kankammmmm çek çek çok merak ettim
minigim tesekkür ederim
(babet ve dolgu topukluları sevmıyorum onuda soyleyim)
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anladım bitanembilmiyorumkismilerabbim tez vakitte şifa versin canım benim:Saruboceq:güzel enerji çok öenmli unutma bunu..hep iyi olucam de kendine..daha hızlı iyileşirsinkaydirigubbakcemile5sağol tanrıcam menıskus ezılmesı su toplaması vardı yırtık ve dız kaymasıda vardı,menıskus yırtıgından amelıyat oldumm,insallah kuzum bir dahakinee..
tatlıgacı ne guzel seyler onlar,içim gitttiii
ya böyle küçük şeylerle uğraşmayın bebem ya:1closedeyes:ömrüm mapuslarda geçtide sesim çıkmadıhb cnmmolumunekankayizsmile ya geçen bi topicde bizim april nazo ve tosbişş biriyle atışmıştı bende daldım hemen peşleriden:1ninca: ağa kötü içerük yapmış eksü pua virmişş tutamıyorum kendimiiiguclubacismiledelikafadulden
selam kokoş hatunlaarr zemuszemusopuyorumnanaktanbayanssulusmilekaydirigubbakcemile5
ben kotun altına alcam valla bunlardan çok güzel duruyo..
bunlar mesela daha az topuklu olanlarıda varr
çok güzeller..bi şekilde giyerim..hehehe..12.yıldönümüme bi güzellik olur hemm..aklinialirimsmileAy bunlar çok güzel Gacım valla sırf bunları giyebilmek için gelin olasım geldi :kedi:
a.statlıgacıcım tanrıçamın basın danışmanı sekreteryası olarak ben şap ile ilgili sorununun cevabını gördüm
şapı cezvede kaynat tonik olarak kullan yazdı tanrıçam
patronum 1.000tln varken hazır benim maaşı da ver de cebimiz para görsün
anaamm kimse benim selamımı sallamiyii :gitme::gitme:
selam canımbayanssulusmilehoşgeldinopuyorumnanaktan
2 side kumbara taçlı hatunların kankayerimsenibenhihoyyytaaaaaay kanka çok şeker ama bunlarrrrr hihoyyyt taçlı perilerde mi kumbara
sevdinmi ceyarım:dance:saol cm benm:1hug:kaydirigubbakcemile3
tanrıça ya süperr bunlarrrrkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeytatlıgacıcım tanrıçamın basın danışmanı sekreteryası olarak ben şap ile ilgili sorununun cevabını gördüm
şapı cezvede kaynat tonik olarak kullan yazdı tanrıçam
patronum 1.000tln varken hazır benim maaşı da ver de cebimiz para görsün
bende vallahi:kedi:hoşgeldin kankaların bitanesiopuyorumnanaktanananın günü nasıldıaklinialirimsmilepastalar böreklercokacimcoookmafoldumben mafoldumben
Çok üzüldüm Mini...:teselli:
benim de aldığım tüm ev haycancıklarım mefta olmuştur...kafamçokkarıştı
Herkese selammmm opuyorumnanaktan
ule bikaç saat girmesem özlüyom hepinizi boshayallersmile
bağımlı oldum sanırsam kaydirigubbakcemile5
sunucu minik:smiley-cool:uğraşmayın minikimlealsanaalsanasmile(bunu söylerken parmaklarını birbirine sürterek ortalığı kızıştıran şeytan smiliaklinialirimsmile)kız dün yeterince dalmadın mı hala ne sunuyonaklinialirimsmile :jeyyar: sempatiksalakcinni sırnaşık şey
ben kotun altına alcam valla bunlardan çok güzel duruyo..
çok güzeller..bi şekilde giyerim..hehehe..12.yıldönümüme bi güzellik olur hemm..aklinialirimsmile
a.s
melek mi peri mi ne onlarsa..onlar pek tatlı..hele horoza bittim..
mafoldumben mafoldumben
Çok üzüldüm Mini...:teselli:
benim de aldığım tüm ev haycancıklarım mefta olmuştur...kafamçokkarıştı
Herkese selammmm opuyorumnanaktan
ule bikaç saat girmesem özlüyom hepinizi boshayallersmile
bağımlı oldum sanırsam kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?