- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.241
Canım aşk olsun yau kaydirigubbakcemile5
burada devamlı bir muhabbet dinamiği var, sempatiksalakcinni
sana tavsiyem selamsız muhabbete dalman yönündedir.
meselaaağğ, yazın kot altına giyilebilecek orta topuklu klasik ayakkabı önerilerine açığız :roflol:
kanka o periler de kumbaraysa para girişleri ve çıkışları münasip bi yerinde mi aga sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni2 side kumbara taçlı hatunların kankayerimsenibensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
allah cezanı vermesin hangisine kopucağıma şaşırdım:roflol:..hacı senin burcun ne kız:icecream:bu kadar güldüğüm birinin burcunu merak ederimaklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...kotun-altina-giyebilecegimiz-ayakkabilar.html
kanka o ayakkabılar rahat mı ki benimkisi motorunu sattı her yere yürüyerek gidecegizklava yuzden rahat ama şık birseyler istiyorum
vay tirbiyesizler..yapmazlar öyle şey ama:smiley-cool:görmediler kuzum demekŞenizanaamm kimse benim selamımı sallamiyii :gitme::gitme:
kızım çaktırma sus enişte ıhhhhh..bilirmisin ıhlamayıaklinialirimsmile1.000tl de ancak bu kadar kumbaraya sığardı valla sempatiksalakcinni
hırhızlar kumbarada 1.000tl olduğunu nirden bilcek
kankam bak bana bi söz verdin kalbim yerinden çıkacak ha, manyak heyecan yaptım bekliyom sunumlarını süprizzzzzsempatiksalakcinni delikafadulden sırnaşık şey
anam asortik hatunum nie kızalım..istemek hakkın:lepi:kızlar kızmayın emi bana.. çaktırmadan resimlere bakıyorum bittim bittim anam hele şu pentinin en alttaki kalın dantellisine bayıldım bayıldım ..........illede gelinmi olmak lazım.......gaciiii bende istiyorum ondan bayıldım bayıldım................
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canım aşk olsun yau kaydirigubbakcemile5
burada devamlı bir muhabbet dinamiği var, sempatiksalakcinni
sana tavsiyem selamsız muhabbete dalman yönündedir.
meselaaağğ, yazın kot altına giyilebilecek orta topuklu klasik ayakkabı önerilerine açığız :roflol:
istemezmiyiz,al çayını gel yamacımıza:içelim:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
heyoo selamm :)
muhabbetinize bi kişi daha ister misiniz delikafaduldendelikafadulden
olum eklesenealsanaalsanasmilehoşgeldin kıvırcığımŞenizBen geldim hediyem de geldiiihihoyyyt
melek mi peri mi ne onlarsa..onlar pek tatlı..hele horoza bittim..
horozumu kaçırdılar,daldan dala uçurdular..
bili geh bili geh güzel horozum..sırnaşık şey
[/COLOR]
Şeniz
kızlar kızmayın emi bana.. çaktırmadan resimlere bakıyorum bittim bittim anam hele şu pentinin en alttaki kalın dantellisine bayıldım bayıldım ..........illede gelinmi olmak lazım.......gaciiii bende istiyorum ondan bayıldım bayıldım................
ben de ilkine bayıldım..bizde taze gelin sayılırızzzz...zemuszemus
alır giyerük..zemuszemussitesinden bak canım istersen, yeni sezonda kargo da ücretsizmiş..
bunları her çorapçıda bulamayız..varsa bi eminönünde ve AVM lerde vardır..
Seninki de çok şıkmışş..güle güle giy..ayağını sıkıyorsa..benim bi tanıdığım var..ona verebiliriz..o da bööle ayakkabıları seviyormuşş...aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
Oyy tüh be kanka, neden sattı yaa ne güzelidi...:sinifsinif:
Dur bebeğim az daha araştırayım...:hulya:
ben de kotun altına topuk ayakkabısı giymeyi pek severim yaz kış boshayallersmile
hediyemmmmmmmmmmmm :1no2: :gitme:
yok hacı arkalarında:roflol:ama münasip yerlerinden çıkarıyolar..patininki direk yumurtluyo zaten:)))kanka o periler de kumbaraysa para girişleri ve çıkışları münasip bi yerinde mi aga sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yay burcuyum süprizzzzz 26 kasım yükzelenimi bilmiyorum :lepi:
afroditim bi gün topluca akkabılarını çeksene, sende ne ararısan var maşallahaklinialirimsmile
Tanrıçam sanırım bugün hepimiz çalışkan öğrencileriz devamsızlık yapan çok az :jeyyar: hatta 2 tane misafirimiz bilem var maşşallah toplam 17 kişi yerimseniben
livim attan arabaya binmek kolay, arabadan ata binmek zordur derlerkankam biraz üstüne koyup araba alacagı için sattıklava: oooof ya klava:
tanrıçam biz rahat rahat sohbet ederken
sen alıntılaya alıntılaya buraya geldin:smiley-cool:
şimdi sorumu sorayım
ben böğün hemen çalışkan ürenci olarak
cliniquenin renkli nemlendiricilerine baktım
bana iki tane renk scalası olduğunu söylediler
bej ve gold
ben her iki elimin üstüne de numune sürdürdüm
benim için bej sana uygun dediler
ama ben gold olanını daha çok beğendim
diğeri daha koyu geldi bana
sen ne dersin bitanem Şeniz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?