- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.501
Ayy ımpulse bir efsaneydi yaaa boshayallersmile hihoyyyt
ben Zen olanı kullanırdım yeşil...kaydirigubbakcemile2
bi de mavisi de güzeldi. keşke olsa gene. sıkmalı püskürtmeli şişe sempatiksalakcinni
eveeeettt opuyorumnanaktan tuğçelerin kısaltılmışı tuti oluor genelde kaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep öle der de ordan çaktım köfteyi kaydirigubbakcemile3
evet ya ben cok kullandım bıktım bıde şey vardı flowers kenzo oda pudra kokusuydu..ama klasıkleştı..benım cok parfumum var..bı şekerlı bı tuzlu sıkıyorum sempatiksalakcinni şu sıralar favorı şekerlı parfumum jlo sun kissed..
ayy muhabbete birden daldım ama evet dolce vita süperdii çok seviyorum ben onu :asigim:aynen cnm oda çok güzeldi ah ya keşke yeniden üretilse alırdım valla...nostalji oldu artık birde bişey daha vardı dolce vita mıydı böle kapağı mavi kendisi böyle turuncu yaprak desenli bişeyler vardı üstünde dolce vita mıydı adı hatırlayamadım ama tam oda çok hoş kokardı...
canım melek 200 liraya yapıldı kediden para almadıroventamı sırnaşık şey merak ettım yauww..benımde kafamda 3 -tane dovme var hepsınıde yaptrcam ama nezaman opuyorumnanaktan kaç para verdın gııı
bu hafta içinde koyarım kuzum sağolasınguclubacismile
Afferim kız tospik, hayırlı olsun kuzucum, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda görürüz işalla yerimseniben
bu hafta içi koyarım tatlımçok çok sagol tatlım not aldım bunları ...envy me çok merak ediyordum ilk deneyecegim o olacaktır
fot istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
kedi ve melek :)ayy bu parfümlerin şişeleri ne güzelmiş sempatiksalakcinni
ben de değişicem parfümümü şekerli bi koku istiore:hulya:
tospikim hayırlı olsun,nasıl bişi yaptırdın bende 2.yü düşünüormopuyorumnanaktan
hehehe valla dilek tutun kızlar kaydirigubbakcemile3
küçükkende turşu derdi bebeler sinir olurdum alsanaalsanasmile
şimdi dediğin gibi tuti tuçi çiçi çiçero falan diolar kaydirigubbakcemile3
bu hafta içi koyarım tatlım
ayy muhabbete birden daldım ama evet dolce vita süperdii çok seviyorum ben onu :asigim:
yok mu piyasada artık dolce vita?CADIARZUbir zamanlar annemin kullandı parfümdü ah ahhhh :1rolleyes:
ayy muhabbete birden daldım ama evet dolce vita süperdii çok seviyorum ben onu :asigim:
slm kızlar ye netimm çok kötüü bugünn off yazamıyorummm gidip geliyooohaoldumsmile
ayy bu parfümlerin şişeleri ne güzelmiş sempatiksalakcinni
ben de değişicem parfümümü şekerli bi koku istiore:hulya:
tospikim hayırlı olsun,nasıl bişi yaptırdın bende 2.yü düşünüormopuyorumnanaktan
aaaaaay kızlar bugun japon pazarından ayakkabı fırçası aldım hemde 1 tl ye yerimseniben onunla bacaklarımı fırçalayıp yağlarımı sürecegim ...inş bir aya kadar eda taşpınar gibi bacaklarım olur delikafadulden
ay hakkını bin yaşa cnm ewet ewet bu parfümdü yazın bir sıkardım yazıktaki te karşı binada oturan çocugun ewine kadar gidermiş kokusu nitekim ilk aşkım demek o koku senden geliyordu diyene kadar hahah çocukluk yıllarım....sırnaşık şey
yok mu piyasada artık dolce vita?CADIARZU
gel canım özledik ya muhabbet artsın daha da gece oldu çok kişi yok :1no2:
var cnm ben görmüştüm böyle genelde küçük çaplı depo tarzı kozmetik dükkanlarında satılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?