Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ayy ımpulse bir efsaneydi yaaa boshayallersmile hihoyyyt
ben Zen olanı kullanırdım yeşil...kaydirigubbakcemile2
bi de mavisi de güzeldi. keşke olsa gene. sıkmalı püskürtmeli şişe
sempatiksalakcinni

aynen cnm oda çok güzeldi ah ya keşke yeniden üretilse alırdım valla...nostalji oldu artık birde bişey daha vardı dolce vita mıydı böle kapağı mavi kendisi böyle turuncu yaprak desenli bişeyler vardı üstünde dolce vita mıydı adı hatırlayamadım ama tam oda çok hoş kokardı...

eveeeettt opuyorumnanaktan tuğçelerin kısaltılmışı tuti oluor genelde kaydirigubbakcemile3 arkadaşlarım hep öle der de ordan çaktım köfteyi kaydirigubbakcemile3

aynen balım banada herkes öle dio annem bile tuti der bazen tuçi diyorlar ama genelde tuti...memnum oldum cnm bayanlar aramıza girin dilek tutun hehehehopuyorumnanaktan

hehehe valla dilek tutun kızlar kaydirigubbakcemile3
küçükkende turşu derdi bebeler sinir olurdum alsanaalsanasmile
şimdi dediğin gibi tuti tuçi çiçi çiçero falan diolar kaydirigubbakcemile3

aaaaaay kızlar bugun japon pazarından ayakkabı fırçası aldım hemde 1 tl ye yerimseniben onunla bacaklarımı fırçalayıp yağlarımı sürecegim ...inş bir aya kadar eda taşpınar gibi bacaklarım olur delikafadulden

evet cnm kenzo, burberry,gucci rush,ıssey mıyake bunlar çok klasikleşti herkes kullanıyor bence parfümün yazı kışı olmalı yazın daha hafif kokuları tercih ederim ben mesela dediğin gibi gucci envy me,escada ısland kiss,dior addict gibi...

ayy muhabbete birden daldım ama evet dolce vita süperdii çok seviyorum ben onu :asigim:

roventamı sırnaşık şey merak ettım yauww..benımde kafamda 3 -tane dovme var hepsınıde yaptrcam ama nezaman opuyorumnanaktan kaç para verdın gııı
canım melek 200 liraya yapıldı kediden para almadı
guclubacismile
Afferim kız tospik, hayırlı olsun kuzucum, güle güle kullan kaydirigubbakcemile5
en kısa zamanda görürüz işalla
yerimseniben
bu hafta içinde koyarım kuzum sağolasın
çok çok sagol tatlım not aldım bunları ...envy me çok merak ediyordum ilk deneyecegim o olacaktır

fot istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
bu hafta içi koyarım tatlım
kedi ve melek :)

ben bugün battım cilinique ve erkul kozmetike uğraddım.
yarın fotolarını çeker p.tesi eklerim.
kredi kartlarımı ablama teslim ettim :)
artık kullanmıcam yoksa benim bütçeyi dervişi getirseler toparlayamıcaklar.

aldığım ürünlerden özellikle leke açıcıyı 6 hafta kullandıktan sonra yorum yapcam
gerçekten işe yararsa mucizevi bi ürün demektir.

hehehe valla dilek tutun kızlar kaydirigubbakcemile3
küçükkende turşu derdi bebeler sinir olurdum alsanaalsanasmile
şimdi dediğin gibi tuti tuçi çiçi çiçero falan diolar kaydirigubbakcemile3

anammmmmmmmm aynen aynen ortaokulda banada turşu derlerdi uyuz olurdum ...kaydirigubbakcemile3

benimde kanatlarım var kaydirigubbakcemile3
çok merak ettim bebeği hafta içi koy eminim süper olmuştıraklinialirimsmile

ayy muhabbete birden daldım ama evet dolce vita süperdii çok seviyorum ben onu :asigim:

ay hakkını bin yaşa cnm ewet ewet bu parfümdü yazın bir sıkardım yazıktaki te karşı binada oturan çocugun ewine kadar gidermiş kokusu nitekim ilk aşkım demek o koku senden geliyordu diyene kadar hahah çocukluk yıllarım....sırnaşık şey

şekerlı koku ıstıyorsan kesınlıkle escada magnetızm..onu kullandıysan benım şuan kullandıgım herkesın sordugu jlo sun kissed..(jennefer lopez) manyak kalıcı bır koku ..kıbrıstan 12 euoroya mı ne almıştım..tabı buyuk deıldı fazla 50 ml di..

ha bu arada livcim yıne fresh bır koku onercem gıvenchy nin pembesı var okadar duru bır koku ki anlatamam

Eda ablamızın bacakları muhteşem yaa...:asigim:
At kılı fırça ile masaj yaparmış her gün 5er dakika...boshayallersmile
sözde ben de yapacaktım peyyyy...:mymeka:

Bir de Chanson D'eau vardı hey gidi...
gamyoncuiremsu

aynen ben de çocukken kullanıyordum canım annemindi ama ben el koymuştum bir daha da karşılaşmadım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…