- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #12.521
tanrıça hanımda yok ortalardaaa:umursamaz:
bugün gelecek mi acaba bir şey söyledi mi kızlar sizlere CADIARZU
aynen ben de çocukken kullanıyordum canım annemindi ama ben el koymuştum bir daha da karşılaşmadım :lepi:
vallaha izmirde yok ben artık göremıyorumyok mu piyasada artık dolce vita?CADIARZU
tuh canımslm kızlar ye netimm çok kötüü bugünn off yazamıyorummm gidip geliyooohaoldumsmile
Eda ablamızın bacakları muhteşem yaa...:asigim:
At kılı fırça ile masaj yaparmış her gün 5er dakika...boshayallersmile
sözde ben de yapacaktım peyyyy...:mymeka:
Bir de Chanson D'eau vardı hey gidi... gamyoncuiremsu
eheheh efsane parfüm dolce vita...şimdi evvel çeşit var baen kafam karışıyor hangisini alsam diye...ama önemli olan tendeki duruşu ben mesela alacağım zaman kollarıma sürüyorum denemek için hemen almıyorum biraz dolanıyorum mağazalarda arada kolumu kokluyorum hangisi tenime yakıştıysa gidip onu alıyorum
cocochanel kullanıorm ben ama çok ağır gelmeye başladı nedense bozuldumu acepsempatiksalakcinni bozulurmu parfüm
eheheh efsane parfüm dolce vita...şimdi evvel çeşit var baen kafam karışıyor hangisini alsam diye...ama önemli olan tendeki duruşu ben mesela alacağım zaman kollarıma sürüyorum denemek için hemen almıyorum biraz dolanıyorum mağazalarda arada kolumu kokluyorum hangisi tenime yakıştıysa gidip onu alıyorum
kankam o kadın daha kımbilir neler yapıyordur delikafadulden
ne dicem at kıllı fırçaları çok pahalı ama ne geregi var o kadar paraya vermeye
doğrusunu yapıyosunn
ilk etapta acayip gelen bi koku 5-10 dakika sonra tende çok hoş olabiliyo
aa evet evet caldionda güzeldi ayyyyyyyyyyyyyyy yaramı deştiniz...
birde geçen sene axe nin erkekeler için çikolatalı parfümünü yapmışlardı amanın ne kaaa güzel kokuyor ya oooo
aa evet evet caldionda güzeldi ayyyyyyyyyyyyyyy yaramı deştiniz...
birde geçen sene axe nin erkekeler için çikolatalı parfümünü yapmışlardı amanın ne kaaa güzel kokuyor ya oooo
aynen ben de :lepi: direk sıkıp koklarsak alkol kokusu alırız zaten a.s
çikolata karamel kokuları bana çok ağır geliyor canım ya :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?