Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
cocochanel kullanıorm ben ama çok ağır gelmeye başladı nedense bozuldumu acepsempatiksalakcinni bozulurmu parfüm

aynen ben de çocukken kullanıyordum canım annemindi ama ben el koymuştum bir daha da karşılaşmadım :lepi:

eheheh efsane parfüm dolce vita...şimdi evvel çeşit var baen kafam karışıyor hangisini alsam diye...ama önemli olan tendeki duruşu ben mesela alacağım zaman kollarıma sürüyorum denemek için hemen almıyorum biraz dolanıyorum mağazalarda arada kolumu kokluyorum hangisi tenime yakıştıysa gidip onu alıyorum

ben nıye hatırlamam bre bu dolce vıtayı kokuyu duysam belkı bılırım .ben ortaokuldayken catren arleyın parfum serılerı vardı ben hazalını kullanırdım ey gıdım

sonra annem şey kullanırdı caldıon,viva falan sempatiksalakcinni

benım eskı klasıklerden en sevdıgım jagler ama oda parfumu agır spreyını sıkıp içinden geçıom onu nezaman sıksam azılı bı sapık takılır peşime
sempatiksalakcinni

yok mu piyasada artık dolce vita?CADIARZU
vallaha izmirde yok ben artık göremıyorum
slm kızlar ye netimm çok kötüü bugünn off yazamıyorummm gidip geliyooohaoldumsmile
tuh canım

kankam o kadın daha kımbilir neler yapıyordur delikafadulden

ne dicem at kıllı fırçaları çok pahalı ama ne geregi var o kadar paraya vermeye

doğrusunu yapıyosunn
ilk etapta acayip gelen bi koku 5-10 dakika sonra tende çok hoş olabiliyo

cocochanel kullanıorm ben ama çok ağır gelmeye başladı nedense bozuldumu acepsempatiksalakcinni bozulurmu parfüm

chanel den ablamdada var ben pek begenmıom o delı oluyor ..zamanı gectıyse bozulur cnm 1 cı yıldan sonra agırlaşır eyvahedigeldismile yada guneste durduysa o gbı durumlarda ben buzdolabına atıom

aa evet evet caldionda güzeldi ayyyyyyyyyyyyyyy yaramı deştiniz...
birde geçen sene axe nin erkekeler için çikolatalı parfümünü yapmışlardı amanın ne kaaa güzel kokuyor ya oooo

aynen ben de :lepi: direk sıkıp koklarsak alkol kokusu alırız zaten a.s

kankam o kadın daha kımbilir neler yapıyordur delikafadulden

ne dicem at kıllı fırçaları çok pahalı ama ne geregi var o kadar paraya vermeye

Bence de kanka, normal bir fırça da olur. a.s
maharet atta değil yani...sempatiksalakcinni

her gün masaj yapmaya çalışıyorum ben de ama...fisfisfis

ben Eda taşpınarın sadeliğini de seviyorum. abartı boyamıyor kendini. Farklı tarzda giyiniyor bazen ama hoş yani...
:lepi:

anaam güneşten ozaman tüh neyse az kalmıştı o dediğini bi de envyme yi koklamaya gidim bi boshayallersmile

birde geçen sene axe nin erkekeler için çikolatalı parfümünü yapmışlardı amanın ne kaaa güzel kokuyor ya oooo

caldıon hala var 3-5 lıra alda evde sık hasret gder sempatiksalakcinni axe cıkolatlı bende var kocamı hatrlatıo sıkıp duruyorm dışardada senağlama

çikolata karamel kokuları bana çok ağır geliyor canım ya :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…